ThrashersFan píše:
Getzo5: Hovorí ti niečo meno David Poile? Hovorí ti niečo meno Peter Chiarelli? Hovorí ti niečo meno Dave Nonis, resp. Mike Gillis? LL je v hornej polovici medzi GM, ale aby to bolo poloboh. Trochu súdnosti. Si neuveriteľne zaslepený, že je to až smiešne. Už len to ako si naivne veril drístom od Iľju ako vzrušene hovoril o Devils, ma presvedčili o tom, že s tebe niet pomoci.
1. lacná provokácia, 2.neprimeraná protireakcia, 3. na nezmysel nadväzujúca nadsázka. Ak by si toto pochopil, tú otázku by si sa nespýtal. Beztak je to jeden z najlepších GM ligy už roky. Nothing more, nothing less.
Neuveriteľne zaslepený? Všimol si si ty vôbec reakciu na tvoj prvý prispevok? Zdá sa ti, že by som ti to nedostatočne vysvetlil, alebo nevieš čítať?! Skús to ešte raz. A že potom kto je tu beznádejný prípad...
Počkaj a o čom tu hovoríš o Kovalchukovi? Jediné čo som ti vtedy povedal je, že je rozdiel článok do novín a oficiálna tlačovka, navyše s takým obsahom. Minimálne v morálnej záväznosti. Nič viac. Ja som prvý kto si myslí, že Kovymu ide najmä o prachy a PR reči sú len taľafatky (a nemám problém to dokázať). Fakt je ale ten, že medzi tými dvoma príkladmi, ktoré každý z nás uviedol je podstatný rozdiel. A to si ešte stále nepochopil. Naopak, ešte normálne konštatovanie ideš akože vyťahovať proti mne. To je drzosť, mne sa snáď sníva

Keď ti ani toto nebude stačiť, tak ti to budem musieť pre tvoju nechápavosť rozložiť na drobné, alebo čo, lebo toto už fakt nemá obdoby.
EDIT: re neis: si prečítaj čo som napísal Trashovi. "Aká debilná otázka, taká odpoveď" to platí pre prvú reakciu na FLYERSFAN-a. Že patrí medzi najrešpektovanejších GM je pravda, to nie je žiadna zaslepenosť. To predtým (poloboh) je vysvetlené v reakcii na Trasha. Ani vo sne by ma nenapadlo (ale mohlo, moja chyba) že jedna nevinná provokácia môže spôsobiť, že niekto slabomyseľný na to tak blbo zareaguje a rozprúdi zbytočnú diskusiu, ktorá ide do kopru. Ani vo sne u Holmgrena, ale budiš. Btw. Inak máš samozrejme opäť pravdu, je to tak, aj preto som ho častokrát kritizoval. Ale toto leto fakt nie.