Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
HF YAHOO FANTASY LEAGUE - 3.rocnik
Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.
8:6 z Norfolkom..ale skoda tohto zapasu dalo sa z toho vytrieskat viac...mrzi strata bodov v goloch kde to bolo len o gol v nahravkach(-3) a bodoch(-4) to pri troche stastia mohlo tiez vyjst
brankarske statistiky som vyhral 3:0 a nebyt chybneho kroku ked v jednom dni som dal do brany Neuvirtha+Khabibulina (nechytali) a nenasadil som Garona (vyhra z Bostonom) tak som mohol vyhrat 6:0
Neal (2+4)
Purcell konecne (3+0)
nesklamli Gordon (2+1,35 vo FW) a Hagelin (1+2) obchmam z waiveru
Garon!
Neuvirth
Vanek (0+0,-6!)
Richard (0+0)
dalsi tyzden ma caka kajo...ak nechem dostat vyprask tak hraci budu musiet byt minimalne taky ako v poslendom tyzdni
brankarske statistiky som vyhral 3:0 a nebyt chybneho kroku ked v jednom dni som dal do brany Neuvirtha+Khabibulina (nechytali) a nenasadil som Garona (vyhra z Bostonom) tak som mohol vyhrat 6:0
Neal (2+4)
Purcell konecne (3+0)
nesklamli Gordon (2+1,35 vo FW) a Hagelin (1+2) obchmam z waiveru
Garon!
Neuvirth
Vanek (0+0,-6!)
Richard (0+0)
dalsi tyzden ma caka kajo...ak nechem dostat vyprask tak hraci budu musiet byt minimalne taky ako v poslendom tyzdni
Už čekam na all star game jako na slitování, ať se nám v klidu vyprázdní marodka... v týmu mezitim proběhlo pár změň, možná jednu nebo dvě ještě provedu... uvidíme jak se kluci chytnou... ale play off se nám mílovými kroky vzdaluje... Po zápase hvězd, přijde podle mě klíčova fáze sezóny... buď se vrátíme zpátky do bojů o play off... nebo budem v březnu prodávajícím týmem
tak snad se nám vyhnou zranění, nový kluci zapadnou a trochu o tu osmičku ještě zabojujem....
úte 24. led 2012 03:56
JoeJoe S. píše:cepi sucks, kajo bude fandiť mne, aj popradčan
Joe ides,stojim za tebou
čtv 02. úno 2012 00:57
Nevidim tu ziadne nove prispevky,co sa vsetci dali na NBA yahoo fantasy?
PS: Neviete ,kde mi zmizol moj avatar?,zeby zase Cepiho srandicky?
PS: Neviete ,kde mi zmizol moj avatar?,zeby zase Cepiho srandicky?
popiku, kazdy sa plne sustreduje na hru, popripade riesi este All-Star pauzu 
s Joe a jeho tralanachom po mojich dnesnych B suchotach
11:3
Miller
ale takto to urcite neskonci, v G dovi dopo, snad to aspon v A udrzim, beriem akekolvek vitazstvo 
avatar - ? pm, ale podla mna by sa mal na to opytat pana holica.....
s Joe a jeho tralanachom po mojich dnesnych B suchotach
ale takto to urcite neskonci, v G dovi dopo, snad to aspon v A udrzim, beriem akekolvek vitazstvo avatar - ? pm, ale podla mna by sa mal na to opytat pana holica.....
pát 03. úno 2012 01:37
Ok ,neni problem...posielam ti 2 mil Somalskich Shillingov,len mi daj miesto,kde to mam zlozit..To ti moze dat aj moj synovec z vreckovehodejf píše:Popradcan píše: Neviete ,kde mi zmizol moj avatar?,zeby zase Cepiho srandicky?Chci 2 miliony v neoznačených bankovkách, jinak svůj avatar už nikdy neuvidíš.cepi píše:avatar - ? pm, ale podla mna by sa mal na to opytat pana holica.....
3-4 týždne dozadu som si myslel, že do PO sa už nepretlačím a potom prišli úspešné trejdy. Teraz mi chýba na 8. miesto iba 1 bod.
Trejd 1 Norfolk Admirals
Scott Clemmensen 7GS 3W 2.33 93.3 %
Jonas Gustavsson 10GS 6W 1.99 93% 3 SO
*štatistiky za posledný mesiac
Gustavsson mal byť trojkou, ale po zranení Theodora a výpadkoch Brodeura je z neho jednotka. Clemmensenove čísla tiež nie sú najhoršie, ale s trejdom som zatiaľ maximálne spokojný.
Trejd 2 Anchorage Eagles
Henrik Zetterberg 1+5, -2, 35SOG, 79FW
Dwayne Roloson 4GS, 1W, 3.14, 88.5% - Anchorage ho už medzičasom trejdlo do Denveru.
Paul Stastny 2+8, +1, 28SOG, 131FW,
Martin Brodeur 10 GS, 5W, 2.59, 89.6 %
Opäť maximálna spokojnosť. Stastnemu zmena prostredia pomohla, naopak Zetterberg u Petrika nejako upadol.
A to hlavným motívom bolo zbavenie sa Rolosona, ktorý mi sabotoval brankárske štatistiky.
Trejd 1 Norfolk Admirals
Gustavsson mal byť trojkou, ale po zranení Theodora a výpadkoch Brodeura je z neho jednotka. Clemmensenove čísla tiež nie sú najhoršie, ale s trejdom som zatiaľ maximálne spokojný.
Trejd 2 Anchorage Eagles
Opäť maximálna spokojnosť. Stastnemu zmena prostredia pomohla, naopak Zetterberg u Petrika nejako upadol.
nj, tento trejd mi ale vobec nevysiel...Lukas33 píše: Trejd 2 Anchorage Eagles
Henrik Zetterberg 1+5, -2, 35SOG, 79FW
Dwayne Roloson 4GS, 1W, 3.14, 88.5% - Anchorage ho už medzičasom trejdlo do Denveru.
Paul Stastny 2+8, +1, 28SOG, 131FW,
Martin Brodeur 10 GS, 5W, 2.59, 89.6 %
Opäť maximálna spokojnosť. Stastnemu zmena prostredia pomohla, naopak Zetterberg u Petrika nejako upadol.A to hlavným motívom bolo zbavenie sa Rolosona, ktorý mi sabotoval brankárske štatistiky.
chcel som sa zbavit stastneho ktory hral
a zetterberg zase nejak bodovat prestal
uz chytam paranoju ci to nie je nejaka curse
Už jsem tenhle zápas chtěl vzdát, protože v kan. bodování jsem prohrával o 10 a celkově to vypadalo na pořádný debakl. Ale dnes v noci se Eberle svezl s Gagnerem (4b) a dvojka Clarkson-Ponikarovsky si u Devils asi sedla a udělali 5b. A rázem vedu v asistencích i v bodování.
Kromě hitů je to všude těsné, takže se může stát cokoliv. Jen kdyby mi ti brankáři začli chytat :modlenie:
Kromě hitů je to všude těsné, takže se může stát cokoliv. Jen kdyby mi ti brankáři začli chytat :modlenie:
kua ten gagner ma teda ale vazne serie
dup:
8:7 pre rona a v goloch vedie o 1 , asistencie su vyrovnane, v bodovch teda tiez vedie o 1...
ostatne kategorie su uz viac-menej jasne (aj ked GWG vediem iba o 1
), takze konecny vysledok by mal byt nieco medzi 9:7 pre rona a 10:6 pre mna.
dnes si to na dialku o vitazstvo rozdaju ronova flyers letka (hartnell, couturier, meszaros) podporena callahanom s mojou caps letkou (ovca, brouwer, halpern) podporenou zubrusom
Hank for shutout
8:7 pre rona a v goloch vedie o 1 , asistencie su vyrovnane, v bodovch teda tiez vedie o 1...
ostatne kategorie su uz viac-menej jasne (aj ked GWG vediem iba o 1
dnes si to na dialku o vitazstvo rozdaju ronova flyers letka (hartnell, couturier, meszaros) podporena callahanom s mojou caps letkou (ovca, brouwer, halpern) podporenou zubrusom
Hank for shutout
Jak píšeš... U nás se už může změnit jen 5 stats.. G, A, P, GWG, SOpetrik píše:kua ten gagner ma teda ale vazne seriedup:
ostatne kategorie su uz viac-menej jasne (aj ked GWG vediem iba o 1), takze konecny vysledok by mal byt nieco medzi 9:7 pre rona a 10:6 pre mna.
Hank for shutout
No tak snad Hartnell se zase prosadí a bude z toho i GWG :modlenie:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé