Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

mt-svk píše:Neviem, odkiaľ berú na nhlpro.cz špekulácie, ale táto je, jemne povedané, divoká. Slušný obranca + vynikajúci mladý kridelník za Kaberleho by pre Toronto bola výmena z ríše snov a pre Phillu pohroma.
No nedivil bych se kdyz se pred par hodinami pan Holmgren skvele vyznamenal :-D
leo píše:
mt-svk píše:Neviem, odkiaľ berú na nhlpro.cz špekulácie, ale táto je, jemne povedané, divoká. Slušný obranca + vynikajúci mladý kridelník za Kaberleho by pre Toronto bola výmena z ríše snov a pre Phillu pohroma.
Co se dnes stalo??? :-O
AndyF píše:
leo píše:
Myslim trade Gagneho :smile03:
leo píše:
AndyF píše:
leo píše: No nedivil bych se kdyz se pred par hodinami pan Holmgren skvele vyznamenal :-D
Myslim trade Gagneho :smile03:
Myslel jsem si, to ale mas divnou definici paru hodin...

Az bude mit Gagne po 10 zapasech dalsi otres mozku, pripadne tradicni natazena trisla, uvidime, jak ten trade bude vypadat... :ja_neviem:
Nebuď škodolibý ;) Celkově mě Holmy opravdu naštval, mega risk s Mezsárošem, Shelley no comment, odonnel budiž, Zherdev paráda. Prodloužení smluv za 1. Z tradu Gagneho měl vytěžit víc, rizikova waiveru sice bylo, ale risknout to měl, takto z něj máme kulové, i když bych se nedivil, kdyby se po sezoně vrátil. Určitě půjde ještě nějaký obránce za forwarda, protože je u nás teďka přebekováno... Zatím výkon Holmyho hodnotím za 4. Rozhodne jak se chytí Mezs, pokud né, tak by Holmyho ihned vyhodil...
Shelley je ulet, asi ho ohromily ty dva goly, kteryma nam zkomplikoval postup do PO. :lol2:

Pocita se s tradem Carleho, nebo Coburna...
Tak to by trade tehle dvou obracu byl pro me opravdu tezko pochopitelny protoze oba jsou na dobre urovni za slusny peniz to by byla chyba.
Někdo určitě půjde a nedivil bych se, kdyby to bylo za golmana z LA. Nemůžeme mít 7+bartulis obránců schopných hrát NHL, když Prongy s Timonenen odehrajou dohoromady kolem 50minut...4obránce na 10min zápasu to je fakt luxus.... Přiznám se, že o tom Walkerovi nevím vůbec nic? Co je to vůbec za typ ?

Prongy Mezs
Timonen Coburn
Carle Oddonel

Podle mě půjde Carle nebo ideálně Mezs :D
neis píše:Někdo určitě půjde a nedivil bych se, kdyby to bylo za golmana z LA. Nemůžeme mít 7+bartulis obránců schopných hrát NHL, když Prongy s Timonenen odehrajou dohoromady kolem 50minut...4obránce na 10min zápasu to je fakt luxus.... Přiznám se, že o tom Walkerovi nevím vůbec nic? Co je to vůbec za typ ?

Prongy Mezs
Timonen Coburn
Carle Oddonel

Podle mě půjde Carle nebo ideálně Mezs :D
Matematika ti nešla, že?
Na ľade sú súčasne 2 obrancovia tak ak sú na ľade Pronger s Timonenom dohromoday 50 minút značí, že ich tam máš 50 minút aspoň jedného z nich, celkove máš pokrytých 25 min zapasu. no a na zvyšných 35 ti zostávajú 4 D. To už vyzerá normálne nie?
Bože můj begbee Prongy z Carlem měli cca 25 minut Timonen s Coburnem dalších 25 minut..tzn zbývá 10 min pro 4 obránce Mezs,Walker,Odonnel,Bartulis( tzn. 2obrané dvojice). Timonen s Prongym nehráli tak nevím co to tady vůbec mícháš... Chlape uvažuj než něco napíšeš, potom tě tady každý má za vola....
neis píše:Chlape uvažuj než něco napíšeš, potom tě tady každý má za vola....
Zrejme je to jeho cil... Dari se mu to dokonale..
obratem by mohl jit Meszaros protoze ja mu za ty prachy proste neverim.I kdyz vedle Prongera je mozny vsechno.Treba by se nasli prachy i na nejakou jednosezonovou posilu.
neis píše:Bože můj begbee Prongy z Carlem měli cca 25 minut Timonen s Coburnem dalších 25 minut..tzn zbývá 10 min pro 4 obránce Mezs,Walker,Odonnel,Bartulis( tzn. 2obrané dvojice). Timonen s Prongym nehráli tak nevím co to tady vůbec mícháš... Chlape uvažuj než něco napíšeš, potom tě tady každý má za vola....
To znamena ze ti zbyva 10 minut zapasu pro 3. obrannou dvojici :smile03: Dve uz na lede byly.Videl bych to na Meszarose a pak se o 6. beka popere O'Donnell s Walkerem ale uvidime jak to bude jestli vam nekdo z obrany odejde.Ale i tak je 10 minut na 3. obrannou dvojici malo!10 minut odehraje 4. utok obranci toho nahraji logicky vic.
My máme 2 velmi kvalitní obranné dvojice s dobrou kondicí, takže je zbytečné tam cpát 3 dvojici více než na cca 12minut a to uznej sám. Z toho vyplývá, že je extra luxus udržovat si kvůli 12minutám obránce dohromady za 7,3mil ;) Takže jeden musí z kola ven a nejrealněji se jeví Carle...
neis píše:My máme 2 velmi kvalitní obranné dvojice s dobrou kondicí, takže je zbytečné tam cpát 3 dvojici více než na cca 12minut a to uznej sám, z toho vyplývá, že je extra luxus udržovat si kvůli 12minutám obránce za 7,3mil ;) Takže jeden musí z kola ven a nejrealněji se jeví Carle...
Jj ale ty jsi mluvil o 10ti minutach na 4 beky.U nas je to stejne takze nechapu proc je problem byt do Vanoc bez Sala i bez Bieksy :ja_neviem: Hamhuis - Ehrhoff,Ballard - Edler,O'Brien - Alberts(Rome) po Vanocich se vrati Salo a nevidim problem :yes:
Pokud máte zraněné hráče tak ano, ale mít obránce za 7 milionů na 12minut hry je přehnaný luxus...
neis píše:Pokud máte zraněné hráče tak ano, ale mít obránce za 7 milionů na 12minut hry je přehnaný luxus...
My by jsme je meli taky skoro za 7 :) Ikdyz je fakt ze Pronger a Timonen jsou trosec nekde jinde ale i tak si myslim ze se za svoji obranu nemusime vubec stydet :D Naopak :frajer2:
A jak to s tim vubec je?Kdyz je ted Salo zraneny tak se do stropu nezapocitava ne?
Nezapočítává...
neis píše:Nezapočítává...
Ja si to myslel....tak to je fajn :thumbsup:
Tak to se mi ulevilo, Turca jsem ve Phille fakt nechtěl, ale zase za ty prachy ten risk stojí a myslím, že se v Chicagu zvedne. Teďka je blbá situace s golmany pro Phillu, Ellis Mason fuč a zbývá Niemi, který je naprosto neprověřený....ach jo asi to u nás potáhne zase Leighton s Boucherem, to jsem fakt nečekal...

Já chcu Berniera!!!!!!!!!!!!!
neis píše:Tak to se mi ulevilo, Turca jsem ve Phille fakt nechtěl, ale zase za ty prachy ten risk stojí a myslím, že se v Chicagu zvedne. Teďka je blbá situace s golmany pro Phillu, Ellis Mason fuč a zbývá Niemi, který je naprosto neprověřený....ach jo asi to u nás potáhne zase Leighton s Boucherem, to jsem fakt nečekal...

Já chcu Berniera!!!!!!!!!!!!!
A to je tak všetko, čo môžeš, Berniera si Kings nepustia. Iba ak by ste skúsili výmenu s Caps (Varlamov/Neuwirth).
Obrázek :cool:
Riley Cote ukoncil karieru a bol menovany za asistenta trenera na nasej farme :shock: Uvolnuje sa nam 550 000 a je tu priestor na podpis Ashama, cim by bola tim na dalsiu sezonu asi kompletny
To by bylo skvele Ashama mam moc rad doufam ze zustane je to pracovity bojovnik co dokaze i dobre hrat hokej.
12481 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING