Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
FAMIGLIA CORLEONE
Témy tímov, ktoré už v KTL nepôsobia.
podobna kauza sa riesila i tu Selly (mrkni o par stranok dozadu) a mali ste jedine stastie, resp. TT, ze trest sa vztahoval pre 2.kolo..jednalo sa o NYKindyho...inak - 20 bodov uz bolo komisiou schvalenych..hrame fair :frajer2:Selly8 píše:No jenom nevim jestli Ti to uznaji, podobna kauza se tu tusim resila u Spiders
ale uzna sa to, nezostava nam nic ine ako TT verit
ze ma Dawyd zaracha :ja_neviem: a nemoze tipovat
v poslednej dobe sa toho dost uznavalo, viacerym blblo HF a nechcelo ho nacitat, ci Ivan pred Tescom ci kde, ked mu zdochlo auto ci co
a pod., cize by to nebolo fer voci FC neuznat to, myslim...
v poslednej dobe sa toho dost uznavalo, viacerym blblo HF a nechcelo ho nacitat, ci Ivan pred Tescom ci kde, ked mu zdochlo auto ci co
Díky šéfeWildCelt píše:ale uzna sa to, nezostava nam nic ine ako TT veritze ma Dawyd zaracha :ja_neviem: a nemoze tipovat
v poslednej dobe sa toho dost uznavalo, viacerym blblo HF a nechcelo ho nacitat, ci Ivan pred Tescom ci kde, ked mu zdochlo auto ci coa pod., cize by to nebolo fer voci FC neuznat to, myslim...
Kdybys znal strejdu, tak bys neměl ani minimální pochybnosti že toho zaracha má
ach jaj, TT ty si taky trulo
aj tak by vam tie tipy Dawyda nemali byt uznane
zase si sa sam priznal
to ze za niekoho natipujes neznamena, ze tam hodis tipy, ake sa tebe zachcu, ale, ze on ti ich posle trebars cez ICQ, ked mu nejde HF, alebo cez mobil, ked mu nejde vobec net...The Thrasher píše:Dneska musím natipovat za Dawyda, páč má pořád zaracha. Asi tam prdnu samý nuly, třeba to vyjde
Tak panove ted jsem docela v prdeli
Landlordovi zabavili barak a nas vyhnali na ulici takze ted je moje nalada na bodu nula
Budu se snazit alespon v praci o prestavce natipovat, o vikendu snad u kamosa kde mame veci ( vietnamska trznice hadra, proste obyvak zahazeny nasima vecma ) a modlit se ze se podari najit nejaky domek co nejdriv. Doufam ze TT pochopis ze ted nebudu mit na nejake vypisovani a hecovani vubec naladu, musim resit existencni veci. Tak zatim se chlapi drzte a snad budu co nejdriv pripraven v bojove nalade ( pevne v to doufam jinak me asi j....
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé