Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FALCONS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

konkurencia by dnes mohla byt na tom takto: (nezarucene)

BB - 20 bodov :censored: :bitka3: :hmm: :taptap:
DD - 18 bodov ale zrejme budu este nejake zrazky za neskore tipy :beee:
BF - 14 bodov :doh: :cinka:
SB - 13 bodov :doh: :cinka:

takze sa zda ze by sme v nasej konferencii mohli ist s BB do trhaku... :thumbsup:
petrik píše:konkurencia by dnes mohla byt na tom takto: (nezarucene)

BB - 20 bodov :censored: :bitka3: :hmm: :taptap:
DD - 18 bodov ale zrejme budu este nejake zrazky za neskore tipy :beee:
BF - 14 bodov :doh: :cinka:
SB - 13 bodov :doh: :cinka:

takze sa zda ze by sme v nasej konferencii mohli ist s BB do trhaku... :thumbsup:
no trhak je este silne slovo, radsej by som pouzil Trhacik :D

draci maju mat 13 bodov, takze je to fakt odputanie
dnes priemernych 10 bodov - povedzme si uprimne, dalo sa z toho vytlct aj viac :P
ale kedze BB maju rovnako 10 bodov, som relativne spokojny 8)
zapas ducks-oilers sa prave skoncil tak sa podme neoficialne kuknut ako sa komu darilo dnes:

FA - 12 bodov :| dalo sa aj viac podla mna, dalo sa aj menej (ako o chvilu uvidime :D )
BB - 9 bodov :P :smutok:
DD - 9 bodov :P
BF - 12 bodov :moj:
SB - 17 bodov :poklona2: :taptap:

co to spravi s priebeznou tabulkou po 9. dni:

1.FA - 118 :povzbudzovanie:
2.BB - 111
- SB - 111
4.BF - 109
5.DD - 106
dnesne samozrejme nezarucene vysledky: :)

FA - 13 bodov :| :ja_neviem: dalsi taky nemasny-neslany (pod)priemerny den :P
BB - 14 bodov :shock: tak ked uz aj tito maju viac bodov tak to bola z nasej strany vazne bieda :D
SB - 13 bodov :moj: vychodniari sa k nam tusim tiez boja priblizit :D
BF - 19 bodov :taptap: pekne ste nas stiahli :hmm: :censored: :bitka3:
DD - 18 bodov :taptap: suboj o druhe miesto sa nam zamotava... 8)

no a co to urobi s priebeznou tabulkou po 10. dni:

1. FA - 131
2. BF - 128
3. BB - 125
4. SB - 124
- DD - 124
:yahoo: :thumbsup: :good: Jo,to je hned lepší pohled, :cinka: :cinka: :cinka: ,jinak dík :poklona2: za aktuální ranní info
pane kolego,je to příjemné vědět hned zrána jak jsme na tom bodově oproti ostatním týmům.
Vypadá to tak,že to ještě může být pořádné drama na konec.Čelo se znovu zahušťuje a rozdíly jsou nepatrné.
Musíme makat. Obrázek :frajer2:
Baffy píše:jinak dík za aktuální ranní info
pane kolego,je to příjemné vědět hned zrána jak jsme na tom bodově oproti ostatním týmům.
cez tyzden nie je problem to za 10-15 min. spocitat predtym ako idem do roboty :)
cez vikendy to vsak slubit nemozem :D
tak ak som dobre ratal u nas tak mato ma sam 14 bodov :D ja bieda inych som nepocital ale ked ma jeden tiper viac ako cely tim :lol:
janik píše:tak ak som dobre ratal u nas tak mato ma sam 14 bodov :D ja bieda inych som nepocital ale ked ma jeden tiper viac ako cely tim
myslis Matejka ktoremu sa dnes podarilo ziskat takmer polovicu zo svojich doterajsich bodov za prvych 9 dni :?: :P

to sem mozem priniest aj svoju sestru, povedat jej ze potrebujem aby z cislic 1, 0 a 2 napisala v lubovolnom poradi retazec X znakov a bez toho ze by vedela ze tym tipuje nejake zapasy NHL by sa jej urcite raz za cas podarilo "trafit" pekny bodovy vysledok :lol3:

toto je dlhodoba a teamova sutaz, jeden "podareny/nepodareny" den vela neznamena 8)

PS: samozrejme som tym nechcel znizovat Matejkov dnesny vyborny vykon :taptap: klobuk dole
Tak uz nas predbehli BF a DD a to este tesne zanami su BB takze dnesná noc bude velice dôlezite kedze sa hra az 13 zapasov a tím sa môzme vratit na nasu dlhodobú poziciu.V poslednej dobe podavame priemerne az podpriemerné výkony :ja_neviem: a tak dufam ze dnes to napravíme a znovu uhájime prvenstvo v konferencii
LET´S GO FALCONS :povzbudzovanie: :povzbudzovanie: :povzbudzovanie:
No ani dnes to nebolo bohvie co,ale to asi zato ze bolo vela remíz.Takto to bude pravdepodobne s bodmi
THE FALCONS-25
Minnesota1-13
Ohlund-12
Petrik-9
Phillipo-4

Asi sa nasa strata zväčší :ja_neviem: :32: :sad2:
Minnesota1 píše:No ani dnes to nebolo bohvie co,ale to asi zato ze bolo vela remíz.Takto to bude pravdepodobne s bodmi
THE FALCONS-25
Minnesota1-13
Ohlund-12
Petrik-9
Phillipo-4

Asi sa nasa strata zväčší :ja_neviem: :32: :sad2:
staci pozret do temy BEST BIBBERS a vsetko by ti bolo jasne
no dolahla na nas vazna kriza - tvrde pecenky nam riadne odskocili :evil:

hadam sa rychlo spamatame a vratime sa tam kam patrime... pred BB :D (a zvysok konferencnej konkurencie)
dnes minimalne povinne 4 body - skoda ze nebola aspon jedna remizka :)

nieco treba zmenit aby sa na nas stastena zase zacala usmievat :-P Ohlund, minnesota - co keby ste si vratili do podpisov teamove avatary :?: :) musime tu smolu nejak zlomit :!:

Obrázek

Obrázek
jj hádam to zlomime a dal som si uz i novy avatar do podpisu,ale mne osobne v individualke sa celkom darí,ale radsej by som bol aby sa tímu darilo a dúfam ze ku koncu kola budeme na cele konferencie,kde urcite patrime :-P
no chalani musim Vas upozornit, dost velke banneriky su to, zobrazuje sa mi to v 2 riadkoch a to nie je povolene :) poprosim nejako orezat :)
dal som ich na sirku 400, hadam staci :)

Obrázek

Obrázek
ja tiez idem prikladom a "majstrovsky avatar" som vymenil za "klasicky" :)
minulu sezonu uz treba hodit za hlavu a zacat sa naplno venovat tejto novej, takze

Obrázek :arrow:

:arrow: Obrázek
350 by bola idealna :frajer2:
petrik píše:no dolahla na nas vazna kriza - tvrde pecenky nam riadne odskocili :evil:
No to hej ja som dokonca zabudol podať na dnešné zápasy, už je neskoro stihol by som ešte LA ale to už nemá cenu.
preview dnesnych vysledkov:

FA - 11 bodov :thumbsup: good job phillipo :wink:
BB - 6 bodov :-P tvrde pecenky dnes netrafili spravnu hladinu promile...
DD - 13 bodov :taptap:
BF - 9 bodov :cinka:

a tabulka:
1. BB - 200
2. DD - 198
3. FA - 193
4. BF - 191
po dnesku mame noveho lídra (zatial neoficialne samozrejme):

FA - 13 bodov :thumbsup: potiahol nas najma minnesota1
BB - 8 bodov :-P zda sa ze ani tvrdym pecenkam sa nebude darit vecne 8-)
DD - 15 bodov :taptap: draci sa rozbiehaju...
BF - 13 bodov :dup: drzia sa nas ako kliest...
CH - 8 bodov :sleep3: budicek chlapci :!: :D

no a tabulka:
1. DD - 213
2. BB - 208
3. FA - 206
4. BF - 204
5. CH - 184
(ale kovosrot B som nepocital, takze mozno budu na 5. mieste oni)
dnes je skvely, dnes je skvely den... :D :D :D

preview dnesnych vysledkov:

FA - 22 bodov :clap: zmeny v zostave a premiesanie formacii pomohlo, zohrata bratska dvojica sa konecne utrhla z retaze :super:
BB - 15 bodov :razzi:
DD - 15 bodov :razzi:
BF - 14 bodov :razzi:
SB - 12 bodov :razzi:
CH - 18 bodov :hmm: :razzi:

no a tabulka 3 dni pred koncom:

1. DD - 228
- FA - 228
3. BB - 223
4. BF - 218
5. SB - 204
6. CH - 202

zda sa ze vsetci su uz myslami zamerani na sobotnajsi megaprogram a tieto "menej vyznamne" tipovacie dni odflakli :?: :hmm: :-P
v kazdom pripade sa nam podarilo vybudovat si pred zaverecnou fazou prveho kola vybornu vychodiskovu poziciu, dufam ze ju pretavime do co najlepsieho konecneho umiestnenia (podla moznosti vitazstva :D )
jj klobuk dolu pred bratovým výkonom,ktorý dá sa povedat uhadol vsetko,pretoze on remizy skoro nikdy nedáva a opet sme v tesnom kontakte s konkurečnými tímami a dotiahli sme stratu,kedze sa nám v poslednej dobre nedarilo podla predstáv.Musime byt :winner1: :D :good:
2 dni pred koncom kola sme v perfektnej pozicii, skvela praca chalani :good:

ale dnes je den ked sa da vsetko ziskat aj vsetko stratit, potrebujeme super vysledok a verim ze za toto kolo zapiseme pekne vela bodov :!: :povzbudzovanie: :povzbudzovanie: :povzbudzovanie: :povzbudzovanie:
1593 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA