Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

COLUMBUS BLUE JACKETS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Já si naopak myslím, že by minimálně jeden výrazný trade měl přijít. Tenhle tým je už dost dlouho pohromadě a zatím neukázal, že je to vyhrávací mašina. Hráči si jsou taky až moc jistý, že mají místo v týmu jistý. Zkrátka chce to trochu provzdušnit.

Povolání Calverta nebo Kubalíka do prvního týmu by v tomto okamžiku bylo asi jedno z nejlepších řešení. Postavit je na druhý řádek a předveďte se co ve vás je. Jenže víme jak to v klubu chodí.

Jinak Filatov už putuje na farmu. :) Howson i Arniel už ztratili trpělivost. Já osobně se tomu nedivím. Prostoru ve druhé lajně, ale i v přesilovkových formací měl dost a bohužel toho moc neukázal. Ten kluk potřebuje získat znovu sebedůvěru a především znovu najet na svoji hru. Snad mu ta farma pomůže, ale jak už jsem před sezónou psal. Filatov také může dopadnout jen a jen jako velký talent, který ale nikdy neukázal na ledě. :)
Místo něho by měl být povolán Sestito. :-( S tímhle už zase nesouhlasím.
Dawe4 píše:Já si naopak myslím, že by minimálně jeden výrazný trade měl přijít. Tenhle tým je už dost dlouho pohromadě a zatím neukázal, že je to vyhrávací mašina. Hráči si jsou taky až moc jistý, že mají místo v týmu jistý. Zkrátka chce to trochu provzdušnit.

Povolání Calverta nebo Kubalíka do prvního týmu by v tomto okamžiku bylo asi jedno z nejlepších řešení. Postavit je na druhý řádek a předveďte se co ve vás je. Jenže víme jak to v klubu chodí.

Jinak Filatov už putuje na farmu. :) Howson i Arniel už ztratili trpělivost. Já osobně se tomu nedivím. Prostoru ve druhé lajně, ale i v přesilovkových formací měl dost a bohužel toho moc neukázal. Ten kluk potřebuje získat znovu sebedůvěru a především znovu najet na svoji hru. Snad mu ta farma pomůže, ale jak už jsem před sezónou psal. Filatov také může dopadnout jen a jen jako velký talent, který ale nikdy neukázal na ledě. :)
Místo něho by měl být povolán Sestito. :-( S tímhle už zase nesouhlasím.
Nie som nadšená, že Nikita ide dole, ale možno mu to pomôže. Inak, zdá sa, že hral s ľahkým zranením, moźno tam je dôvod, prečo poriadne nekorćuľuje (nemám na mysli strieľanie gólov).

K tomu strieľaniu gólov, som bývalý závodný plavec, viem, ćo urobí taká psychika, keď sa nedarí prekonať nejakú hranicu (u mńa to bolo prekonanie 1:20 na 100 m kraul v detskom veku) a následne, keď ju prekonáte. :D

Prećo Sestito? Ďalší grinder, podpriemerný hráč, ktorý vie jedine narážať na mantinel a biť sa. To snáď nie je normálne. Prečo nie Calvert alebo Kubalík? To sú technickí hráči.... .

Selly, buď si istý, źe Filatova by chceli mnohí, na rozdiel od teba GM vedia, čo sa v ňom skrýva. :frajer2:
mt-svk píše:
.Selly, buď si istý, źe Filatova by chceli mnohí, na rozdiel od teba GM vedia, čo sa v ňom skrýva :frajer2:
Ano, skryva se v nem absolutne obrovsky talent, podle toho co tady ctu je Nikita uz ted vyborny hrac a to ma jen 20 let!!
Achjo, jak nam by se jenom oplatil takovyhle mlady kanonyr z farmy CBJ. Velka skoda, ze je spolu s Nashem nevymenitelny, tak bohuzel musime prozatim na tenhle rusky drahokam zapomenout... :lol3:
Atlantik píše:
mt-svk píše:
.Selly, buď si istý, źe Filatova by chceli mnohí, na rozdiel od teba GM vedia, čo sa v ňom skrýva :frajer2:
Ano, skryva se v nem absolutne obrovsky talent, podle toho co tady ctu je Nikita uz ted vyborny hrac a to ma jen 20 let!!
Achjo, jak nam by se jenom oplatil takovyhle mlady kanonyr z farmy CBJ. Velka skoda, ze je spolu s Nashem nevymenitelny, tak bohuzel musime prozatim na tenhle rusky drahokam zapomenout... :lol3:
NJD by zanho mozno obetovali aj Kovyho, cize mt-svk ma pravdu
a ešte tú o Snehulienke, prosííím... :D
To bylo mysleno ze srandy,musel jsem malinko podryt, ale vedel jsem ze se chytis :D Uz jsem ho parkrat videl a mel tam zablesky hodne kvalitni hry, ale bohuzel zatim jen zablesky. Nedovolil bych si nikoho odsoudit po jedne sezone ( lonskou z jistych duvodu nepocitam ) jen jsem to tu chtel malinko rozvirit ( pred a behem prestavek zapasu Ducks jse se nudil :D )
Atlantik píše:
mt-svk píše:
Nebudem sa k vám vyjadrovať, ak by toto hovorila moja 6 - ročná dcérka, ešte bysa to dalo pochopiť.

Inak ku odchodom. na farmu by som poslala viac hráčov, a ani by mi nevadilo, źe musia prejsť waiverom.
Walt píše:a ešte tú o Snehulienke, prosííím... :D
V St. Louis žila.... :D
Dawe, tak je to potvrdené, 28. mája sa Filatov zranil, neskôr sa mu zranenie obnovilo. Nebolo to nič vážne, ale bránilo mu to korćuľovať a hrať viac kontaktne.

-----------------

Dnes hráme s Rangers.

Súpiska:
Nash--Brassard--Voráček
Umberger--Vermette--Clark :!:
Moreau--Pahlsson--Dorsett
Sestito--MacKenzie--Murray

obranu neviem, raz chýba Commie, raz Stralman, raz Russell. :D Ťjutin by mal nastúpiť.

Sestito by mal nastúpiť v druhej PP formácii. Ináč, vyjadrenie Arniela na Sestita: "He's not only going to play a fourth-line role. He's got good hands, soft hands."
Scottie pojedol humornú kašu. :frajer2: Sestito je bojovník, o tom niet pochýb, ale toto tvrdiť je trošku prisilná káva.

Mimochodom, budeš pozerať zápas? Ja áno, zajtra sa môžem vyspať.
Fotka Tomáša Kubalíka a Codyho Goloubefa z leta (u Codyho neviem rok) :D

Obrázek

Obrázek
Rangers jsme porazili to je dobré, ale ten hokej moc koukatelný nebyl. Ale tak důležitá je výhra a je jedno jak se jí docílilo.
Tým hrál zodpovědný hokej. Neriskovalo se, hodně fyzický. Odmakalo se to. Zkrátka Arniel jasně naordinoval taktiku a mužstvo ji dodržovalo. To se mi líbilo. Vítězství bylo potřeba a máme ho.

Vyjádřím se k hráči, které jeho povolání mnoho fanoušků překvapilo. Sestito nehrál zle, ale pro druhou lajnu to opravdu není. Sestito je typ jako Boll. Bojovník jako blázen, ale hokejového umění tam přeci jen mnoho není. Takže tady moc našeho kouče nechápu. Asi jede v trendu organizace, no. :)

Čtvrtá lajna byla dnes výborná. Kdykoliv byly na ledě byl jsem v klidu. Hráli doopravdy dobře. Murray by měl mít místo v sestavě jisté. Match mu sedl na jedničku.

Mason zachytal. Působil jistě. Má velký podíl na dnešní výhře. Z obránců se mi nejvíc líbil Russell. Snad se už po vlažném startu chytil.

Jinak Voráček nehraje vůbec dobře. Působil zbrkle. A tak nějak bez nápadu. A bohužel tohle je poněkolikáté. Potřeboval by nutně gól. Jinak taky může skončit jako Filatov.

Jinak příští týden to bude něco. CLG, VAN, EDM a DAL. Z toho první tři zápasy venku. Což je pro nás možná i lepší. Každopdáně tady se ukáže jak na tom ten tým prostě je a jestli na to play off máme.
Dawe4 píše:Rangers jsme porazili to je dobré, ale ten hokej moc koukatelný nebyl. Ale tak důležitá je výhra a je jedno jak se jí docílilo.
Tým hrál zodpovědný hokej. Neriskovalo se, hodně fyzický. Odmakalo se to. Zkrátka Arniel jasně naordinoval taktiku a mužstvo ji dodržovalo. To se mi líbilo. Vítězství bylo potřeba a máme ho.

Vyjádřím se k hráči, které jeho povolání mnoho fanoušků překvapilo. Sestito nehrál zle, ale pro druhou lajnu to opravdu není. Sestito je typ jako Boll. Bojovník jako blázen, ale hokejového umění tam přeci jen mnoho není. Takže tady moc našeho kouče nechápu. Asi jede v trendu organizace, no. :)

Čtvrtá lajna byla dnes výborná. Kdykoliv byly na ledě byl jsem v klidu. Hráli doopravdy dobře. Murray by měl mít místo v sestavě jisté. Match mu sedl na jedničku.

Mason zachytal. Působil jistě. Má velký podíl na dnešní výhře. Z obránců se mi nejvíc líbil Russell. Snad se už po vlažném startu chytil.

Jinak Voráček nehraje vůbec dobře. Působil zbrkle. A tak nějak bez nápadu. A bohužel tohle je poněkolikáté. Potřeboval by nutně gól. Jinak taky může skončit jako Filatov.

Jinak příští týden to bude něco. CLG, VAN, EDM a DAL. Z toho první tři zápasy venku. Což je pro nás možná i lepší. Každopdáně tady se ukáže jak na tom ten tým prostě je a jestli na to play off máme.
Zápas som celý nesledovala, stream príšerne sekal, nemala som na to nervy.

Ku Sestitovi. Tommy je dobrý hráč do 4. útoku, spolu s Bollom a Dorsettom by parádne tvrdili muziku. :box: Na druhý útok ale nemá, aj z toho kúska čo som videla (1. tretiny) bolo vidno, že tam nepatrí. Na druhej strane mali pred ním obrancovia Rangers rešpekt.

Dnes sme ale hrali parádne tvrdo, Rangers budú mať ešte dlho boľačky. :frajer2:

Žeby sme Kuba poslali na farmu (ešte tento rok môžeme) a povolali Blundena? :D

Minulý trip sme zvládli po výprasku od Colorada. Tentoraz sme mali zlé zápasy, trip by nám mohol pomôcť. Ak chlapci zamakajú verím v 4 body (Dallas nerátam, hráme doma). Len nech mason ustáli formu.

EDIT: potešila ma návšteva: 15 780 divákov :yes:
Dawe, pôvodne sme mali mať tretie dresy, ale neboli. Dôvod? Arnielova odpoveď: “I just thought our red pants against their red pants would look really cool.” :D

(v skutočnosti: quipment manager Tim LeRoy deadpanned: "It's my fault, I forgot to put (the third jerseys) out.") :)
No a náročný týden nám začíná. Doufám, že do něho vstoupíme vítězně. Výhra s Calgary by byla moc fajn. Máme jim co vracet a tenhle tým i přes to všechno jak moc je zvláštní :) je k poražení.

Co se týče sestavy tak jak to tak zatím vypadá měla by být stejná jako minulý zápas.
Tom Sestito ve druhé lajně asi zůstane. Arniel byl spokojen jak se souhrou řady, ale i se samotným Sestitem. Neříkám, že by nějak propad, ale druhá lajna? No v tomto ohledu s ním absolutně nesouhlasím a moc tomu nerozumím. Ale to se jen opakuji.
Derek MacKenzie si sice poranil třísla, ale zrovna u tohoto hráče by mi absence nechyběla.
Boll již bruslil. To je dobré, ale proti Flames je jeho start stále nejistý.
Huselius je na tom lépe a lépe a jeho návrat na led se blíží. Na hrací ploše by se mohl objevit už ve středu.

Takže pozitivní zprávy se nás vyrojily. Teď už jen, abychom dnešní match zvládli.
Dawe4 píše:No a náročný týden nám začíná. Doufám, že do něho vstoupíme vítězně. Výhra s Calgary by byla moc fajn. Máme jim co vracet a tenhle tým i přes to všechno jak moc je zvláštní :) je k poražení.

Co se týče sestavy tak jak to tak zatím vypadá měla by být stejná jako minulý zápas.
Tom Sestito ve druhé lajně asi zůstane. Arniel byl spokojen jak se souhrou řady, ale i se samotným Sestitem. Neříkám, že by nějak propad, ale druhá lajna? No v tomto ohledu s ním absolutně nesouhlasím a moc tomu nerozumím. Ale to se jen opakuji.
Derek MacKenzie si sice poranil třísla, ale zrovna u tohoto hráče by mi absence nechyběla.
Boll již bruslil. To je dobré, ale proti Flames je jeho start stále nejistý.
Huselius je na tom lépe a lépe a jeho návrat na led se blíží. Na hrací ploše by se mohl objevit už ve středu.

Takže pozitivní zprávy se nás vyrojily. Teď už jen, abychom dnešní match zvládli.
Budeš pozerať zápas? Ja nie, cez týždeň vstávam o 5.00 ráno.
mt-svk píše:Posadiť Kleslu,
http://www.nhl.cz/CZ/23656/klesla_patri ... mbusu.html
http://www.nhl.com/ice/playerstats.htm? ... me=summary
16. ve zblokovaných střelách
To je vážně tak hroznej, že u vás najdete 6 lepších beků. :-O
Neříkej mi, že tam není z tvé strany nějaká averze. Ty tady na něj házíš špínu od začátku roku a on podle statistik patří mezi vaše 2 nejlepší beky (netvrdím, že to tak je). Sakra vždyť tenhle čistej defenzivní obránce je váš 3. nejproduktivnější.
Podle tvých komentářů to skutečně vypadá jako kdyby všechny statistiky NHL byly zavádějící.
dejf píše:
Neříkej mi, že tam není z tvé strany nějaká averze. Ty tady na něj házíš špínu od začátku roku a on podle statistik patří mezi vaše 2 nejlepší beky (netvrdím, že to tak je). Sakra vždyť tenhle čistej defenzivní obránce je váš 3. nejproduktivnější.
Podle tvých komentářů to skutečně vypadá jako kdyby všechny statistiky NHL byly zavádějící.
To vis, Columbus evidentne ma svoje specifika... Musi to byt velmi zajimavy team. Klesla je nejlepsi v NHL v +-, ale na zaklad Columbusu by to presto podle nekterych znalcu stacit nemelo. Paradoxne Filatov podle tech samych znalcu patril k nejlepsim hracum, i kdyz nedal jediny gol. Ono ty statistiky jsou v pripade Columbusu proste sam paradox a s tim se musime smirit, tak to proste je :D
dejf píše:
Dejf, Klesla je pomalý obranca ktorý má šťastie, źe hral v obrannom páre s Methotom a väčšinou za útokom, kde bol Nash. Vďaka tomu zbiera +/-. Akonáhle hral proti rýchlejším tímom, má problémy, podobne ako Commodore. S týmto názorom nie som sama, potvrdí ti ho dosť fanúšikov Columbusu. Na tomto fóre napr. Dawe. Je otázne, v ktorej obrannej dvojici by hral v lepšóm tíme. Má šťastie, že naša obrana nie je práve najistejšia, Stralman, Commodore - hrôza. Hejda zsa tiež zhorśil. Ťjutin aspoň niečo vymyslí, i keď tá obrana mu tiež veĺa nehovorí, aspoň vie rozohrať. Ale možno ty by zaň obetoval Carleho, čo ty na to. :D Predsa, opora, má vysoký počet +/-, dokonca viac ako Nash /-1/, z toho mi vyplýva, źe je Rick horśí hráč ako Rosťo. :D

Atlantik, k tvojej poznámk sa vyjadrovať nebudem. Zbytočná strata času.
No ale tady si odporuješ. Nejdřív napíšeš, že má štěstí, že hraje za Nashem a potom ukazuješ jejich statistiky +/-. To by je pak měli mít podobné :D.
A ještě napíšeš, že má štěstí, že vaše obrana je tak hrozná. V tom případě je tedy jednooký král mezi slepými, ale ty stejně kritizuješ nejvíc jeho a dokonce ho chceš posadit :shock:
Je jasný, že od něj nikdy neuvidíme, že by při přeslivce rozehrával od modré, ale pořád nerozumím tvému shazování jeho výkonosti. Mně to připadá, jako kdyby ses na začátku sezóny podívala na váš kádr. Řekla si, Klesla musí pryč a potom ho očerňovala celou sezónu bez ohledu na jeho hru, jen aby jsi dokázala, že ses v září nespletla.
A obránce my nepotřebujem. My jich máme na rozdávání. Spíš nám dejte Brassarda za Zherdeva. Co ty na to. :D
dejf píše:No ale tady si odporuješ. Nejdřív napíšeš, že má štěstí, že hraje za Nashem a potom ukazuješ jejich statistiky +/-. To by je pak měli mít podobné :D.
A ještě napíšeš, že má štěstí, že vaše obrana je tak hrozná. V tom případě je tedy jednooký král mezi slepými, ale ty stejně kritizuješ nejvíc jeho a dokonce ho chceš posadit :shock:
Je jasný, že od něj nikdy neuvidíme, že by při přeslivce rozehrával od modré, ale pořád nerozumím tvému shazování jeho výkonosti. Mně to připadá, jako kdyby ses na začátku sezóny podívala na váš kádr. Řekla si, Klesla musí pryč a potom ho očerňovala celou sezónu bez ohledu na jeho hru, jen aby jsi dokázala, že ses v září nespletla.
A obránce my nepotřebujem. My jich máme na rozdávání. Spíš nám dejte Brassarda za Zherdeva. Co ty na to. :D
Pri tej výmene som naráźala na tvoje argumenty. ;)

Uprednostňujem Ťjutina pred Kleslom. Stralman má zmluvu iba na tento rok (a nižšiu ako Rosťa či Commie), Commodore má príliš vysoký plat na svoje výkony, ktoré sú chabé. Methot je suverénne naším najlepším obrancom, po ňom následuje Russell, ktorý sa začína chytať.

Pozri, ja si na Ros´tovi aj Commiem váźim ich obetavosti, ale to mnohokrát nestačí. A hnevá ma, keď mladí hráči, ktorí by nerobili menej chýb ako Commie (ktorého kritizujem najviac) sú vo Falcons kým títo hrajú hra nehra. Videl si zápas proti Detroitu? Myslela som, že z tých dvoch ma chytí klepka. Prípadne Colorado, to bola sila.

Dejf, rada sa budem mýliť, to mi ver. V PO proti Detroitu hral výborne, ak si svoje výkony zopakuje, rada svoje slová zoberiem späť.

K Žerdevovi. Nežartuj :!: :frajer2: Som šťastná, že sme sa ho zbavili a ty takto :?: :lol: Ešte teraz mám zimomriavky... :yes:
Ach jo. Když už se přestal řešit Filatov tak se otevře nový téma a to Klesla. Tohohle chlapa nám byl čert dlužen. :D
On je bojovník, nic nevypustí a když se na zápas dobře vyspinká tak je to velice dobrá zeď přes kterou se jen tak neprojde. Ale je to jedno velké, ale. Výkony nevyrovnaný a když hraje proti soupeři, který je na tom co se týče bruslařského umění lépe než on je to průser. Ale to jen opakuji všechno co jsem zde já nebo mt-svk napsali.
Naše obrana je jen a to opravdu jen průměrná. Klesla jasným důkazem. Já bych si ho v týmu klidně ponechal, ale jako beka do třetího páru. Na víc určitě nemá. Bohužel dle mého jako celá naše polovina defenzivy.

Jinak bod s Calgary nakonec beru. Utkání jsem sice neviděl, ale po tom hrůzostrašném začátku kdy to hrozilo debaklem je s výsledkem spokojenost.
Dawe4 píše:Ach jo. Když už se přestal řešit Filatov tak se otevře nový téma a to Klesla. Tohohle chlapa nám byl čert dlužen. :D
On je bojovník, nic nevypustí a když se na zápas dobře vyspinká tak je to velice dobrá zeď přes kterou se jen tak neprojde. Ale je to jedno velké, ale. Výkony nevyrovnaný a když hraje proti soupeři, který je na tom co se týče bruslařského umění lépe než on je to průser. Ale to jen opakuji všechno co jsem zde já nebo mt-svk napsali.
Naše obrana je jen a to opravdu jen průměrná. Klesla jasným důkazem. Já bych si ho v týmu klidně ponechal, ale jako beka do třetího páru. Na víc určitě nemá. Bohužel dle mého jako celá naše polovina defenzivy.

Jinak bod s Calgary nakonec beru. Utkání jsem sice neviděl, ale po tom hrůzostrašném začátku kdy to hrozilo debaklem je s výsledkem spokojenost.

Videla som posledných 7 minút a predĺženie, hrali sme veľmi dobre. Škoda toho gólu, v predĺžení sme mali dosť veľkú šancu, zdá sa mi, že Kubo Voráček to prekombinoval, mal rovno strieľať a nie prihrávať na Umbyho. Ale to sa ľahko povie. ;)
Arniel urobil skvelú vec keď vymenil brankárov už po 5 minútach.
Čo sa deje so Stevem? Má trénera na ktorého bol zvyknutý, napreik tomu to nie je ono, raz zachytá ako boh, hneď druhý zápas pustí každú druhú strelu.

Dawe, nie si ty skrytý Slovák, keď kritizuješ Kleslu? :D
Dawe uvažujem, netrebalo by zamestnať športového psychológa? Zdá sa mi, źe hra mnohých ráčov je ovplyvnená psychikou.
Zápas s Canucks. Pre Scottieho Arniela bude možno trochu zvláštny, hrá proti bývalému chlebodarcovi. ;) Na strane Canucks budú Malhotra, Torres a Rome. V bránke štartuje Garon, po dlhej prestávke nastúpi Huselius.
K tripu. Nohli sme mať minimálne 5 bodov, vďaka diere menom Mason máme 2. :thumbsdown:

EDIT: Zápas som nepozerala, takže nemôžem posúdiť, kto ako hral.
3779 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING