Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PRIPOMIENKY, NAVRHY

Súhlasím s arekom,tých výhod majú vyššie postavené tímy už teraz dosť,žiadne zvýhodnovanie dodatočné,by nebolo rozumné. :nono:

Arek si úplne vedla ako mi v téme cepikovcov napísal Wildo so mnou. :hehe: Wildo osobne ti hovorím,že keby sa zaviedol ten systém ako navrhuješ,ja by som aj so svojím tímom išiel na :golf: :banana:ala cepi :D keby sme vyhrali nejaké kolo v ňom a mali play off v suchu a verím,že zdaleka by som neboj jediný :klobuk_dole: .Na čo sa viac snažiť a poctivo každý deň tipovať,ked to hlavné by mali tímy v kapse? :wink:
kajo píše:
Ale tak ja som uz aj pravdu povediac stratil motivaciu pre toto kolo, prvi uz byt nemozme a PO mame iste...
všimni si Wildo,ako sa aj kajčo vyjadril na tému motivácie napríklad dnes.Nepodcenuj túto vec,tá je veľmi dôležitá a hlavným cielom je play off,čo si budeme hovoriť.Ano môže niekto povedať ide o hru,ale ruku na srdce,ozaj je tak málo pravdepodobné,že by sa tímy na to mohli vy..keby mali play off takto zabezpečené? :sarcasm:
petrik píše: no ale skusil som to domysliet a vyslo mi toto - co keby mal vyhodu +1 bodu "domaci" tim? cize vyssie nasadeny tim v zapasoch (dnoch) 1, 2, 5, 7 a 9 (hra sa na 5 vitaznych ci na 4?) a nizsie nasadeny tim v zapasoch (dnoch) 3, 4, 6 a 8

:hmm:
este to skusim rozvinut preco si myslim ze by to v tejto podobe (+1 bod pre "domaci" tim) mohlo stat za pokus (aj ked mi je jasne ze bez sance na uspech :giggle:)

- PO by (aspon pre mna) dostalo novy naboj, kecy v diskusii typu "uvodne dva domace zapasy sme zvladli teraz nas cakaju dva tazke zapasy na horucej superovej pode" a podobne by uz neboli len prazdnymi frazami, ale mali by aspon aky-taky realny vyznam, kedze "vonku" by sa naozaj vyhravalo o nieco tazsie ako doma. zaroven by sa tym KTL o nieco viac priblizila k NHL resp. k realnemu hokejovemu PO
- az taka brutalna vyhoda pre vyssie nasadeneho by to zase nebola, akurat by v pripade ze seria by sa rozhodovala az v poslednom moznom zapase mal v tomto rozhodujucom zapase minimalny naskok +1 bod. dovtedy by sa tieto vyhody pravidelne striedali rovnomerne na obe strany :ja_neviem:
s tym +1 pre domacich je to uz pomerne zaujimavy navrh :hmm:
arek píše:s tym +1 pre domacich je to uz pomerne zaujimavy navrh :hmm:
co to vyskusat aspon v 1. kole a na zaklade toho by sa uvidelo ci sa to osvedci? :hmm:
a co tak to vyskusat len pri serii falcons, pricom iba pri ich vonkajsich zapasoch? :sarcasm:
Teda pardon, ale to je nesmysl. Tady někteří bojujete proti zápasovým kolům, že jsou nespravedlivá. A teď se navrhuje, aby v zápase v palyoff měl jeden tým už předem bod navíc. To fakt myslíte vážně? :sok:
Výhoda má být, že nastupuje proti slabšímu soupeři. A nějaký nesmysly, že v hokeji jsou ještě zvýhodněni domácím prostředím, vysvětlujte třeba Nucks. :D
ja som zasadne proti zbytocna komplikacia, dalsie zbytocne komplikovanie systemu - niektori uz davno mju problem vediet vsetci pravidla a co a ako a preco.... a povedzme rovno ze 1b je blbost aj z pohladu ze jeden den sa hra 4 zapasy a iny 10 a tak to v menej zapasovom dni ten +1 mal teoreticky vacsiu vahu ako v den s vela zapasmi :!: tento navrh :thumbsdown:
Vy mi tady argumentujete že KTL nemůžu srovnávat s NHL, a najednou někdo přijde se stupidním návrhem na "zohlednění domácího prostředí" v tipovačce, a arek přispěchá s tím jak to vypadá zajímavě :hroza:

Obrázek
Tiez sa mi to zda ako zbytocna komplikacia. A navyse si myslim, ze ten jeden bod by nemal az tak velku vahu, mozno len v nejakych pripadoch, ale kolko by sa takych v jednej celej post season udialo 1? 2?...A aj tak tato "vyhoda" domaceho prostredia by sa uplatnila len v tom jednom rozhodujucom, a teda siedmom zapase serie. A kolko takych serii bolo/bude? Ked uz chceme, aby to bolo spravodlive (co mi ale s tipovanim nejde dokopy :D ) a aby mala cela sezona aj nejaky vyznam, tak zrusme PO a nechajme len tabulku. Sice by sa vytratila ta atraktivita PO subojov, hlavne ked sa v nich stretnu rivali, ale mali by sme tu "spravodlivost" (nevravim ale, ze by sa mi to tak pacilo) :jupi:
ja len tak na okraj, ze v KTL nie je tym poslednym rozhodujicim zapasom siedmy zapas, ale az deviaty :)
To by bylo super, jako domaci by kazdy clen mel za ukol kopirovat presne tipy jednoho soupere... :jn:
AndyF píše:To by bylo super, jako domaci by kazdy clen mel za ukol kopirovat presne tipy jednoho soupere... :jn:
to by šlo dosť težko Andy ,protože v play off tipy súperov nevidíš,len vlastných kolegov :wink:
no to este nikto nepotvrdil Dean ze to tak bude :)
nechce sa mi veriť čo všetko sa tu môže človek dočítať... :hroza:

ani sa mi nechce reagovať, zasa sa nechám vtiahnuť do debaty, ktorá nikam nevedie.
petrik, na co robit veci jednoduchsie, ked ich môzeme komplikovat :P stava sa, ze sem tam sa ti podari aj nejaky ten nepodareny navrh a tento ti vysiel :giggle:
poniektori tiperi urcite maju chaos uz aj so samotnym pocitanim bodov, ci systemom ako takym, tak tymto navrhom, by sa im to opät cele "ulahcilo"....pre klasickych tipujicich, ktori cely ten system KTL az tak dopodrobna nesleduju, by bolo fajn, ak by sa tipovacka v prvom rade ustalila, zjednodusila....netvrdim teraz, ze ten system je neviem ako zlozity, ale pridavanim, dalsich a dalsich doplnkov sa to zbytocne cele komplikuje....pre KTL ako taku, je potrebne zaviest pevne a ustalene pravidla, ktore budu mat zivotnost dlhsiu, ako 1 sezonu...
tento konkretny navrh, je (nielen) podla mna takym mensim uletom, aby este aj v PO mal vitaz zakl.casti dalsiu vyhodu....to mu uz rovno odovzdajme KTL sosku :D si spominam, ked som riesil komisiu, tak som bol zastancom, ci presadzovacom toho, aby vitaz zakladnej casti mal urcitu vyhodu a ta prisla v podobe toho, aby vitaz zakl.casti v oboch konf., sa ocitol priamo v 2.kole PO....idealne a dostacujuce.
ved dobre no :D nemusite ma hned zlyncovat za napad :ja_neviem: :D
to je vyborny napad petrik, si prekonal aj moju divoku kartu, tieto 2 veci by sutaz perfektne zatraktivnili
jedna soskova pripomienka

sosky pre celkoveho vitaza KTL sa budu tykat 4 clenov (t.j. bez 5 PO) , ktori odtipovali, resp. dotipovali celu zakladnu cast

taka vynimocna 5 soska sa zriesila akurat minuly rocnik, ked triumfoval tim Red Devils a soska putovala aj k mitchovi, ktory kader v priebehu rocnika opustil....sosku pre neho, som riesil z vlastnych nakladov :) ale bez najmensich problemov, kedze to s nami mitch tahal od prvotnych RD zaciatkoch

a ako vyzera tradicna soska vitazov KTL?

Obrázek
peknu sosku dostaneme :jupi:
Antonor píše:peknu sosku dostaneme :jupi:
Já si nevzpomínám, že by i tým který ve finále porazíme měl něco dostat... :sok:
Vy dvaja ste si nepomylili temu? :sok:
:arrow: http://hokejforum.com/viewtopic.php?f=1 ... start=1350" onclick="window.open(this.href);return false;
kajo píše:Vy dvaja ste si nepomylili temu? :sok:
:arrow: http://hokejforum.com/viewtopic.php?f=1 ... start=1350" onclick="window.open(this.href);return false;
:blabla:
Obrázek
1. deň play-off tipovačky bol prístupný aj pre individuálnych tipérov? Mne sa nezobrazovali žiadne hracie dni ani zápasy. Až dnes 2. deň a zrazu pozerám, že sa tipuje aj individuálne.
TA píše:1. deň play-off tipovačky bol prístupný aj pre individuálnych tipérov? Mne sa nezobrazovali žiadne hracie dni ani zápasy. Až dnes 2. deň a zrazu pozerám, že sa tipuje aj individuálne.
a kedy si to pozeral? Boli pristupne, ale boli nahodene az pocas piatka..
283 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS