Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PITTSBURGH PENGUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

budu sa musiet s tym nejako vysporiadat,tim neni len o jednom hracovi...cize uvidime ako sa pens zomknu a budu bojovat...i ked bez ich najlepsieho hraca.... :wink:
jeden z najlepsich timov na svete crosby a malkin najlepsi hraci na svete vyhraju stanley cup teraz sa im moc nedari teraz najblizsie vyhraju
sopko píše:jeden z najlepsich timov na svete crosby a malkin najlepsi hraci na svete vyhraju stanley cup teraz sa im moc nedari teraz najblizsie vyhraju
Tomu říkám fanoušek. :lol2:
Alex_GR8 píše:
sopko píše:jeden z najlepsich timov na svete crosby a malkin najlepsi hraci na svete vyhraju stanley cup teraz sa im moc nedari teraz najblizsie vyhraju
Tomu říkám fanoušek. :lol2:
tomu vravim :eek2: :x

:backtotopic:

najblizsie sa tucniaci predstavia na lade superov..Jersey / Atlanta..13.2. to vsak bude viac ako zaujimave :roll: pan boh zaplat, ze bez Crosbyho :angel:
Hahaha Malkin, Gonchar, Talbot a Armstrong natocili reklamu pre predajcu aut. No to je gool. Talbot je tazky cavo.

aj napriek tomu, ze tucniaci su nasim konf. superom, som tetkom aj rad, ze slapu a to len z jedneho jedineho dôvodu -) Crosby..vsetci si mysleli (beriem, aj vratane mna ze pri jeho absencii to pojde s tucniakmi dole vodou, ale opak je pravdou..ide to aj bez neho bez neho a dufam, ze Piitsburgh sa tymto definitivne zbavil privlastku Pittsburgh Crosby..az v tejto chvili si akosi uvedomujem, ze s tym jeho precenovanim bude nieco pravdy a naopak dufam, ze taky Malkin vystupi z jeho tiena..samozrejme Sid, je Sid ale nie postavicka zo scifi-fiction..

Sid utrpel zranenie 9.1 v zapase proti Tampe..tucniakom prave odbilo 10Z bez jeho pritomnosti..s vysledkom?..paci sa:

6V - 2P - 2PP
cepi píše:Sid utrpel zranenie 9.1 v zapase proti Tampe..tucniakom prave odbilo 10Z bez jeho pritomnosti..s vysledkom?..paci sa:

6V - 2P - 2PP
a to sa nam uz blizi jeho navrat. NA divizneho lidra Devils stracaju momentalne 2 body...Pens by tento rok mali byt v PO, su takym mojim ciernym konom.
Pittsburg získal Mariána Hossu.. co na říkáte Slováci?
Myslíte, že s ním dostanou v play-off daleko?
Pete, vela nazorov bolo uz napisanych hlavne v teme Spekulacie, Prestupy, Kontrakty

ale kazdopadne, ak bude hrat v utoku s Crosbym (o com nepochybujem, no zatial "iba" s Malkinom), tak by mu to tam mohlo padat jedna radost. Pre Maja samotneho je urcite lepsie hrat v PIT ako v ATL -> sanca na SC. V Atlante uz stagnoval, Pens by pre neho mohli byt novym impulzom. Snad.

a ci sa dostanu s nim daleko do PO? to je vo hviezdach :roll:
BigPete píše:Pittsburg získal Mariána Hossu.. co na říkáte Slováci?
Myslíte, že s ním dostanou v play-off daleko?
Tažko dopredu povedať, čo z toho vzíde.Rozhodne ich sila v útoku bude veľká, ide o to,či sa bude niekto z tých útočníkov vracať, vypomáhať obrane, po strate puku.S Crosbym a Malkinom už hral iný náš kanonýr Pállfy a ako to dopadlo? Na ...Takže nechajme sa prekvapiť.A či to bol dobrý krok GM sa ukáže až v lete či Marián podpíše s Pens nový kontrakt.Ak áno tak to bol dobrý kauf ak nie, tak to bola veľká chyba, zbaviť sa tak nádejných mladých hráčov, ako sú Esposito Amrstrong a Christensen.
milos76 píše:Tažko dopredu povedať, čo z toho vzíde.Rozhodne ich sila v útoku bude veľká, ide o to,či sa bude niekto z tých útočníkov vracať, vypomáhať obrane, po strate puku.S Crosbym a Malkinom už hral iný náš kanonýr Pállfy a ako to dopadlo? Na ...Takže nechajme sa prekvapiť.A či to bol dobrý krok GM sa ukáže až v lete či Marián podpíše s Pens nový kontrakt.Ak áno tak to bol dobrý kauf ak nie, tak to bola veľká chyba, zbaviť sa tak nádejných mladých hráčov, ako sú Esposito Amrstrong a Christensen.
hmmm ak ma pamat neklame, tak Malkina Palffy uz nestihol. Hral iba s Crosbym, aj to len 3 mesiace.
V play-off sa hrá úplne iný hokej, oveľa tvrdší a defenzívnejší. Pittsburgh nepatrí medzi tými, ktoré by ovplývali tvrdou hrou, presnejšie voči mnohým tímom Východu z ašpiráciu na finále konferencie (príchod Hala Gilla na tom moc nemení). Daľšia otázka je, ako sa bude dariť Hossovi, Malkinovi a Crosbymu v play-off?
Philly-The Scud píše:Tak Hossu mám poměrně rád, jsem proto velice zklamán, že šel do Pit........... :cry: :cry: !!!!
No to som ani ja necakal, ze pojde do Pittsburghu vobec sa mi to nepaci :( , ale ked uz tam siel tak mu prajem vela uspechov v jeho novom time nech sa mu dari :wink: . GO MARIAN HOSSA GO
Hossa nedohral zapas kvoli zraneniu kolena, zajtra bude kompletne vysetreny, no pri zraneni kolena nie je vylucena niekolko tyzdnova absencia... neviem neviem co to bol dobry nakup...
Hossa si zranil prave koleno, podla prvych odhadov by mal chybat 7 az 10 dni, ale zajtra este podstupi dalsie vysetrenia.
Zdeno Chára pořešil Mariána /i když asi neůmyslně/ a jestli to byl dobrý nákup - to kvůli tomu zranění? Podívej se,kolik zápasů Marian vynechal za celou kariéru - moc jich nebylo! Myslíš,že se zranil schválně?
Tak od zápasu PIT-BOS jsem očekával jiný průběh! Prohra Tučnáků 1:5 mě překvapila.....A zranění Hossy mě vytočilo i z toho důvodu, že jsem ho chtěl v sobotu vidět na GS! :(
nemyslím,že mu dal někdo na výběr...tak,jako kdysi v Ottawě,podepsal smlouvu a kopli ho do prdele.Teď se aspoň dostal z té Kovalčukovské sra*ky-takže pro něj jednoznačně výhra.Taky si myslím,že po sezóně odchází,ale tipovat kam,to si netroufám
No aj ja si myslim to iste Philly-The Scud, ze sa Hossa nehodi do Pittsburghu a nezapadne tam a po sezone odide, ale tiez neviem kam :idea: . Podla mna prichodom Hossu do Pittsburgu to bude vypadat s Pittsburghom horsie. Pittsburgh nemal robit vymeny darilo sa im aj bez Crosbyho a boli dobre rozbehnuty. Podla mna spravil blbost Pittsburgh, ze vymenil Colbyho Amstronga :thumbsdown:. Podla mna tieto vymeni co spravil Pittsburgh bola proste blbost :thumbsdown: a vobec by ma teraz neprekvapilo ak by sa im prestalo darit.
Ja si ešte netrúfam povedať, či to bol zlý alebo dobrý krok GM Pens, získať Hossu.Bude to záležať aj od toho, či v lete podepíše nový kontrakt, či nikoliv.Ak áno, myslím, že sa to vyplatilo ,už len z toho dôvodu, že rozložia sily do viacerých útokov.Crosby vytvorí veľmi nebezpečný útok s Mariánom a Malkin, zase so Sýkorom.A smrtiace budú, najmä ich presilovky.Ak nepodpíše nový kontrakt s Pens, tak to bola veľká chyba stratiť tak talentovaných mladých hokejistov, kvôli možnému krátkodobému úspechu.Ale v jednej veci súhlasím s kolegami čo písali predomnou, že do týmu ktorý hraje dobre a vyhráva, sa nezasahuje.Može to narušiť harmoniu v týme a tým, na to môže doplatiť .Na to ako to nakoniec dopadne, si musíme počkať. :frajer2:

Ja som sa bál niečoho podobného u Rangers, že teraz ked Reeney konečne našiel ideálne zloženie útokov a góly strieľajú 3 útoky skoro pravidelne, tak, že mu to Sather nejakým podobným krokom, zase zbortí a začne sa hľadanie idealneho zloženia nanovo.Som rád, že sa to nakoniec nestalo. :good:
Vagiklin je obycajny shit a nie brankar! Ma skratka stastie, ze hra v jednom z lepsich muzstiev a Goncar pred nim dost dobre pozameta. Teraz Majo Hossa, to bola ina haluz, prisiel, videl, zranil sa. Snad nie nejak vazne? Inak akoze kde nechali Pens logicke myslenie? Kto zaplati vsetkych chalanov, Pozicat si Hossu, tak to je tiez pekna vtakovina. Myslim, ze pens sice vo finale (konferencie) byt mozu, ale to by museli porazit Ottawu, alebo co a to myslim realne nie je.
Sidney poprvé od zranění nastoupil, a přestože měl 0+1, všichni se z něho můžou po**at :!: Jak je skvělý, jak je neuvěřitelný a já nevím co ještě :!: Já osobně si myslím, že není lepší nežli Malkin :!:
je to tak HK, ta jeho popularita je prehnane vyumelkovana a aj bez neho to PIT slapalo jedna basen, netusim preto, na com im tam je dobry este Hossa..Sid za ten star fakt nemôze, ale Malkin sa mu v pohodicke vyrovna a pre mna je momentalne i tak NAJ hracik Sasa Ovechkin..
ja dufam ze pens predlzia kontrakt z malkinom aspon na 5 rokov to by bol utok sid a malkin vymena hossu do pittsburghu bola sprostost najme za taku cenu jeho cena je ovela nizsia a pittsburgh je momentalne v krize :box:
Hockey_King píše:Sidney poprvé od zranění nastoupil, a přestože měl 0+1, všichni se z něho můžou po**at :!: Jak je skvělý, jak je neuvěřitelný a já nevím co ještě :!: Já osobně si myslím, že není lepší nežli Malkin :!:
cepi píše:je to tak HK, ta jeho popularita je prehnane vyumelkovana a aj bez neho to PIT slapalo jedna basen, netusim preto, na com im tam je dobry este Hossa..Sid za ten star fakt nemôze, ale Malkin sa mu v pohodicke vyrovna a pre mna je momentalne i tak NAJ hracik Sasa Ovechkin..
Naprosto s Vámi souhlasím. Z Crosbyho dělají větší hvězdu než skutečně je. Získání Hossy bylo podle mě docela "zbytečné". Týmu to šlapalo, tak se kádr vůbec nemusel posilovat o tak velkou hvězdu, kde není jasné jak zapadne do týmu. Navíc tým přišel o několik dobrých hráčů.
6378 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
1998 NAGANO