Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
MONTREAL CANADIENS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Pani, ved Ryder zaznamenal za necelych 6 minut cisty hattrick
Pri tej kanonade v prvej tretine by vynikol snad kazdy brankar, aj Halak
a dokonca aj Theodore
Ale v takomto zapase, ked ide o vsetko takyto huraaa hokej :o Ak niektore muzstvo z tychto dvoch do playoff postupi, pochybujem, ze prejde cez prve kolo
Ale taková atmosfĂ©ra nebude na polovinÄ› stadionech....WildCelt píše:Pani, ved Ryder zaznamenal za necelych 6 minut cisty hattrick![]()
a dokonca aj Theodore
Ale v takomto zapase, ked ide o vsetko takyto huraaa hokej :o Ak niektore muzstvo z tychto dvoch do playoff postupi, pochybujem, ze prejde cez prve kolo
Ja viem, to je dost smutneJundrovák píše:Ale taková atmosfĂ©ra nebude na polovinÄ› stadionech....WildCelt píše:Pani, ved Ryder zaznamenal za necelych 6 minut cisty hattrick![]()
a dokonca aj Theodore
PĹ™eklad: Montreal dotoho a požád do kola...WildCelt píše:Ja viem, to je dost smutneJundrovák píše:Ale taková atmosfĂ©ra nebude na polovinÄ› stadionech....WildCelt píše:Pani, ved Ryder zaznamenal za necelych 6 minut cisty hattrick![]()
a dokonca aj Theodore
Inak dik za info, mam to bez zvuku
A Radivojevic za Minnesotu a Gaborik ma 2 asistencie, Demitra nehradebil píše:Presne. Rozhodca vracia. Toto neudrzia.
Off-topic: Sejna dal gol za St.Louis
Na toto sa uz ani pozerat neda
Toronto sa dvihloWildCelt píše:no, v dnesnom zapase je mozne asi vsetkoJundrovák píše:Snad je rozhodnuto, uĹľ se TOR nezvedne...?!ani by ma neprekvapilo, keby tam teraz supne Toronto 3 goly po sebe a uz je tam prvy
Dost o tom pochybujem ze ho pustia, pretoze Hamilton bojuje o play-off v AHL takze by sme museli mat silnu lobby aby ho pustili a minimalne by vyzadovali ze Jaro bude No. 1 golie v reprezentacii co je malopravdepodobne. Skoda ze ste si to sami prehrali, ale ako kazdy original fanusik Boston Bruins mam aspon takuto "skodo-radost" zo zaveru sezony 2006-07... snad next season sa v PO pobije Boston spolu s Montrealom
Tak chlapi je definitivbÄ› konec.Nedá se nic dÄ›lat nevyšlo to zápas to byla špice.Toronto bylo o ten povÄ›stnĂ˝ krĹŻÄŤek šťastnÄ›jšĂ.Higginsovo solo bylo ĂşchvatnĂ©,a Ryder hrál jak o Ĺľivot.Huetovi zápas nevyšel ,ten AntropovĹŻv gĂłl-hrĹŻza.MÄ›l chytat Jarda-no po bitvÄ› je kaĹľdĂ˝ generál.Ĺ koda jen,Ĺľe se hvÄ›zdy neprobudili dĹ™Ăv,uĹľ v pĹ™edešlĂ©m zápace s Rangers.Tam jsme postup do PO z velkĂ© části prohráli.JasnÄ›.Budete protestovat,ztráta náskoku deseti bodĹŻ z prvnà části sezony je neomluvitelná.Ale poslednĂch deset utkánĂ naznaÄŤilo,Ĺľe to z muĹľstvem nemusĂ bĂ˝t,pro přÚtĂ sezonu,aĹľ tak zlĂ©.PĹ™es lĂ©to to jistÄ› rozeberou a rozhodnou co bude dál.UĹľ se nesmĂ opakovat,ztráta koncentrace a zcela zbyteÄŤnÄ› dobĹ™e rozjetĂ˝ch zápasĹŻ.MÄ›li by si taky Ĺ™Ăct jak budou dál hrát.ZakládánĂ ĂştokĹŻ bylo nÄ›kdy přÚernĂ©.Nejistá pomalá obrana nestĂhala.Zvlášť Souray v tomto ohledu exceloval.A ani jeho gĂłlovĂ˝ pĹ™ĂspÄ›vek v tomto ohledu tento problĂ©m neeliminuje.Na druhĂ© stranÄ› byl to celkem pravidelnĂ˝ kanonĂ˝r.A jsme u toho.PĹ™es lĂ©to se musĂ muĹľstvo v kaĹľdĂ˝m pĹ™ĂpadÄ› posĂlit.Hledat hotovĂ© hráče,ale hlavnÄ›-kanonĂ˝ra.Žádnou perspektivu do budoucna.TĂ© je dost.Kostycin,Laperiere,Grabovskij,Ferlan,Biron,a dalšĂ.Gainey letos ztratil dreif.MuĹľstvo neposĂlil vlastnÄ›.A co posĂlil/Biron ,Georghes/ poslal na farmu.To uĹľ ne.Ty hráči musĂ hrát.Posily typu Samsonov,Niinnima nebrat.Plno hráčům konÄŤĂ smlouva,tak jsem zvÄ›dav,koho udrĹľĂ.Markova by bylo škoda.Se Sourayem bych váhal.Aebicher to má asi spoÄŤĂtanĂ©..PĹ™eju vám pÄ›knĂ˝ prázdniny,snad to přÚtĂ rok bude lepšĂ.
Vcera sme mohli vidiet charakteristicku crtu europskeho hokeja v podani Habs. Velmi pekne kombinacie vpredu, kopa golov ale ked trebalo v tretej tretine vyrovnat tak habs neboli schopni si vytvorit nejaky tlak a sancu. Na toto su kanadania dobri, nahodia to tam a vletia do toho a ten gol tam proste dotlacia bez nejakych kombinacii iba surovou silou. Teda aspon minimalne si vytvoria tlak a sance.
Hned po skonceni zapasu boli na fore Habs na toto narazky, na vela europanov a ich herny prejav v tretej tretine. Prave preto v play-off moc neverim timom kde su lidry hraci z europy.
Hned po skonceni zapasu boli na fore Habs na toto narazky, na vela europanov a ich herny prejav v tretej tretine. Prave preto v play-off moc neverim timom kde su lidry hraci z europy.
Na NHLpro.cz probÄ›hl nesmyslnĂ˝ ÄŤlánek,,Ubohost Montrealu".MnozĂ z vás jste se k nÄ›mu vyjadĹ™ovali,takĹľe vĂte oÄŤ jde.Pro pořádek ,já se tam hlásĂm jako montreal.UdÄ›lal jsem chybu, Ĺľe se tady hlásĂm jako Luboš.Ale mÄ›nit to nebudu.Mimo jinĂ© tam padlo,Ĺľe Souray odešel z treninku.VĂ o tom nÄ›kdo,nÄ›co podrobnÄ›jšĂho?VĹŻbec má-li nÄ›kdo nÄ›jakĂ© poznatky ze zákulisĂ,byl bych rád kdyby je zdÄ›lil.Souray byl náš celkem pravidelnĂ˝ kanonĂ˝r,horšà obránce.V lĂ©tÄ› mu konÄŤĂ smlouva.MÄ›l by odejĂt nebo zĹŻstat?Pokud zĹŻstane bude to drahĂ©.S tĂm se musĂ poÄŤĂtat.JakĂ˝ je váš názor?
hm, tak to netusim, co sa tam mohlo prihosit, ale to NAJpodstatnejsie zrejme zostane v klube..jeden bude tvrdit to, druhy zas to (vid. prikad Laza v Ke)..tak to ma mrzi, ze po medvedoch 2 najoblubenejsi tim taky tak zbalil svestky 
som velmi zvedavy, co sa udeje pocas leta, tak ako podotkol montreal, Aebi to ma prakticky iste a opät v to mal prsty slovak
no ale pripadna strata Sheldona mĂ´ze boliet

som velmi zvedavy, co sa udeje pocas leta, tak ako podotkol montreal, Aebi to ma prakticky iste a opät v to mal prsty slovak
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé