Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

STRONG CROCODILES

Jake dufam IXO :D to si este necital ??? Stray Novy cas :P pisal ze SC postupili do play off :D takze ak chces zistat v tomto istom zlozeni ziadam honorar zvysit aspon o 25% :wink: aby som mal z coho zit :D ...........ale ne , keby sa dalo ja bych ut tz rad zistal a tez bych rad nic nemenil ....no jo ty si sef je to na tebe
:( tak zaciatok kola nam vobec nevysiel :? podali sme dost slabe vykony :( cibi hned 1 den noveho kola ziskal 0 bodov :D dobry vykon :good: :lol: ale nie v pohode cibi :wink: tak dufam ze to po dnesnej noci podame ovela lepsie vykony ako dnes :roll: :frajer2:
Dnes se vážně nedařilo. :( Nevadí, jedeme dál :box: :wink:
Jakoooooo , Chlapci !!!...............fakt uprimne sorry :? uplne uprimne .......IXO ak mi neco povis alebo sa budes stet zbavit tak chapem :? .......fakt upriimne sorry hoši :oops:
ved to je v pohode cibula nemusis sa ospravedlnovat a nevyhutuj preco by som sa ta chcel zbavit za to ze sa ti v novom kole nedari to nevadi to je v pohode :wink: ved ani mne sa nedari ved za 2 dni sa hrali 13 zapasov a s toho som dobre typol len 2 zapasi takze ani mne sa nedari ja nie som spokojny zo svijimi vykonomi ale tiez som nie spokojny aspon zatial z nasimi vykonmi :( no zatial sa celkom dari androjovi ten nas este drzi nad vodou takze ta musim pochvalit androj :good: ale ved zatial sa len odohral 2 hraci den noveho 6 kola takze zatial stoho este nerobim velku vedu :) aj ked by sme mali zabrat hned od zaciatku aby nam neuslo PO ale snad to po dnesnej noci uz bude pre nas vypadat ovela lepsie :roll: takze do toho STRONG CROCODILES bojujeme :box:
OUUU, omlouvám se kluci. :cry: nechtíc jsem tipoval místo do 13.2., do 14.2. :plac:
Dneska to napravím :!:
To se stane já mám s tím zkušenost :lol3: Ale NESKA JAKO TÝM NA ho*no!!! DYK MAJ 2 NULU A 1 DVA BODY,MĚ NESKA VYŠLA TAKTIKA "LET'S GO TIES!!!",VODE MĚ JE KRITIKA DOST LUXUSNÍ ZBOŽÍ TAK SAKRA PUDEM NAHORU NE??? :sad2:
chlapi tak po odohratom 3 hracom dni noveho kola som vobec nie spokojny s nasimi vykonmi a nasim umiestnenim v tabulke timov :x takto to dalej nejde :!: sice nepodavame nahorsie vykony ale aj tak to neni co som si predstavoval :( takze sa musime do toho poriadne opriet :!: a poriadne zabrat :!: :cinka: takze po dnesnej noci ocakavam ze sa posunieme v tabulke timov aspon o 1 miesto vyssie :wink: takze do toto STRONG CROCODILES :cinka: :box:
To bysm nejdřív museli všichni natipovat... :thumbsdown: Mně už to docela to denní tipování de...ale nechci to zakřiknout,taky doufám,že se zvednem ale podívej se na ostatní týmy taky nic moc prostě tahle fáze NHL je nevyzpytatelná!!! :?
-týmu můžu poradit jenom 1 -ke konci sezony porázží i 10. prvního de jim o každej bod a co si budem povídat prachy sou prachy proto dávám často REMÍZY... :good: Snažte se to trochu odhadnout podle postavení v tabulce a natipovat JINAK NEŽ JINÝ ČLENOVÉ TÝMU!!! DE NÁM O TÝMOVÝ BODY A SME 4!!! :clap: :cinka:
vies androj kazdy ma inu taktiku pri svojom typovani :wink: ja dam take typi co si myslim ze vyndu a nebudem davat ine typi ako maju iny clenovia timov nemam to za potrebu proste dam take typi co si myslim ze vyndu a bodka :wink: a no a k tvojim vykonom no zatial som s tebou spokojny sa ti celkom dari :good: ale aj tak to neni ono :D ale aspon teraz v poslednom case typujes pravidelne co som rad :good: takze v tom pokracuj nadalej :frajer2:
Ok to byl jenom tip
takze moje ocakavania sa splnili :D predsa sme sa posunuli o 1 miesto vyssie teraz sa nachadzame na 5 mieste :) ale aj tak to neni ono :( stale kazdy den niekto ziska z nas 0b :x to takto nejde dalej ze kazdy den 2 budeme mat zo par bodov a dalsi 2 budu mat 0 bodov :!: takze musime sa kazdy sam nad sebou zamyslet a porozmyslat kde robime chyby a preco :hmm: ok :wink: takze po dnesnej noci musime minimalne o 50% podat lepsie vykony ako dnes :!: :wink: po dnesnej noci by sme mohli obehnut tim SPIDERS ak sa podari :roll: a nezabudnite dnes podat skvor :!: lebo niektore zapasi za zacinuju skoro :) aby sme neprisli zbytocne o bodiky :wink: takze do toho STRONG CROCODILES :!: :cinka: :box:
Poslední dobou mi nějak odchází forma. :( :ja_neviem:
Alex_GR8 píše:Poslední dobou mi nějak odchází forma. :( :ja_neviem:
tak sa snaz aby ti zas prisla :wink:
navrat formy nie je jednoducha vec, to sa nevrati za den-2, skor to trva aspon cele kolo
Joe S. píše:navrat formy nie je jednoducha vec, to sa nevrati za den-2, skor to trva aspon cele kolo
no ked myslis Joe tak ok :wink: ale ja mam na to iny nazor :) ale berem aj ten tvoj nazor :) teraz mas vybornu formu ty :good:
Souhlas s Joem,ale já si nejsem jistej já jí nikdy neměl :lol2: :lol2: :lol2: Musí to bejt ale fajn jímít...i když dokud sem lepší než GM týmu tak sem v poho. :lol2: (neboj,dělam si prdel,tipuju pro tým!!!)
androj píše:Souhlas s Joem,ale já si nejsem jistej já jí nikdy neměl :lol2: :lol2: :lol2: Musí to bejt ale fajn jímít...i když dokud sem lepší než GM týmu tak sem v poho. :lol2: (neboj,dělam si prdel,tipuju pro tým!!!)
nepoucitelny androj :lol: vsak v pohode no si lepsi ako ja mas pravdu hlavne dnes si bol lepsi ked si ziskal 0 bodov :lol2: ale nie srandujem zatial si fakt lepsi musim uznat :yes: ale tu nejde o to kto je lepsi a kto je horsi vsetci sme na tej iste lodi takze musime ist do toho ako tim :wink:
Joe S. píše:navrat formy nie je jednoducha vec, to sa nevrati za den-2, skor to trva aspon cele kolo
v BB s tym maju skusenosti kazde druhe kolo :lol: :lol:
takze po 1 odohratom zapase to vypada takto :roll: ja 2b cibula 0b androj 2b a alex 2b tak dnes uz nula bodov neziskam juj ci dobre :yahoo: a tiez 0 bodov neziska androj a ani alex iba ak tak 0 bodov ziska cibula ale to pochybujem lebo sa hra dost vela zapasov takze urcite ani on neziska 0 bodov a podla mna ani nikto z fora neziska 0 nula aj ked by sa mozno nasli aj daky adepti :roll: ale to snad nie :) takze zatial sme ziskali pre tim plny pocet bodov :thumbsup: len tak dalej :frajer2:
cauko chlapi tak dnes sme dopadli takto ja 10b cibula 6b androj 8b a alex 10b cize pre tim sme dnes ziskali 20b co nie malo ale ani zas vela dnes sme podali taky nas standart :) dnes sme obehli tim Spiders a dostali sme sa na 4 miesto zapadnej konferencii lenze za nami je to velmi tesne a pred nami zase maju ostatne timi dost velky naskok ktory sa bude tazko dohanat z nasou formou :? takze budeme si musiet obranovat 4 miesto a zaroven utocit na vyssie priecky :!: :wink: ale aj tak nie som spokojny zo svojimi vykonmi a ani vasimi :x :thumbsdown: a isto aj vy nie ste spokojny z vasimi vykonmi a mojimi :eek2: takze budeme sa musiet viac snazit a poriadne makat :!: :cinka: :box: rozmyslal som ze co by nas tak priviedlo k vybornym vykonom a dostal som napad :D ze pojdeme na jedno nemenovane miestecko a uzijeme si tam :lol: a tam kde pojdeme sa nachadzaju taketo zenicky :cool: obrazok
vsetko je uz zariadene takze zenicky uz tuzobne cakaju na nas :lol: tak si to poriadne uzime :P

edit: janik. po prve je obrazok velky, a po druhe trosku menej erotiky :D predsa len su tu aj neplnolety ludia tak aby sa nepohorsovali :P
A mne ako byvalemu clenovy nevybavis take holky??? :lol: :lol: :lol: ale nie v poho.Dnes super vykon pani.No my sme dopadli dost na kkt :sad2: :sad2: :sad2: Ale taketo dni musia byt.
Afinogenov61 píše:A mne ako byvalemu clenovy nevybavis take holky??? :lol: :lol: :lol: ale nie v poho.Dnes super vykon pani.No my sme dopadli dost na kkt :sad2: :sad2: :sad2: Ale taketo dni musia byt.
nie tebe nevybavim :P to je iba pre aktualnych clenov timu :P no a co sa tyka toho nasho vykonu nebol super :( bol to taky standart ako som uz napisal :)
spatny pohlad na 5 kolo ocami GM no ale pre mna to nebol spatny pohlad na 5 kolo ako GM :) ale aj tak si to precitajne chalani z nasho timu ak ste to este necitali a precitajte si najma tu cast clanku kde sa vyjadril GM timu Prievidza turtles :lol: takze tu mate link http://www.ktl.hokejforum.com/view.php? ... 2008020012
a teraz prejdem k dnesnemu nasmu vykonu cibula a alex dobra praca :good: dnesnym vasim vykonom stracame na 3 miesto uz len 2 body takze chalani teraz musime zabrat :cinka: a dufam ze po tejto noci obehneme tim FireBirds a 3 mieto bude nase :roll: moj dnesny vykon sa neda z daleka poravnat s tym vasim :wink: takze moj vykon bol o nicom :thumbsdown: dufam ze to cim skor napravim :roll: vcera inac netipoval androj :( a neviem preco :sad2: ze by sa zas vratil do svojich starych kolaji :sad2: a bude podavat iba sem tam :( tak to veru nie :!: inac dnes som sa zastavil v drogerii a kupil som pre nas zubne pasty aj zubne kefky :lol: takze si poriadne vycistime nase zubky :lol: ved nezabudajte ze sme silny krokodily a preto musime dbat na nase zubky aby boli zdrave a silne :D

edit: janik. konkretne znacky nepropagujte
COLGATE JE PRO BOBRY!!!
Onlouvám se týmu,rozhodně NE!!! Tipovat budu denně jenom včera něgdo ve Vejprnicích nakop připojení :| Neska už mám v poho.natipováno :good:
2122 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS