Já si naopak myslím, že by minimálně jeden výrazný trade měl přijít. Tenhle tým je už dost dlouho pohromadě a zatím neukázal, že je to vyhrávací mašina. Hráči si jsou taky až moc jistý, že mají místo v týmu jistý. Zkrátka chce to trochu provzdušnit.
Povolání Calverta nebo Kubalíka do prvního týmu by v tomto okamžiku bylo asi jedno z nejlepších řešení. Postavit je na druhý řádek a předveďte se co ve vás je. Jenže víme jak to v klubu chodí.
Jinak Filatov už putuje na farmu.
Howson i Arniel už ztratili trpělivost. Já osobně se tomu nedivím. Prostoru ve druhé lajně, ale i v přesilovkových formací měl dost a bohužel toho moc neukázal. Ten kluk potřebuje získat znovu sebedůvěru a především znovu najet na svoji hru. Snad mu ta farma pomůže, ale jak už jsem před sezónou psal. Filatov také může dopadnout jen a jen jako velký talent, který ale nikdy neukázal na ledě.
Místo něho by měl být povolán Sestito.
S tímhle už zase nesouhlasím.
Povolání Calverta nebo Kubalíka do prvního týmu by v tomto okamžiku bylo asi jedno z nejlepších řešení. Postavit je na druhý řádek a předveďte se co ve vás je. Jenže víme jak to v klubu chodí.
Jinak Filatov už putuje na farmu.
Místo něho by měl být povolán Sestito.