Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Transfery a volná diskuze

Diskuze pro hráče i fanoušky týmů Demitrovy konference.

mam taku otazku - zapocitava nejako jahuu do vysledkov zapasov aj kanadske body brankarov ?
lebo rinne mi dnes dal SH assist a take nieco sa vzdy zide... :hmm:
petrik píše:mam taku otazku - zapocitava nejako jahuu do vysledkov zapasov aj kanadske body brankarov ?
velm ipravdepodobne nie
petrik píše:mam taku otazku - zapocitava nejako jahuu do vysledkov zapasov aj kanadske body brankarov ?
Jistěže ne, však na to ani nikde nemáš kolonku :)
skoda no... :P
Ok, tak obligátní post-SC kocovinku snad máme za sebou, a teď to rozjedem. :nono: :box:
Tak po té troufalé ojedinělé prohře v loňskym semíčku EF ligy jsem rád, že jsme se vrátili k trendu a zase tě budu porážet. :yes:
v poslednej dobre zaznamenávam veľmi "výhodné" ponuky za Pricea..takže prosím,nič mi zaňho neposielajte, lebo je 1000000% Not for Sale.. :-D o Millerovi a Elliotovi by som sa vedel baviť :)
Jako mít 5 GWG a stejně tu statistiku prohrát rozdílem třídy? no tak to wtf :verysad:
Chcel by som jedneho z dvojice centrov hanzal / plekanec vymenit za LW...
Ak niekto mate zaujem poslite ponuku
Výměna mezi...
Silesia Ice Miners :arrow: Ryan O'Reilly & 20. kolo

River Vah Monsters :arrow: Jonathan Huberdeau + Michael Hutchinson & 23. kolo
ked tak pozeram na moje vykony na zaciatku sezony tak mam pocit ze to bude fakt kua dlha sezona
Preshow si zebral Draisaitla, ale ten je muj :nono: Jako napravu postaci poslat treba lahvinku :jn: :-D
Selly8 píše:Preshow si zebral Draisaitla, ale ten je muj :nono: Jako napravu postaci poslat treba lahvinku :jn: :-D
zbohom pick v buducorocnom drafte :D
Tak se nám tu rozmnožil takový nemilý, nepěkná věc - kromě Slotera s keeperem končí další vicecommish honziss. Sám honziss si sehnal náhradu v impovi, tak na něho prosim buďte hodní. Fantasy hráč je to zkušenej a bezproblémovej, přispívat sem snad taky začne pravidelněji (něco málo ste od něho už mohli vidět v topiku TBL).

Proces hledání náhrady za Slotera zatim neskončil.
Díky za uvítání. Všechny zdravím a těším se na hraní s váma. :good:
Tak sloter zrejme v jednom z poslednych svojich manazerskych rozhodnuti v tejto sutazi prijal moj proposal ktory mu tam visel uz asi 2-3 tyzdne…

E. Kane :arrow: Alaska Wolves
T. Plekanec :arrow: River Vah Monsters

Pleky je v uvode sezony vo vybornej forme, pravidelne boduje a vyhrava vela vhadzovani. Ale u mna je jednoducho pretlak centrov, casto sa mi vsetci ani nezmestia do zostavy a naopak mam pomenej LW. Prichod Kanea mi toto poriesi, aj ked je momentalne zraneny (este cca 2 tyzdne).
petrik píše:Tak sloter zrejme v jednom z poslednych svojich manazerskych rozhodnuti v tejto sutazi prijal moj proposal ktory mu tam visel uz asi 2-3 tyzdne…

E. Kane :arrow: Alaska Wolves
T. Plekanec :arrow: River Vah Monsters

Pleky je v uvode sezony vo vybornej forme, pravidelne boduje a vyhrava vela vhadzovani. Ale u mna je jednoducho pretlak centrov, casto sa mi vsetci ani nezmestia do zostavy a naopak mam pomenej LW. Prichod Kanea mi toto poriesi, aj ked je momentalne zraneny (este cca 2 tyzdne).
Ja to upresním. Náhradu zohnať nie je sranda a ja by som medzi vás nepchal niekoho, kto nie je z HFka. Osobne s takým, nazvime to minimalistickým hraním nemám problém. Nastaviť zostavu na 3 dni dopredu, prísť po 3 dňoch, prípadne spraviť nejaké moves a vyjadriť sa k trejdu... Neprišlo mi to fér voči vám, čo ste aktívni a hráte s takým, ako to nazvať?, zanietením. Fantomas s tým nemá problém. Neviem ako vy. Ja som, hold, pracovne od rána do noci vyťažený a mimo práce skutočne len spím. Keď mám potom chvíľu času tak zväčša vybehnem niekam von a zápasy sledujem len minimálne. Ak s takýmto hraním nemáte problém nebudem hľadať náhradu. Ak chcete niekoho aktívneho na dennej báze tak ho dosadíme...
U me to vubec problem neni, ja to mam totiz taky hodne podobne jako ty.
Sloter píše:Ja to upresním. Náhradu zohnať nie je sranda a ja by som medzi vás nepchal niekoho, kto nie je z HFka. Osobne s takým, nazvime to minimalistickým hraním nemám problém. Nastaviť zostavu na 3 dni dopredu, prísť po 3 dňoch, prípadne spraviť nejaké moves a vyjadriť sa k trejdu... Neprišlo mi to fér voči vám, čo ste aktívni a hráte s takým, ako to nazvať?, zanietením. Fantomas s tým nemá problém. Neviem ako vy. Ja som, hold, pracovne od rána do noci vyťažený a mimo práce skutočne len spím. Keď mám potom chvíľu času tak zväčša vybehnem niekam von a zápasy sledujem len minimálne. Ak s takýmto hraním nemáte problém nebudem hľadať náhradu. Ak chcete niekoho aktívneho na dennej báze tak ho dosadíme...
Když sme do toho šli, žádný nároky na day-to-day hraní ode mě přece nevycházely. Muj jedinej požadavek byl "neprchejte po roce, když už je to sakra keeper". Pokud má někdo složitější rok, tak ho má, já s tim problém nemám (sám sem na tom letos hůř než kdy jindy a nejspíš budu i v budoucnu) - dokud se teda aspoň nastavujou sestavy a neničí se matchupy. Vyhrávat se dá i bez moveů a ty si zatim nevedeš o nic hůř než loni. Trejduje se minimálně tak nějak celkově, takže pokud nebudeš trejdovat, taky to nebude nic moc proti ničemu.

A jak řikáš no, náhrada radši pořádná než "aspoň nějaká". U impa jsem si dost jistej, že se tomu bude věnovat (nejspíš víc než honziss); dokud si takle jistej nebudu ani u tvý náhrady, tak osobně nejsem proti "rekreačnímu" hraní.
ja to nastavim vzdy jeden den v tydnu a pak sem tam v praci zmenim kdyz je nekdo zranenej nebo brankare, ale to je tak vse. takze tak jak to hreje(s) Sloter je za me uplne fajn. Pokud te to takhle bavi, tak proc ne. Pokud te to ovsem nebavi a povazujes to za ztratu casu, pak je to jina
Oškubávací výměna mezi...
Silesia Ice Miners :arrow: Mika Zibanejad & 23. kolo

Bemidji Beavers :arrow: Derek Stepan + Colin Miller & 20. kolo (from River Vah)
:hroza:
Obrázek

Obrázek
Nestál by někdo o Jamese van Riemsdyka? Když tak zkoušejte ve zprávách.
TRADE ALERT

Calvin de Haan :arrow: Silesia Ice Miners

Jack Johnson :arrow: Preshow Destroyers
Anty pristupuje do módu trejdov co ste si asi podla PMiek niektori vsimli ale moze sa ozvat aj niekto komu som sa neozval :D (urcite nevymenim Karlsson/Lundqvist inak vsetko prec :D )
1516 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS