Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ARIZONA COYOTES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

To Guddy: Gagner s Boedkerem poprvé spolu.... dneska vzhledem ke zranění Hanzala vznikla tato řada, Lessio - Gagner - Boedker ... nejspíš takhle nastoupí i do zápasu.... :frajer2:
to jsme jako fakt vytrejdovali Dubnyka? :sok: .... k tomu asi netřeba ani nic psát :thumbsdown:
Wanic píše:to jsme jako fakt vytrejdovali Dubnyka? :sok: .... k tomu asi netřeba ani nic psát :thumbsdown:
Obrázek
Kapitan Smith u kormidla.
No vedenie yotes tu Wanicovu vieru v happyend do poslednej sekundy v tejto sezone zjavne nezdiela :giggle:

Inak ked ste teraz ostali len s jednym cednikom, mame pre vas vyborneho navigatora do toho vasho tanku… :
r. berra to arizona for a promise to play him against Avs in every game until his current contract is up. And I would retain some salary if needed :pray:

so smithom v sucasnej forme a berrom ako backupom by McEichel nemusel byt vobec nerealny… lets do it!
petrik píše:No vedenie yotes tu Wanicovu vieru v happyend do poslednej sekundy v tejto sezone zjavne nezdiela
já s tim musim souhlasit, tohle je absolutní nonsence... jestli jsme s Dubnykem měli třeba 10% šanci se dostat do PO, tak teď je ta šance v řádu desetin, ne jednotek :hroza: ...

tohle je prostě cesta do hrobu :grc: :grc: ... Smith už v sezóně nesčetněkrát prokázal, že nemá na to bejt oporou v týmu, kterej životněnutně potřebuje, aby byl jeho golman oporou :thumbsdown:

to je větší rána než prohrát zápas o 6 gólů :thumbsdown: ... tank mantility nevyznávam (stejně bysme ty top prospekty akorát zkazili :D ) .. šance na účást v play off se timhle dostali do oblasti snů, netřeba si nic nalhávat, teď už v to nevěřim ani já... :/

nečekal jsem, že takhle brzo budeme moct doufat v pouhé důstojné dohrání sezóny :x
Idete nato šikovne vy podfukáři. Toto bude ešte veľká bitka s EDM a BUF. :evil: Devs a flyers majú aj po najmenších nádejách na top 3rd pick. :slap:
ty vole zapnu stream a ani né minutu na to už Smith loví :grc: :grc: ... tohle rozhodnutí asi ještě dlouho nepochopim :hroza:
střely ve druhé třetině Arizona 10 - Calgary 3... skóre? 1:1 ... 66% úspěšnost zákroků... máme tu vezina kandidáta :|
pohoda, už jenom 4 a půl roku and counting...
9-5-2, když chytal Dubnyk.. oproti 7-18-2, když jsme hráli powerplay... pořád nechápu jaká logika, jaký racionálno, vedlo k rozhodnutí jakym je tohle... jak si něco takovýhodle může dovolit člověk ve funkci generálního manažera týmu NHL :shock: ... tohle byl hodně smutnej den pro celou organizaci Coyotes :thumbsdown:
este minulu sezonu to bol perfektny golman pre vas :D no tak sa snad prebere, tam ani nic ine nezostava s tou zmluvou :D backup by to bol drahy
Přišel sem jako naprostý dřevo (očekával jsem další LaBarbera style), odchází jako golman.. :poklona: ... dneska jim to budu tak trochu přát (prostě je mi divný fandit Smithovi proti Dubnykovi) :neviem: ... 0:0 a vítězství po nájezdech by bylo ideální :klobuk:
Hráči musí milovat zápasy proti Coyotes... neni nutná žádná příprava u videa, žádný komplikace... prostě vystřelte dostatečněkrát na bránu a prostě neni možný prohrát....

co dokáže golman v nejlepší hokejové lize světa jenom vyrazit před sebe, z toho je někdy až smutno... :thumbsdown:
+ hlavně za žádnou cenu nedávejte 3 góly moc brzo... mohli by tam poslat náhradníka, a to by pak mohl bejt průser... :hroza:
na západě už asi jen tak někoho nedoženeme.. no furt můžeme trhnout aspoň New Jersey a Columbus... :petrik: očekávám nasazení až do posledního zápasu, už možná nejde o PO, ale pořád ide minimálně o hráčské smlouvy pro další ročníky (recordu alá Buffalo - 11 proher v řadě - se snad vyhneme) ...

o trade deadline bysme měli být sellers.. což nám dává možnost zbavit se hodnotnýho plevelu a získat nějakou zajímavou protihodnotu... netroufam si vůbec v současnosti trvdit, který pozice máme do budoucna vyřešení (a jsou tedy untouchable) a ani nemá smysl nad tim v současnosti nějak polemizovat... po trade deadline bude jasnější, kterym směrem se hodláme vydat..

co bych označil jako pozitivum posledního období je hra Stona (je to náš nejtvrdší bek, což je mimochodem samo o sobě zarážející, ratši bych byl, kdybysme měli obranu zkušenější a tvrdější, minimalně třetí obranej pár... ) a samozřejmě OEL na All Star Game, sice jsem to nesledoval, ale podle ohlasů si vedl v skill competition nadmíru dobře... :poklona: ... tak nebo tak pro něj určitě dobrá zkušenost, pro Coyotes jedna z nadějí, proč věřit, že další sezóny dopadnou líp ...

Hop.. co na to víc říct? Ekmanovi to tam letos padá, jen tak dál! :)
A dobrej win pro Coyotes i když už asi u vás o nic nejde, je sympatické, že to nebalíte, a tady těm týmům, co hrají o PO ty šanci kradete. :frajer2:
podobně jako Morris proti Vokounovi několik let zpátky :jn: ...

co dodat... kdykoliv se zmiňuje něco pozitivního ohledně Coyotes, OEL v tom většinou má prsty... z toho kluka se pozvolna rodí legenda... byť k tomu má ještě daleko, našlápnuto k tomu má jako málokdo... :klobuk:
just love it... Obrázek
Arcobello z Edmontonu pres Nashville pres Pittsburgh az do Arizony. 4 teamy za jeden rok je mimochodem vyrovnani rekordu a urcite je tam prostor i na individualni zapis v tomhle smeru..
Chudák, keby to bol futbal už by mu dávno ani hrať nedovolili :giggle:
a to je do uzávěrky přestupů ještě daleko... má dostatek času ten výkon ještě vylepšit :jn:
Dave Tippett píše:That didn't look like an NHL team.
Dave Tippett speaking honestly about the tough situation right now. Saying the problem w COL game is less the young guys and more the veterans who "don't like the situation that they're in" (no playoffs ) have to take pride in your game, avoid games like Monday
Série 4 proher v řadě, přičemž proti Coloradu to bylo vyloženě odježděný .. teď máme 4 dny volno, snad nám to trochu pomůže a na Tampu vletíme v trochu jinym stylu :dup: ...
Tak už to začalo.. Vermette out (1st draft pick 2015 & Klas Dahlbeck in)... Klase jsem ještě nikdy hrát neviděl, takže těžko hodnotit.. ale podle mě ok protihodnota.. Navíc Chicago bude mít sakra problém Vermetta podepsat v létě (vzhledem k jejich platovýmu stropu a Antoinovým předpokládaným požadavkům, ale to jsou jenom spekulace...)
Série proher se btw. zatim drží na čísle 9 .. vzhledem k tomu, že je zraněnej Boedker s Hanzalem, odchodu Vermetta a dalších možných veteránů, jsem na ten zbytek sezóny dost zvědavej... očekávám od mladíků hlad po úspěchu... pořád je do konce sezóny 19 zápasů, to je hodně prostoru, kde můžou ukázat svý kvality.. snad se to trochu odrazí i na výsledcích... :!:
o phoenixu jen dobre...tanhle organizace je na vzestupu, divaci stabilizovaní, ja od nich cekam velke veci
2310 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2024 FLORIDA PANTHERS