Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

EDMONTON OILERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Rus píše:Hendricks bol obľúbeným hráčom napr. v kabíne Washingtonu. Jeho prínos by som nehľadal len v štatistikách. Môže byť akýmsi prvkom, ktorý pozdvihne "zdrvených" Oilers. Spoľahlivý vo forchecku i backchecku, 200 hitov za sezónu. A nie som si istý, či nepatril k "nájazdovým" hráčom. Dubnyk by v Nashville mal dostávať menej softov, som zvedavý čo s ním spraví zmena prostredia s iným systémom (aby nebol po sezóne v KHL).

Pre mňa win - win trade, ale očakávam ďalšie kroky v Edmontone.
Vo WSH nehral kulové ako zatiaľ v NSH, taký "nepodstatný" rozdiel.

Ja som ho mal vždy rád, vedel si zastať svoje miesto v bitke, zahrať na PK, hitovať všetko v ceste a ruky mal z 4th linerov v celej NHL hádam najlepšie. Tento rok to však nie je ono. Možno mu len nesadol systém, bol však vyslovene zbytočný. A či je to upgrade cez Jonesa, ktorý plní podobnú rolu? Ak sa chytí, tak áno. Ak nie, tak je to prašť jako uhoď.
Getzo5 píše:Ja som ho mal vždy rád, vedel si zastať svoje miesto v bitke, zahrať na PK, hitovať všetko v ceste a ruky mal z 4th linerov v celej NHL hádam najlepšie. Tento rok to však nie je ono. Možno mu len nesadol systém, bol však vyslovene zbytočný. A či je to upgrade cez Jonesa, ktorý plní podobnú rolu? Ak sa chytí, tak áno. Ak nie, tak je to prašť jako uhoď.
ale Hendricks vie hrat aj centra, nie? Momentalne centroval nas 4. utok Smyth, takze ja ocakavam, ze ho tam nahradi Hendricks. No a Smyth sa presunie inam, trebars na miesto zraneneho Hemskeho, alebo HS Yakupova :giggle:
Getzo5 píše:Vo WSH nehral kulové ako zatiaľ v NSH, taký "nepodstatný" rozdiel.

Ja som ho mal vždy rád, vedel si zastať svoje miesto v bitke, zahrať na PK, hitovať všetko v ceste a ruky mal z 4th linerov v celej NHL hádam najlepšie. Tento rok to však nie je ono. Možno mu len nesadol systém, bol však vyslovene zbytočný. A či je to upgrade cez Jonesa, ktorý plní podobnú rolu? Ak sa chytí, tak áno. Ak nie, tak je to prašť jako uhoď.
Preto som uviedol, že napr. v kabíne Washingtonu, pretože v NSH som ho takmer nezaregistroval a ak mu ten trade prospeje, môže byť z neho platný hráč ako býval. Rozhodne sa nemienim teraz vysmievať tejto výmene len preto, že sa mu nedarilo u Predators. Ja si počkám jeho hru v novom pôsobisku, a až potom budem "vynášať súdy".
arek píše:ale Hendricks vie hrat aj centra, nie? Momentalne centroval nas 4. utok Smyth, takze ja ocakavam, ze ho tam nahradi Hendricks. No a Smyth sa presunie inam, trebars na miesto zraneneho Hemskeho, alebo HS Yakupova :giggle:
:dudo:
Rus píše:Preto som uviedol, že napr. v kabíne Washingtonu, pretože v NSH som ho takmer nezaregistroval a ak mu ten trade prospeje, môže byť z neho platný hráč ako býval. Rozhodne sa nemienim teraz vysmievať tejto výmene len preto, že sa mu nedarilo u Predators. Ja si počkám jeho hru v novom pôsobisku, a až potom budem "vynášať súdy".
Užívatelia arek, kajo a petrik poďakovali za tento príspevok.
Gordon (58% FO) a teď Hendricks (53.8% FO) ideální na černou práci. Já dávám vyhranému vhazování velkou roli, hlavně pak na PK a z tohoto pohledu tedy Edmontonu dávám + (Ale až po tom, co sem zjistil toho Scrivensa). Druhá věc ale je, jestli ten Hendricks nešel získat i lepším způsobem. Pak by na mě totiž dvojice brankářů Dubnyk a Scrivens působila hodně solidně. Přesto bych se teď zaměřil na toho TOP beka. Tam je díra totiž už léta.
tak nebolo to take bombasticke ako som pisal, ale ten prichod dalsieho cednika predsa len nasledoval...
hned to inak vyzera... scrivens je IMO upgrade oproti dubnykovi, ako short term tak aj long term. tuto sezonu mozu prinajhorsom kludne dochytat s bryzom pol na pol. cize za 3rd rounder (de facto nizky 2nd rounder, ale to uz nie je dolezite) upgradli branu a ziskali kvalitneho prevereneho 4th linera pod zmluvou... after all, not that bad :hmm:
LA za scrivensom tiez plakat nemusia, maju solidny pick a jones sa uz tuto sezonu ukazal, ako dvojka za kvikom do pohody...
fuuha, žeby brojleri chceli do budúcna niečo vydumať? každopádne v bráne celkom dobrý upgrade :good:
No v brane nevidim upgrade bohuzel - na druhou stranu Dubnykovi angazma u Preds muze jen prospet. Scrievens je u me hodne prehodnocenej golman (ikdyz... prehodnocuje ho vubec nekdo? :) )

Sem zvedavej, jestli je tohle MacTho posledni move a jakoze ma splneno... doufam, ze treba behem olympijske pauzy vymeni 5 obrancu a 6 utocniku.. :)) (trochu sem to nadsadil, ale pro me by z tymu byl nevymenitelny snad jen Hall a kolem nej bych to cele stavel...)

btw. nevite kde zjistit, jake tymy maji jeste jake picky? (nejen treba pro letosni sezonu...)
Tiez si nemyslim, ze Scrivens je nejaky vyrazny upgrade nad Dubnykom. V Toronte career backup, v Kings by mal dobre cisla kadejaky AHLer...ved o tom sa coskoro presvedcime :petrik:
Když se o těch trejdech diskutuje tady, tak to napíšu sem...

Z pohledu LAK je to neuvěřitelný průser IMO... Vyměnit Berniera v podstatě za 3. kolo draftu a útočníka, který odehrál jen 32 zápasů (a co vím, tak ostatní nehrál, lebo HS...). Kdyby něco podobnýho udělal u nás Holmgren, tak by mu to fans dali neskutečně vyžrat. :giggle: Ale jo, je rozdíl, že Kings ten SC už dosáhli, zatímco my pořád ne.. :-/
Scrivens je akurát tak doživotný náhradník, nič viac, navyše, čísla u Kings ako píšu kolegovia sú skreslené. 3.kolo draftu je teda v poriadku protihodnota.
trejd Cednyka je dobry, tam neslo ani tak o nejaky upgrade aj ked ktovie ale skor o to prd chytal a mal velky plat.
Obrázek

3 tazke pady..

dnes ma Scrivens debut.
toto snad nemyslia vazne. Ten ma*or Cooke tvrdo hituje Yakupova, ten zostane lezat a nikoho ani nenapadne ist to Cookovi spocitat. Naopak Minnesota urobi rychly protiutok a streli klucovy gol zapasu. Yakupov odchadza do satne a do zapasu sa uz nevrati. Na dalsie striedanie ide prva lajna :hroza: takze ziadna odveta sa nekona a to ani pocas celej 3. tretiny. Cooke nam zrani hviezdu timu a v pohode mu to prejde. Ja neverim vlastnym ociam :sok:
:arrow: Marincin hrozny zapas
:arrow: Scrivens dobre, ale ten druhy gol si mohol odpustit
:arrow: presilovky katastrofa
:arrow: v kazdom z poslednych 10 zapasov sme dostali 3 a viac golov
:arrow: bodovo mame nabehnute na franchise record :eek2:
arek píše:Ten ma*or Cooke tvrdo hituje Yakupova, ten zostane lezat a nikoho ani nenapadne ist to Cookovi spocitat. Cooke nam zrani hviezdu timu a v pohode mu to prejde.
Kde si tam videl tvrdý hit a hviezdu? :shock: . Neišli oplácať lebo nemali čo, ten hit by som ustál hádam aj ja. :slap:
Obrázek

Teoreticky vymenili najlepšieho brankára, ktorý v klube pôsobil za obdobie takmer 10 rokov.

EDIT: Ak sa to zobrazuje moc malé, stačí kliknúť pravým a otvoriť na novej karte.
Osobně si myslím že Scrivens je kvalitní golman,rozhodně lepší jak Dubey.
A k tomu nademnou.. Fakt jen čistě teoreticky.. :hahano:
Kdo dnes chyta? Na oficiálních strankach to nebylo.
Čakal som Bryza, ale verím že Scrivens sa proti Canucks ukáže v dobrom svetle. Súperovi chýba Torts a Sedin :hmm: , čo by nám mohlo pomocť k bodom.
danny111 píše:čo by nám mohlo pomocť k bodom.
Pri všetkej úcte, ale načo vám sú? :neviem:
K tomu,aby hráči ukázali že nejsou marní,aby měli nějakou cenu při nějakejch trejdech :) Jinak mam radost že bude chytat Sriv :clap:
Tady to je mrtvéé.. :cry: Oilers získali tým z ECHL Bakersfield Condors. Co vy na to? :)
Otazka...to ktorou obranu hra Marincin? ved mat ice time takmer 24 minut :sok:
Obrázek
lol.. dobrá reakce fanouška :cool:
3199 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES