Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
ATLANTA THRASHERS
Všechno možné ohledně zámořské NHL.
TT: Keby len dnes, celú sezónu hráme len tretie tretiny, veď sme dali v nich najviac gólov spomedzi všetkých tímov NHL. Inak dnes to bol obrat. V prvej tretine div, že sme nedostali viac. Poslednú päťminútovku I. tretiny, teda po tom neuznanom góle, sme už prebrali iniciatívu my, ale dosť nás zrazil ten blbý gól po Ondřejovej chybe. Tie jeho rozohrávky sú slabé. Veď aj ten skvelý glove save proti Detroitu dal po svojej chybnej rozohrávke. Alebo možno ani nie slabé, ale skôr si príliš verí a riskuje. Teraz sa mu to vypomstilo. Potom prišiel krásny gól Kanea, ktorý prvé dve tretiny bol spolu s Enstromom, Thorbunom a Pavelcom jediným hráčom, ktorý hral. Fantastický si nakorčuloval do priestoru a ten lahôdkový teč pätkou hokejky. Krása
. Ale znova úplne zbytočné chyby sme spravili, vlastne všetky góly padli po veľkých chybách. Prvý tam sme hrozne postrážili Colea či kto to bol. Hainsey aj Bogosian okolo neho a on dá gól. Ani Pavelec nie je čistý pri tomto góle. Z takej blízkosti dostať gól po takej slabej strele :/. Druhý gól bol jasne Ondřejov, tretí tam Armstrong po buly, ktoré sme vyhrali, nie aby si stiahol puk k sebe,a le ide od neho a prečíslenie zakončili gólom, no a štvrtý gól v našej presilovke - Kovaľčuk pri mantineli nedôrazný, Kozlov tiež si tam nedával pozor a znova brejk a znova gól. 1:4. A to fakt v druhej tretine mali ešte Canes nejaké dva-tri nájazdy na Pavelca, ale nejak mali zlú mušku, všetko mimo. Samozrejme, dva nájazdy prišli po Antropovej hrubke. Jaj, to bol fakt skvelý nákup. Ten hráč ani poriadne korčuľovať nevie, keď vystrelí, tak je to do nôh obrancu, odskakuje mu puk a je neuveriteľne pomalýýýýý. Našťastie tretia tretina prišla. To bolo fakt vykúpenie, najprv gól Kozlova, kedy Little prihral pred prázdnu bránu cez troch obraňujúcich hráčov
. Vzápätí gól na 3:4. Tam fantasticky Enstrom zahral, bol v medzikruží sám, fantastická pozícia a on nahráva na Kovaľčuka, ktorý bol v zlej pozícii na streľbu. Joj, keď som videl ako tam Tobias posúva puk tak ma takmer trafil šľak,a le tá Kovaľčukova strela bola parádna - 3:4. Asi fakt nikto nečakal, že Enstrom bude prihrávať, tak možno preto padol ten gól
. Inak Kovaľčuk fakt dnes nič moc, ale i napriek tomu dal gól a aj prihral, inak dosť kiksoval, najmä na modrej v presilovkách veľmi často strácal pásmo. Po góle na 3:4 (nejakých 10 sekúnd po buly) v obrannom pásme spadol bek Canes a my sme tam boli v trojici proti Legacemu a nedáme. Armstrong mieril vcelku fajn,a le Manny asi chcel ukázať, že to bola chyba, že sme si ho nenechali. Gól na 4:4 bola fantastická prihrávka Kovaľčuka, ktorý tam jedného z obrancov okabátil a Maxim vyrovnal. Potom aj kus šťastia, že Jokinen dal len do žrde no a 6 min. pred koncom parádny švih Richa, ktorého nebolo vidno a obrat dokonaný. K nejakému tlaku sme Carolinu nepustili, tak vcelku spokojnosť
. Po prvom góle Martyho Reasonera v sezóne už bolo vymaľované - 6:4 - druhé víťazstvo v rade a posun na 7. miesto v konferencii, pričom máme vcelku málo zápasov odohraných. Takže spokojnosť zatiaľ so sezónou. Ešte to dnes potvrdiť proti Flyers
.
Joj a aby som nezabudol. Chris Thorburn fantastický zápas. A nie prvý v tejto sezóne. Zatiaľ checking line hrá skvele. Chris odviedol kvantum práce v oslabeniach, mal tam aj zo dve šance, škoda, že ich nevyužil, gól si zaslúžil.
Joj a aby som nezabudol. Chris Thorburn fantastický zápas. A nie prvý v tejto sezóne. Zatiaľ checking line hrá skvele. Chris odviedol kvantum práce v oslabeniach, mal tam aj zo dve šance, škoda, že ich nevyužil, gól si zaslúžil.
Hlavné je, že Thrashers vyhraliThe Thrasher píše:Dneska fotbalový skóre 1:0![]()
Ich výkony sa mi v tejto sezóne páčia. Afinogenov je pre mňa prekvapenie. Očakával som, že prekoná 10-gólovú hranicu, ale nie už v prvej štvrtine základnej časti
Naopak antropov silne prekonava ocakavania a patri medzi najlepsich +/- hracov v celej lige.kanter píše:Hlavné je, že Thrashers vyhraliThe Thrasher píše:Dneska fotbalový skóre 1:0![]()
.
Ich výkony sa mi v tejto sezóne páčia. Afinogenov je pre mňa prekvapenie. Očakával som, že prekoná 10-gólovú hranicu, ale nie už v prvej štvrtine základnej časti. Viac sa čakalo od Antropova, ktorý by mohol atakovať 25 gólov, ale zatiaľ má iba dva góly
. Dobré si vedie aj Jakubov obľúbenec Zach Bogosian... :frajer2:
Nik je haluzák. Až teraz keď to debil povedal som sa pozrel na +/- a on fakt má +12. Doprdele, to ako je možné? Veď vždy keď vidím to obrovské a široké nemehlo s číslom 80 na ľade, tak len tŕpnem. Ale fakt som si všimol, že nejak súperi odmietajú tie Antropovove ponuky na góly. Vždy keď prihrá súperom do brejku tak nedajú. Inak je to živá katastrofa a jeden z najhorších nákupom histórii Thrashers (Tkachuk a Žitnik sa na to ale nechytajú) a určite najhorší nákup leta. Len čakám kedy sa s Nikom rozlúčime.
Inak Zach nejak nijako neoslňuje. Vlani ku koncu hral lepšie. Teraz je to také optimum. Mal jeden, max. dva naozaj vydarené zápasy, inak konštantná výkonnosť. Naopak Tobias Enstrom a hlavne Pavel Kubina hrajú skvele.
Ale fakt som rád, že sa John Anderson vrátil proti Phile k pôvodnému rozložerniu útokov. Peverley si s Kovaľčukom nerozumel, teraz je to dobré. Ale Little White Russian line by sa mohla prebudiť :/.
Inak som zvedavý, že či sa tu neobjavia nnejakí noví fanúšikovia Thrashers, keď sa mi teraz vcelku darí.
Inak Zach nejak nijako neoslňuje. Vlani ku koncu hral lepšie. Teraz je to také optimum. Mal jeden, max. dva naozaj vydarené zápasy, inak konštantná výkonnosť. Naopak Tobias Enstrom a hlavne Pavel Kubina hrajú skvele.
Ale fakt som rád, že sa John Anderson vrátil proti Phile k pôvodnému rozložerniu útokov. Peverley si s Kovaľčukom nerozumel, teraz je to dobré. Ale Little White Russian line by sa mohla prebudiť :/.
Inak som zvedavý, že či sa tu neobjavia nnejakí noví fanúšikovia Thrashers, keď sa mi teraz vcelku darí.
Nejaké správy pred zápasom s Panthers:
Moose v bráne, lajny by mali byť podobné ako v poslednom zápase:
Kovaľčuk - Antropov - Afinogenov
Kozlov - White - Little
Kane - Peverley - Armstrong
Boulton - Reasoner - Thorburn
Kubina - Enstrom
Bogosian - Hainsey
Schubert - Popovic
Salmela
Snáď na Borisa nezostane miesto. Sečteno podtrženo - ide sa po dva body
.
Moose v bráne, lajny by mali byť podobné ako v poslednom zápase:
Kovaľčuk - Antropov - Afinogenov
Kozlov - White - Little
Kane - Peverley - Armstrong
Boulton - Reasoner - Thorburn
Kubina - Enstrom
Bogosian - Hainsey
Schubert - Popovic
Salmela
Snáď na Borisa nezostane miesto. Sečteno podtrženo - ide sa po dva body
čtv 10. pro 2009 08:21
Nie je možné! Valábik bodoval!
debil to vystihol, Boris sa motal má asistenciu. Nič to však nemení na zlom tripe. Na to, že obrana v Atlante je skôr útočná, tak zaráža fakt, že od 30. novembra nikto z obrancov neskŕooval
. Ako takto to ďalej nepôjde. Navyše za posledné štyri zápasy len šesť gólov + prémiový gól za nájazdy". Z toho Armstrong dal dva góly (a on fakt v Atlante plní skôr úlohu defenzívneho útočníka). To je mizéria. Navyše brankári tiež zažili aj lepšie obdobie. Nehovoriac o tom, že sme ani raz nevyhrávali počas tripu!. Nevadí to, stále sme vcelku vysoko. Dnes nás čaká veľmi dôležitý súboj s Montrealom. Ak sa nechceme dostať do koľajú posledných sezón, treba vyhrať.
Zápasy s Montrealom v tejto sezóne sú fakt pastvou na oči. Fantastický hokej to bol aj tentoraz, víťazstvo sme vydreli po predĺžení, snáď to bude impulz pre tím.
Dnes na osporte.sk som čítal, že Valábik sa stal stabilným členom Thrashers. Pánbohchráň! Hneď na začiatku sa prezentoval fakt dementným vylúčením (už niekoľkým z jeho strany po jeho návrate) a má z pekla šťastie, že sme gól nedostali. Hedberg v bráne tiež nič moc. Mohol chytiť všetky tri góly. Začínam mať pocit, že on ako jednotka je zlý. Proste jemu tá pozícia nesedí. Vždy keď chytal dobre, tak bol back-upom. Navyše treba dávať príležitosti Ondrovi. Je to naśa budúcnosť v bráne a vysedávaním na lavičke sa určite nezlepší.
Prvá tretina dosť zlá z našej strany, druhá a tretia o 180 stupňov lepšia. Nebyť Pricea samotného a aj ním dobre postavných žrdí, tak by sme Montreal porazili aj po 60 minútach. Navyše darovaný bod súperovi, ktorý je tesne za nami nie je nič pozitívne. Inak skvelý zápas od Schuberta. Začína sa mi páčiť tento chalan. Navyše keď obrana dobre pracuje tak to je veľké plus, lebo Valábikove kiksy potom tak trochu zanikajú.
Dnes na osporte.sk som čítal, že Valábik sa stal stabilným členom Thrashers. Pánbohchráň! Hneď na začiatku sa prezentoval fakt dementným vylúčením (už niekoľkým z jeho strany po jeho návrate) a má z pekla šťastie, že sme gól nedostali. Hedberg v bráne tiež nič moc. Mohol chytiť všetky tri góly. Začínam mať pocit, že on ako jednotka je zlý. Proste jemu tá pozícia nesedí. Vždy keď chytal dobre, tak bol back-upom. Navyše treba dávať príležitosti Ondrovi. Je to naśa budúcnosť v bráne a vysedávaním na lavičke sa určite nezlepší.
Prvá tretina dosť zlá z našej strany, druhá a tretia o 180 stupňov lepšia. Nebyť Pricea samotného a aj ním dobre postavných žrdí, tak by sme Montreal porazili aj po 60 minútach. Navyše darovaný bod súperovi, ktorý je tesne za nami nie je nič pozitívne. Inak skvelý zápas od Schuberta. Začína sa mi páčiť tento chalan. Navyše keď obrana dobre pracuje tak to je veľké plus, lebo Valábikove kiksy potom tak trochu zanikajú.
Konečně rozumná slovaThrashersFan píše: Hedberg v bráne tiež nič moc. Mohol chytiť všetky tri góly. Začínam mať pocit, že on ako jednotka je zlý. Proste jemu tá pozícia nesedí. Vždy keď chytal dobre, tak bol back-upom. Navyše treba dávať príležitosti Ondrovi. Je to naśa budúcnosť v bráne a vysedávaním na lavičke sa určite nezlepší.
Ondra potřebuje chytat co nejvíc
Ideme od desiatich k piatim. Konkrétne k piatej prehre za sebou. Dnes s Buffalom to bolo konečne lepšie ako predchádzajúce zápasy, kedy sme aj mohli byť radi, že Boston nám napr. nedal 10 gólov. Hneď prvý šok som zažil - White nie je healthy scratch. Ale asi mu ten pobyt na tribúne proti Bostonu prospel, dnes nehral tak zle
. Ale dnes sme hrali dobre, prvú tretinu a aj druhú veľmi dobre. Potom sme sa zosrali tesne po treťom góle Buffalo znížilo a v tretej tretine sme hrali ako dosratí a hneď v úvode nám Buffalo aj dalo góly. My sme sa na ne dosť natrápili, Buffalo len trcohu zaplo a dalog óly. Nehovoriac o tom odraze mantinelu v predĺžení
with valabik in lineup-3-7-1. 15-10-5 without him
with salmela in lineup-9-6-4. 9-11-2 without him
with popovic in lineup-9-5-3. 9-12-3 without him
with schubert in lineup-16-16-6. 2-1 without him
valabik winning 27% losing 64% ot losing 9%
salmela winning 47% losing 32% ot losing 21%
popovic winning 53% losing 29% ot losing 18%
schubert winning 42% losing 42% ot losing 16%
valabik standings points earned in 36% of games
salmela standings points earned in 68% of games
popovic standings points earned in 71% of games
schubert standings points earned in 59% of games
*all percentages rounded to the nearest hundreth
valabik even, 2 points, 11 games played
salmela +3, 4 points, 19 games played
popovic -4, 3 points, 17 games played
schubert -6, 7 points, 38 games played
O niečom to hovorí, navyše u JA je teraz obľúbená dvojica tragédov Valábik - Schubert. Tak povedzme papa Johnovi aj Donovi.
with salmela in lineup-9-6-4. 9-11-2 without him
with popovic in lineup-9-5-3. 9-12-3 without him
with schubert in lineup-16-16-6. 2-1 without him
valabik winning 27% losing 64% ot losing 9%
salmela winning 47% losing 32% ot losing 21%
popovic winning 53% losing 29% ot losing 18%
schubert winning 42% losing 42% ot losing 16%
valabik standings points earned in 36% of games
salmela standings points earned in 68% of games
popovic standings points earned in 71% of games
schubert standings points earned in 59% of games
*all percentages rounded to the nearest hundreth
valabik even, 2 points, 11 games played
salmela +3, 4 points, 19 games played
popovic -4, 3 points, 17 games played
schubert -6, 7 points, 38 games played
O niečom to hovorí, navyše u JA je teraz obľúbená dvojica tragédov Valábik - Schubert. Tak povedzme papa Johnovi aj Donovi.
Klub zámorskej hokejovej NHL Chicago Blackhawks má podľa ESPN vážny záujem o ruského kanoniera Atlanta Thrashers Iľju Kovaľčuka. Atlanta predloží v pondelok svojmu hviezdnemu krídelníkovi záverečnú ponuku na predĺženie kontraktu, ktorý 26-ročnému Rusovi vyprší po tejto sezóne.
Tverský rodák si v tomto ročníku pripíše na účet 7,5 milióna USD, no jeho agent pre neho žiada zmluvu na 10 rokov s príjmom na sezónu o 4 milióny vyšším, ako má v súčasnosti. Ak sa obe strany nedohodnú, Atlanta sa bude usilovať Kovaľčuka urýchlene vymeniť a získať za neho hráčsku kompenzáciu. Blackhawks sú za ruský klenot ochotní ponúknuť dvojicu hráčov - Krisa Versteega a Cama Barkera. Dvadsaťtriročný kanadský talentovaní krídelník Versteeg má v aktuálnej sezóne na konte 24 bodov (12+12) v 39 zápasoch, rovnako starý obranca Barker, ktorý bol celkovou trojkou v drafte 2004, má v kolónke 13 bodov (4+9) v 39 zápasoch.
Ak by Kovaľčuk predsa len skončil v Chicagu, s vysokou pravdepodobnosťou by vymenil v prvom útoku s Jonathanom Toewsom a Patrickom Kanom slovenského krídelníka Mariána Hossu, s ktorým nastupoval v rovnakom drese počas ich spoločného účinkovania v Thrashers. Tridsaťročný trenčiansky odchovanec hráva totiž na pravej strane útoku, teda na rovnakej ako Kane, ktorý sa tak musel preorientovať na post ľavého krídelníka, čo nie vždy fungovalo.
Iľja Kovaľčuk je však ľavým krídelníkom, takže by optimálne zapadol k dvojici 21-ročných mladíkov Toews - Kane. Marián Hossa by sa tak musel uspokojiť s pozíciou v druhom útoku s centrom Davom Bollandom a ľavým krídlom Patrickom Sharpom. Táto dvojica by sa tým tiež mohla vrátiť na svoje pôvodné posty, keďže Bolland alternoval s Kanom na ľavej strane prvého útoku a Sharp musel hrať v druhom na pozícii centra. Ďalšou otázkou je aj vytvorenie potrebného priestoru pod platovým stropom Chicaga, kde sú na "odpaľovacej rampe" pre prípadné výmeny okrem Versteega a Barkera aj Sharp a Brent Sopel.
( http://sport.aktuality.sk/hokej/nhl/nhl ... druhy-utok )
nuž mne to príde celkom reálne, toľko CHIC dokáže obetovať, ale ten výsledok by stál za to, podľa mňa. Je vidieť, že CHIC chce silou mocou ten SC... (aj im ho vlastne prajem
)
Tverský rodák si v tomto ročníku pripíše na účet 7,5 milióna USD, no jeho agent pre neho žiada zmluvu na 10 rokov s príjmom na sezónu o 4 milióny vyšším, ako má v súčasnosti. Ak sa obe strany nedohodnú, Atlanta sa bude usilovať Kovaľčuka urýchlene vymeniť a získať za neho hráčsku kompenzáciu. Blackhawks sú za ruský klenot ochotní ponúknuť dvojicu hráčov - Krisa Versteega a Cama Barkera. Dvadsaťtriročný kanadský talentovaní krídelník Versteeg má v aktuálnej sezóne na konte 24 bodov (12+12) v 39 zápasoch, rovnako starý obranca Barker, ktorý bol celkovou trojkou v drafte 2004, má v kolónke 13 bodov (4+9) v 39 zápasoch.
Ak by Kovaľčuk predsa len skončil v Chicagu, s vysokou pravdepodobnosťou by vymenil v prvom útoku s Jonathanom Toewsom a Patrickom Kanom slovenského krídelníka Mariána Hossu, s ktorým nastupoval v rovnakom drese počas ich spoločného účinkovania v Thrashers. Tridsaťročný trenčiansky odchovanec hráva totiž na pravej strane útoku, teda na rovnakej ako Kane, ktorý sa tak musel preorientovať na post ľavého krídelníka, čo nie vždy fungovalo.
Iľja Kovaľčuk je však ľavým krídelníkom, takže by optimálne zapadol k dvojici 21-ročných mladíkov Toews - Kane. Marián Hossa by sa tak musel uspokojiť s pozíciou v druhom útoku s centrom Davom Bollandom a ľavým krídlom Patrickom Sharpom. Táto dvojica by sa tým tiež mohla vrátiť na svoje pôvodné posty, keďže Bolland alternoval s Kanom na ľavej strane prvého útoku a Sharp musel hrať v druhom na pozícii centra. Ďalšou otázkou je aj vytvorenie potrebného priestoru pod platovým stropom Chicaga, kde sú na "odpaľovacej rampe" pre prípadné výmeny okrem Versteega a Barkera aj Sharp a Brent Sopel.
( http://sport.aktuality.sk/hokej/nhl/nhl ... druhy-utok )
nuž mne to príde celkom reálne, toľko CHIC dokáže obetovať, ale ten výsledok by stál za to, podľa mňa. Je vidieť, že CHIC chce silou mocou ten SC... (aj im ho vlastne prajem
Valábik sa na tréningu pobil so spoluhráčom Thorburnom
http://ms.hokej.sk/nhl/clanok68551-Vala ... burnom.htm
tak to už hej, majú tam aspoň veselo...
http://ms.hokej.sk/nhl/clanok68551-Vala ... burnom.htm
tak to už hej, majú tam aspoň veselo...
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé