Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Ohlaska: Clanek na lightning.cz :

Richie Regehr - Medvěd trefený bleskem #12
http://www.lightning.cz/index.php?subac ... 1222634820
Pavel N. píše:
Tour of Prague with David Koci ... no comment, moc mi nepřipadá, že by uměl tak suprově anglicky, jako jiní čeští hráči ... ale ta kočička je dobrá :P
Pokud bys jí chtěl Pavle vidět znova, tak máš možnost z Berlína :wink:

:arrow: http://lightning.nhl.tv/team/console?tab=1
mountain píše:Tampa vyhrála 4:1 :frajer2:
Branky: Roberts, Mihálik a 2x Ward.
video ze zápasu zde: :arrow: http://lightning.nhl.tv/team/console?tab=1

Obrázek
cepi píše:Mihalik riesil 1 obrannu lajnu s Meszarosom
Dokazuje se mi, že v něj má Melrosevelkou důvěru. Nedivte se, když tam i NHL začne. Ale až se vrátí Ranger, bude se muset Mihalík přesunout jinde.

safa píše:

Richie Regehr - Medvěd trefený bleskem #12
http://www.lightning.cz/index.php?subac ... 1222634820
:good: jen pěkně pište... :)

Na čem bude běžet zítra ten zápas se Slovanem :?:
Pěkná ... :cool: and I see you tomorrow :-)
Útočník Nick Tarnasky byl vyměněn za pozici na draftu v roce 2009 z Tampy Bay do Nashvillu.

Nicka je škoda. Byl to velmi dobrý dříč.

Michel Ouellet byl Tampou Bay umístěn na waiver list. Lightning si slibují ušetření 1,3 milionu dolarů v platovém rozpočtu.

A Ouellet byl taky dobrý hokejsta, který dokázal dotalčit puk do brány. No...vedení nám řeší útočné pozice v týmu. Za chvíli, by jsme možná mohli mít i jisto o základní sestavě.
vidim ze show v zapase slovan - tampa organizoval nejaky tazky umelec. ta hymna je totalne zhovadena. ale asi je to tazke umenie asi sa tomu nerozumiem.

Ale je to sranda vidiet lecavaliera v drese tampy hrat na slovane v drese tampy. repre sme uz videli roznych hracov.

Slovan ak nechce vypadat trapne by mal pridat lebo su pomaly a o fyzickej hre skoda hovorit. 1:0.

Tak slovan aspon z brejkov coto ukazal, dokonca nejake tie naznaky hitov hlavne na mladeho stamkosa :) . V obrane bordel ale to je uz klasika u slovenskych timov.
debil píše:vidim ze show v zapase slovan - tampa organizoval nejaky tazky umelec. ta hymna je totalne zhovadena. ale asi je to tazke umenie asi sa tomu nerozumiem.
jj to byl děs :D
debil píše: Tak slovan aspon z brejkov coto ukazal, dokonca nejake tie naznaky hitov hlavne na mladeho stamkosa :)
no to mě vůbec nepotěšilo, snad se jim za to někdo pomstí :box:
trener tortelini asi povedal rozhodcom ze chce trenovat oslabovky v druhej tretine.

tak nie tortelini ale melrose. :)

LoLko moderator to komentuje ako keby islo o seriozny zapas.
No bolts si tie presilovky vynahradili v tretej..mne sa ten zapas pacil a myslim si, ze Slovan sa nema za co hanbit, zasluzi si pochvalu, aj ked nieje zrovna najoblubenejsim tymom v SR, vidiet ze sa chalani snazili, kukoncu si myslim, ze to Bolts brali "docela" vazne, snazili sa vyhrat, co sa im aj nakoniec podarilo. K tej fyzickej hre..ono to nieje biblicky pribeh kde David porazi Goliasa..Skus si ty vysliapnut na hracov o 15 kil tazsich a o hlavu vyssich. Mna by to po chvilke prestalo bavit :)
videl som sice poslednych 10 minut zav. tretiny + pp,sn, ale pohodka :thumbsup: nech sa deje co sa deje, vysledok ide do sveta :yes: staci sa mrknut k susedom do Bernu :P nejake tie fotecky som pre Vas pofotil :D :arrow: http://hokejforum.com/viewtopic.php?f=6&t=3189&start=15
prvu tretinu hrali ustrachane, bolo to na nich vydiet, paradoxne im inkasovany gol pomohol..v druhej tr. aj zasluhou presiloviek boli jasne lepsi o com svedcil aj pocet striel v tretej zase presne naopak..kazdopadne mam z toho velmi dobry pocit a vysledok zapasu hovori za vsetko 4:0 for Slovan :D :D :D
Zdeno Cíger (tréner Slovana): "Oba tímy hrali s veľkým nasadením. Naše mužstvo pristúpilo k zápasu veľmi dobre, aj keď v úvode sa prejavila nervozita. V I. tretine hráči zbytočne odhadzovali puky, bolo vidno na nich opatrnosť. Predsa len, u nás sa nehrá tak ako v zámorí. S pribúdajúcim časom sme začali hrať svoj hokej a hráči ukázali, čo vedia. Bol to kvalitný duel a dobrá skúška schopností pre každého nášho hráča. Som rád, že sme si nespravili hanbu."

Barry Melrose (tréner Tampy): "Bol to výborný zápas, všetci hráči v tomto regióne vedia hrať tvrdo a sú veľmi zruční. Slovan podržal vynikajúci brankár, ktorý vychytal mnohé šance nášho tímu. Najmä Martin St. Louis bol z neho nešťastný. V prvej tretine bol náš výkon veľmi dobrý, potom sa nám aj vďaka našim vylúčeniam dostal Slovan pod kožu. Mali sme veľa vylúčených hráčov, Slovan však hral vynikajúco. Veľmi ma prekvapila atmosféra na štadióne, bolo to tu veľmi hlučné. Bratislava je vynikajúce miesto na hokej."
ako tampa ma sklamala..
trosku ine afe ako rangers v berne 1-8 :D :D ..
tampa tu mala vyhrat min 4-0
Vinny

:?: S Tampou ste podpísali pred sezónou zmluvu na jedenásť rokov. Ste na Floride taký spokojný?
:arrow: To teda áno. Je to paráda. Jeden deň mám zápas, druhý môžem ísť na pláž alebo si zahrať golf. Aj v januári. Je to pohodička, keď si takto môžem oddýchnuť a prísť na iné myšlienky.

:?: Takže sa tak trochu stávate Američanom?
:arrow: Aj áno (smiech). Na Floride som desať rokov, a ďalších ešte budem. Keď sa však ročník skončí, vždy odídem domov do Montrealu.

:?: Sú ľudia z Floridy fanúšikmi hokeja?
:arrow: Určite si na divákov nemôžeme sťažovať. Na zápasy chodí v priemere 17 - 18-tisíc ľudí. Americký futbal ich síce baví viac, ale Florida žije aj hokejom.

:?: Ktoré európske mesto sa vám zatiaľ najviac páčilo?
:arrow: Veľmi krásna je Praha. Pekný je aj Štokholm, ale Praha je výnimočná. Tak trochu mi pripomína Montreal. Pekné historické mesto...

:?: Ako vidíte svoju budúcnosť v kanadskej reprezentácii?
:arrow: Na majstrovstvách sveta sa najbližšie roky nepredstavím, keďže my postúpime do play-off (úsmev). Ale mojim cieľom je účasť na olympiáde v roku 2010 vo Vancouveri. To by bola pre mňa veľká pocta a česť hrať na domácej pôde. Momentálne je však pre mňa najdôležitejší klub Tampa Bay. Chceme vyhrávať a dostať sa v play-off čo najďalej.

Meszi

:?: Ako sa vám po pár týždňoch na Floride javí tím Tampy?
:arrow: „Musím povedať, že ohromne veľa vecí sa v klube zmenilo. Nový je vlastník, generálny manažér i tréneri, ba i mnohí hráči. Aj herný systém je podľa slov tých, ktorí tu boli aj v minulej sezóne, iný ako doteraz, takže všetko je nové.“

:?: A aký systém vlastne teraz preferujete?
:arrow: „Podľa mňa je to všetko útočnejšie, než tomu bolo predtým. Hovoria tak aj spoluhráči. Mám pocit, že nové vedenie tímu má záujem, aby sa hral atraktívnejší hokej. Veľa sa korčuľuje a hrá do tela, je to taký rýchly spôsob hry.“

:?: To vám vyhovuje?
:arrow: „Myslím si, že mi to celkom sedí. Ale až samotná sezóna ukáže, ako na tom som a budem.“

:?: Určite ste už absolvovali rozhovory s trénerom Melrosom. Čo vám povedal? Prečo vás do Tampy kupovali?

:arrow: „Hovorili sme spolu. Jednoznačne chce, aby som patril medzi lídrov tímu a „ťahal káru.“ V klube si želajú, aby som veľa hral a strávil množstvo času na ľade. Na to sa však teším a dúfam, že sa mi budú vyhýbať aj zranenia, aby som to mohol naplniť.“

:?: A samotná klíma okolo?
:arrow: „Organizácia klubu funguje na úrovni a páči sa mi, že v mojom novom pôsobisku je príjemne teplo.“

:?: Hovorili ste v mužstve už aj o cieľoch v sezóne 2008/09?
:arrow: „Jednoznačne nám pôjde o postup do play-off a potom sa uvidí. Prízvukujem, že naša sila bude v ofenzíve, navyše máme dobrých brankárov a mladú, vývojaschopnú obranu. Ak si budeme hrať svoju hru, môže to byť dobré.“

:?: S kým si v tíme najviac rozumiete?
:arrow: „Je v ňom aj druhý Slovák a obranca Vladimír Mihálik, tak vari netreba hovoriť, že s ním. Ale sú v ňom aj Česi Radim Vrbata a David Kočí. Ale partia sme naozaj rôznorodá. V mužstve sú aj Fín, Rus... Z každého rožka troška.“

:?: Už ste stihli spoznať mesto?
:arrow: „Ale áno. Je tam krásny ,downtown', pláže. Párkrát som tam hral ešte v drese Ottawy zápasy play-off, takže čo-to som stihol zaregistrovať už vtedy. Ale samozrejme, že teraz bude viac času na detailnejšie spoznanie prostredia.“

:?: Čo hovoríte na odchod početnej skupiny našich hráčov na východ, do KHL. Má to byť akási konkurencia NHL. Ako to vnímate?
:arrow: „Je fakt, že veľa nielen našich hokejistov putovalo tým smerom. Je to určite dobrá liga a naši chalani by sa tam mohli presadiť. Ale či už môže konkurovať NHL, to neviem. Možno o pár rokov.“

:?: Vás to tam nelákalo, nechceli by ste si v tejto súťaži zahrať?
:arrow: „Nie, ja sa zatiaľ do Ruska nechystám, predo mnou je teraz nová kapitola v NHL. Som rád, že som v Tampe.“ (pravda, denniksport)
Zdar spolufandove ... chci se zeptat. Ne nekdo z vas kdo se ruzne po webu podepisuje jako MAROSH (15 let fanouskem Bolts, nejspis Maroš Hotový z BA) ? Obcas sem tam narazim na nejakej jeho prispevek a prijde mi, ze je to nejspis dost zajimavej clovek... rad bych s nim dal rec.
tak ja ako divak si dovolím uviesť aj svoj sloh ao zapas.e... tak pbol to pre mna riadny zažitok.. nezabudnutelný.. a krasny darček na narodky... premakaný to zapas.... od začiatku od toho ceremonialu... uvidel som NHL-ový tím v akcii... tak čím by som začal.. ako vždy brankarmi ... obaja kvalitný výkonom a boli podla mna hlavnými akteermi celeho zapasu... hlavne Mike smith ktorý si ma absolutne získal... ta praca s hokejkou... ja som ho považoval za dosť obyčajneho brankara.. ved dvojka v dallase a v tampe nepresvedčive vykony.. no to čo narobil tuna v bratislave.. dole klobuk pred ním... a vela šťastia v NHL.-.- pretože začne sezonu ako jednotka pravdepodobne... no o MESZAROSOVI napíšem že chlapec dosť vela kiksoval..zo začiatku hral vynikajuco jeden krasny prienik tam spravila krrasne si počínal aj v defenzíve no prišli vylučenia a stracal na istote a dopušťal sa chýb.. ale je aj pravda že nemal takmer žiadnu podporu na tribunach.. slovanisti ho odpískavali nadavali nanho... a to je jediny negativny bod zapasu no ešte aj ta k hymna ale k tomu trapasu netreba sa vyjadrovať všetci ste počuli sami/y... slovanistický fanušikovia... no boli hnusný a absolutne si ma znechutili... nadavali na každeho.. u mna klesli hlboko dole... inač ešte vyzdvihnem vykon Mihalika.. miesto v prvom tíme si absolutne zasluži.. niet pochyb... možno je to predčasnče tvrdenie ked sudim podla jedneho zapasu ale počínal si vynikajuco... mne sa lubil jeho defenzívny štýl a s Meszom možu tvoriť paradnu dvojicu... a ešte sa vyjadrím k výkonu Lecavaliera a St.Louisa... no aprada... fakt skvelý utočnici obaja.. Lecavalier tam bol sice dosť nenapadny ale ked prišlo na lamanie chleba v najadze predviedol svoje umenie... a St. Louis... to je jak včela prešmykne sa všade a to korčulovanie.. riadne rýchly je ten snad najväčší blesk zostavy Tampa Bay Lightning
Hannu, co se stalo s hymnou ? To mi nejak uniklo ...
Hannu píše:tak ja ako divak si dovolím uviesť aj svoj sloh ao zapas.e... tak pbol to pre mna riadny zažitok.. nezabudnutelný.. a krasny darček na narodky... premakaný to zapas.... od začiatku od toho ceremonialu... uvidel som NHL-ový tím v akcii... tak čím by som začal.. ako vždy brankarmi ... obaja kvalitný výkonom a boli podla mna hlavnými akteermi celeho zapasu... hlavne Mike smith ktorý si ma absolutne získal... ta praca s hokejkou... ja som ho považoval za dosť obyčajneho brankara.. ved dvojka v dallase a v tampe nepresvedčive vykony.. no to čo narobil tuna v bratislave.. dole klobuk pred ním... a vela šťastia v NHL.-.- pretože začne sezonu ako jednotka pravdepodobne... no o MESZAROSOVI napíšem že chlapec dosť vela kiksoval..zo začiatku hral vynikajuco jeden krasny prienik tam spravila krrasne si počínal aj v defenzíve no prišli vylučenia a stracal na istote a dopušťal sa chýb.. ale je aj pravda že nemal takmer žiadnu podporu na tribunach.. slovanisti ho odpískavali nadavali nanho... a to je jediny negativny bod zapasu no ešte aj ta k hymna ale k tomu trapasu netreba sa vyjadrovať všetci ste počuli sami/y... slovanistický fanušikovia... no boli hnusný a absolutne si ma znechutili... nadavali na každeho.. u mna klesli hlboko dole... inač ešte vyzdvihnem vykon Mihalika.. miesto v prvom tíme si absolutne zasluži.. niet pochyb... možno je to predčasnče tvrdenie ked sudim podla jedneho zapasu ale počínal si vynikajuco... mne sa lubil jeho defenzívny štýl a s Meszom možu tvoriť paradnu dvojicu... a ešte sa vyjadrím k výkonu Lecavaliera a St.Louisa... no aprada... fakt skvelý utočnici obaja.. Lecavalier tam bol sice dosť nenapadny ale ked prišlo na lamanie chleba v najadze predviedol svoje umenie... a St. Louis... to je jak včela prešmykne sa všade a to korčulovanie.. riadne rýchly je ten snad najväčší blesk zostavy Tampa Bay Lightning
k zapasu napisem svoje v teme slovan vs. TB .Tu chcem len reagovat na Hannua.Slovanisticky kotol bol ok.Nesuhlasim s tymi nadavkami na adresu Meszarosa(aj ked som ich nepocul-iba piskot,ked bol vyluceny)Skor naopak nebyt kotla tak ta atmosfera je jak ....Lebo tam bola polovica neslovanisticka a vsetci len cumeli a nefandili.Kotol sa snazil robit atmosferu a aj sa im to podarilo.Nepacilo sa mi ani to,ked nejaky k.kotvyhodil tekvicove jadierka na lad.Proste cu*ak.S brankarmi uplne suhlasim.Smithy bol fakt super a Sasu tiez!!!
to s tými hymnami ani neboli hymny ale popove cover verzie... predvedene 21ročnou spevačkou americkou ktorej hlas preskakoval... no to bolo na strapenie slovenska toto čo tam odspievala... hroza... a ta hudba...
To sem rád, že slyším chválu na Smithovu práci s hokejkou. Je vidět, že na tom máknul, protože na konci minulé sezony vytvářel svojí "prací s hokejkou" velmi komické situace :thumbsup:
Na webu http://www.lightning.cz/ vcera novy clanek "Vladosuarus mezi elitou" , dnes fotogalerie z verejneho treninku Lightning ( "Fotogalerie z "Open practice" ")

http://lightning.cz/index.php?subaction ... m=&ucat=3&

http://gallery.lightning.cz/tb-lightning-prague-op/

Mejte se ... Safa
Včera jsme byl na otevřeném tréninku Tampy a Rangers v Praze (stejně jako safa) a byl to neskutečný zážitek, zvláště když na led vyjeli Blesky. To jsem se přesunul ze zadních sedadel to hned té první, kde bylo volno a seděl jsem přímo před plexisklem. Usmállo se na mě štěstí a přes ochranou síť ke mě propadl i puk, který jsem si samozřejmě vzal a nyní už je vystavený na poličce :cool:
Jinak co jsem tak z toho viděl, tak to vypadá, že třeba Marty St.Louis je celkem provokatér :) Třeba po nějakém nácviku jel a lehce drcal do jiného hráče :) Andrej Meszároš je hodně ukecaný a vysmátý, protože co jsme ho viděl, tak něco říkal ostatním a nebo se strašně smál. Marc Recchi mladším (hlavně Stamkosovi) radil, jak by měl šanci, v niž se na tréninku objevil řešit. Největší dojem na mě ale udělal Shane O´Brien, na kterého jsem zavolal a on se na mě jako jediný hráč otočil a kývl na mě. Navíc si jej potom vzali na starost dva naši trenéři, kteří s ním zkoušeli různé situace u mantinelu.

K zápasu se Slovanem :arrow: Nebyl to výsledek jaký by jsme asi čekali, ale nedá se nic dělat. Spíše doufejte, že zítra proti Rangers to bude lepší :thumbsup: Více mě zaujala jiná zpráva:
Tampa Bay získala práva na dvaadvacetiletého zadáka Michala Sersene z HC Slovan Bratislava. Sersen byl draftovaný Pittsburghem, avšak na vedení Tampy udělal dojem ve vzájemném střetnutí se Slovanem, že se ho rozhodli získat.
Uvidíme, jestli se v budoucnu v Tampě třeba prosadí...

Všichni ví, že Vinny Lecavalier má na dresu kapitánské C. Nyní už ale víme i to, kdo bude mít na dresu A. Jsou to Marty St.Louis a Andrej Meszároš.

Obrázek
Sakra Leci priste si tyhle veci musime hlasit aychom mohli zajit na pivo. Jinak ... mas taky nejaky fotky ?
dnes fandím vám tak let´s go lightning!!!
já taktéž, páč mám na TBL v KTL :D
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS