Druhe kolo, ten isty super. Tentoraz som dostal ukazkovy strom na nekryty hrudnik. Asi minutu trvalo, nez sa mi podarilo "usporiadat" svoje vnutorne organy na spravne miesta a vstat a odist na striedacku. Keby som bol komixovy, tak pri pohlade zboku som tenky ako harok papieraSkorpion píše:Dalsie hokejove zranenie do zbierky - zlomeny zubDostal som hit v plnej rychlosti ramenom rovno do hlavy. O sile narazu svedci fakt, ze moje vlastne plexisklo na prilbe mi ho zlomilo, pricom prilbu som mal dobre pripevnenu a plexi vysunute v maximalnej polohe od hlavy (ryha na plexi je asi 5 cm od zlomeneho zubu). Dalsich par sekund po naraze si vobec nepamatam. Prebral ma az zvuk pistalky, ked rozhodca prerusil hru. A to bol len 4. zapas sezony
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
SPORTOVANIE
Diskuze o všem možném i nemožném.
okolo 15 sa chystam na telocvicnovy futbalek, na ktory som si uz nejaku tu sobotu brusil zuby....vypadol kamrat, ktory riesi to co ja pred par rokmi teda platiku kr.väzu, tak som sa hned informoval, ci by sa nenasel nejaky ten flek pre mna :ja_neviem: ziadost bola akceptovana
tak sa uz neviem dockat....jedna sa sice o taky rekreacny, resp. nesutazny futbalek, ktory vsak beru dotycni docela vazne, tak musim zamakat a hlavne nezabudnut formu doma
prehraty tim to pak v hospudke caluje a mna ako novacika priskocne urcite neminie
jo este taka mala halovkova vsuvka....kedze sa mi stare halovky Nike rozpadli, rmusel som poriesit nove....v podstate som bol rozhodnuty pre klasiku, Nike, ako nic cenovo dramatickeho, okolo tych 50€, skusal som skusal, nejako mi nezapasovali a kamos mi medzi recou vravi, co tak vyskusat Jomy, cenovo cca na rovnakej urovni, vravim, v ramci zmeny preco nie a zrejme som urobil dobre, hned na 1x mi sadli, aj v telocvicni, takze nejake znackove Nike, ci Adidas (tie ani nahodou kedze nie su v prednej casti presivane) neriesim a davam prednost Jomkam
mal som zaujem o tuto farebnu kombinaciu

ale kedze ta bola sold out, poriesil som bostonske prevedenie
jo este taka mala halovkova vsuvka....kedze sa mi stare halovky Nike rozpadli, rmusel som poriesit nove....v podstate som bol rozhodnuty pre klasiku, Nike, ako nic cenovo dramatickeho, okolo tych 50€, skusal som skusal, nejako mi nezapasovali a kamos mi medzi recou vravi, co tak vyskusat Jomy, cenovo cca na rovnakej urovni, vravim, v ramci zmeny preco nie a zrejme som urobil dobre, hned na 1x mi sadli, aj v telocvicni, takze nejake znackove Nike, ci Adidas (tie ani nahodou kedze nie su v prednej casti presivane) neriesim a davam prednost Jomkam
mal som zaujem o tuto farebnu kombinaciu

ale kedze ta bola sold out, poriesil som bostonske prevedenie
ehm no, dostali sme 2x na prdel...10:3, 10:4cepi píše:no nic, zajtra si pozdvihnem sebavedomie s menej narocnou skupinkou
edit: klapnut to klaplo, zadarilo sa aj strelecky, no kedze nic nebyva dokonale, odniesol si to lavy clenok, sympaticky vyron
joo futsalek to je perfetkna hra:)
ja hram teraz za školu krajsku sutaž tak nam stači vyhrat už len jeen turnaj a ideme do finale.. ale to asi nevyhrame:D
ale mohli by sme zahrat niekedy niekde:D taky futsalek do KE by som ja osobne kvoli tomu prišiel ak by omna bolo postarano:D
hm? tak my vyhodnare Ke ,MI,SO,PP,PO ???
ja hram teraz za školu krajsku sutaž tak nam stači vyhrat už len jeen turnaj a ideme do finale.. ale to asi nevyhrame:D
ale mohli by sme zahrat niekedy niekde:D taky futsalek do KE by som ja osobne kvoli tomu prišiel ak by omna bolo postarano:D
hm? tak my vyhodnare Ke ,MI,SO,PP,PO ???
nedela je u mna sportova, zajtra na plane 2x telocvicnovy futbalek a vyzera to tak, ze v jednu nedelu padne aj osobak
po skonceni toho druheho, sa riesi dalsi , t.j. u mna treti v poradi
nie je to sice najidealnejsie, kedze cez tyzden toho moc nepofutbalujem a v jeden den riesit 3 nasobnu davku
ale pokial som pomerne mlady
uz sa nam aj docela sympaticky oteplilo, tak si planujem zakupit nejake behavejsie boty a riesit pak pravidelnejsi vyklus
jo buduci tyzden, vikend na plane slovenska hadzana
uz sa nam aj docela sympaticky oteplilo, tak si planujem zakupit nejake behavejsie boty a riesit pak pravidelnejsi vyklus
dnes z rana dokonaly futbal. obrat
zapas rieseny do 10 (4 na 4 na male branky) prehravame 3:9, sme total mimo, super môze jednou trefou rozhodnut, v priebehu par minut nastreluje 3 tycky
nas nasledny protiutok a sup ho tam, nedas dostanes
ihned potom som zahlasil, tak a teraz mate po pcc
a uz to islo
v zavere som sa strelecky utrhol
za stavu 6:9 skorujem 4x a vyledok 10:9 uzrel svetlo sveta; mali sme este 5 minut do konca, tak sme hrali dalej, super otocil na 10:11, no ja este stale v golovom laufe pridavam dalsie 2G a bolo definitivne vymalovane
tak ako som bol hned z rana pokrceny a mal som v umysle zostat akurat tak v posteli, tak sa to celkom sympaticky obratilo
najblizsiu sobotu by som sa chcel zucastnit rekreacneho? turnaja v ping-pongu (v Niznej Mysli(netusim kto tam bude, co tam bude, 0.rocnik) uvidime
najblizsiu sobotu by som sa chcel zucastnit rekreacneho? turnaja v ping-pongu (v Niznej Mysli(netusim kto tam bude, co tam bude, 0.rocnik) uvidime
cepi, to vyzera, ze tvoji spoluhraci boli len statisti a zvladol by si to sam
My sme v nedelu ukoncili nasu "super-extra" hokejovu ligu, honosne zvanu: Krajska soutez muzu Plzenska C. Na prvu sezonu to neblo zle, ale ani dobre. Buduci rocnik musime namutit viac vody a nielen bitkami na striedacke
Sam so sebou spokojny rozhodne niesom. V lete ma caka vela driny na lade, bicykli, bazene a pri kuchynskom stole (aspon 5kg navrch :modlenie: ). Zaostavam snad vo vsetkom - rychlost, strelba, stabilita, korculovanie... Jedine, v com som dobry je clonenie brankarovi. 8 z 9 golov som dal z hranice brankoviska - brankari ma maju "radi" - moje modriny na lytkach by vedeli rozpravat
Takze zaverecny result:

Moja bilancia:
Games: 24
Goals: 9
Assists: 6
Pen. minutes: 0
My sme v nedelu ukoncili nasu "super-extra" hokejovu ligu, honosne zvanu: Krajska soutez muzu Plzenska C. Na prvu sezonu to neblo zle, ale ani dobre. Buduci rocnik musime namutit viac vody a nielen bitkami na striedacke
Sam so sebou spokojny rozhodne niesom. V lete ma caka vela driny na lade, bicykli, bazene a pri kuchynskom stole (aspon 5kg navrch :modlenie: ). Zaostavam snad vo vsetkom - rychlost, strelba, stabilita, korculovanie... Jedine, v com som dobry je clonenie brankarovi. 8 z 9 golov som dal z hranice brankoviska - brankari ma maju "radi" - moje modriny na lytkach by vedeli rozpravat
Takze zaverecny result:

Moja bilancia:
Games: 24
Goals: 9
Assists: 6
Pen. minutes: 0
15 bodov v 24 zápasoch počas rookie sezóny, to vôbec nie je zlé. Ešte som si pozrel jednotlivé zápasy na tvojom webe. Ak som to správne pochopil, tak proti Zbirohu si dal GWG.
V zápase proti HC Stribo 2G a proti Panasonicu 1+1. Navyše zjavne útočíš na Lady Byng trophy.
Môže to byť sranda, keby nebola Plzeň tak ďaleko, prišiel by som pozrieť nejaký zápas.
Môže to byť sranda, keby nebola Plzeň tak ďaleko, prišiel by som pozrieť nejaký zápas.
Skorpion píše:cepi, to vyzera, ze tvoji spoluhraci boli len statisti a zvladol by si to sam![]()
taketo zaverecne obraty inak nemaju chybu, stale sa pak pobavim na superovi, ktory neskryva emocie: ty
no skorpi, ak pocas leta zamakas, tak ako si si predsavzal, rozhodne budes atakovat svoje bodove maximaSkorpion píše:V lete ma caka vela driny na lade, bicykli, bazene a pri kuchynskom stole
slnecko sviti, cas odbit si svoju tohtosezonnu tradicnu 4km bezecku premieru (u nas v lesoparku 2+2 mi zakazdym bohate staci)
Praveze rookie sezona to moc nebola. Po tych rokoch, ktore mam odkorculovane, by to malo byt lepsie. Okrem toho, ako legionar musim byt aspon 2x taky dobry ako domaciLukas33 píše:15 bodov v 24 zápasoch počas rookie sezóny, to vôbec nie je zlé. Ešte som si pozrel jednotlivé zápasy na tvojom webe. Ak som to správne pochopil, tak proti Zbirohu si dal GWG.V zápase proti HC Stribo 2G a proti Panasonicu 1+1. Navyše zjavne útočíš na Lady Byng trophy.
![]()
Lady Byng musi byt moja, ani Dacjuk na mna nema
Skoda, ze na Slovensku taketo ligy niesu
tak dnes som mal telefonat, ze nam dobrovolna letna priprava zacala (okrem tradicnych srandazapasov) - tzv. KHL = kondicna hokejova ligacepi píše:no skorpi, ak pocas leta zamakas, tak ako si si predsavzal, rozhodne budes atakovat svoje bodove maxima![]()
![]()
dake semienka som zral a nejak mi to nesmakuje 
V sobotu som absolvoval zavod horskych bicyklov na 50km (kratsia trat) s nazvom Pres 2 kopce (ten nazov je znacne zavadzajuci
). Musim povedat, ze z mojej strany to bola katastrofa. Obrovska chyba v zivotosprave mi pripravila par naozaj mucivych chvil
. Cely kamen urazu bol v tom, ze pocas poslednych 30 hodin pred zavodom som stihol zjest ibe jednu mensiu pizzu a tatranku a pocas poslednych 6 hodin som nejedol vobec. Takze na start som sa postavil hladny. Tu je cela nestastna story:
Prvych 10km bolo skvelych. Peloton sa rutil lesom rychlostou 30-40 km/h, dost jazdcov som predbiehal, sli sme ramno na rameno, koleso na koleso. Uplna parada.
Kilometer 15: tak, ako uz mnoho dalsich, aj ja dostavam defekt. Kusok odomna tlaci bicykel jazdec, ktory zlomil zadnu prehadzovacku, tak mi bezi na pomoc. Vytahujem prazdnu dusu a nasadzujem novu. Skusam ju napumpovat a syci. Vytahujem ju a zistujem, ze ma dieru. Kolega ma nastastie este lepiacu sadu, tak to lepi. Medzitym som sa rozhodol vyskusat nafukat staru dusu a na velke prekvapenie drzi! Nerozumiem tomu. Nakoniec radsej nasadzujem tu novu - zalepenu a makam dalej. Stratil som asi 30 pozicii (270 zavodnikov, bol som odhadom tak niekde v strede)
Kilometer 17: prva z dvoch obcerstvovaciek. V snahe dohnat stratu z opravy defektu si davam iba polovicu jablka, hrst hrozienok a jeden iontak.
Kilometer 25-30: evidentne a rapidne dochadzaju sily. Na tom to useku bolo zaroven to najtazsie stupanie. Asi 500 metrov dlhe vsetci zavodnici sotva tlacia bicykle do strmeho kopca. Davam prvu seriu prestavok a zacina mi dochadzat, ze nieco nie je v poriadku. Unava to nie je, nic ma neboli, ale nemam energiu. Horko-tazko to nakoniec vytlacim. Medzitym ma predbehlo ais dalsich 20 ludi. V naslednom zjazde velke problemy, uz nevladzem ani poriadne brzdit.
Kilometer 33: uz to nejde. Velke problemy vobec stat na nohach, zahmlieva sa mi pred ocami. Davam 20 minut pauzu a uvazujem, ze si necham zavolat zdravotnu sluzbu. Nadavam, si preco som to nevzdal po tom defektne. Mohol som to ukoncit dostojne - pre technicke problemy
a nemusel sa takto trapit. Odvoz sanitkou by bola pre mna obrovska hamba. Nastastie viem, ze druha obcerstvovacka nie je daleko a mobilizujem to posledne co vo mne je. Okrem toho, ze trpim neskutocnym hladom, poslednych 5km idem aj bez vody.
Kilometer 35: obcerstvovacka. Vraj cakaju uz len na mna a balia to. Fakt psychicka vzpruha vediet, ze som posledny
Zeriem vsetko: salamovy rohlik, jablka, cokolady, hadzem do seba 3 iontaky a rvem do kapies tatranky a musli tycinky. Davam este 10 minut pauzu na lavicke. Je mi zima a teplo zaroven. Nekontrolovane sa trasiem. Vazne zvlastny a neprijemny stav.
Kilometer 35-50: po pauze nasleduje dalsie stupanie. Doslova vidim, ako funguje jedlo. Kazdym zaberom mam viac a viac energie. Pripadam si ako Pepek namornik, ked zerie spenat
. Stupanie vybehnem bez problemov a na rovinach si dovolim aj slabsie sprinty. Znova plny sil! Jazdim vsak opatrne, pretoze viem, ze telo aj bicykel si uz zazili svoje. Do ciela dochadzam uplne v pohode. Bohuzial na 234. mieste z 235 klasifikovanych (dalsich 35 nedokoncilo, resp. doslo po ukonceni zavodu).
Velke utrpenie pre mna skoncilo. Este ma sice caka dalsich 12 km k najblizsej vlakovej stanici, ale tie zvladam uz uplne hravo, ako keby som nemal ziaden zavod za sebou. Je to fakt k zlosti, takouto chybou si pokazit dostojny vysledok. Velke poucenie do buducna.
50km - umiestnenie: 234./235 resp. 270 - cas: 4:51:43
(btw. cisty cas sliapania cca 3:40, cize 1:10 boli moje prestavky!!! Bez pauz/defektu by som skoncil okolo 180. miesta)
Nakoniec som v ten den nasliapal 78 kilometrov.
V sobotu som absolvoval zavod horskych bicyklov na 50km (kratsia trat) s nazvom Pres 2 kopce (ten nazov je znacne zavadzajuci
Prvych 10km bolo skvelych. Peloton sa rutil lesom rychlostou 30-40 km/h, dost jazdcov som predbiehal, sli sme ramno na rameno, koleso na koleso. Uplna parada.
Kilometer 15: tak, ako uz mnoho dalsich, aj ja dostavam defekt. Kusok odomna tlaci bicykel jazdec, ktory zlomil zadnu prehadzovacku, tak mi bezi na pomoc. Vytahujem prazdnu dusu a nasadzujem novu. Skusam ju napumpovat a syci. Vytahujem ju a zistujem, ze ma dieru. Kolega ma nastastie este lepiacu sadu, tak to lepi. Medzitym som sa rozhodol vyskusat nafukat staru dusu a na velke prekvapenie drzi! Nerozumiem tomu. Nakoniec radsej nasadzujem tu novu - zalepenu a makam dalej. Stratil som asi 30 pozicii (270 zavodnikov, bol som odhadom tak niekde v strede)
Kilometer 17: prva z dvoch obcerstvovaciek. V snahe dohnat stratu z opravy defektu si davam iba polovicu jablka, hrst hrozienok a jeden iontak.
Kilometer 25-30: evidentne a rapidne dochadzaju sily. Na tom to useku bolo zaroven to najtazsie stupanie. Asi 500 metrov dlhe vsetci zavodnici sotva tlacia bicykle do strmeho kopca. Davam prvu seriu prestavok a zacina mi dochadzat, ze nieco nie je v poriadku. Unava to nie je, nic ma neboli, ale nemam energiu. Horko-tazko to nakoniec vytlacim. Medzitym ma predbehlo ais dalsich 20 ludi. V naslednom zjazde velke problemy, uz nevladzem ani poriadne brzdit.
Kilometer 33: uz to nejde. Velke problemy vobec stat na nohach, zahmlieva sa mi pred ocami. Davam 20 minut pauzu a uvazujem, ze si necham zavolat zdravotnu sluzbu. Nadavam, si preco som to nevzdal po tom defektne. Mohol som to ukoncit dostojne - pre technicke problemy
Kilometer 35: obcerstvovacka. Vraj cakaju uz len na mna a balia to. Fakt psychicka vzpruha vediet, ze som posledny
Kilometer 35-50: po pauze nasleduje dalsie stupanie. Doslova vidim, ako funguje jedlo. Kazdym zaberom mam viac a viac energie. Pripadam si ako Pepek namornik, ked zerie spenat
Velke utrpenie pre mna skoncilo. Este ma sice caka dalsich 12 km k najblizsej vlakovej stanici, ale tie zvladam uz uplne hravo, ako keby som nemal ziaden zavod za sebou. Je to fakt k zlosti, takouto chybou si pokazit dostojny vysledok. Velke poucenie do buducna.
50km - umiestnenie: 234./235 resp. 270 - cas: 4:51:43
(btw. cisty cas sliapania cca 3:40, cize 1:10 boli moje prestavky!!! Bez pauz/defektu by som skoncil okolo 180. miesta)
Nakoniec som v ten den nasliapal 78 kilometrov.
Pekne Skorpi, fakt klobúk dolu, že si dobojoval. Škoda, že asi nesleduješ cestnú cyklistiku.
Lance Armstrong sa raz nenajedol, resp. nestihol si zobrať balík s pitím a jedlom pred posledným stúpaním a skoro prišiel o víťazstvo na Tour..
Contadorovi sa zas stalo to, že sa tiež nenajedol, nenapil a mal problém v stúpaní, odfukovalo ho..
Cyklokross, pokiaľ sa nemýlim (asi si išiel to), je však podľa mňa náročnejší, keďže sa ide ostrým tempom stále.. Nie sú tam moc pasáže na oddych. Fakt klobúk dolu pred tebou.
A je také nepísané cyklistické pravidlo. Pi a jedz, keď nie si smädný a hladný..
Lance Armstrong sa raz nenajedol, resp. nestihol si zobrať balík s pitím a jedlom pred posledným stúpaním a skoro prišiel o víťazstvo na Tour..
Contadorovi sa zas stalo to, že sa tiež nenajedol, nenapil a mal problém v stúpaní, odfukovalo ho..
Cyklokross, pokiaľ sa nemýlim (asi si išiel to), je však podľa mňa náročnejší, keďže sa ide ostrým tempom stále.. Nie sú tam moc pasáže na oddych. Fakt klobúk dolu pred tebou.
A je také nepísané cyklistické pravidlo. Pi a jedz, keď nie si smädný a hladný..
ty jo skorpi
psychika urcite robi svoje....
ja dnes tradicny futbalek, prvy zapas
sice som otvoril golovy ucet stretnutia, no malo platne 4:10, druhy bol uz o niecom inom, dostali sme do vedenia 6:0, 7:1, super dotiahol na 7:6
no vitazny sme poriesili my, takze spokojnost (darilo sa aj strelecky, aj ked som väcsinu zapasu hliadkoval vzadu
v maji riesim jeden fut.turnaj na betone (na male branky, 3+1, zatial 17 prihlasenych timov) sam som zvedavy ako zareaguju kolena na iny povrch....na beton sa vraciam nieco po vyse 4 rokoch potom, co som si na nom dokalicil koleno....budem sa snazit hrat s istou davkou opatrnosti (aj ked realita byva uplne ina
tak snad to klapne; ide o taky "relax" futbalek, gulas, pivko, tak bolo by hriechom nezucastnit sa
ja dnes tradicny futbalek, prvy zapas
v maji riesim jeden fut.turnaj na betone (na male branky, 3+1, zatial 17 prihlasenych timov) sam som zvedavy ako zareaguju kolena na iny povrch....na beton sa vraciam nieco po vyse 4 rokoch potom, co som si na nom dokalicil koleno....budem sa snazit hrat s istou davkou opatrnosti (aj ked realita byva uplne ina
Vdaka!
Takuto blbost (snad) uz nikdy nespravim
. V sobotu ma caka casovka na 10km + 45km cesta tam + 45km naspat (moznost skratit vlakom na polovicu). Asi otestujem nejake energeticke gely. Dost ludi to na takychto zavodoch jedava, asi na tom nieco bude...
Inak cepi, s tymi tvojimi kolenami, asi by som si ten turnaj na betone odpustil. Na stare kolena sa ti kolena este mozu hodit
Inak cepi, s tymi tvojimi kolenami, asi by som si ten turnaj na betone odpustil. Na stare kolena sa ti kolena este mozu hodit
Ja jsem byl minuly tyden na biku po Beskydech a mel jsem toho plne zuby, navic kdyz asi poslednich 15 km jsme jeli v neuveritelnem protivetru, takze si Skorpi tvoje pocity dovedu predstavit, mel jsem asi 2x chut hodit kolo do prikopy
Vzal jsem si holt velky krajic, na to ze jsem letos vyrazil teprve potreti a piti jsem taky nemel, jen pitstopy na 1
V nedelu jsme meli fotbalovy mistrak a seslo se nas jen 8, nakonec jsme nastoupili horko tezko v desiti, kdy jsme jednoho kamose brali na pul cesty a ja jsem mu bral brachovy kopacky, dalsi kamos zas chranice, proste parta hic
Do branky jsem ukecal naseho nejlepsiho utocnika z acka, bolely ho nohy a do pole nechtel a musel jsem se obetovat ja at nehrajem v deviti. Hrali jsme u tymu ze spice tabulky, zatimco nase vysledky na hristich souperu v sezone byly vice nez vymluvne, 7 zapasu, 0 bodu a poradne divoke skore, 1-3 byl nas nejlepsi vysledek
Co jsme ale predvedli ted bylo neskutecne, domaci se ne a ne prosadit a kdyz po mem nekompromisnim forcekingu
obrana chybovala vypichl balon nas zaloznik a solo pres pul hriste zakoncil strelou k tyci. Poslednich 10 minut uz nektere z nas braly krece, ale zapas uz jsme dotahli do vitezneho konce. Vsichni, kteri nam potom volali jak jsme dopadli si mysleli ze si delame prdel, pred zapasem jsme pocitali tak s vysledkem 0-6 az 0-10
Oslavy byly bujare a skoncily az v pondeli vecer, ja jsem to odnesl narazenyma zadama, kdyz jsem spadl na lavicku a ani se nemuzu poradne hybat, takze ted o vikendu budu jen jako divak
Kdo se chce podivat, tady je nase soutez: http://nv.fotbal.cz/domaci-souteze/kao/ ... tez=723A2A
V nedelu jsme meli fotbalovy mistrak a seslo se nas jen 8, nakonec jsme nastoupili horko tezko v desiti, kdy jsme jednoho kamose brali na pul cesty a ja jsem mu bral brachovy kopacky, dalsi kamos zas chranice, proste parta hic
No ale těch karet
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé