Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Ono zas, netreba to brať tak, že namiesto Gagneho prišiel Mezsároš. To je hlúposť. Vieme prečo bol Gagne vymenený - zranenia (posledné tri sezóny strašne veľa vynechaných zápasov) + vyšší plat. Vhodný artikel na výmenu. Mezsároš sa zlepší, to mi verte, vo Phile ožije a bude patriť k oporám.
BruinsFan píše:Ono zas, netreba to brať tak, že namiesto Gagneho prišiel Mezsároš. To je hlúposť. Vieme prečo bol Gagne vymenený - zranenia (posledné tri sezóny strašne veľa vynechaných zápasov) + vyšší plat. Vhodný artikel na výmenu. Mezsároš sa zlepší, to mi verte, vo Phile ožije a bude patriť k oporám.
Jop, tiež mu verím, že sa zdvihne a všetkých presvedčí, že na to má a že Holmgren nie je taký blb ako sa javí i keď je :D
Getzo5 píše:
BruinsFan píše:Ono zas, netreba to brať tak, že namiesto Gagneho prišiel Mezsároš. To je hlúposť. Vieme prečo bol Gagne vymenený - zranenia (posledné tri sezóny strašne veľa vynechaných zápasov) + vyšší plat. Vhodný artikel na výmenu. Mezsároš sa zlepší, to mi verte, vo Phile ožije a bude patriť k oporám.
Jop, tiež mu verím, že sa zdvihne a všetkých presvedčí, že na to má a že Holmgren nie je taký blb ako sa javí i keď je :D
Zato Lou je poloboh :lol3:
FLYERS FAN píše:
Getzo5 píše: Jop, tiež mu verím, že sa zdvihne a všetkých presvedčí, že na to má a že Holmgren nie je taký blb ako sa javí i keď je :D
Za tie roky...a nie? No comment. Vlastní fanúšikovia na Holmgrena nadávajú, ale akonáhle to komentuje Devil, už to chce tak trápny protifľus? Nezhadzuj sa zbytočne :smile03:
Getzo5 píše:
FLYERS FAN píše:
Getzo5 píše: Jop, tiež mu verím, že sa zdvihne a všetkých presvedčí, že na to má a že Holmgren nie je taký blb ako sa javí i keď je :D
Za tie roky...a nie? No comment. Vlastní fanúšikovia na Holmgrena nadávajú, ale akonáhle to komentuje Devil, už to chce tak trápny protifľus? Nezhadzuj sa zbytočne :smile03:
My mame stipku sudnosti, zato ty ...
FLYERS FAN píše: My mame stipku sudnosti, zato ty ...
No tak mi v krátkosti skús tento ďalší bezduchý žblebt vysvetliť. Som fakt zvedavý.
Jo divim se, ze to tu jeste nikdo nezminil, ale Pronger podstoupil operaci kolene (od OT prvniho zapasu s Bruins hral zraneny!)...
A do zacatku sezony to asi nestihne... :?

Takze to sbirani obrancu Holmgrenem uz nevypada tak stupidne, jak se zdalo... :beee:
Čo také LL dokázal, že je poloboh? Keby si to povedal o Hollandovi,t ak to trochu ešte chápem (i keď stále si myslím, že Hollandovi sa hráči ponúkajú sami, potom má ľahkú prácu), ale LL?
ThrashersFan píše:Čo také LL dokázal, že je poloboh? Keby si to povedal o Hollandovi,t ak to trochu ešte chápem (i keď stále si myslím, že Hollandovi sa hráči ponúkajú sami, potom má ľahkú prácu), ale LL?
1. lacná provokácia, 2.neprimeraná protireakcia, 3. na nezmysel nadväzujúca nadsázka. Ak by si toto pochopil, tú otázku by si sa nespýtal. Beztak je to jeden z najlepších GM ligy už roky. Nothing more, nothing less.
ThrashersFan píše:Čo také LL dokázal, že je poloboh? Keby si to povedal o Hollandovi,t ak to trochu ešte chápem (i keď stále si myslím, že Hollandovi sa hráči ponúkajú sami, potom má ľahkú prácu), ale LL?
:hroza: 3SC a je uvedeny v sieni slavy? ked sa ti to zda malo... je v sucastnej nhl okrem tebou spominaneho hollanda nejaky GM co dosiahol viac?? :eek2:
Úspechmi je trochu blbé argumentovať. Tým pádom by mal byť rebríček GM rovnaký aký je rebríček tímov v NHL, čo je samozrejme blbosť. Tímy, kde nie je záujem o hokej, kde majitelia nedávajú doň toľko peňazí (Atlanta, Nashville, čiastočne aj Minnesota, i keď tam ten záujem je veľký), tak tam sa hráči vôbec nehrnú a ich GMs to majú sakra ťažké. Za to tímy, ktoré patria medzi tie bohatšie (áno, medzi nimi je aj New Jersey, ďalej Philadelphia, New York Rangers čI Detroit), tak tam nemajú problém naplniť platový strop (dokonca ho ani prešvihnúť) a dlhodobo hrajú tieto tímy medzi elitou (okrem Rangers, ale boli vôbec oni niekedý dobrí? :) ) Je to prácou GM? ho*no. Ak by mali interný platový strop ako mnou spomínané tímy, tak by nikdy neboli tak úspešné.

Ďalej, v HHOF je aj Sather. Je to teda dobrý GM? V HHOF nie je Bure. Bol to slabý hokejista?

Getzo5: Hovorí ti niečo meno David Poile? Hovorí ti niečo meno Peter Chiarelli? Hovorí ti niečo meno Dave Nonis, resp. Mike Gillis? LL je v hornej polovici medzi GM, ale aby to bolo poloboh. Trochu súdnosti. Si neuveriteľne zaslepený, že je to až smiešne. Už len to ako si naivne veril drístom od Iľju ako vzrušene hovoril o Devils, ma presvedčili o tom, že s tebe niet pomoci.
On není polobůh, ale arcibůh :D Teďka mu překazili dáblové z NHL jaho božský kontrakt s Iljou. Den zúčtování začíná :D

Nevím proč se pořád hádáte, fans NJ mají prostě nasazené růžové brýle a proč né, je to jejich tým;) Podle mě není LL nějak vyjímečný, od dob platového stropu nedokázalo NJD vůbec nic, poslední 3 roky končí v prvním kole.NJD už pomalu ztrácí svou pověst a Lou stejně nic s týmem nic nedělá, až letos. Ale ani tak nezacelil největší slabinu NJD pod odchodu Martina a očividně ho to ani nesere, že prakticky nemáte až na Greena obránce s "mozkem".
ThrashersFan píše: Getzo5: Hovorí ti niečo meno David Poile? Hovorí ti niečo meno Peter Chiarelli? Hovorí ti niečo meno Dave Nonis, resp. Mike Gillis? LL je v hornej polovici medzi GM, ale aby to bolo poloboh. Trochu súdnosti. Si neuveriteľne zaslepený, že je to až smiešne. Už len to ako si naivne veril drístom od Iľju ako vzrušene hovoril o Devils, ma presvedčili o tom, že s tebe niet pomoci.
1. lacná provokácia, 2.neprimeraná protireakcia, 3. na nezmysel nadväzujúca nadsázka. Ak by si toto pochopil, tú otázku by si sa nespýtal. Beztak je to jeden z najlepších GM ligy už roky. Nothing more, nothing less.

Neuveriteľne zaslepený? Všimol si si ty vôbec reakciu na tvoj prvý prispevok? Zdá sa ti, že by som ti to nedostatočne vysvetlil, alebo nevieš čítať?! Skús to ešte raz. A že potom kto je tu beznádejný prípad...

Počkaj a o čom tu hovoríš o Kovalchukovi? Jediné čo som ti vtedy povedal je, že je rozdiel článok do novín a oficiálna tlačovka, navyše s takým obsahom. Minimálne v morálnej záväznosti. Nič viac. Ja som prvý kto si myslí, že Kovymu ide najmä o prachy a PR reči sú len taľafatky (a nemám problém to dokázať). Fakt je ale ten, že medzi tými dvoma príkladmi, ktoré každý z nás uviedol je podstatný rozdiel. A to si ešte stále nepochopil. Naopak, ešte normálne konštatovanie ideš akože vyťahovať proti mne. To je drzosť, mne sa snáď sníva :shock: Keď ti ani toto nebude stačiť, tak ti to budem musieť pre tvoju nechápavosť rozložiť na drobné, alebo čo, lebo toto už fakt nemá obdoby.

EDIT: re neis: si prečítaj čo som napísal Trashovi. "Aká debilná otázka, taká odpoveď" to platí pre prvú reakciu na FLYERSFAN-a. Že patrí medzi najrešpektovanejších GM je pravda, to nie je žiadna zaslepenosť. To predtým (poloboh) je vysvetlené v reakcii na Trasha. Ani vo sne by ma nenapadlo (ale mohlo, moja chyba) že jedna nevinná provokácia môže spôsobiť, že niekto slabomyseľný na to tak blbo zareaguje a rozprúdi zbytočnú diskusiu, ktorá ide do kopru. Ani vo sne u Holmgrena, ale budiš. Btw. Inak máš samozrejme opäť pravdu, je to tak, aj preto som ho častokrát kritizoval. Ale toto leto fakt nie.
neis:preco diskutovat?lebo v nhl sa nic nedeje,takze je to lepsie ako nic :) k najvacsej slabine devils..ehm to bol 2.center..toho lou poriesil az na to ze dalsia slabina a to rozohravka sa este prehlbila odchodom martina..v dobe platoveho stropu je ale tazko mat idealny kader podla potrieb(o tom vo flyers viete svoje)..tiez som zastanca nazoru ilja je luxus radsej hoci aj kaberle,ale ked ho majitel chce tak neh ho chce.

k louovi,ved podpisal volcenkova fajn,preco talindera,zas defenzivneho beka? bude to tym ze je sved,ze sa od neho ucil myers v buffale a slo im to,ze sa u nas buduje svedska kolonia,josefson tedenby,urbom..ze asistenta trenera albelina(sved) presunul na asistentsky post na farme..to su detaily ktore nefanusikovia devils nemaju ako vidiet..mravcia praca ktoru z vonku nevidno :smile03:

ThrashersFan: zda sa ti argumentovat kvalitu gm podla uspechov ako blbost?? :D a ako ju chces hodnotit? ja ze ak chcem nieco hodnotit musim si urcit meratelne faktory a podla toho potom urcit kvalitu..takze uspechy sa mi zdali najobjektivnejsie a najjednoduchsie :) aj ked samozrejme tebou spomenute faktory maju vplyv ako peniaze,ci renome timov(aj ked v istej miere to renome robia prave manazeri) s tou hall of fame a satherom a burem berem..ale 3 SC sa vyvratit nedaju.. financie si si poilem vyvratil sam..ked to ide s nashville,malo by to ist aj s thrashers(ktore malo a ma vdaka talentu lepsiu vychodiskovu poziciu)..ze je waddell slaby sa vie.. chiarelliho mam moc rad a paci sa mi jeho praca ale po 2-3 sezonach ho radit medzi najlepsich je skoro.. problem s platovym stropom si vyrobil sam aj ked co to podedil.. situacia s kesselom vysla v jeho prospech ale zas ani nemusela.tim poskladal na buducu sezonu paradne a ked poriesi ten strop..
k internemu platovemu stropu.. ako si dosiel k tomu ze devils su bohaty? minulu sezonu nezhanali pred zaciatkom sezony centra prave preto ze interny strop bol nieco tesne nad 50 milionov..tím je v strate kazdorocne,k tomu nova hala co sa nevypredava(preto zrejme chce majitel ilju-marketing reklama) pred vylukou boli devils uspesny a vitazny tym s rozpoctom okolo 50 mega,bohate kluby mali rozpocty trosku inde..
po vyluke ma neis pravdu ze tu povest vdaka nepodarkom v PO stracame..dosledky vypadnuti v prvom kole by boli na dlhsie.. zato taky flyers do PO raz ani nepostupili :smile03: ale tu svoju atlanticku diviziu stale vyhravame(viem uspech pittsburgu a finale flyers je viac)proste k louovi po vyluke mozem dodat len za vzor zmluvu pariseho,kedy zacala,kolko trva aky cap hit..s nadsazkou masterpiece.(a este taky zisk ilju,dobreze vsetkych neroztrhlo za co ho vtedy ziskal a vyfukol ostatnym)
Když si člověk veme celkové učinkování Holmyho, tak musíme být spokojení. Vytáhl tým ze sra*ek velmi rychle a vybudoval silný kádr. Letos sice udělal podivné kroky hlavně nákupem Shelleyho a risk s Mezsárošem, ale když si zpětně promítnu jeho Gmkování, tak jediným jeho selháním bylo, že nedovedl golmana jak v TDL, tak aní teďka. Gagne se možná taky jeví jako špatný tah, ale když se nad tím člověk zamyslí, tak to tak zlé nebylo. Pokud bude Gagne zdravý tak v pohodě udělá bod na zápas, jenomže jeho zdraví je křehké,což by tak nevadilo kdyby odehrál naplno třeba 65 zápasů. On je bohužel po jakémkoliv výpadku hodně slabý a než dostane zpět svou jistotu tak to dlouho trvá. Jako fanoušek Flyers je mi to moc líto, ale bohužel hokej je byznys.

Lou se divně hodnotí. NJD se za poslední roky moc nezměnilo, ani stylem ani pověstí. Neměl nikdy vyloženě těžkou pozici v Gmkování, protože NJ hraje stabilně díky Brouderovi, pěněz má dost. Rád bych ho viděl v zátěžové situaci. Ke všemu je hodně konzervativní a staromodní. Myslím si, že NJ by hodně pomohlo kdyby ho už vyměnili...
Možno áno, ale to príde tak ako sa na takú persónu patrí, pri odchodu do dôchodku. Za iné riešenie ani nie som. Toto leto sa vytiahol, aj keď PMD mi stále chýba, odviedol dobrú prácu. On nikdy neobmedzené prostriedky zas nemal, s draftmi, ktorých zvyšok dokázal za next UFA vymeniť, slušnú prácu. Pravdaže odchody hráčov ako Nieds, Rafalski a podobne tímu ublížili, ale vždy sa s tým dokázal vyrovnať aspoň natoľko, že pravidelne Devils patria k favoritom. Pre niekoho málo, pre mňa nie. Navyše, za posledné tri roky sme síce padali ako hnilé hrušky na kolená, ale konečne sa manažment prejavil aj v kvalitnom draftovaní mladých hráčov z 2+ kola a dnes môžme pokojne doplniť súpisku bez väčšieho strachu o budúcnosť, čo za posledné desaťročie bolo častejším javom.

V čom ešte Holmgren "zlyhal"? Nedokázal pri Prongerovi ošťať strop tak ako sa to podarilo Louovi. To je ale vedľajšie. Nešlo mi o to ho haniť. To teda vôbec nie. Klasický kop do osieho hniezda, ako hovorí dunim. Už to nechajme. :yes:
Presne tak. Súhlas Kubo. Je skresľujúce a koniec koncov i neprávne, ked považujete za základný atribút GM úspechy. Polle, ktorý dlhé roky pracuje v jednej z najlepších, no žiaľ najmenších organizácii Nashville určite nieje horší GM ako LL. Z LL robili hviezdneho GM Stevens, Niedermayer a Rafalski v obrane a Brodeur v bráne. Preto sa dočkal aj SC. Nieje to zlý GM, ale určite nieje najlepší.
BruinsFan píše:Presne tak. Súhlas Kubo. Je skresľujúce a koniec koncov i neprávne, ked považujete za základný atribút GM úspechy. Polle, ktorý dlhé roky pracuje v jednej z najlepších, no žiaľ najmenších organizácii Nashville určite nieje horší GM ako LL. Z LL robili hviezdneho GM Stevens, Niedermayer a Rafalski v obrane a Brodeur v bráne. Preto sa dočkal aj SC. Nieje to zlý GM, ale určite nieje najlepší.
to vazne nevidite jak si tu protirecite kdyz pochybujete o kvalitach LL? Z LL robili hviezdneho GM Stevens, Niedermayer a Rafalski v obrane a Brodeur v bráne. :-O :shock: a kdo je asi do tymu privedl? to spadli z nebe nebo co? neni to nahodou zasluha LL ze objevil Rafalskiho pro NHL? Nebyl to LL ktery presvedcil nastvaneho Stevense ktery odmital nastupovat za Devils ze v Devils ma budoucnost a ze prave tady vyhraje Cup(s)? Neni to GM ktery vybira skouty a ti pak hrace a neni to GM ktery ma posledni slovo pri draftu? Neni to prave uspech GM kdyz tym vybira 20 let z poslednich 10ti pozic na draftu . coz znamena pro vas neznalce ze zakladni cast byla vydarena a proto nemuze vybirat na prvnich mistech? hosi trochu se zamyslet nez zacnete neco plodit...
Mno když už je to léto, taky sem něco přihodim, protože tohle je docela zajímavá diskuze..... neni to na nikoho reakce, jenom myšlenka do placu....

Určitě se nedá hodnodit GM jenom podle úspěchů... protože nejsou rovný podmínky pro stavbu týmu... když někdo pracuje s 60 miliony a když někdo pracuje s 45... je to kua rozdíl.... Je také velice důležité, jak který tým kterej GM přebere....

Proto podle mě, když se chce GM hodnotit dlouhodobě... musí se hodnotit individuálně... bez ohledu na jiné týmy... a podle mě co se LL týče, tak před výlukou 3 SC nádhera.... ale po výluce 3x 1. kolo... to je na NJ málo..... takže podle mě ústup ze slávy.... a pokud do dvou let nepřijde zlepšení, vidim to na louův happy end....

a jnk. pro minulou sezónu byl beztak zvolen nejlepším GM Maloney, takže if anyone should be a god......... :D
Tak Asham je u tucniakov. Jeden z najoblubenejsich hracov u naj supera, za 700 000. Holmgren :hroza:
FLYERS FAN píše:Tak Asham je u tucniakov. Jeden z najoblubenejsich hracov u naj supera, za 700 000. Holmgren :hroza:
Taky jsem se tomu dost divil, ale to samé se u nás stalo s Moorem, který nám byl asi za 900 tis. drahý... :hroza: . Ale u vás je to pikantnější, když posílil největšího rivala... :) . Jinak Ashama bych určitě rád viděl v našem dresu a tajně jsem doufal, že u nás skončí, ale jak vidno, bylo to jen zbožné přání...
FLYERS FAN píše:Tak Asham je u tucniakov. Jeden z najoblubenejsich hracov u naj supera, za 700 000. Holmgren :hroza:
Ak by sme nemali Bolla a Dorsetta, Ashama by som brala všetkými desiatimi. :yes: Pre mňa je tento krok nepochopiteľným, tieto tipy hráčov sú pre tím dôležité, napriek tomu ich Holmgren nechá odísť. U Downieho by som to pochopila, v hre bol Carle, ale prečo Asham?
Asham no coment takovej hrac za nic.Jo jasny radsi si koupime trageda Shelleyho kterej udela stejne bodu za deset sezon a dame mu mega.
Mrzí mě to, Asham byl výborný.Nelibí se mi, že ztrácíme hráče jako Asham nebo Upshall, ale hold musíme důvěřovat koncepci Holmyho, který teďka jistě dá více místa Carsymu a Powemu. Ale podle mě nebyl problém na straně Holmyho, ale u Ashama, že nechtěl podepsat. U nás se hodně zvedl a dokonce začal hrát i skvělý hokej, ale myslím si, že cítil, že si zaslouží více prostoru a u nás by ho prostě nedostal. Jediné co mě udivuje je plat za který podepsal. Čekal bych minimálně 2x tolik...
Ani se vam nedivim, ze nejste nadseni z tehle zpravy. Tak tohle totiz byl dalsi slusny ulovek GM Shera a prakticky zadarmo ziskavame do Pens jednoho fakt poctiveho borce a navic od konkurenta. Thank you Philly :wink: Takove typy hrace jako je Asham mam velmi rad a myslim, ze si ho v Pittsburghu mozna brzo oblibime. Navic i v playoffs by melo byt na Ashama spolehnuti. Zatim tedy alespon "na papire" to Penguins svym Atlantickym rivalum nandavaji. Btw, kdyz uz tedy byla rec o nejlepsich GM, tak Ray Shero je urcite jednim z nich.
12477 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS