Uff, no ako som kukal to video kde Ovie zostrelil Campbell-a, dufal som ze sa campbell nezrani,aj ked to nebol veru moc cisty zakrok, a ani moc pekny , ale tak Ovie je Ovie, a aj napriek tomu ze som velmi velkym fandom Sida... mam dost rad aj Ovcu, aj ked vystraja
ako Campbella mi je luto, ale patri to asi k hokeju... Ved, ked chce byt zdravy, mal sa dat na sachy
Ovie za tento zakrok dostal inak distanc na 2 zapasy, tak som zvedavy, no... Ja osobne by som za to 2zapasovy stop nedaval... ale batman a robin a ich kamarati v NHL su asi ineho nazoru, ja len tolko ze aj ked je medzi oviem a sidom velka medialna rivalita a vsetky hovadiny okolo toho, myslim ze su to odlisni hraci, a obaja maju ako svoje plusy tak aj svoje minusy, mam rad oboch, a pacia sa mi oba styly ktorymi hraju. Ja si radsej vychutnam hokej, ako pokritizujem hokejistov, ved su to svojim sposobom umelci
umelci s pukom , hokejkou s korculami na lade,takze klobuk dole a enjoy hockey
aj ked podotykam, tento zakrok nebol bohvieako okulahodiaci,ale hokej je hokej 
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
Alexander Ovechkin
Hráči National Hockey League a všetko okolo nich.
mt-svk: Pokud něco nesnáším, tak to jsou ruské tlamy! Tu ruskou mentalitu a aroganci! Oni se stále mají za supervelmoc, nad kterou není! Můžeš to vidět každý den! Jako příklad uvedu letošní ZOH, kde jenom rusáci si stěžovali na všechno a na všechny! Bože jak já ty rusáky nesnáším!
Nevím tedy na co může být Alex hrdý, ale budiš! Možná na vládu Stalina, ten je v Rusku stále populární!
Nevím tedy na co může být Alex hrdý, ale budiš! Možná na vládu Stalina, ten je v Rusku stále populární!
Mám manžela Rusa, takže Rusko poznám lepšie, ako vy všetci dokopy. Takže ti to poviem úprimne, drístaš nezmysly z veľkým "N".Fry68 píše:mt-svk: Pokud něco nesnáším, tak to jsou ruské tlamy! Tu ruskou mentalitu a aroganci! Oni se stále mají za supervelmoc, nad kterou není! Můžeš to vidět každý den! Jako příklad uvedu letošní ZOH, kde jenom rusáci si stěžovali na všechno a na všechny! Bože jak já ty rusáky nesnáším!![]()
Alex má byť na čo hrdý, zato ty si sa prejavil ako hlupák. A môžeš si na mňa napísať čo chcel, od takých ako ty mi to nevadí
mt-svk: To že máš za manžela rusa mi úplně stačí k tomu, abych věděl že tady jsou veškeré diskuze zbytečné!
Nevím proč bych měl být hlupák! Mám právo nenávidět koho chci! Z ruska nevzešlo nikdy nic dobrýho a taky nic nevzejde! Vážně by mě zajímalo na co může být takový rus hrdý! A vůbec, hrdost k vlasti je už dnes jen taková fráze!
A jsme OT! Nemá cenu to řešit!
Nevím proč bych měl být hlupák! Mám právo nenávidět koho chci! Z ruska nevzešlo nikdy nic dobrýho a taky nic nevzejde! Vážně by mě zajímalo na co může být takový rus hrdý! A vůbec, hrdost k vlasti je už dnes jen taková fráze!
A jsme OT! Nemá cenu to řešit!
Rubikova kostka, videohra Tetris, Isaac Asimov, Dostojevskij, Gogol, Isaac Babel, Lomonosov....................... být Rusem, tak na tyhle věci a lidi jsem hrdýFry68 píše: Z ruska nevzešlo nikdy nic dobrýho a taky nic nevzejde! Vážně by mě zajímalo na co může být takový rus hrdý!
Dobře a myslíš, že Alex na to, co jsi teď napsal, myslel, když to říkal??? Upřímně! :smile03:dejf píše:Rubikova kostka, videohra Tetris, Isaac Asimov, Dostojevskij, Gogol, Isaac Babel, Lomonosov....................... být Rusem, tak na tyhle věci a lidi jsem hrdýFry68 píše: Z ruska nevzešlo nikdy nic dobrýho a taky nic nevzejde! Vážně by mě zajímalo na co může být takový rus hrdý!
No a preto je tuto s tebou zbytočné riešiť tému menom Ovechkin...mt-svk píše:Mám manžela Rusa, takže Rusko poznám lepšie, ako vy všetci dokopy. Takže ti to poviem úprimne, drístaš nezmysly z veľkým "N".Fry68 píše:mt-svk: Pokud něco nesnáším, tak to jsou ruské tlamy! Tu ruskou mentalitu a aroganci! Oni se stále mají za supervelmoc, nad kterou není! Můžeš to vidět každý den! Jako příklad uvedu letošní ZOH, kde jenom rusáci si stěžovali na všechno a na všechny! Bože jak já ty rusáky nesnáším!![]()
Alex má byť na čo hrdý, zato ty si sa prejavil ako hlupák. A môžeš si na mňa napísať čo chcel, od takých ako ty mi to nevadí
Upřímně, určitě nemyslel. A ty si zas nemyslel, když si psal, že z Ruska nevzešlo nikdy nic dobrýho.Fry68 píše: Dobře a myslíš, že Alex na to, co jsi teď napsal, myslel, když to říkal??? Upřímně! :smile03:
Ale nechci se hádat. Já jen, že nemám rád tohle házení špíny na nějakou skupinu lidí.
Lenin, Stalin, 2. světová válka, Studená válka, komunismus, vpád sovětů do Afganistánu, železná opona, blokáda Berlína, okupace ČSSR a mnoho dalšího... taky bych byl hrdý.
Btw, každý má rád v hokeji tvrdou hru, ale zasejc vodsadpocad. Ovce byl jenom letos 2x suspendovanej a 3x dostal trest do konce utkání. Tohle tady můžu ale opakovat do nekonečna a Ovce stejnak bude nepochopitelně oblíbeným hráčem. Jenom zauvažujte nad tím, kdyby Crosby hrál Ovechkinovo stylem... to byste ho asi nejradši viděli pod drnem co?
Pravidlo 42.6 říká, že „pokud je jakýkoli hráč nebo brankář podle pravidel 42 a/nebo 44 dvakrát v základní části nebo play-off vyloučen do konce utkání, tak by měl být automaticky suspendován na jeden zápas. V případě dalšího vyloučení do konce zápasu by měla tato suspendace narůst o jeden zápas.“
EDIT: Končim veškerou diskusi na téma Prasechkin... takže všechny otázky at směřujou mimo mně
Btw, každý má rád v hokeji tvrdou hru, ale zasejc vodsadpocad. Ovce byl jenom letos 2x suspendovanej a 3x dostal trest do konce utkání. Tohle tady můžu ale opakovat do nekonečna a Ovce stejnak bude nepochopitelně oblíbeným hráčem. Jenom zauvažujte nad tím, kdyby Crosby hrál Ovechkinovo stylem... to byste ho asi nejradši viděli pod drnem co?
Pravidlo 42.6 říká, že „pokud je jakýkoli hráč nebo brankář podle pravidel 42 a/nebo 44 dvakrát v základní části nebo play-off vyloučen do konce utkání, tak by měl být automaticky suspendován na jeden zápas. V případě dalšího vyloučení do konce zápasu by měla tato suspendace narůst o jeden zápas.“
EDIT: Končim veškerou diskusi na téma Prasechkin... takže všechny otázky at směřujou mimo mně
Dobře, možná něco jo! Berme to s nadhledem!dejf píše:Upřímně, určitě nemyslel. A ty si zas nemyslel, když si psal, že z Ruska nevzešlo nikdy nic dobrýho.Fry68 píše: Dobře a myslíš, že Alex na to, co jsi teď napsal, myslel, když to říkal??? Upřímně! :smile03:
Ale nechci se hádat. Já jen, že nemám rád tohle házení špíny na nějakou skupinu lidí.
Špínu, hm! Takže o rusech nemohu nic negativního říct, protože jsou SKUPINOU!? To je klasika!
Hirošima a Nagasaki, Vietnam, Irak (2x), Afganistan, Dráždany, a to ešte nezarátavam také oblasti ako Panama (zablokovanie hlvného mesta Panama City pred Červeným krížom), plus ďalšie prevraty a sústredenie vojsk do dotyčných krajín.PainKiller píše:Lenin, Stalin, 2. světová válka, Studená válka, komunismus, vpád sovětů do Afganistánu, železná opona, blokáda Berlína, okupace ČSSR a mnoho dalšího... taky bych byl hrdý.
Btw, každý má rád v hokeji tvrdou hru, ale zasejc vodsadpocad. Ovce byl jenom letos 2x suspendovanej a 3x dostal trest do konce utkání. Tohle tady můžu ale opakovat do nekonečna a Ovce stejnak bude nepochopitelně oblíbeným hráčem. Jenom zauvažujte nad tím, kdyby Crosby hrál Ovechkinovo stylem... to byste ho asi nejradši viděli pod drnem co?![]()
Kto podporil Trockého viď kniha Anthonyho Suttona Wall Street and Bolshevik revolution (Kanaďania by vedeli rozprávať, ako na nátlak USA museli s Halifaxu pustiť krížnik S.S. Kristianiafjord, kde sa okrem Trockého viezlo ďalších okolo 200 revolucionárov, samozrejme, patrične financovaných), kniha je založená na archívoch USA a Kanady. Lenin dostal peniaze od Nemecka (presnejśie od banky Warburgovcov, Max Warburg prejednával prechod Lenina do Ruska s gen. Ludendorfom poza chrbát cisára Wilhelma).
Opakujem, toto všetko je v archívoch, nie je to varenie vody.
Takže, ak by nebolo AMERICKÝCH bankárov, revolúcia by sa nekonala.
Tak sa mi zdá, źe buď Hitler bol Soviet, alebo niekto neovláda históriu.
Čo vyšlo z Ruska "zlé": Alexandr Popov (skutočný vynálezca rádia, Marconi ho iba skôr patentoval), Mendelejev, Sikorski (Igor Sikorski bol Rus, ktorý emigroval do Ameriky,), Ivan Pavlov, o ´dalších vedcoch a umelcoch ani nevraviac. Mimochodom, cenu za matematiku získal predminulý rok Rus, Rusi patria medzi špičku v technických oboroch. Taktieź objavili prístroj, ktorý dokáže odstrániť choré tkanivo z tela tak, aby sa nenarušili zdravé bunky, Gama nôž je proti tomu nič (bohužiaľ, technické výkresy a vôbec patent museli predať do Ćíny, keďže na výrobu neboli peniaze). Atď... .
Viem, že to bolo mimo, ale musela som to napísať.
-----------------------------------------------------------------
K Ovečkinovi. Nezastávam sa ho preto, lebo je Rus. Akonáhle urobí špinavosť, priznám to, nemám s tým problém, viď Briere. Ale nemám rada, ak niekomu nadávate to "kokutkov", hovad a podobne. Na Crosbyho sme po zákroku na Valábika atď. zďaleka nenapísali toľko (a sprosté nadávky už vôbec nie), a už ste tu chrlili oheň a síru.
Crosby nehrá fyzickú hru, takže od neho také fauly (teraz nemám na mysli Briera) očakávať nemožno. Ale ak nechápeš, môžem nakresliť.
Nedolámal a ani nemohol keďže nehrá fyzický hokej, pre neho je normálny bodyček (nie jemné pritlačenie na mantinel) vec neznáma. Všetky Alexove fauly vyplynuli z fyzickej hry.Kika píše:Inak mne tu nikto neodpovedal na moju otázku
Len tak na okraj, čudujem sa, prečo s Alexom ešte nikto neprerazil mantinel (samorzejme, čistým spôsobom). Bol to tvrdý zákrok na hráča tímu, Ovcovi mali dať pocítiť, že si to nemôže dovoliť.
Čo udupú, čiapkami by nás rozmetali.Fry68 píše:Ti kdyby k nám vpadli, tak nás všechny udupou!mt-svk píše:Len aby sme sa v blizkej budúcnosti nemuseli učiť čínštinu.Fry68 píše:Už toho nechme...Oproti Číně mám Rusko vlastně ještě rád!
Kika, trošku ti osviežim tvoju selektívnu pamäť:
Btw, jen naposled vkročim do diskuse. Ovechkin dostal suspendaci, protože jak sem psal výš, pokud je hráč 2x vyloučen do konce utkání, následuje automaticky suspendace.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé