Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

EDMONTON OILERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Zeby Nylander predsalen nastupoval za Oilers? -> http://www.nhl.com/nhl/app?articleid=32 ... rvice=page .

to aj tak nepomoze. Nech len pekne zostane tam kde si sam vybral ze chce hrat. Ale odteraz ho nemam rad, lebo kvoli nemu sme nepodpisali nijakeho dobreho hraca :x

Ohlund: je to posun dopredu a velky. Raffi je dolezitou sucastou nasho timu. Hra fyzicky a dokaze aj bodovat. Som rad ze sa dohodli.

Na trhu su este celkom zaujimave mena. Guerin, Shanahan, Forsberg. Ja by som bral Guerina, pretoze nam este chyba RW do prveho utoku.

Inak Garon podpisal na 2 roky :)

Areku - na nhl.cz je pěkný článek o tom "vypečeném" Nylanderovi a jeho agentovi a jejich "férovosti", určitě mrkni........... 8) !!!!

Za tym rozhodnutim na poslednu chvilu je opät manzelka. Ze vraj nechce ist na sibir.

http://www.edmontonsun.com/Sports/Colum ... 13907.html

debil píše:Za tym rozhodnutim na poslednu chvilu je opät manzelka. Ze vraj nechce ist na sibir.

http://www.edmontonsun.com/Sports/Colum ... 13907.html
Tie manzelky su zabijakom Oilers. Nabuduce musia podpisovat len slobodnych :D

Oilers ponukli Vanekovi zmluvu na 7 rokov za 50 mil USD - 1. rok , 2. rok 8 a vo zvyšných po 6,4 milióna dolárov...Sabres maju tyzden na dorovnanie ponuky za tohto chraneneho volneho hraca.

Myslim ze frustracia im totalne zatemnila mozgy...to je vlastny gooool :D
V tretej sezone desat melonov za rok...hmmm ;)

Panenka skakava. Edmonton podpisal Thomasa Vaneka na 7 rokov za 50 milionov!!!!!!! Toto je dost sokujuca sprava.

Vanek je obmedzeny agent. Buffalo bud ponuku dorovna alebo Buffalo dostane 4 prve kola draftu!!!!!

Podla mna to Buffalo dorovna. Pretoze tim strati dalsieho hraca. No toto je pre Buffalo razny skrt cez rozpocet. Budu mu musiet dat taku istu zmluvu ak ho chcu udrzat.

Edmonton ide risku podobne ako Boston s Charom. Vanek je na dobrej ceste k sedemmilionovemu hracovi ale este nim nie je.

Boli by blbi keby pustili tie, ak som to dobre pochopil, vybery v prvych kolach pocas 4 rokov + svoje, to je 8. Vanek aj tak nic nezmoze sam v Buffale :roll: A dufam, ze raz zakotvi v Minnesote, kedze si tam uz spravil dobre meno :) Skoda, ze az na 7 rokov, to je dlha doba, ale existuju trejdy :P

A este k tym draftom. Wild si vazili Gabbyho na 6 ci 7 vyberov, to si pamatam, za ne by ho vymenili, ale samozrejme, ze to boli len take reci a nik nie je tak hlupy, aby obetoval takto vybery.

4 prve kola za jedneho hraca? :? Ani nas jeden hrac z biedy nevytiahne...

Tak Vanek na sibir nepojde. Zas to edmontonu nevyslo . Kto bude dalsi na rade s rozpravkovou ponukou?

:) Moje řeč Areku.Jeden hráč za 4,kvalitní drafty nestojí. :evil: Podle mě je to od Edmontonu klukovina,která vytáhne platy hráčů do neuvěřitelných výšek.Kolik si příště řeknou opravdové suprhvězdy za sezonu?15,20,nebo 30 milionu?Někteří GM nemají zodpovědnost.Kdo je to Thomas Vanek?Měl povedenou jednu sezonu v Buffalu a takový megaplat je mu nabízen?Buffalo musí reagovat rychle.Být na jejich místě nic nedorovnávám a beru ty čtyři drafty= 4 slušný hráči/kde je psáno,že nevyberou terno/. :!: A hledám z vlastních zdrojů,nebo se pokusim měnit.To je můj názor.Při vší úctě k Vanekovi je to zatim jen průměrný hráč,očekávání od něj je pouze v příslibech.Když podobné akce začnou dělat i ostatní,tak se celá NHL za čas sesype.Byznys ANO,ale s rozumem,aby nedošlo ke kolapsu :!: :!: :!: Tady ukazuje své zuby nelítostný byznys.Fando ty čum třeba do stěny-nám je to jedno :!: :!: :!:

tak Buffalo to vyrovnalo... :) Som stastny ze neprideme o 4 prve kola draftu.

Takze Toby Petersen podpisal s Dallasom. Winchester to iste. Toby tam dostal len dvojcestnu zmluvu.

Medzi UFA nam zostali uz len Markkanen, Nedved a Tjarnqvist. Odchod Markkanena a Nedveda je isty. Uz si len hladaju novy tim. Ale co bude s Tjarnqvistom, to neviem. Dufam ze podpise s Oilers :modlenie:

Inak minule sme ziskali obrancu zo struktur Islanders. Allan Rourke sa vola. V NHL doteraz odohral len 42 zapasov. Ziskal v nich 5 bodov (1+4).

ten hral aj za canes...moc od neho necakaj :D

Vanek je velmi dobry hrac, ale potom by v Buffale nezostalo uplne nic, okrem brankarov a Repa. Myslim, ze Oilers sa nastvu a pojdu po vsetkom sebelepsom z trhu volnyh hracov. Napada mi O´Neil, mozno skusia znova Pecu....

tak v prvom zapase sezony 07/08 hrame doma so San Jose. Dufam ze si ich vychutname :eat: . O dva dni neskor preverime novozlozenu Philadelphiu 8) . Bude to zaujimavy zapas hlavne pre stvoricu Smith, Lupul, Pitkanen a Sanderson. :) . Ryan Smyth sa najblizsie ukaze v Edmontone 23. oktobra :roll2:

Hahaha, s tymto kadrom si Oilers nezarobia ani na slanu vodu, ved su momentalne na papieri hadam slabsi, ako Columbus! Bez aspon umelej nahrady prveho centra sa vyhravat neda! A vobec, Edmontonu by sa zislo aspon 10 hracov....

chorche píše:Hahaha, s tymto kadrom si Oilers nezarobia ani na slanu vodu, ved su momentalne na papieri hadam slabsi, ako Columbus! Bez aspon umelej nahrady prveho centra sa vyhravat neda! A vobec, Edmontonu by sa zislo aspon 10 hracov....
No,s tím vychutnáváním Žraloků,to je velice odvážné tvrzení. :63: Tam si myslím,že si spíš Sharks smlsnou na oslabeném týmu Oilers. :roll:

Pribeh sa este neskoncil, vravim, O´Neil, Peca, Linden - ti vsetci mozu byt pre Oilers zaujimavi!

No Oilers sa konecne dockali. Sheldon Souray je prva hrdinska hviezda co sa neboji ist na sibir. K-Lo konecne zabodoval. Pytel plny penazi vlaci uz dva tyzdne a nikto ich nechcel az teraz sa Sheldon nesmele ozval ze on by snad mozno keby to islo aj tie peniaze zobral. Alebo mozno zabralo propagacne DVDcko ako dobre je v Edmontone. Oilers na to pojdu cez presilovky.

tak to uz budu ine presilovkove rany 8) . Som spokojny.
Len som zvedavy na ten plat, urcite to islo do zavratnych vysin :doh:

Inak Souray dosiahol v poslednej sezone viac bodov ako kazdy nas hrac :D . Nech mu to tak pada aj u nas. :cool:

Dostane 6.5. Ale mohlo to byt aj horsie ako napriklad 7.5 pre nemenovaneho obrancu z europy.

Som si kukol jeho profil on sa vratil domov asi zato mu zima nevadi hahaha.

debil píše:Dostane 6.5. Ale mohlo to byt aj horsie ako napriklad 7.5 pre nemenovaneho obrancu z europy.
:D :D :D myslis Charu?

Souray je dobry kauf, ale na Zeeho v zivote mat nebude, ani keby sa ako snazil!

No,prekvapilo ma že ho získal Edmonton,ale dúfam že do týmu nezapadne a už vôbec nezopakuje minulú sezonu
3199 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2011 BOSTON BRUINS