Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FAMIGLIA CORLEONE

Témy tímov, ktoré už v KTL nepôsobia.

TT to máš nejaké moc husťácke video v podpise.
To sem našel u jednoho týpka na nejmenovaným fóru, no a nedalo mi to a musel sem to hodit k sobě :lol2:
Tak dneska:
Dawyd - 4b
Selly - 8b
TT - 2
Tak dneska takovy prumerny vykon, ale co je hlavni 2.mistecko si stale drzime :cool:
Tak chlapi dneska se muzu rict jedine.. sorac za svuj tragicky vykon, asi natipuju zas na 2 tydny dopredu, naposled mi to docela vyslo :D Horsi ale je ze se na nas ostatni tymy pomalu ale jiste dotahuji :? ( parchanti jedni :lol: )
Jim to vrátíme :frajer2: :box:
Tak jestli nám Colorado udrží vedení 6:1, tak to vypadá následovně:
Famiglia - 14
Kindy - 4
Selly - 6
TT - 8
Dawyd - Tady se omlouvám já, psal mi že má zákaz na PC ať za něj natipuju a já na to zapomněl :'(
14 ze 16 je :cool: , skoda ze to byly dnes vice mene ocekavane vysledky, takze tech spokojenych tymu bude spousta... Montreal me v posledni dobe nekolikrat zklamal tak jsem mu dnes neveril a jak me vytrestali hosi montrealsky :D
Dneska musím natipovat za Dawyda, páč má pořád zaracha. Asi tam prdnu samý nuly, třeba to vyjde :-D
No jenom nevim jestli Ti to uznaji, podobna kauza se tu tusim resila u Spiders a tusim ze se rozhodlo ze uz to dal nebude mozne, ale fakt nevim v nejhorsim pripade nam to proste nezapocitaji :D
No vzhledem k tomu, že je to můj bratranek, tak to uznat musej. Pac klidně mohl tipovat on z mýho pc :-P
Selly8 píše:No jenom nevim jestli Ti to uznaji, podobna kauza se tu tusim resila u Spiders
podobna kauza sa riesila i tu Selly (mrkni o par stranok dozadu) a mali ste jedine stastie, resp. TT, ze trest sa vztahoval pre 2.kolo..jednalo sa o NYKindyho...inak - 20 bodov uz bolo komisiou schvalenych..hrame fair :frajer2:
JJ Cepi toho jsem si vsiml :D Ja jsem ale myslel jak Mike tipoval za nekoho ze sveho tymu, to by byl tusim na vlas stejny pripad jako ted v pripade TT
Řekni mi co je nefér na tom, že když by někdo z týmu nemohl na PC, tak by mi poslal tipy a já je tam hodil za něj? Hmmm? No?? Ticho??? :thumbsdown:
ale uzna sa to, nezostava nam nic ine ako TT verit :D ze ma Dawyd zaracha :ja_neviem: a nemoze tipovat
v poslednej dobe sa toho dost uznavalo, viacerym blblo HF a nechcelo ho nacitat, ci Ivan pred Tescom ci kde, ked mu zdochlo auto ci co :D a pod., cize by to nebolo fer voci FC neuznat to, myslim...
WildCelt píše:ale uzna sa to, nezostava nam nic ine ako TT verit :D ze ma Dawyd zaracha :ja_neviem: a nemoze tipovat
v poslednej dobe sa toho dost uznavalo, viacerym blblo HF a nechcelo ho nacitat, ci Ivan pred Tescom ci kde, ked mu zdochlo auto ci co :D a pod., cize by to nebolo fer voci FC neuznat to, myslim...
Díky šéfe ;)
Kdybys znal strejdu, tak bys neměl ani minimální pochybnosti že toho zaracha má :lol:
Tak pak je to super :cool: PS Tak toho strejdu bych radsi poznat nechtel :hufi: :D
On je v pohodě, ale malinko to přehání s výchovou :-D
ach jaj, TT ty si taky trulo :doh: aj tak by vam tie tipy Dawyda nemali byt uznane :!: zase si sa sam priznal :lol2:
The Thrasher píše:Dneska musím natipovat za Dawyda, páč má pořád zaracha. Asi tam prdnu samý nuly, třeba to vyjde :-D
to ze za niekoho natipujes neznamena, ze tam hodis tipy, ake sa tebe zachcu, ale, ze on ti ich posle trebars cez ICQ, ked mu nejde HF, alebo cez mobil, ked mu nejde vobec net...
:haha: komedia na pokracovanie :lol3: hehe to su ozaj podareni mafiani, vzbudzujuci hrôzu :lol2: :lol2: :wink: no a jasne, TT napise, ze ano presne tie X mi teraz poslal Dawyd smskou :lol3:
Ne, Dawyd napsal doslova "Zdar, hele mam zaracha na pc, tak tam za me něco natipuj, ja nevim jaky sou zapasy, dik"
The Thrasher píše:Ne, Dawyd napsal doslova "Zdar, hele mam zaracha na pc, tak tam za me něco natipuj, ja nevim jaky sou zapasy, dik"
takze sorry, nejedna sa o tipy Dawyda, takze nemozu byt uznane, nie je o com, pisem to sem teraz, aby sa to vedelo este pred vysledkami zapasov
Oukej, no... :sad2:
Tak panove ted jsem docela v prdeli :evil: Landlordovi zabavili barak a nas vyhnali na ulici takze ted je moje nalada na bodu nula :? Budu se snazit alespon v praci o prestavce natipovat, o vikendu snad u kamosa kde mame veci ( vietnamska trznice hadra, proste obyvak zahazeny nasima vecma ) a modlit se ze se podari najit nejaky domek co nejdriv. Doufam ze TT pochopis ze ted nebudu mit na nejake vypisovani a hecovani vubec naladu, musim resit existencni veci. Tak zatim se chlapi drzte a snad budu co nejdriv pripraven v bojove nalade ( pevne v to doufam jinak me asi j....
Není problém ;)
298 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS