Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF Classic League

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

Selly8 píše:cepi ja bych byl klidny, behem vikendu to otocis
rad by som ta vytocil v posledny hraci den :lol2:
dnes to uz bolo lepsie 1+3(+gwg)
Ohlund ma chce obrať o všetký krídla. :scare: :-D
Nie je to zlá ponuka, ale neviem či sa ho chcem zbaviť.
cepi píše:
Selly8 píše:cepi ja bych byl klidny, behem vikendu to otocis
rad by som ta vytocil v posledny hraci den :lol2:
dnes to uz bolo lepsie 1+3(+gwg)
me dnes hrali 3 borci, dohromady 0+0 -1, 3bloky a 3 strely ve zbytku same pekne tluste nuly :hroza: :klobuk:
Lukas33 píše:Ohlund ma chce obrať o všetký krídla. :scare: :-D
Nie je to zlá ponuka, ale neviem či sa ho chcem zbaviť.
Centrov som už rozpredal tak u mňa je Stolla škoda, ja tie jeho FW vôbec nevyužijem, možno niekomu sa zíde viac, má slušné aj hity, sem tam niečo aj zblokuje a v produktivite nie až tolko za mekáčom... rozposlal som ponuky viacerým :neviem:
tomasinho píše:A Gibbo fakt v Norfolku. Mrdky podělaný. #MurrayOut
joe :hehe:
to sú analfabeti v tom anaheime
Anty píše: teraz ma vsak caka Vancouver nic ako vyhru neberiem..snad sa brankari LA daju dokopy ..minuly tyzden by som bol vyhral 15:0 :giggle: aspon 10 bodov by som chcel ziskat
:hehe: Zatial chytajú super ... ja potrebujem jeden solídny výkon od Vancouveru proti Calgary a mohol by som tie G stats ovládnuť :pray: , lenže ked Canucks momentálne tiež suckujú... :?
po tolkych G trapeniach, sa to obracia na moju stranu, Pickard a Luo sa zblaznili :scare: a v G môzem v pocas vikendu potaktizovat tah s Pickardom done!
skoda Pickardovej rolety, no Comeua ma jedno stastie ze ho mam ja a bol z toho gwg :moj:
ale to slovinske Kopyto muselo akurat teraz bodovo explodovat 1+4?! :hroza: a Sellyho 22b patri medzi top, pricom mojich 15 bodov, by boli v supereni inych GM´s hratelne
ale 8:8 :thumbsup:

kuva a akurat kukam, ze buduci week mastim proti mordonovi :roll:
Cepi, prosim posli mi to hovienko, do ktoreho si vstupil, lebo ja mam neskutocnu smolu, tak tesne statistiky, ze to uz neni mozne :verysad: :verysad:
ja ti praveze chcem este Katarina podakovat, za pustenie Upshalla, ten stihol za 2 zapasy a nizsi IT poriesit 1+1 (8sog+7hit:)
Vsimla som si ...tss tss hlavne ze dovtedy od hetriku dlho dlho nic..
ale ved bol dlhodobo IR
Ano ja viem, na to som uz aj zabudla, ale tak ci tak som sa ho rozhodla dat na fa a dat priestor inym...ale ocividne mam smolu tuto sezonu..beriem to tak ze jednoducho mi to nejde a basta :-D verim ze aspon raz vyhram :D
Lukas, setri toho Redyho trochu :hroza: Chceme postupit do PO vsetci clenovia DD.
Vsak ja neviem naco posielal hracov na dovolenku. :neviem:
kuva to bola noc 1+3 :hroza: darmo Vianocne varenke vinka uradovali :wine:
Selly dokopy tiez nic moc, ale aj ten jeho jediny G stacil na dorovnanie GWG :buch: no a ten slovinsky lemp :roll:
Sellyho celkovych 31b patri medzi najproduktivnejsie spomedzi vsetkych GM´s (a to aj mojich nic moc 23 by bolo inde hratelnych)

esteze G chytaju ako z inej planety 4W - 0,96 GAA - 150 SV - .968 %SV....a to so mal dnes na benchi Lua a v noci benchujem Pickarda+Pavsa, Bobrova roleta mrzi, ale vitazstvo 4:1 v G stats potesi (a Pickard musi zostat hore aj po dolieceni Varlamova!)
ak to skorigujem na 7:8 beriem
prečo piješ varené víno a nie punč :doh:
Joe S. píše:prečo piješ varené víno a nie punč :doh:
po operacii je mi to jedno:D biele cervene sladsie to moza
tak som si schuti zastrielal po vyhre 12:3 s Ohlundom :ciga: celkom bezproblemova vyhra na to ze mi brankari slabo zachytali (resp. som Vasilevskeho nechal prvy zapas sediet :hroza: koli comu som mozno prehral v 2 stats a mozno mohlo byt 14:1) prehral som len bloky a GK stats 2:2..v tabulke uz na peknom 6.mieste :thumbsup:

:plus:
Backstrom 2+2
Sharp 1+3
Vasilevsky vyzera paradne..snad bude on tym tretim potrebnym brankarom kedze som mal doteraz len dvojku z LA...dost by to mohlo pomoct byt este viac konkurencieschopny

:minus:
Williams 1 gol a takmer ziadne sekundarne stats
Stralman sa bodovo zasekol v poslednom case
Boedker a Richards B. 0+0
Quick slabota ale napriek tomu dve vyhry :-O

caka ma posledna Cathy..chcel by som opet podobny vysledok od 10+..tento tyzden by sme hrali 9:6 takze to nebude vobec lahke
:cry: :cry: Toto uz nebude s kostolnym poriadkom dalsia prehra :verysad: , ale ja to nevzdavam...ja raz vyhram a dakomnu to natrem a odvtedy sa nastartujem :lol2: :lol2:
Druha vyhra v rade - doslova ze streak :sok: . Uz citim zavan play-off. Alebo zeby len niekto zabuchol dvere? :-D
ja mám 0 aktívnych brankárov, po*iči :cool:
Skorpion píše:Druha vyhra v rade - doslova ze streak :sok: . Uz citim zavan play-off. Alebo zeby len niekto zabuchol dvere? :-D
V súboji titánov o predposledné miesto :lol2: tvoja séria skončila, mojim drevákom sa v skrátenom týždni docela darilo a nahrali solídnych 28 bodov a ťažko uveritelných +21 .. ked Canucks vyložene nedobabrú posledný zápas týždna tak by som mohol uchmatnúť ešte aj zákroky a hity a skončilo by to 13-1, prehral by som len buly na ktoré som už rezignoval ..

Vianočný týždeň a Cathy konečne vyhrá, pekné gesto od teba Anty :giggle: .
:hroza: snad sa "zahojim" na Cathy :)
:jupi: konecne prva vyhra, snad nie posledna :sarcasm: 10:3

to Vianoce museli prist az teraz? :lol2:

dobre dobre,ale nesmiem lietat v oblakoch....
2963 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES