Nie je to zlá ponuka, ale neviem či sa ho chcem zbaviť.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
HF Classic League
Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.
Centrov som už rozpredal tak u mňa je Stolla škoda, ja tie jeho FW vôbec nevyužijem, možno niekomu sa zíde viac, má slušné aj hity, sem tam niečo aj zblokuje a v produktivite nie až tolko za mekáčom... rozposlal som ponuky viacerýmLukas33 píše:Ohlund ma chce obrať o všetký krídla.![]()
![]()
Nie je to zlá ponuka, ale neviem či sa ho chcem zbaviť.
Anty píše: teraz ma vsak caka Vancouver nic ako vyhru neberiem..snad sa brankari LA daju dokopy ..minuly tyzden by som bol vyhral 15:0aspon 10 bodov by som chcel ziskat
po tolkych G trapeniach, sa to obracia na moju stranu, Pickard a Luo sa zblaznili
a v G môzem v pocas vikendu potaktizovat tah s Pickardom done!
skoda Pickardovej rolety, no Comeua ma jedno stastie ze ho mam ja a bol z toho gwg
ale to slovinske Kopyto muselo akurat teraz bodovo explodovat 1+4?!
a Sellyho 22b patri medzi top, pricom mojich 15 bodov, by boli v supereni inych GM´s hratelne
ale 8:8
kuva a akurat kukam, ze buduci week mastim proti mordonovi
skoda Pickardovej rolety, no Comeua ma jedno stastie ze ho mam ja a bol z toho gwg
ale to slovinske Kopyto muselo akurat teraz bodovo explodovat 1+4?!
ale 8:8
kuva a akurat kukam, ze buduci week mastim proti mordonovi
kuva to bola noc 1+3
darmo Vianocne varenke vinka uradovali
Selly dokopy tiez nic moc, ale aj ten jeho jediny G stacil na dorovnanie GWG
no a ten slovinsky lemp
Sellyho celkovych 31b patri medzi najproduktivnejsie spomedzi vsetkych GM´s (a to aj mojich nic moc 23 by bolo inde hratelnych)
esteze G chytaju ako z inej planety 4W - 0,96 GAA - 150 SV - .968 %SV....a to so mal dnes na benchi Lua a v noci benchujem Pickarda+Pavsa, Bobrova roleta mrzi, ale vitazstvo 4:1 v G stats potesi (a Pickard musi zostat hore aj po dolieceni Varlamova!)
ak to skorigujem na 7:8 beriem
Selly dokopy tiez nic moc, ale aj ten jeho jediny G stacil na dorovnanie GWG
Sellyho celkovych 31b patri medzi najproduktivnejsie spomedzi vsetkych GM´s (a to aj mojich nic moc 23 by bolo inde hratelnych)
esteze G chytaju ako z inej planety 4W - 0,96 GAA - 150 SV - .968 %SV....a to so mal dnes na benchi Lua a v noci benchujem Pickarda+Pavsa, Bobrova roleta mrzi, ale vitazstvo 4:1 v G stats potesi (a Pickard musi zostat hore aj po dolieceni Varlamova!)
ak to skorigujem na 7:8 beriem
tak som si schuti zastrielal po vyhre 12:3 s Ohlundom
celkom bezproblemova vyhra na to ze mi brankari slabo zachytali (resp. som Vasilevskeho nechal prvy zapas sediet
koli comu som mozno prehral v 2 stats a mozno mohlo byt 14:1) prehral som len bloky a GK stats 2:2..v tabulke uz na peknom 6.mieste
Backstrom 2+2
Sharp 1+3
Vasilevsky vyzera paradne..snad bude on tym tretim potrebnym brankarom kedze som mal doteraz len dvojku z LA...dost by to mohlo pomoct byt este viac konkurencieschopny

Williams 1 gol a takmer ziadne sekundarne stats
Stralman sa bodovo zasekol v poslednom case
Boedker a Richards B. 0+0
Quick slabota ale napriek tomu dve vyhry
caka ma posledna Cathy..chcel by som opet podobny vysledok od 10+..tento tyzden by sme hrali 9:6 takze to nebude vobec lahke
Backstrom 2+2
Sharp 1+3
Vasilevsky vyzera paradne..snad bude on tym tretim potrebnym brankarom kedze som mal doteraz len dvojku z LA...dost by to mohlo pomoct byt este viac konkurencieschopny
Williams 1 gol a takmer ziadne sekundarne stats
Stralman sa bodovo zasekol v poslednom case
Boedker a Richards B. 0+0
Quick slabota ale napriek tomu dve vyhry
caka ma posledna Cathy..chcel by som opet podobny vysledok od 10+..tento tyzden by sme hrali 9:6 takze to nebude vobec lahke
V súboji titánov o predposledné miestoSkorpion píše:Druha vyhra v rade - doslova ze streak. Uz citim zavan play-off. Alebo zeby len niekto zabuchol dvere?
Vianočný týždeň a Cathy konečne vyhrá, pekné gesto od teba Anty
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé