Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

KNIGHTS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

LOOOOL Prvykrat v sezone sa mi zadarilo :D
DIDI píše:LOOOOL Prvykrat v sezone sa mi zadarilo :D
KONEČNE :!: :!:

Blue Angels - 11 b.
arek - 0 b.
Skorpion - 4 b.
norvic - 3 b.
excelent - 7 b.

Golden Knights - 19 b.
kanter - 2 b. :hanba:
Lukas-sk - 0 b. :eek2:
DIDI - 15 b. :frajer:
PainKiller - 4 b. :scare:

Pekné vťaztsvo. O to viac poteší, že sme nedovolili kapitánovi BA (arek), aby sa cez nás presadil :yahoo: .

GO KNIGHTS GO :povzbudzovanie: :!:
LOL, porazil som BA :D
DIDI píše:LOL, porazil som BA :D
Dobrej výkon :good:
DIDI píše:LOL, porazil som BA :D

Keď je DIDI v bráne, nikdy proti Angels neprehráme :lol2: :lol2: :lol2: .
Ďalším našim súperom sú Blue Flyers, s ktorými sme sa stretli na Elite Trophy. "Letcov" sme dokázali poraziť 15:12. Bol by som rád, keby sme bilanciu upravili na 2:0 pre nás :groupwave: .

Vyhrali sme 12:11 na BF :yahoo:
btw : Bodoval som uz druhykrat posebe, co sa stalo :?: :D :lol:
DIDI píše:Vyhrali sme 12:11 na BF :yahoo:
btw : Bodoval som uz druhykrat posebe, co sa stalo :?: :D :lol:
Super :cool: .
V tomto kole máme zatiaľ istých 6 bonusových bodov :good: . Tak poďme zabojovať, aby sme mali ešte viac. Dnes sú našim súperom Killer Hornets.

Dúfam, že PainKiller s Lukasom sa prebudia a zabodujú :smile03: . DIDI má skvelú formu, takže aj proti svojmu bývalému tímu musí zabodovať :!:

Ano :) a taktiez musime verit, ze Spiders prehraju, a mozeme byt aj 3. :D
Skončili sme na 4. mieste a pripíšeme si sedem bodov :good: . S našim výkonom v druhom kole som spokojný na 70 %, pretože sme mohli skončiť na prvých troch pozíciach. Kolo sa vôbec nepodarilo PainKillerovi, ktorý bude aj napriek tomu súčasťou Golden Knights v treťom kole. Uvidiíme, ako sa vyvynie situácia s Lukasom-sk, ktorému sa tu nechce chodiť (však ja mu dám v škole, na písomke mu nič neporadím :beee: ). A čo s DIDIM :?: Vcelku sa mu darilo, ale musí ešte zabrať :lol2: :lol2: :lol2:. Svoj výkon hodnotím na trojku :bitka3: . Mohol som tipovať aj lepšie.

V treťom kole je mojim cieľom skončiť do štvrtého miesta v tímoch a v prvej desiatke jednotlivcov (ale to nie je až tak podstatné :)). Mám ešte jeden cieľ: Do našej diskusie by mohol viac prispievať aj PainKiller a Lukas-sk (raz nenatipuje a ja si to s ním v škole vybavím :D).

:!: :povzbudzovanie: GO KNIGHTS GO :povzbudzovanie: :!:
kanter píše:(však ja mu dám v škole, na písomke mu nič neporadím :beee: ).
To by mohl konečně začít dostávat lepší známky, ne? :lol3: :smile03:
The Thrasher píše:
kanter píše:(však ja mu dám v škole, na písomke mu nič neporadím :beee: ).
To by mohl konečně začít dostávat lepší známky, ne? :lol3: :smile03:
:lol: :lol: :lol:

Tento vtip výjde Army Men veľmi draho, pretože vás vo vzájomnom dueli porazíme :razzi: .
KAnter, neprezivaj KTL, az tak :lol: :lol2: :lol: Klud :D
Lukáš už tipol :clap: :clap: :clap: .
http://hokejforum.com/viewtopic.php?f=1 ... 52#p207952

Na tabuľku našej konferencie sa mi veľmi dobre pozerá, keďže za nami vidím veľmi kvalitné tímy :yes: . Po treťom kole by som bol rád, keby sme si o nejaké miesto polepšili :smile03:.
DIDI píše:KAnter, neprezivaj KTL, az tak :lol: :lol2: :lol: Klud :D
Ja som GM, takže to musím prežívať :D .

Dnes začína tretie kolo, takže dúfam, že doň vstúpime správnou nohou :frajer2: , najmä PainKiller :yes: , ktorý si kúpil novú hokejku a už sa nevie dočkať, kedy ju pokrstí :lol: .

Tretie kolo bude trvať 17 dní. Počas nich by sme mohli získať vyše 240 bodov. Naše bodové maximum v sezóne je 241 bodov :) .

GOLDEN KNIGHTS

25 b. :oslava:

kanter (GM) - 14 b.
DIDI - 10 b.
PainKiller - 11 b.
Lukas-sk - 11 b.
TABUĽKA NAŠEJ KONFERENCIE A DIVÍZIE (1/17):

Zatiaľ som spokojný :D .

Přílohy

Ten Lukas od vas ma zaujimavy spôsob tipovania :D , skopiruje prvé tipy co vidí a odošle...
Nič proti tomu ale už som to videl minimálne 3x, navyše je to dost "nenápadné" ked 2 príspevky posebe majú rovnaké tipy a pritom sa hrá 10 zápasov. :?
Skúša šťastie :cinka:.
Trochu sme sa prepadli, ale našťastie iba o dve miesta. Dnešná noc bude veľmi kľúčová. V akcii bude 28 tímov NHL, čo znamená, že sa odohrá až 14 stretnutí, preto by som bol rád, keby sme si na svoje konto pripísali okolo 30 bodov. Potom by sme hádam boli aj na "medailových" pozíciach :yes: .

TABUĽKA NAŠEJ KONFERENCIE A DIVÍZIE (2/17):

Přílohy

Škoda, že sme nezískali viac bodov :(, no i tak som spokojný :D.

TABUĽKA NAŠEJ KONFERENCIE A DIVÍZIE (3/17):

Přílohy

Už tretí deň sme na šiestom mieste :hmm:. Musíme zabrať a prepracovať sa na medailové priečky :). Dnes a zajtra máme na to dobrú príležitosť, pretože sa hrá spolu 25 zápasov (piatok-12, sobota-13).

P.S. Mám jednu otázku na DIDIHO, PainKillera a Lukasa-sk. Prečo nepíšete nič do našej témy :?:

TABUĽKA NAŠEJ KONFERENCIE A DIVÍZIE (4/17):

Přílohy

Neni co :D
1081 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO