Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

VANCOUVER CANUCKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

no Canucks dostali technický gol, viděl jsem to poprvé. Ten poslední když na prázdnou bránu ujížděl Brown, byl faulován a rozhodčí odpískal technický gol
Lecavalier-number4 píše:no Canucks dostali technický gol, viděl jsem to poprvé. Ten poslední když na prázdnou bránu ujížděl Brown, byl faulován a rozhodčí odpískal technický gol
zaujimava situacia..tiez som ju stihol zhliadnut,..v prvom momente si vravim, ze sa bude riesit samostatny najazd, ale na koho, ked brankar uz bol na striedacke :D tam nebolo co riesit, ale kralik sa cez tie kostaky prebijal, ako cez trne :)

no Ohlund, pustat body s LA :thumbsdown: na domacej pôde :thumbsdown: :thumbsdown: a riesit taktuo statistiku domacich zapasov :thumbsdown: :thumbsdown: :thumbsdown:

snad Vam cesta po "vonkajsom prostredi" prospeje
videl som ten zapas dnes v reprize a Nagy hral dobre. Uz by sa mu mohlo zacat darit zbierat body.

a ten technicky gol...ja som to uz tusim raz v NHL videl, a mari sa mi ze vtedy to dal marian hossa :hmm:
arek píše:videl som ten zapas dnes v reprize a Nagy hral dobre. Uz by sa mu mohlo zacat darit zbierat body.

a ten technicky gol...ja som to uz tusim raz v NHL videl, a mari sa mi ze vtedy to dal marian hossa :hmm:
a jak hral handzus? este furt sa tam premava jak keby sa mu nechcelo?? inac mal najvyssi icetime z utocnikov!!!
debil píše:a jak hral handzus? este furt sa tam premava jak keby sa mu nechcelo?? inac mal najvyssi icetime z utocnikov!!!
handzus v utoku nic. Ale v obrane si odviedol svoju dobru pracu. A aj preto bol vyhlaseny za 3. hviezdu zapasu. Dokonca sa zapojil aj do jednej sarvatky a dostal po nose :| . A korculoval naozaj dost pomaly, to som si aj ja vsimol, ako keby sa mu nechcelo. Ale s jeho telesnymi proporciami to asi rychlejsie nejde.
Dnes hráme s CBJ už o 11-tej večer tak aspoň nebudem musieť čakať do noci na zápas,len ten Vigneault by mohol zmeniť ten svoj systém,pred tým ako išiel na našu lavičku trénoval farmu v Manitobe,a teraz pozná aj prvý tím aj farmu a dokola mení hráčov posiela ich dole hore...každý zápas hráme s inými formáciami,tak ako môžme mať nebezpečný útok ked hrá spolu max. 2zápasy.Minulý rok to bolo to isté,Näslunda menil od 1. až do 3.útoku,zakaždým hral s niekým iným,to isté platilo aj pre Bulisa.Aj Sedinovci nehrali v prvom útoku asi len s Luongom...Po prvom roku som myslel že nemáme nato hráčov,ale prišlo leto a Vigneault si mohol priviesť hráčov akých potreboval,ale nič sa nezmenilo,aj teraz Linden v jednom zápase hrá v druhom nie,Shannon išiel na farmu s 2 golmi,aj Raymond a Edler sa stále sťahujú medzi prvým a druhým tímom,v presilovke hrali už so Sedinovcami : Kesler,Shannon,Pyatt a Isbister...
Už by mohol pochopiť že takto sa hráči nezohrajú.
No tak tentokrát to trénerovi vyšlo,hlavne spravil dobrý ťah že dal od začiatku chytať Sanforda,hráme dva dni posebe a väčšinou to býva tak že prvý zápas Luongo a druhý dvojka,ale som velmi rád že dnes to tak nebolo.Hrali sme na lade doma silného Columbusu a víťazstvom 4:1 sme predlžili našu víťaznú sériu vonku na 3 zápasy.(Dnes v Caroline asi skončí)

Okrem Sanforda,ktorý sa stal s 35 zákrokmi 2. hviezdou zápasu, hral dobre aj Ryan Kesler,on je zatial jedno z mála príjemných prekvapení tento rok,dal 2 goly z toho jeden v oslabení!
Za Columbus prekazil shotout na začiatku druhej tretiny Rick Nash.
Tak a už je koniec aj našej sérii vonku, v štvrtom zápase na lade Caroliny sme boli opäť pod palbou ale aspoň Luongo to držal do poslednej minúty na stave 2:1,ale odvoláme brankára a čo sa nestane Ohlund sa vracia s pukom a za nim ide hráč z CAR,bol som zvedavý ako to vyrieši a on sa tam šmykne alebo čo,puk pekne pristavil hráčovi Caroliny pred prázdnu bránu,ale ten si ešte počkal na spoluhráča,ktorý rozhodol.-CAR 3:1 VAN

Ale to velmi často ked pozrerám highlighty zo zápasov vidím že neaký tím odvolá brankára a v takýchto situáciach robia hráči chyby.Ved napr. už v našom minulom zápase v CBJ sme hrali oslabenie v posledných 2 minútach,CBJ odvolali brankára a ich obranca na vlastnej modrej stratil puk a Kesler to už bez problemov finišoval.
Ohlund píše:Ale to velmi často ked pozrerám highlighty zo zápasov vidím že neaký tím odvolá brankára a v takýchto situáciach robia hráči chyby.Ved napr. už v našom minulom zápase v CBJ sme hrali oslabenie v posledných 2 minútach,CBJ odvolali brankára a ich obranca na vlastnej modrej stratil puk a Kesler to už bez problemov finišoval.
proste ludska psychika. S tym nic nenarobia.
Ohlunde,tak dnes byste mohli zopakovat obdobný výkon,jako proti Phille! :lol2: Doufám,že Hank to tam Robovi pořádně provětrá,tu brankovou síť!! :thumbsup: :frajer2: :box:
Baffy píše:Ohlunde,tak dnes byste mohli zopakovat obdobný výkon,jako proti Phille! :lol2: Doufám,že Hank to tam Robovi pořádně provětrá,tu brankovou síť!! :thumbsup: :frajer2: :box:
No Baffy toho sa báť nemusíš,že by náš tím dokázal poraziť Detroit ked vyšle za zápas 15 striel na bránu.Darmo máme v bránke Luonga,ved v posledných 2 zápasoch sme dali 1 a teraz 2 goly,tak vyhrali by sme len keby má Lui shotout...
Ale takáto situácia by sa nikdy nestala keby máme ofenzívny tím,nikdy nebudem zástancom hokeja ktorý hrá NJ,VAN,CGY a niekedy aj DAL.
Ako je možné že Ottawa je vynikajúca na všetkých pozíciach a my stále veríme že zápas nám vyhrá jeden muž-BRANKAR. :?:

Zápas skončil 3:2
Za Detroit dal v tomto zápase svoj 6 a 7 gol sezony Tomas Holmstrom,úvodný gol zápasu dal Ellis,za nás sa trafil v poslednej dobe dobre hrajúci Cooke a 4 gol sezony si pripísal Daniel Sedin.
39:15 a tesny vysledok to je z detroitom typicke.
No chcel som pozerať WSH : VAN ale :censored: stanica VP4 je offline a dá sa pozerať len CAR : MON,ale nevadí,ani rádio neni zlé,dnes by sme mohli vyhrať,Washington je súper proti ktorému sa nám posledných pár rokov darí..

Goooooooool Daniel Sedin,hned prvá presilovka zápasu a 4 gol pre Danela v presilovkách.

Už v deviatej minúte nám to vrátili rovnako v presilovke,po prihrávke od Ovechkina vyrovnával Nylander :( .Znovu to bude scenár že vedieme a prehráme...

Pyatt scooooooooooore,konečne aj v hre 5 na 5 :thumbsup: ale tak ako aj prvý gol je aj tento bez asistencie.

Goooooooool,hned na začiatku tretej tretiny zvýšil Pyatt svojim druhým golom v zápase už na 3:1,dúfam že toto už bude stačiť na víťazstvo.

To by nebol Vancouver keby to pár minút dokonca nezdramatizuje... :| je to 2:3 po Ovechkinovom gole minutu a pol dokonca.

Koniec! Konečne výhra a konečne sme hrali lepšie,síce aj súper to nebol Detroit ale každý bodík poteší :P

Takže zo 4-zápasového tripu si domov odnášame 4 body a doma nás čaká Detroit,ktorý je teraz vo forme...

Luongo si pripísal už svoju 10-tu výhru v rade proti Caps.
Pred začiatkom tretej tretiny to vyzerá už na 5 prehru doma zo 6 zápasov :cry: ,prehrávame 2:3 vo vyrovnanom zápase,prvý gol zápasu dal Matt Cooke,ktorý je teraz vo forme a prihrával mu Linden ktorý prekonal rekord klubu a bola to už jeho 488 asistencia,ale radosť dlho netrvala,hned z protiútoku Holmstrom vyrovnával už po 12 sekundách. Pred koncom tretiny sme spravili chybu a Samuelsson ju využil na 1:2.

5 minút dokonca druhej tretiny Näslund vyrovnával ale znovu to bolo k ničomu ked v poslednej minúte Hudler pekným golom dal vedenie znovu krídlam.
Ohlund píše:Pred začiatkom tretej tretiny to vyzerá už na 5 prehru doma zo 6 zápasov :cry:
cize ste doma vyhrali iba s Oilers :roll2: :doh:
arek píše:
Ohlund píše:Pred začiatkom tretej tretiny to vyzerá už na 5 prehru doma zo 6 zápasov :cry:
cize ste doma vyhrali iba s Oilers :roll2: :doh:
Ano len s Oilers :cry: ,teraz hráme s Nashville a už na začiatku je 0:2,na Luonga 2 strely a 2 goly,celkom slušná úspešnosť zásahov,zápas mi nejde pozerať len počúvať,ale keby vidím ten začiatok by som ten prenos ajtak vypal.

No a nakoniec to skončilo shotoutom pre nováčika Ellisa,ktorý chytil 29 striel,zatial čo Luongo dostal z 15-ich 3 goly. :thumbsdown:

Další zápas doma s Edmontonom hráme až 14. novembra,takže na 2.výhru doma si ešte počkám :(

Teraz ideme 8 zápasov v rade proti tímom z vlastnej divízie,komentátor utešoval že s nimi sme ešte neprehráli,ale nehovoril že z COL a MIN sme ešte nehrali,ved teraz v Colorade uvidí...

V závere dnešného zápasu fanúšikovia prejavili svoju nespokojnosť a pekne vlastných hráčov vybučali,ved takýto štart do sezony nečakal asi nikto a hlavne že na domácom lade zo 7 zápasov vyhráme 1.Doma sme s Phoenixom jasne najhoršie tímy v lige,ale proti Nashville sme ozaj mohli vyhrať,ved oni majli venku 0-5.
..no vy to teda doma umite :roll2: ..stratit doma body s predatormi, ziadna slava veru..ich chabych 15! streleckych pokusov bohate stacilo..

veeelmi by som bol zvedavy na suboj Vancouver (doma) vs. Tampa (vonku) :lol2: :angel:
No vyhráli by Nucks, ti už aspoň jeden zápas doma vyhrálí :(
Goooooooool Henrik typicky na Daniela a vedieme v Colorade 0:1,chytá Budaj tak dúfam že to pokazí.

Po velmi dobre odohratej prvej tretine sme druhú začali zle,nevyužili sme presilovku 5 na 3 a dokonca nám Finger strelil gol v oslabení. :thumbsdown:

Ale už o 4 minuty to Brendan Morrison golom v presilovke napravil.Colorado je lepšie,na strely zatial 21:13 ale Luongo je dnes ozaj super.

Goooooooooooool Ryan Kesler hned na začiatku tretej tretiny po Pyattovej akcii,už druhú asistenciu v zápase si pripísal Markus Näslund :thumbsup:

Tak nakoniec sme to udržali,Coloradu nepomohli ani 2 Svatošve goly v tretej tretine.
Prvou hviezdou zápasu bol Daniel Sedin 2+1,3 body mal aj Henrik 0+3 a Luongo chytil 29 striel.

Na to,že zo 6 našich najlepších obrancov chýbali traja je to velmi pekný výsledok,ale hlavne Weaver hral super :thumbsup: .Na začiatku sezony som nevedel pochopiť načo prišiel Weaver,Miller,že mi máme obrancov dosť...ale teraz som rád že sú tu!
Jooo vyhrali sme aj v Calgary :biglol: po velmi dobrej druhej tretine,ktorú sme vyhrali 0:3 (2 goly z toho boli v rozpetí 16 sekúnd) sme vdaka super výkonu Luonga udržali víťazstvo 2:3.

Prvý gol zápasu dal Morrison v presilovke,on hráva so Sedinovcami na modrej namiesto Sala alebo Bieksu.

Druhý gol a jeho prvý gol aj bod u nás dal práve bývalý hráč Calgary Byron Ritchie.

Po 16 sekundách po prihrávke od Lindena upravil Burrows už na 0:3.

V tretej tretine už len skorigovali Eriksson a Nolan.

Je to super že ked sa nám nedarí doma tak vyhrávame aspoň vonku a to aj bez opôr v obrane.
Ešte lepšie je to že tento rok sme hrali 5 zápasov proti vlastnej divízii a vyhrali sme všetky a to sme nehrali len s Minnesotou.

Toto bol už niekolký zápas v rade Kiprusoff vs Luongo v ktorom bol úspešnejší práve brankár Nucks. :)
Teraz s oloradom začíname 4 zápasovú seriu na domácom lade proti tímom z vlastnej divízie,zatial sme s nimi neprehrali tak dúfam že aspoň o tri víťazstvá sa zlepší naša domáca bilancia.

Začiatok zápasu je vyrovnaný,ale Coloradu chytá Theodore,takže to bude ťažké.

Rozhodca nám neuznal gol a to už druhý krát tento rok,ale stavím sa že beby to bola opačná situácia tak Colorado už vede. :thumbsdown: :(

Dali sme další gol,ale rozhodcovi sa znovu niečo nelúbilo ale teraz to už radšej uznal lebo určite nechce zomrieť mladý,takže Henrik Sedin dáva goooooool,bez asistencie ale zaslúžene vedieme.

Do prdele,tlačíme ich a znovu nevieme poistiť aspoň na 2:0 a potom nakoniec zato prehráme ako už niekolko krát tento rok.. :(

A stane sa tak asi aj teraz,už 61 sekúnd po začiatku tretej tretiny dal gol Liles. :evil: :cry:

Remíza,po zlej tretej tretine aspoň ten bod je istý.

Gooooooooooooooooooooooool v predlženííííííííííííí Henrik Sedin a konečne výhra doma :clap:
..ceknut divizneho supera (navyse lavinky) to je sakramentsky dôlezite a v konecnom uctovani to môze zohravat vyznamnu rolu..a zvitazit doma :shock: gratulace Ohlund :)
Zatial je náš zápas s Edmontonom vyrovnaný,za prvých 10 min. boli 3 velké šance,najskôr Morrison trafil tyčku (komentátor sa už tešil že je gol) potom ho napodobnil Tarnstrom a druhú šancu Edmontonu zachránil na bránkovej čiare Mitchell.To bolo v prvej tretine všetko.

Začiatkom druhej už sa mi to páči viac,hráme lepšie,strielame,len ten gol ešte chýba.V druhej polovici sme hrali menej disciplinovane a museli sme ubrániť dve presilovky Oilers,ale hned po ich skončení sme boli znovu nebezpečný a Kesler s Ohlundom mohli streliť prvý gol pár sekúnd dokonca tretiny.Strely 23:10 a stále 0:0 :( .Dnes asi bude na jednej strane shutout.

V tretej tretine na nás olejári vybehli a zásluhou Horcoffa strelili prvý gol zápasu. :evil:
No tak síce na nás vybehli ale Luongo všetko pochytal,na nhl.com majú neakú chybu lebo ukazujú že je 1:0 a aj v real time to tak je,a ja som sa čudoval že prečo som v rádiu gol nezachytil... :lol:
Obrázek
Teraz tam dali že už je konec 1:0,potom znovu že sa hrá a EDM už vedie po gole Brodziaka 2:0 :eek2:

0:0Koniec.Už je isté že jeden alebo obaja brankári si pripíšu shutout.
Tak a nakoniec obaja brankári si pripísali zaslúžene čisté konto a nasledujú nájazdy,my sme tento rok v predlžení ešte neprehráli ale vyhrať nájazdy proti Edmontonu bude velmi ťažké.
A aj sme prehráli po jedinom gole Hemského a víťazná séria skončila. :cry:
Woooow :clap:
Proti Minnesote sme začali neuveritelne :!:
2:46 Pyatt 1:0
9:16 Näslund 2:0
11:59 Ohlund 3:0
16:32 D.Sedin 4:0

Ale ani som sa neprestal tešiť a o trinásť sekúnd bolo zásluhou Carneyho 4:1 :( ,toto ked neudržíme tak asi pojdem skočiť...

So začiatkom druhej tretiny prišla šanca Daniela už na 5:1-nepremenil,ale nevadí už o pár sekúnd dal ten 5-ty gol Trevor LINDEN :) :thumbsup:

V tretej sa to už len dohráva,pár hráčov stráca nervy na oboch stranách,z toho je množstvo vylúčení a presiloviek. :fight:
V 51.min sme z jednej presilovky dostali gol od Burnsa :(

Ale 2 minuty dokonca sme naopak v presilovke gol dali a svoj prvý v NHL si pripísal LUC BOURDON :taptap: :groupwave:

KONIEC,škoda tej prehry s EDM,mohli sme mať 8-0 proti divíznym rivalom.
Ohlund píše::

KONIEC,škoda tej prehry s EDM,mohli sme mať 8-0 proti divíznym rivalom.
Na keby sa nehra lebo to ti mozem povedat aj z druhej strany. Ta statistika ma trocha prekvapila, Vancouveru sa proti timom z divizie zatial dari. Hlavne su dost efektivny v zakonceni. Ale utoky okrem Sedinovcov, ktori trocha prekvapivo si vedia vzdy urobit tlak (neviem preco ich nikto neoplieska o mantinel), moc sance nevytvaraju.
2915 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG