Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BUFFALO SABRES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

hu - dnes bol den dereka roya. toronto odrovnal takmer sam, najskor prihral spoluhracom na 3 goly aby za stavu 4:2 pre bufalo cistym hattrikom upravil skore na konecnych 7:2 pre sabres.

jeho konecna bilancia 3+3. hat´s off :o :thumbsup:
ukazal ze Buffalo i bez Briera a Druryho ma silne hrace, dokazou to vsak i v sezone :?:
Sekera a Zagrapan su nase najhorucejsie a asi uz jedine nadeje z novacikov co by mohli kemp prezit. Potrebujeme nevyhnutne novych hracov v lige.

Vcera Zagrapan 8:07 minut, 1 gol, +1.Sekera 18:53 :thumbsup: , 1 asistencia,+1, 3 hity, 3 zblokovane strely. Vysledok vsak bol 6:5 takze tazko povedat pri kolkych inkasovanych goloch bol na lade.
dufam ze si Derek Roy nevystrielal vsetko uz teraz vcera 2+2 :)
Tak prvy zapas Buffalu velmi nevysiel, prehra s Islanders, drzim palce v dalsich zapasoch :frajer2:
tak nevysiel bohuzial ani ten druhy proti ostrovanom :(
Buffalo vyhralo mnimalne SC podla tych ukazok zo zapasu a komentatora.
debil píše:Buffalo vyhralo mnimalne SC podla tych ukazok zo zapasu a komentatora.
Ako to myslis? Buffalo vyhralo tento zapas ani nevie ako... Boston ich mal rozbit uz v prvej tretine ale zial stale nam to tam nepada ako by si to hraci a vedenie prialo. Takisto v poslednych zapasoch nam nepraje ani rozhodcovska stastena a obe vylucenia Zdena Charu boli ako povedal aj Ward "pretoze je Zdeno prilis silny a vysoky"... dufam ze za to Ward nedostane trest. Aj Julien co to povedal na adresu rozhodcov ale velmi mierne lebo trest ani jemu ku stastiu nechyba.

Buffalo takymto stylom hry v tejto sezone caka podobny osud ako mali Flyers minuly rok.
zrejme to Mitch myslel tak, ako ja..ten "buffalsky" komentator je pri skorovani sabli trochu iny, resp. jeho hlasovy prejav je taky..zafixovala sa mi ta jeho zachripnuta, al. neviem ako to nazvat golova ozvena..sc_o_o_o_o_ores :roll: moc mi teda nereze, ale tak aspon to chlapik preziva :cool:

ice time_ovo sa nam cinil Andrej Sekera: tusim 23:09? :thumbsup:
cepi: dik za vysvetlenie... ja to stale pozeram na "nasom" kanale a tam su komentatori velmi v pohode a vedia hru analyzovat aj velmi kriticky, objektivne.
Super MÁSLA, jen tak dále, zatím hrajete super a výsledky máte ještě lepší............ :cool: !!!!
hehe, dufam, ze im dnes mackovia natru :) hlavna vec, ze maju Vaneka :roll: tak im treba..samozrejme, nechcem byt skodoradostny a mozno sa Vanek tak prebudi ze budem len :o ale dufam ze nie, pretoze pak si hadam ti hore uvedomia, ze dat taketo peniaze za nic sa nepatri = navyplaca :!: ..problem Buffala.. 8)
Ze by sa Buffalo vracalo do starych kolají z minulej sezony?Kedze posledne 4 zápasy skoncili prenich víťazne :good: BUF 4:1 MTL BUF 4:2 OTT BUF 4:2 MTL MTL 0:3 BUF ,ale 3 vyhry maju len s jedným superom. A teraz pojdu s Capitals ktorý sa tiez rozbiehaju ked maju 2 vyhry posebe.Ale treba za dnesek pochvalit v branke Sabres Thibaulta
Presne tak v buffale sa iba musela ustalit situacia po velkych zmenach. Buffalo postupi do playoff.
Tak sem šupnu jedno preview:
Obrázek :box: Obrázek
Washington se pomalu začíná zvedat, po páteční výhře s Philadelphií dokázal porazit i Carolinu 5:2. Buffalo je na tom podobně, s tím rozdílem, že vyhrálo poslední čtyři zápasy. Poslední zápas těchto soupeřů se uskutečnil 13. října a Buffalo doma vyhrálo 7:3. Caps povede mimojiné nový kouč Mike Boudreau, který nahradil v této funkci Glena Hanlona. Můžeme tedy čekat urputný boj o dva body.
Buffalu se zranil obránce Henrik Tallinder jsem zvědav jak jim to bez něho půjde?Je jedním z nejvíce nasazovaných obránců Sabres.
5-zapasovu vitaznu seriu Buffalu prerusili St.Louis.Ale Bluesmani boli po cely zapas aktivnejsi v strelach.Buffalo i v strede druhej tretiny viedli 2:0 ale do prestavky skorigoval este Rucinsky na 2:1.V uvode 3.tretiny uz v 6.minute bolo 2:3 :shock: ale potom vyrovnal slovenský obranca Andrej Sekera a prenho to bol prvy a premierovy zasah v NHL ale jeho Buffalo prislo o ten bod minutu dokonca ked skoroval Boyes na 3:4 toto bola trochu kruta prehra pre Sabres..
tak Buffalo zacalo tuto sezonu mizerne ale tak teraz sa im konecne zacalo darit oni sa tak snazia o ten stanley cup ako finska reprezentacia ale sa mi to vzdy niako nepodari zaujimave !!!
tak chvíli před koncem vede Buffalo nad Carolinou 8:0 :o :cool:
nakoniec 8:1 :o Kruta prehra pre Carolinu.
Grahame dostal 8 golov z 25 striel :o = 68 % uspesnost

Sekera 20:31, +1, 2 strely :clap: . Treti najvyssi ice-time z Buffala.
sable sa tuto sezonu pomaly ale isto dostavaju do minulorocnej formy svedci o tom aj vysoka vyhra na domacom lade 8:1 proti Caroline Hurricanes len tak dalej chlapci parada ste super :thumbsup:
Neviem či sa dostávajú do minuloročnej formy,ked na západe zatial nič neukázali, po včerajšej prehre 4:1 s Anaheimom dostávajú dnes od Los Angeles dokonca 5:0 na začiatku druhej tretiny.Už ani nepamatám kedy mi naposledy vyšli králi v KTL a teraz ked to najmenej čakám mi vyšli.
Po prehre 2:8 v LA tentokrát vedú v SJ 1:7,ja ich nechápem :sad2: .Ako môžu hrať takto nevyrovnane?
Na 7 golov im stačilo 34 striel ked Nabokova vyhnali už po 2 tretinách so 4 golmi z 25 striel.
Sable sa dostavaju uz do hernej pohody.Po potupnej prehre z trapiacim sa Los Angeles King dnes rosekali silny team z californie San Jose Sharks v pomere 7:1.Zakrokom sa blysol brankar Ryan Miller ktory tak nadobudol sebavedomie a podrzal svoj team.Dnes inkasoval len jeden gol a kryl 21 striel.Prvu tretinu sice prehrali po gole Sandisa Ozolinsa ,ale 25.minute ich dal do pohody Ales Kotalik ktory chyta formu.Potom sa ku nemu pridali Connoly,Ryan,Gaustad ktory sa blysol dvoma golmi a Vanek s Royom.Dnes ukazali ako sa hra hokej zo silnym superom.Paradoxne vyhravaju z teamami ktore su na prvych prieckach Divizi.Perfektna praca chlapci len tak dalej :clap:
vitam fandu sabli :frajer2: zajtra si na Vas obzvlast posvietime :bitka3:

Obrázek
1297 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING