Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HF YAHOO FANTASY LEAGUE - 3.rocnik

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

Skorpion píše:Ja som vsadil na Bruins (Krejci, Sturm, Wheeler, Recchi, Morris, Thomas, Rask) a zatial je to slabe. Snad sa chlapci rozbehnu. Nielen kvoli Fantasy lige.
no ja som sa zachoval taktiez vlastenecky :D mam tam Begina, Lucica, Ferenca a do vcera ak Kobasewa...za Chuckyho som aj celkom rad, v MIN mu to pôjde urcite bodovo lepsie :)
uz som pickol ze potrebujem urgentne G a dal som na plac Staala, Kabelku, Komiho, Seindeberga..
No, brankari. Clovek by cakal, ked si zoberie Luonga a Rinneho, ze budu patrit k tomu najlepsiemu v time. A moj naj. brankar je zatial Emery. Vzdal som sa dokonca jednej nahradnickej pozicie (obranca Oduya sa porucal, zatial hra aj tak velke ...) a zobral som si preventivne Leclaira, ktoremu to zatial v Ottawe slape.
Ja jsem s golmany naprosto spokojeny teda az na Smitha, minuly tyden prumer 7 :x Zato Lundqvist chyta tak jak hrajou Rangers tudiz skvele a Bryzgalov si s nim v nicem nezada :cool:
V tabulce zatim na spi*i, jsem zvedavy jak dlouho mi to vydrzi :roll:
kajo píše:obranca Oduya sa porucal, zatial hra aj tak velke ...
ved toho som aj ja vyhodil :lol:
potrebujem golmana, mojim sa nedari a teraz su dokonca 2 z 3 out :?

cakam ponuky :D
aj ja by som potreboval posilnit na poste golmana, lebo vokou mi to tam dost kazi :thumbsdown:
Napiste kajovi, ten ma 4 ;)
Ďalší zranený hráč. :doh: Gončar. Takže to máme Markov, Gončar, D. Sedin, Arnott a Bouchard.
Ale stále lepšie ako DIDI kt. tam má Savarda, Sýkoru, Pavelskeho, Souraya + DTD Seabrook, Hamhuis a Niskanen.
ja vediem, ja vediem :yahoo:
Aj ja, aj ja! :D :clap:
a ja prehravam kvoli vokounovi :evil: kto ma winnipeg.... lukas ci kto?
Ano, Lukas33
Od zajtra vyzyvam na suboj olejarov z Alberty :hit: . Ked porovnavam tohtotyzdnove cisla, bude to vyrovnana bitka :fight:
Pekne mi to TT nasypal :x Zrovna se mu rozehral Kopitar zato Ovechkin bida a utrpeni.
Ted si musim spravit chut v dracim souboji s kajem :D
Vysledky 3. kola:

Boston Bears - Cleveland Lions 11:6
Alberta Oilers - Winnipeg Knights 4:10
Hviezdy Severu - Springfield Icetopes 11:2
SF PartyCrashers - Fort Worth Guardians 2:14
Louisville Regulars - Long Island Sharks 6:7
Hamilton Blackhawks - Providence Thrashers 4:14

Hodnotenie Boston Bears

:thumbsdown: Brankari
Tim Thomas dosiahol obstojne cisla, ale Semjon Varlamov zaostava s priemerom golov 4,00 a uspesnostou pod 85%. Tuukka Rask do hry nezasiahol, resp. raz, aj to som ho zabudol napisat na roster :roll: . Skoda, mohol mi statistiky vylepsit.

:thumbsup: Obrana
Maximalna spokojnost je pri dvojici Visnovsky - Morris. Dokopy nazbierali peknych 9 bodov. Ostatni obrancovia trocha zaostavaju, ale potesili kaldnymi hodnotami +/- (az na Kaberleho -1). Novacik Viktor Hednam mi trocha bodovo zaspal, ale nevadi.

:thumbsdown: Utok
Utok stale nie je to, co by som si predstavoval. Nova akvizicia, James Neal, potiahol ofenzivu s 5 bodmi. Tradicni tahuni Malkin s Kovalcukom trocha polavili a ziskali dokopy iba 5 bodov. Pozitivne je (aspon pomale) prebudzanie stvorice medvedov Krejci, Sturm, Wheeler a Recchi. Na opacnej strane Jason Williams zbieral tento tyzden len minusove body a Saku Koivu radsej zostal na lavicke.
Zranil sa mi Kovalcuk: 4-6 tyzdnov mimo :nervy2:
Nemohol sa ked sme hrali spolu? :lol2: :angel: (ale zas az tak ti v nasom zapase nepomohol, ak si dobre spominam..to skor Morris, Visnovsky, Neal,.. :x )
Tie dva goly by ti aj tak nepomohli :-P :angel:
No ale zas jeden gol bol presilovkovy, cize by to skoncilo 6:10 a nie 6:11 :-P
Skorpion píše:Zranil sa mi Kovalcuk: 4-6 tyzdnov mimo :nervy2:
A dalsi... Simon Gagne na IR - indefinitely. :doh:

Aspon Fleischmann sa mi vratil... uvidime v akej forme... dnes ho este necham "oddychovat".
Skorpion píše:
Skorpion píše:Zranil sa mi Kovalcuk: 4-6 tyzdnov mimo :nervy2:
A dalsi... Simon Gagne na IR - indefinitely. :doh:

Aspon Fleischmann sa mi vratil... uvidime v akej forme... dnes ho este necham "oddychovat".
Ja to :censored: !!! Malkin na 2-3 tyzdne mimo. Za 2 dni traja hraci, z toho dvaja najproduktivnejsi! :nervy2:
skorpi aj tak nado mnou vyhras, lebo moji hraju prd. Zatial vyhravam len preto lebo u teba nehrali brankari, zato u mna zase podali "excelentne vykony" (obaja po 4 goly :thumbsdown: ). V statistike v ktorej som na zaciatku vynikal a to v +/- som teraz hlboko v minuse.
Moji brankari su vzdy jeden velky otaznik. Jeden tyzden priemer 2 , dalsi tyzden 6... :bac:
Prekvapuje ma, že sú ešte tímy (Long Island a Louisville) čo ešte neurobili ani jednu zmenu v súpiske. Dúfam, že je to preto, že ste spokojný s tímom a nie preto, že ste to nechali tak.
dnes necham kvoli katastrofalnym vykonom sediet na lavicke E. Staala aj Vokouna :thumbsdown: :thumbsdown: :thumbsdown: som zvedavy.
2298 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING