Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
MIGHTY BULLS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
Bulls Gazette15.12.2007 Hlasime sa vam opat s nasho dennika. Boj v konciacom sa 3.kole KTL je stale napinavejsi a napinavejsi. Pred posledbymi dvoma hracimi dnami sa do skupinky o druhe miesto Zapadnej Konferencie zamotali aj Spider.. okrem nich uz o toto miesto davnejsie bojuju nasi chlapci , firebirdi a evilaci. Je to velmi tesne a po dnesku sa moze vsetko zmenit. Drzme teda nasim palce.
Vcera v noci sa udiala aj ina pekna udalost. Udelovali sa honory za ukoncene 2.kolo.
Nas GM si prevzal cena za najlepsieho GM a tym ju obhajil, kedze sa z tejto ceny radoval aj v 1.kole.Spytali sme sa ho ako si toto ocenenie ceni.." Velmi. Je to nadherny pocit, ked clovek vie ze ludia si jeho pracu cenia. "....
chalani len jedna vec dnes je na programe dosť zapasov takže je tu šanca bud totalne sundať Ice cats ale takisto aj pekne spadnuť...no a prvý zapas NJ-PHO sa začína už od 19:10 hodine takže tipnite dovtedy lebo to je dosť jednoznačný zapas a boli by to zbytočne stratene 2 body..teda stať sa može šeličo ale je tam dosť velký výkonnostný rozdiel...
Diky moc janik
aj ked to urcite mohlo byt lepsie(vid moj dnesny vykon
) ale myslim ze seci chalani sa tu snazia co je v ich silach a moznostiach.A aj ja gratujujem timu :oslava:Hannu....pozri sa na mna minulu sezonu....60.-ty....raz si hore raz dole.Tak to chodi.Sme druhi a ide sa dalej.Podla mna je to skveli vykon.
Aj nasi "Boo fans" su velmi spokojny a na dnes vecer sa chysta u Bowa oslava takze kto chce dojst je vitany
Bulls Gazette18.12.2007 Mame za sebou tretie kolo v ktorom sa nam celkom zadarilo. Druhe, aj ked delene, miesto je blizko ocakavania vedenia timu, ale aj tak su majitelia spokojni. Som rad ze sa chytili aj ostatni tiperi timu. Obzvlast velku pozornost si timto zasluhuje wolf, ktory predviedol vynikajuce kolecko.Ciele pred nasledujucim kolom su jasne : Umiestnenie do prvej trojky. Kedze je ale v nasej konferencii uz 10 timov bude to tahsie. Avsak tim nasho kalibru si s tymto musi poradit. Zaroven mame pre tiperov dobru spravu. Vzhladom k dobrym vykonom muzstva dava vedenie muzstva tiperom osobne volno v dnoch 24.-25.12 , kedy sa nhl nehra.
vidím že nie som sam komu to tu dnes nevyšlo...poondene vela remíz bolo dnes vnoci ..mna to vie tak naštvať inak tie remízi...ešte horšie ked tipnem spravneho víťaza...bo potom mam za to akurat prd...
prepadli sme sa na štvrtu pozíciu..nie najkrajší darček...tie remízi ma dnes velmi naštvali takže aj moj príspevok tipovací je taký aký je...
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé