Jake dufam IXO
to si este necital ??? Stray Novy cas
pisal ze SC postupili do play off
takze ak chces zistat v tomto istom zlozeni ziadam honorar zvysit aspon o 25%
aby som mal z coho zit
...........ale ne , keby sa dalo ja bych ut tz rad zistal a tez bych rad nic nemenil ....no jo ty si sef je to na tebe
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
STRONG CROCODILES
ved to je v pohode cibula nemusis sa ospravedlnovat a nevyhutuj preco by som sa ta chcel zbavit za to ze sa ti v novom kole nedari to nevadi to je v pohode
ved ani mne sa nedari ved za 2 dni sa hrali 13 zapasov a s toho som dobre typol len 2 zapasi takze ani mne sa nedari ja nie som spokojny zo svijimi vykonomi ale tiez som nie spokojny aspon zatial z nasimi vykonmi
no zatial sa celkom dari androjovi ten nas este drzi nad vodou takze ta musim pochvalit androj
ale ved zatial sa len odohral 2 hraci den noveho 6 kola takze zatial stoho este nerobim velku vedu
aj ked by sme mali zabrat hned od zaciatku aby nam neuslo PO ale snad to po dnesnej noci uz bude pre nas vypadat ovela lepsie
takze do toho STRONG CROCODILES bojujeme
chlapi tak po odohratom 3 hracom dni noveho kola som vobec nie spokojny s nasimi vykonmi a nasim umiestnenim v tabulke timov
takto to dalej nejde
sice nepodavame nahorsie vykony ale aj tak to neni co som si predstavoval
takze sa musime do toho poriadne opriet
a poriadne zabrat
takze po dnesnej noci ocakavam ze sa posunieme v tabulke timov aspon o 1 miesto vyssie
takze do toto STRONG CROCODILES
To bysm nejdřív museli všichni natipovat...
Mně už to docela to denní tipování de...ale nechci to zakřiknout,taky doufám,že se zvednem ale podívej se na ostatní týmy taky nic moc prostě tahle fáze NHL je nevyzpytatelná!!!
-týmu můžu poradit jenom 1 -ke konci sezony porázží i 10. prvního de jim o každej bod a co si budem povídat prachy sou prachy proto dávám často REMÍZY...
Snažte se to trochu odhadnout podle postavení v tabulce a natipovat JINAK NEŽ JINÝ ČLENOVÉ TÝMU!!! DE NÁM O TÝMOVÝ BODY A SME 4!!!
-týmu můžu poradit jenom 1 -ke konci sezony porázží i 10. prvního de jim o každej bod a co si budem povídat prachy sou prachy proto dávám často REMÍZY...
vies androj kazdy ma inu taktiku pri svojom typovani
ja dam take typi co si myslim ze vyndu a nebudem davat ine typi ako maju iny clenovia timov nemam to za potrebu proste dam take typi co si myslim ze vyndu a bodka
a no a k tvojim vykonom no zatial som s tebou spokojny sa ti celkom dari
ale aj tak to neni ono
ale aspon teraz v poslednom case typujes pravidelne co som rad
takze v tom pokracuj nadalej :frajer2:
takze moje ocakavania sa splnili
predsa sme sa posunuli o 1 miesto vyssie teraz sa nachadzame na 5 mieste
ale aj tak to neni ono
stale kazdy den niekto ziska z nas 0b
to takto nejde dalej ze kazdy den 2 budeme mat zo par bodov a dalsi 2 budu mat 0 bodov
takze musime sa kazdy sam nad sebou zamyslet a porozmyslat kde robime chyby a preco
ok
takze po dnesnej noci musime minimalne o 50% podat lepsie vykony ako dnes
po dnesnej noci by sme mohli obehnut tim SPIDERS ak sa podari
a nezabudnite dnes podat skvor
lebo niektore zapasi za zacinuju skoro
aby sme neprisli zbytocne o bodiky
takze do toho STRONG CROCODILES
nepoucitelny androjandroj píše:Souhlas s Joem,ale já si nejsem jistej já jí nikdy neměl![]()
![]()
Musí to bejt ale fajn jímít...i když dokud sem lepší než GM týmu tak sem v poho.
(neboj,dělam si prdel,tipuju pro tým!!!)
takze po 1 odohratom zapase to vypada takto
ja 2b cibula 0b androj 2b a alex 2b tak dnes uz nula bodov neziskam juj ci dobre
a tiez 0 bodov neziska androj a ani alex iba ak tak 0 bodov ziska cibula ale to pochybujem lebo sa hra dost vela zapasov takze urcite ani on neziska 0 bodov a podla mna ani nikto z fora neziska 0 nula aj ked by sa mozno nasli aj daky adepti
ale to snad nie
takze zatial sme ziskali pre tim plny pocet bodov
len tak dalej :frajer2:
cauko chlapi tak dnes sme dopadli takto ja 10b cibula 6b androj 8b a alex 10b cize pre tim sme dnes ziskali 20b co nie malo ale ani zas vela dnes sme podali taky nas standart
dnes sme obehli tim Spiders a dostali sme sa na 4 miesto zapadnej konferencii lenze za nami je to velmi tesne a pred nami zase maju ostatne timi dost velky naskok ktory sa bude tazko dohanat z nasou formou
takze budeme si musiet obranovat 4 miesto a zaroven utocit na vyssie priecky
ale aj tak nie som spokojny zo svojimi vykonmi a ani vasimi
a isto aj vy nie ste spokojny z vasimi vykonmi a mojimi
takze budeme sa musiet viac snazit a poriadne makat
rozmyslal som ze co by nas tak priviedlo k vybornym vykonom a dostal som napad
ze pojdeme na jedno nemenovane miestecko a uzijeme si tam
a tam kde pojdeme sa nachadzaju taketo zenicky
obrazok
vsetko je uz zariadene takze zenicky uz tuzobne cakaju na nas
tak si to poriadne uzime 
edit: janik. po prve je obrazok velky, a po druhe trosku menej erotiky
predsa len su tu aj neplnolety ludia tak aby sa nepohorsovali
vsetko je uz zariadene takze zenicky uz tuzobne cakaju na nas
edit: janik. po prve je obrazok velky, a po druhe trosku menej erotiky
nie tebe nevybavimAfinogenov61 píše:A mne ako byvalemu clenovy nevybavis take holky???![]()
![]()
ale nie v poho.Dnes super vykon pani.No my sme dopadli dost na kkt
![]()
![]()
Ale taketo dni musia byt.
spatny pohlad na 5 kolo ocami GM no ale pre mna to nebol spatny pohlad na 5 kolo ako GM
ale aj tak si to precitajne chalani z nasho timu ak ste to este necitali a precitajte si najma tu cast clanku kde sa vyjadril GM timu Prievidza turtles
takze tu mate link http://www.ktl.hokejforum.com/view.php? ... 2008020012
a teraz prejdem k dnesnemu nasmu vykonu cibula a alex dobra praca
dnesnym vasim vykonom stracame na 3 miesto uz len 2 body takze chalani teraz musime zabrat
a dufam ze po tejto noci obehneme tim FireBirds a 3 mieto bude nase
moj dnesny vykon sa neda z daleka poravnat s tym vasim
takze moj vykon bol o nicom
dufam ze to cim skor napravim
vcera inac netipoval androj
a neviem preco
ze by sa zas vratil do svojich starych kolaji
a bude podavat iba sem tam
tak to veru nie
inac dnes som sa zastavil v drogerii a kupil som pre nas zubne pasty aj zubne kefky
takze si poriadne vycistime nase zubky
ved nezabudajte ze sme silny krokodily a preto musime dbat na nase zubky aby boli zdrave a silne 
edit: janik. konkretne znacky nepropagujte
a teraz prejdem k dnesnemu nasmu vykonu cibula a alex dobra praca
edit: janik. konkretne znacky nepropagujte
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé