Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Navrhy

Připomínky a postřehy užívatelů a oznámení od vedení fóra.

livescore je sice super, ale vyzera to to tam teraz strasne neusporiadane hore na stranke :hroza:
nedalo by sa to nejak inak rozlozit? napr:
Obrázek
ja som myslel, ze livescore bude vedla chatu
budeme sa s tym snazit este nieco urobit, chvilku to sice potrva, ale arek urcite nieco vymysli :wink: aj ked ako sa v zakulisi vyjadril :hmm:
petrik, nie zly navrh, len ti tam chyba este 1 ikonka (fanobchod) takze by to bolo zrejme opät mierne rozhodene.....uvidime, co sa s tym da este urobit, upravit, snad vas dostatocne uspokojime :-P myslim si vsak (podobne ako arek) ze momentalne je to predsa len o nieco sympatickejsie usporiadane, ako tomu bolo po prvom zaradeni livescore, ktore si musime naozaj vazit, cenit :)
Wildo, o tom ze livko bude vedla chatu sa neuvazovalo, priorita celova :yes: tak snad to casom nejako zosuladime a budeme vsetci vyteseni a spokojni :serus:
A potrebujeme tu my jednoprofilové livescore vôbec? :hmm: :? :giggle: Veď každý má záložky a vie si NHLportal pozrieť v sekunde. Navyše to ukazuje len zápasy z jedného dňa, ani výsledky z predchádzajúceho, ani rozpis na budúci deň nie. Zbytočne to rozťahuje a spomaľuje hlavičku. Podľa mňa je to k ničomu. Ako viem cepino, že si hovoril, že je to zadarmo, ta nevezmeme, né? :D Ale naozaj mi to príde, že sú s tým akurát tak zbytočné, i keď malé, problémy. :ja_neviem: Názor.
tak livescore bolo mojim takym hf snom :giggle: takze :-P mne osobne to hlavicku prilis neroztahuje, o spomalovani nemôze byt reci, teda aspon v mojom pripade
osobne som za to livko vdacny a podla mna je vitanym ozivenim :yes: na co budem chodit kade tade, ked toto mam rovno na placi a aj to zapasove preview je urcite vkusne spravene, takze Getzo s tvojim nazorom sa absolutne, ale absolutne nestotoznujem :fucker: :D :wink:
Ja ďakujem. Mne to nevadí, ba naopak je to zaujímavé. Trošku ma však rozčuľuje hlavička HF, pretože sa to stále posúva a pod. Ale to livescore je v pohode, hlavne keď nemôžem ísť na nejaký iný web a len potrebujem mrknúť výsledky (v škole je to bomba :D).
A určite to nespomaľuje.. Aspoň mne nie.
Hlavička je tragédia.
LiveScore je určite krok dopredu a i keď pre nás skalných fanúšikov NHL v sezóne je to o ničom, viem si predstaviť využitie pri nejakom medzinárodnom turnaji väčšieho i menšieho významu.
Ale s tou hlavičkou by bolo treba niečo robiť.
Bolo by mozne urobit niekde v nastaveniach, ze by som nastavil aby sa mi nezobrazovali iste sekcie fora?
Mnoho for to ma ale tu som to nenasiel.
Mna KTL vyslovene obtazuje, ani nie tak ako sekcia ale ked si kliknem na nove prispevky tam z 25 prispevkov je tam 23 z KTL.
Mna to nezaujima a nechodim sem pre to. Takisto by som si rad vyskrtol ine sporty a pod.

No ale to su len moje uvahy. Pytam sa na tu funkciu :)
O tomto hovorím.
Nielenže sú všetky príspevky zahatané neviemakými kolami (1), ešte aj keď chcem sa orientovať podľa ikoniek, tak je tam zmätok a imaginárne tímy sa dostatočne miešajú s reálnymi teamami.

Neviem ako to riešiť :ja_neviem: - jeden návrh som dal, chápem, že to che nejaký čas - ale nejaké riešenie by som uvítal. :yes:
begbee: uz som ti odpisal na PM, ale este predsalen aj tu, aby boli informovani vsetci useri.
Uz sa tato vec riesi, prvy "pokus" bol sice z nepochopitelnych dovodov neuspesny :x , ale este sa na to pozriem a snad to coskoro pojde :yes:
Ľubo dal dobrú pripomienku k tvojej novinke arek :wink: nebolo by zlé, keby to meno @ arek: bolo zvýraznené. Tým sa to ešte viac sprehľadní...
Box zo správami...(PM) Prečo nie je možnosť označiť všetky na danej strane? Kým sa cez to človek prekliká pokiaľ si to nemaže pravidelne, je v tom hustý bordel.

Taká utilitka :smile03:
Getzo5 píše:Box zo správami...(PM) Prečo nie je možnosť označiť všetky na danej strane? Kým sa cez to človek prekliká pokiaľ si to nemaže pravidelne, je v tom hustý bordel.

Taká utilitka :smile03:
ved to mas uplne dole :)

Přílohy

:oops: :v_hajzli: Väčšinou sa to rieši rovnakým políčkom na zaškrtnutie, nie totálne mimo menu, to by ma ani nenapadlo :?
Hodně bych uvítal, kdyby jste KTL přesunuli na jiný web. Dělá tady jen "bordel" ( kdo používá Zobrazit aktivní témata mi dá jistě za pravdu)a nemá s hokejem nic společného. Tak by tu aspoň zůstali jen useři, kteří mají zájem o NHL, nikoliv jen tipování. Osobně nemám nic proti takovým soutěžím, ale nevím proč by něco takového mělo být na HOKEJOVÉM foru... Jasně, že jsou tady i společenské topicy, ale ty nanadělají takový sajrajt co KTL a přizpívají do nich pravidelní nhl useři ;)
spomenul som to na chate, spomeniem to aj tu; ak mate na nas, resp. na forum ako take, nejake napady, navrhy, paci sa, aktivitu userov uvitame aj v tomto smere :)
neis píše:Hodně bych uvítal, kdyby jste KTL přesunuli na jiný web. Dělá tady jen "bordel" ( kdo používá Zobrazit aktivní témata mi dá jistě za pravdu)a nemá s hokejem nic společného.
Máš pravdu člověče, já si vůbec neuvědomil že tipujeme mezinárodní šampionát v závodech modelů ponorek, já blbec pořád měl za to že jde o hokej :-O
Obrázek
neis píše:Hodně bych uvítal, kdyby jste KTL přesunuli na jiný web. Dělá tady jen "bordel" ( kdo používá Zobrazit aktivní témata mi dá jistě za pravdu)a nemá s hokejem nic společného. Tak by tu aspoň zůstali jen useři, kteří mají zájem o NHL, nikoliv jen tipování. Osobně nemám nic proti takovým soutěžím, ale nevím proč by něco takového mělo být na HOKEJOVÉM foru... Jasně, že jsou tady i společenské topicy, ale ty nanadělají takový sajrajt co KTL a přizpívají do nich pravidelní nhl useři ;)
neis, KTL na iny web nepresunieme, ale cez administracny panel ti mozem nastavit, aby bola KTL sekcia pre teba neviditelna. :)
TT1905 píše:
neis píše:Hodně bych uvítal, kdyby jste KTL přesunuli na jiný web. Dělá tady jen "bordel" ( kdo používá Zobrazit aktivní témata mi dá jistě za pravdu)a nemá s hokejem nic společného.
Máš pravdu člověče, já si vůbec neuvědomil že tipujeme mezinárodní šampionát v závodech modelů ponorek, já blbec pořád měl za to že jde o hokej :-O
Obrázek

Tipuješ na hokej, ale s hokejem jako takovým to nemá nic společného. Nebo snad přízpěvky typu 2,1,0,1,1,2 jsou o hokeji ??? Zmínil jsem to na foru a bylo více lidí co na to reagovalo stejně jako já...

Jen tak mimochodem, nevím jestli jste to tady už neřešili, ale hodláte už posunout čas na realný ? Protože mě se neustále zobrazuje +1hodina... Jinak mi to přijde vše v pohodě.

edit: Možná by nebylo špatné, kdyby byla sekce, kde by se každý den dělal jeden topic, ve kterém by se diskutovalo o zápasech. I když nevím jestli by se to osvědčilo, jelikož hádání si v jednotlivých topicích týmu už je klasika =)
neis píše:Jen tak mimochodem, nevím jestli jste to tady už neřešili, ale hodláte už posunout čas na realný ? Protože mě se neustále zobrazuje +1hodina... Jinak mi to přijde vše v pohodě.
forum ma nastaveny cas spravne, ale musis si ho spravne nastavit aj ty vo svojich nastaveniach. Uzivatelsky panel :arrow: nastavenia fora :arrow: casove pasmo GMT +1, letny cas nastaveny - nie.
A daj mi vediet, ci ti mam skryt tu sekciu KTL.
Jo díky, čas je ok. Jo klidne mi KTL vymaž ;)

Ale tady nejde jen o ten bordel, jako taky o to, že Forum je prakticky na dvě části a je nekonzistentní. Třeba ty, kdyby nebylo KTL tak ani nevím, že tu nějaký Arek za poslední roky vůbec je, kromě pár komentů v Edmonton topicu a tvojemu zvýrazněnému nicku. Neber to vůbec osobně, ale přijde mi divné takto dělit komunitu, i když se často prolínají. Tohle se děje na spoustě for a nikdy to nedělá moc dobrotu...
KTL tu kludne moze byt len musi byt moznost ho vypnut, pretoze kopec ludi to nezaujima a robi to neuveritelny bordel.

Ako sme sa viackrat bavili na chate - verim ze sa k tomu vyjadria aj ostatni - jednoznacne ale treba prekopat clenenie fora a zmenit pristup k vytvaraniu prispevkov. Netreba si ani velmi namahat hlavicky, je tu nieco co funguje uz nejaky piatok a to je HFboards - nemyslim, ze sa musime opicit za kazdu cenu a skopirovat to, ale kostra je to dobra.

Predsa nie je myslitelne aby sa Crosbyho dive riesil v teme Crosby v NHL/hraci/forwards, zaroven v teme Pittsburgh Penguins a samozrejme aj v topicu Capitals lebo sa to stalo v zapase s nimi a este o tom aj napisat do nejakeho topicu v teme NHL/Ostatne.... Chapete co myslim.

Taktiez sa mi paci neisov(?) navrh o topicu k aktualnym zapasom, pretoze je lepsie ked sa niekto vyjadri na kope, trebars k trom zapasom ako v troch roznych topicoch. A poviem aj preco - pretoze v jednom topicu sa k tomu vyjadri viac ludi a vznikne plodnejsia diskusia ako ked tie tri veci napise do topicov Sharks, Florida a Montreal a kde o tom bude diskutovat s akurat ludmi co navstevuju tieto topicy.

Posledna vec: mne osobne by sa tiez viac pacilo zakladanie topicov ku kazdej udalosti co sa ma prebrat. Ano, vznikalo by kvantum tem, ale dalo by sa k nim vracat a koho by to zaujimalo by mal moznost diskutovat o tom stale. Teraz nie je mozne vyhladat a vyjadrit sa k niecomu co sa stalo pred rokom, lebo je zapatrosene niekde medzi 100 stranami v topicu daneho timu.
a v chate sa neda nastavit ignoracia istych uzivatelov, ze? :hmm:
Jo, to by se hodilo :lol2:
lebo jeden user len pride, vynada mi a odide, tak nech som od takychto prejavov usetreny :thumbsdown:
371 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS