Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

v prvom rade chorche, som rad ze si sa pekne rozpisal a to v co najsirsej palete topicov :) hned to ma tu spravnu stavu a tak clovek mĂ´ze reagovat na co najviac tem, ci muzstiev
ja by som tu velmi rad privital co NAJviac podobnych nadsencov klubov, ako su leci, debil, Alex, Tvoja, ci moja malickost, a z casu na cas extreme7, milos76 ci canesman..to je fajn..skoda divocha WildCelta..snad sa sem casom dokotula
no a jasne los, tak tento ex?medved mi tu velmi chyba; vyzeralo to nadejne, ale tak asi to trejdol skĂ´r ako pred tym 27 februarom :( dovolim si pouzit jeho prvotnu hlasku po navstiveni tohto topicu, uĹľ sa ma tu asi nezbavĂ­te..asi vedel, preco pouzit to asi..nic to, budem sa snazit bojovat aj za neho a ja tu formulku pouzijem bez toho asi..

takychto vseobecnych" znalcov NHL toto forum potrebuje; mozno mas obcas svojsky styl, ale kto ho pozna, da sa prekusnut a kto nie, nech to jednoiducho neriesi, ved ak niekoho NHL temy nezaujimaju vĂ´bec, mĂ´ze mu byt viac menej ukradnute kto si co tam pise
:!: samozrejme s vynimkou vulagarizmov a nejakych tych primitivnych poznamok..takze len tak dalej :wink:

k teme bruins dodatocne

Dik, ty si mi napisal asi prvy o existencii tohoto fora. Co vravis na "vykon" Bostonu?
Já si myslím, že změny v kádru bylo potřeba udělat hned po novém roce. Nechápu, naco vedení čeká. Bodová ztráta na osmou příčku je čím dál větší. Stále jenom spekulace...

Podla mna uz Bruins sancu stratili, pokazili si to zaciatkom sezony, neskoro je chytat rozbehnuty vlak.

chorche -) “vykony medvedov“...poviem Ti, pri tychto vysledkoch, resp. „vykonoch“ som si spomenul na jastrabov a ich cierno_desivu seriu..rozdiel je vsak poznat; zatial co Chicago tahalo 10!z. seriu prehier bez nejakych nakladaciek, Boston momentalne taha sice „len“ 4 lost zapasovu seriu ale s malo vidanymi debaklami.. :cry:
Bostonu sa od 30 decembra nepodarilo zo 7z. u supera ziskat co i len 1 bod so skore 9:34...no a z posl. 14 z. ma bilanciu 3(W- z toho 2x po pp.) : 11 (L)!... :!:
aj napriek tejto hrôzostrasnej bilancii, dufam a verim, az kym nebude definitivne späcatene, ze PO je pre tuto sezonu definitivne stratene...urcite je o co bojovat a po avizovanych zmenach v kadri sa karta môze lahko obratit..strata nie je nezmazatelna, vid. Phoenix, ci Florida..zaciatok ako zo zleho sna a teraz..?

ako uz bolo spomenute, v trejd kurze su Jurcina, Stuart, Sturm, Boyes? za Jurcinu tazko mozno ocakavat kvalitneho hracika, skĂ´r mi to vychadza na nejaky draftovy vyber ak vĂ´bec niekto zaujimavo zareaguje..
Boyes do Chicago a za pravo vyberu v niektorom kole draftu?..dost lacna zalezitost..a pochybujem; utok v zlozeni Bergeron – Strum – Boyes mal fungovat na vybornu, Boyes sa vsak medzi tym prepadol do 4! lajny a so Sturmom sa uz dlhsiu dobu vedu kalkulacie ako s moznym obchodnym artiklom
tak aspon v pripade Stuarta, popripade Sturma sa mĂ´zme dockat kvalitnej obranno, utocnej?; kompenzacie..tak nech to uz mame za sebou...

Jundrovak -) tazko povedat, Boston sa v tom case pohyboval na hrane PO, mal slusny zapasovy balicek k dobru, no po all star akoby utalo a podla mna, teraz nastal ten spravny cas..do konca zakl. casti je este pomerne daleko, takze nikdy nie je neskoro.. :!:

Radsej dostat 4 nakladacky a 6 dalsich zapasov vyhrat na najazdy, ako dostat na hubu 10-krat za sebou....

O to PO se budete muset těžko bít, i když stráta ještě není nijak hrozivá

pevne verim,ze v najblizsich dvadsiatich rokoch sa bruins dostanu do playoff !! 8)

To by museli vyhrat vsetkych 20 a to je tak trochu dost science fiction, nemyslis?

Trade: JurÄŤina do Capitals <=> 4.kolo draftu 08

Vcelku zaujimave dufam ze to Milanovi pomoze a bude tam hravat s poriadnym icetimom. Boston tym momentalne ale moc neporiesil. Trochu sa mu uvolnili peniaze ale Jurcinov plat nebol velky.

Podla mna je vitazom trejdu Washington lebo Milan je mlady a ma na to aby bol kvalitny NHL obranca len musi na sebe este pomakat. A 4.kolo draftu je tam toho. S tym draftom je to tak ze bud byt uplne na dne a zobrat najvecsie talenty inak je to iba loteria ci nejaky z tych hracov nevyskoci. Boston okrem Thorntona a este zopar mien nic moc drafty v poslednych rokoch.

Diskusia: http://hfboards.com/showthread.php?t=339268

Strucny sumar reakcii fanusikov Bruins: Jednoznacne zla vymena.

"I'm disappointed," said Jurcina. "I like it here in Boston, a great city, I love everything, and the fans. It's disappointing to go, but it's probably good. Washington has young defensemen, not the older, experienced guys. It'll be a great group of young guys and it'll be fun on the ice."

Zdroj: http://www.beloblog.com/ProJo_Blogs/Bru ... icial.html

Taky si myslím že na tom vydělali Caps :?

chorche -) "radsej dostat 4 nakladacky a 6 dalsich zapasov vyhrat na najazdy, ako dostat na hubu 10-krat za sebou"... uz teraz mam dost a po takej (Vasej) serii by som asi docista oplesatel Obrázek

leci -) o to PO se budete muset těžko bít, i když stráta ještě není nijak hrozivá...ako vravim. nic nie je stratene, rozdiely nie su dramaticke, ci beznadejne, vzajomne divizne, ci konferencne suboje napovedia coskoro a definitivne..zijeme a to je to NAJdôlezitejsie :!:

sefik -) pevne verim,ze v najblizsich dvadsiatich rokoch sa bruins dostanu do playoff !!...sefik Obrázek cepi

debil -) tak moja draftova predpoved sa naplnila...po ohlasenej vymene Milana som nic ineho, prevratneho, ani neocakaval...sice nic neriesiace 4 kolo, ale aj napriek takemu to mozno pre niekoho lacneho trejdu, ma Boston v porovnani s predoslymi rokmi vedenie, resp. GM na urovni
to ze Milan nesedel v ociach Lewisovi, to je mozmo ina kapitola, ale ak to uz v time raz neklape, niekto sa porucat musi a Milan je za tuto vymenu urcite vdacny, v Caps urcite pookreje, no na strane druhej nemam pocit, ze by Boston lutoval, uvolnilo sa 500 000,- + obranny flek na hadam kvalitneho (skuseneho) a ten cas sa blizi..

p.s. slovak, je vsak slovak a preto to beriem predsa len trosku viac emotivnejsie.. Obrázek

Bostonu bych Play-off přál, kdyby to nebylo na ukor Tampy :!: Pravda, žijete, stačí vyhrát zápasy, které máte k dobru :!:
No tím odchodem Jurčiny se vám až tolik peněz pod stropem neuvolnilo(mimochodem, kdo teď nastoupí na místě Jurčiny?) Zajímalo by mě, jestli teda toho obránce přivedou jak říkáš, no uvidí se.
Jinak nevím jak na Slovensku, ale v česku je to tak, že čím víc čechů v týmu, tím víc je z našich medii o něj zájem. Takže kdyby třeba z Tampy odešel Kuba s Prospalem, v novinách bych se o nich už nedočet, myslím že tak je to i na slovensku, teď už máte jenom Cháru!, i když to je velké jméno :)

Tampa to ma na rozdiel od Bruins v boji o PO velmi sympaticky rozohrate, ale ako sa vravi, bic plieska na konci...

tak to som zvedavy dvojnasobne, kto nastupi na miesto Milana -) Chara, Alberts, Stuart, Mara, Allen (York - ten je vsak zrejme este mimo)..takze pre mna :?:
urcite musi niekto prist, ak by si vedenie nebolo iste prichodom snad kvalitneho zadaka, Milana by len tak z nicoho nic nepustilo a vyckalo, kym sa trejd definitivne nevyriesi, takez predpokladam, ze maximalne do konca buduceho tyzdna (ak uz nie pocas tohto vikendu) sa v Bostone predstavi nova akvizicia.. ja by som najradsje privital hned dve, predsa len Alberts, Allen sa maju este co ucit, od Maru sa cakalo viac a Stuart je uz mozno myslou v inom klube..

je to tak leci, ak v time chybaju slovenski borci, ten zaujem je logicky chaby= viac menej 0lovy..staci si spomenut na prichod Zdena, co to s ludmi tu urobilo :) takze pan boh zaplat aspon za toho Zdena =BIG Z_dena :thumbsup:

slova na rozlucku -) Milan Jurcina

"Som sklamanĂ˝. V Bostone sa mi veÄľmi páčilo - je to skvelĂ© mesto. Miloval som to tu, fanúšikovia boli vynikajĂşci. Odchádzam nerád, ale pravdepodobne to je pre mĹ

Obrázek vs. Obrázek 1:3
Obrázek

preview: Boston odohral v tejto sezone proti Buffalu 6 zapasov s vysledkami -) 2:6 - 4:5pp - 3:2pp - 3:6 - 1:7 - 1:3..pri skore 14:29..
opät, tazko sa mi hladaju slova; 3! strelene goly v 3 stretnutiach je fakt silne kaficko
momentalne medvede stracaju na postupovu Po priecku 10 bodov a ja pomaly ale isto stracam nadej..snad sa mi vrati po akutnych a nevyhnutnych trejdoch..

video highlights:

Bruins vs. Sabres

shots and goal:

Boston: 34 (8-14-12)
Buffalo: 28 (12-6-10)

goalies:

Thomas -) 25 /28 (22-24; 3-4; 0-0)
Biron -) 33/34 (20 - 21; 9 - 9; 4 - 4)

3 stars:

#1 M. Biron (saves: 33)
#2 C. Drury (2+0)
#3 M. Sturm (1+0)

slovaci v akcii:

Zdeno Chara (0+0) -) 26:49 -) 4 strelecke pokusy (0-1-3)

attendance: 13853

photos:

Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek

next:
Obrázek vs. Obrázek
hurikani dostali taky tak na frak, ale v porovnani s medvedmi su na tom podstatne lepsie
z doterajsich 2 vzaj. z. v tejto sezone odchadzali v oboch priapdoch s hlavami dole hraci Bruins (5:1, 5:2), budu aj do tretice.. :?:
verim ze nie, ak nezaberu medvede uz teraz, tak..

Budu vám fandit, snad se na Carolinu zvednete
Jinak je těžké mít v divizi tak silné týmy jako jsou Buffalo, Ottawa, Montreal a ani Toronto není slabé, to se pak body zbírají těžko

Eric Brewer by bol ako hrac velmi dobrou posilou do obrany Bostonu. Problem je ze Brewer sa v lete stane neobmedzeny volny hrac cize v lete by mu mohol do isteho datumu ponuknut zmluvu hocikto a Boston by nanho nemal nejaky specialny narok alebo narok na nejake odskodne. Cize posila iba do konca sezony. Potom opet suboj ponuk s inymi timamy. Terajsi plat 2miliony je dost dobry a na necelu polku sezony je to dobra posila pre timy co pojdu do playoff za cca 1milion na ten zbytok sezony.
Obrázek novinky z medvedieho brloha:

Noviny Boston Herald informujĂ­ o generálnĂ­m manaĹľerovi Bruins, Peter Chiarellim, kterĂ˝ se snaží pomoc svĂ©mu tĂ˝mu a shánĂ­ posilu; nicmĂ©nÄ› noviny říkajĂ­, Ĺľe nenĂ­ pod tlakem. Sám generálnĂ­ manaĹľer Ĺ™ekl: „Pokud nikoho vhodnĂ©ho neseĹľenu, obchod neuzavĹ™u.“ Noviny jmenujĂ­ tĹ™i hráče, kteří jsou prvnĂ­ na obzoru vĂ˝mÄ›ny. PrvnĂ­m, ÄŤasto zmiĹ

cepi- to bych si dovolil nesouhlasit. V první polovině ledna pouze šťastné vítězství nad PHI, jinak katastrofální skore. A když se podívám na tabulku aktuálních přestupů na nhlpro, skoro samé odchody. Jurčina nehrál nic moc, ale důvod výměny nechápu. Snad dnes večer, budem držet palce. Všech nastávajících pět zápasů je možno vyhrát.

tak to som celkom nepochopil s cim nesuhlasis..ale tak napr. este k 15.1 delilo Boston od PO 4 bodiky a par dni na to, boli v PO 8cke..

Jurcina si zrejme nepadol do oka s trenerkomLewisom, inac to nevidim; jeho dnesny 1 zapas v drese Washingtonu dava jasne najavo, ze Milan tu NHL kvalitu ma, staci mu dat len dostatocny priestor na lade a s tym suvisiacu dĂ´veru..

na margo odchodov, ci prichodov, najblizsie tyzdne napovedia a som presvedceny o tom, ze ak budu do toho 27.2. medvede PO zit, Boston sa mĂ´ze pripravovat (tesit) na hadam zaujimave prichody..ale aj odchody.. :)

a vdaka za to drzanie palcov, dnes ich budeme potrebovat co NAJviac.. Obrázek

Reagoval jsem na odpověď z 1.2., ale to je jedno. Chtělo to změnu a ta nepřišla. Snad ještě není pozdě...vyjádření GM, že není pod tlakem nechápu už vůbec, jsme předposlední v konferenci.

Obrázek novinky z medvedieho brloha:

Brandon Bochenski z Chicaga putuje do Bostonu za utocnika Krise Versteega a buduce vyrovnanie na drafte

Brandon Bochenski -) : Apr 4, 1982, right

2005-06 - CHI - 20z. - 4b. (2+2)
2005-06 - OTT - 20z. - 13b. (6+7)
2006-07 - CHI - 10z. - 2b (2+0)

"nic neriesiaca vymena"

Obrázek

jundrovak -) na obrancu (kvalitneho) si budeme musiet zrejme este chvilku pockat :wink:

PĹ™esnÄ› jak píšeš, nic neĹ™ešícĂ­. Kdyby to byl aspoĹ

:!: Marco Sturm will not play in tonights game so they have recalled Jeremy Reich from Providence.. :hmm:
7927 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO