Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NASHVILLE PREDATORS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Aj podla mna Nashville postupi...sĂ­ce toho trocha v kadri ubudlo al je to zohratĂ˝ tĂ­m..neÄŤo podobne jak buffalo...ja to tieĹľ cĂ­tim na play-off...sĂ­ce posledne dva roky mali marha dobru sezonu no v play-off dvakrat po sebe ich porazilo San Jose v prvom kole...ak mam dobru pamaĹĄ...

Hokejoví predátori netušia, či sa bude musieť presťahovať z Nashvillu. Verní fanúšikovia sa nechcú vzdať a snažia sa výrazne zvýšiť počet predaných permanentiek na novú sezónu. Práve o to sa enormne usiluje skupina Náš tím apelujúca na fanúšikov, aby ukázali, ako veľmi im záleží na ich obľúbenom klube.

Hlavným cieľom skupiny je dosiahnutie hranice minimálnej priemernej návštevnosti 14-tisíc divákov v nasledujúcej sezóne, ktorú klub pravdepodobne odohrá ešte v Nashville. V uplynulej sezóne mali predátori priemer 12 815 fanúšikov, jeden z najnižších v súťaži.

Ĺ tvrtok bol pre skupinu nadšencov dĂ´leĹľitĂ˝m dĹ

Preds? Nie, nie, Hartnell patril k tomu lepsiemu a Timonen bol urcite najlepsi obranca, teda so Zidlem. A Vokoun je urcite lepsi, nez Mason. Bye-Bye, Nashville, na playoff to nevyzera, ale fiasko nebude, az taky slaby kader zrovna nemaju!

Stačí sa pozrieť na štatistiky play-off a hneď vidno, aký "dôležitý" bol Kariya. V útoku to ťahali Dumont s Radulovom. Ak sa pozriem na hru brankárov v minulej sezóne, je mi jasné, že Mason vôbec nezaostával za Vokounom, práve naopak, darilo sa mu lepšie. Nashville prišlo len o jedného kvalitného obrancu, síce dobrého, jedného dobrého a jedného priemerného krídelníka. Takže play-off bude. Stále má lepší tým ako Vancouver, Minnesota (kde výkon Demitru stál na Gáboríkovi), Dallas atď.

Mt, to snad nemyslíš vážně, že současný kádr Nas je lepší než-li Min a hlavně Dallásku....... :shock: :shock: ?? Ty chceš porovnávat Dumonta a Radulova s Modanem, Morrowem či Lehtinenem....... :shock: :shock: ?? Ulala............. :shock: :wink: 8) !!!!

no takto k omu Masonovi..ja neviem mali si ponechať podla mna Vokouna..nemuseli si nehať Masona lebo za to že sa mu jedna sezona vydarila už sa mu ta dalšia nemusí...a je na to vela príkladov...

Každopádně, s tím Masonem to je risk, bez debat.......... !!!!

Vern Fiddler, David Legwand, Ryan Sute

Obrázek

Rob si srandu, Dallas je TOPFAVORIT na vitazstvo SC, na rozdiel od Wild a Preds. Nucks su sice slabsi v utou, ale kvantitu nahradzaju kvalitou. Lenze Kariya je nepostradatelny. Utok zostane na pleciach dvoch ostrielanych centrov. Teda Sully hrava aj na pravom kridle. Obrana im pevnie, ale mali by si dat pozor na Webbera, myslim, ze o nejaku sezonu-dve bude UFA....

Pravdepodobna zostava Predators podla NHLpro :

1. Alexander Radulov – Jason Arnott – Martin Erat
2. Martin Gelinas – David Legwand – J.P. Dumont
3. Steve Sullivan – Radek Bonk – Jed Ortmeyer
4. Jerred Smithson - Scott Nichol - Josh Langfeld

1. Greg de Vries – Marek Židlický
2.Dan Hamhuis – Greg Zanon
3. Shea Weber – Kevin Klein

1. Chris Mason
2. Pekka Rinne
Predators maju zatial len dve vitazstva. V tejto sezone by mali mat lepsie timy s nimi povinne vitazstva.
tak Forsberg by sa hodil v tomto teame !!! ale povedal ze si potrebuje odychnut od hokeja tak uvdime ako to dopadne a ci sa este vrati na lad !!! :)
Vysvetli to Foppovi a hlavne jeho zdravotnemu stavu. Ale Preds sa neprepadli, ako sa mozno cakalo....
prepacte, ale co vidite na inych timoch a preco obchadzate Preds? Ja viem, ze nie su mozno najzaujimavejsi v lige.... Ale takto: Arnott hviezdi. le Mason sa musi trochu dostat dokopy. Trochu ma prekvapuje, ze prakticky bez dvojky su Preds celkom solidne. No, su aj ine timy bez dvojky, hlavne pens a Habs a Chicago medzi nimi.... Ale to je iny, dlhsi pribeh mimo topic.
Preds dnes dostrali na prdel. Zevraj v obrane to po Radulovovom gole s jastrabmi vyzeralo zle, ale Khabi mal hviezdny vecer. :cool:
Preds mali hrat zhruba ako Buffalo. dobre, na dohlad od playoff. Ale nie je to celkom tak. Trochu zaostavaju. Tu mi asi predpoklady nevyjdu. Skoda. Niezeby som ich v playoff chcel....
Predators dnes vyhráli na svém ledě proti Calgary 3:0. Nulu si na své konto připsal Chris Mason, jenž pochytal všech 22 střel. Curts McElhinney zasáhl do zápasu po třech gólech které Kiprusoff inkasoval a do konce utkání už tento mladík z 12 střel nekapituloval.
Tak pevně věřím,že Preds v noci naváží na svůj výborný výkon proti Canucks,kdy sice prohráli na nájezdy,ale hráli skvěle a rozdrtí Dallásek na maděru! :povzbudzovanie:
Skvělá práce Preds,ta čistá 2ka vyšla na výbornou. :clap: Je vidět,že i ten neporazitelný Dallásek,se dá v klidu udělat. :lol2: :frajer2:
Philly-The Scud píše:Nas do PO stejně nepůjde, mrzí mě, že Dallásek nepomohl Av´s........... :cry: :cry: !!!!
Ako to vies, ze Nashville nepojde do PO? Uz si aj pisal, ze ani Toronto nepojde do PO, takze ako to je? Ja sa ta spytam takto, kto podla teba pojde do PO? Podla teba do PO sa dostane Dallas ten to uz ma iste a Philadelphia, ale ta to nema iste. No este k tomu Nashvillu sa vratim, aby si nebol prekvapeny ak sa dostane do PO.
Ty voe, tak to je fakt necakane, Preds boduju!
veru ja by som ich tiez uvital v kanade aspon by nemaly vkuse polopraznu arenu ako je to teraz v nashville :biglol:
To vies, sedliaci so sirakom chceli mat novu zabavku. Expanzia nie vzdy prinasa dobre veci. Su tu take na figu hokejove lokaliy, ako Nashville alebo Columbus - to by som fakt zatrhol! Na druhej strane preds maju celkom slusny kader a vynikajuceho Arnotta! Len nechapem, precom nemaju nejakeho skusenejsieho brankara....
Cha a mna by to tiez nastvalo, ale na druhej strane.... Si zober, ze ani Mason, ani Ellis nie su nejaki extra brankari a davaju celkom slusne vykony. Na ukor Kosatiek? To snad nie! Mne bude stacit, ak Preds skoncia za Chicagom na 10. mieste, keby si tieto dva kluby poziciu vymenili, budiz, ale nech je rozdiel maximalne bod.
Nashville sa drzi s detroitom. Par minut im chyba minimalne k bodu. fanuskom vancouveru, edmontonu a aj inych timov musi stiskat prdel.
519 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS