Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
HF Classic League
Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.
Áno, stále to platí. Už sa to tu raz riešilo. Ak má brankára na IR, tak náhradu zobrať môže = môže mať 4 brankárov, ak je 1 na IR. Ale 4 aktívnych brankárov mať nemôže.
EDIT: Čo sa Bryza týka. Nie som si úplne istý, či sme už takú situáciu mali, momentálne je neaktívny, takže teoreticky by si si ho mohol nechať, na druhú stranu stále je to brankár a nie je na IR
V každom prípade, v momente ako bude aktívny, budeš musieť jedného G tak či tak dropnúť.
EDIT: Čo sa Bryza týka. Nie som si úplne istý, či sme už takú situáciu mali, momentálne je neaktívny, takže teoreticky by si si ho mohol nechať, na druhú stranu stále je to brankár a nie je na IR
taky jsem se radoval jako u Oshieho pac ho mam v keeperu, ale necekal jsem ze uz naskoci a nechal ho sedet. K tomu pripocteme 1PP, 6sog a 8FW a hned je o to vic radosticepi píše: vrativsi sa Steen 2+1
Kdyby nekdo nahodou potreboval stabilne chytajici dvojku mam tam navic Tokarskiho, ty 2-3 zapasy za mesic stabilne odchyta
prehra 7:8 s NoBa Witchers je ok vzhladom na slabucke vykony LA brankarov (GK stats 0:5)
Backstrom 3+2
Suter 0+5
Richards B. po dobrych vykonoach tentokrat 0 bodov
inak nemam velmi komu co vycitat lebo 39 bodov je super
teraz ma vsak caka Vancouver nic ako vyhru neberiem..snad sa brankari LA daju dokopy ..minuly tyzden by som bol vyhral 15:0
aspon 10 bodov by som chcel ziskat
Backstrom 3+2
Suter 0+5
Richards B. po dobrych vykonoach tentokrat 0 bodov
inak nemam velmi komu co vycitat lebo 39 bodov je super
teraz ma vsak caka Vancouver nic ako vyhru neberiem..snad sa brankari LA daju dokopy ..minuly tyzden by som bol vyhral 15:0
veelky triumf nad vtedajsim 3 timom tabulky, hned to vyzera optimistickejsie
Redy si vzal na poslednu noc Kinga, zriesil mu 1bod+1hit, cim by dorovnal body+hity, no nechal ho na benchi
Ennis 1+4
Schenn 2+2
jednoznacne FA Pickard 2.27-102-.936 ale solidny bol aj Luo
138sof-94hit-51bblk
po takejto vyhre niet co vytknut, kazdy niecim prispel k triumfu
najblizsi super Selly
Me fakt je*ne, cely tyden vedu nejakych 13-1, 13-2 proti 2.tymu ligy, v nedelu je skore jeste 10-4 a uz jen 3 zapasy a nakonec to skonci 8-8
To uz fakt nema smysl se nad tim ani pozastavovat, jestli to tak pujde dal tak si radsi nebudu nicit nervy a po sezone to odpiskam
Cepiku rad bych napsal ze dostanes nakladacku, ale spis abych se obaval jestli ji nedostanu ja...
Jinak svym hracum moc vytykat nelze, v brance se chytil mnou kritizovany Bobr, souperovi golmani byli ale jeste lepsi
nove prichozi Getzlaf s Oshiem taky super, akorat ten slovinsky lempl mi pije krev cim dal vic. Jenom doufam ze mu ta forma vydrzi i na plejof
Cepiku rad bych napsal ze dostanes nakladacku, ale spis abych se obaval jestli ji nedostanu ja...
Jinak svym hracum moc vytykat nelze, v brance se chytil mnou kritizovany Bobr, souperovi golmani byli ale jeste lepsi
Je rozdil prohrat a prohrat ( nebo remizovat ) a kdyz uz to vypadalo ze si po peknem vysledku polepsim tak prijde takova studena sprcha. A vyhravat nikdyz neomrzikajo píše:Chodte s tymi recami aj s Ohlundom niekamSelly8 píše:jestli to tak pujde dal tak si radsi nebudu nicit nervy a po sezone to odpiskamVed ty si to Selly uz raz vyhral (ci dokonca dva krat?) pri tejto konkurencii sa neda byt uspesny kazdym rokom
to Selly,
tak to verim, od zaciatku sezony na chvoste, mozna vysoka vyhra a odlepenie sa z dola, pride posledna noc pri nizkom pocte zapasov a lol, to musi na*rat:) to sa necudujem, Ohlundovi detto, ale ja to beriem inak, ak mi to neslo teraz, uz som bol myslou na buducorocnom drafte:D
ale stale sa da zabojovat, minuly rocnik som bol na tom podobne a nakoniec som to vytiahol na solidny 9.flek (aj tuto sezonu musim ist hore, urcite mam kvalitnejsi kader ako minuly rok)
este som zabudol doplnit historicke
a to plus a minus, skoncil som na plus8
asi prvy a posledny krat:D a skorigoval som to na celkovych -50
ale na hity som prekrocil 1000
(dunim pôjdes dole!)
tak to verim, od zaciatku sezony na chvoste, mozna vysoka vyhra a odlepenie sa z dola, pride posledna noc pri nizkom pocte zapasov a lol, to musi na*rat:) to sa necudujem, Ohlundovi detto, ale ja to beriem inak, ak mi to neslo teraz, uz som bol myslou na buducorocnom drafte:D
ale stale sa da zabojovat, minuly rocnik som bol na tom podobne a nakoniec som to vytiahol na solidny 9.flek (aj tuto sezonu musim ist hore, urcite mam kvalitnejsi kader ako minuly rok)
este som zabudol doplnit historicke
Mno, dosla mi trpazlivost a som ochotna vymenit jedneho z dua Nyquist - Tatar za brankara
podotykam, nepripustne su svandovne navrhy a chcem dobreho brankara....aspon takeho co pravidelne chytava, potom pustim Gustavssona na waiver,
Prijimam ponuky vyhradne cez yahoo, ziadne PM!
Cas mate do zajtrajsej 10 hodiny rano
V pripade mimoriadneho zaujmu predlzim lehotu o dalsich 12 hodin.
Ponuku si dobre premyslite, nemusi ist o 1vs1 vymenu, moze ist aj viac hracov v baliku ale musi to byt ferova vymena.
Na druhej strane som ochotna vymenit HIllera za protiponuku hraca do pola - utocnik resp. obranaca. U obrancu cakam lepsie sekundarne statistiy, rozumej bloky, hity, strely a plusky....pri utocnikovi by som bola radsje za primarne ako goly, asistencie,a s tym suvisiace ostatne body.
Ponuky, ktore budu zjavne nevyhodne si opravnujem obratom zrusit bezohladu na plynutie doby posielania ponuk.
Prijimam ponuky vyhradne cez yahoo, ziadne PM!
Cas mate do zajtrajsej 10 hodiny rano
Ponuku si dobre premyslite, nemusi ist o 1vs1 vymenu, moze ist aj viac hracov v baliku ale musi to byt ferova vymena.
Na druhej strane som ochotna vymenit HIllera za protiponuku hraca do pola - utocnik resp. obranaca. U obrancu cakam lepsie sekundarne statistiy, rozumej bloky, hity, strely a plusky....pri utocnikovi by som bola radsje za primarne ako goly, asistencie,a s tym suvisiace ostatne body.
Ponuky, ktore budu zjavne nevyhodne si opravnujem obratom zrusit bezohladu na plynutie doby posielania ponuk.
3 body! z uvodnych 2 dni dobry zaciatok
v brane skvely Luo+(konecne) Pavs, no ten Bobor Sellymu stiahne roletu, nasadi Kempera, ktory bude chytat az dnes proti nie moc produktivnym medvedom a nedal tak sancu Bryzgalolovi, ktory sa mu mohol odvdacit
+2 shp 1gwg na°rat!
do zostavy sa mi uz vratil Upshall,ktory bol samozrejme ako IR (u Abdela som vedel ze nastupi) a hned na uvod prihodil 1A+6hitov...hity chybat nebudu, ten 1bod by ale bodol:D
no neviem neviem, snad z toho bude aspon prijatelna prehra
v brane skvely Luo+(konecne) Pavs, no ten Bobor Sellymu stiahne roletu, nasadi Kempera, ktory bude chytat az dnes proti nie moc produktivnym medvedom a nedal tak sancu Bryzgalolovi, ktory sa mu mohol odvdacit
+2 shp 1gwg na°rat!
do zostavy sa mi uz vratil Upshall,ktory bol samozrejme ako IR (u Abdela som vedel ze nastupi) a hned na uvod prihodil 1A+6hitov...hity chybat nebudu, ten 1bod by ale bodol:D
no neviem neviem, snad z toho bude aspon prijatelna prehra
Ja to mam tak isto. Na moju s namahou napisanu PM ani neodpisala, ani nijak inak nereagovalaOhlund píše:Ja s ňou neobchodujem, ked som chcel tak ma ignorovala, takže u mňaa myslím že u petrika a možno pár dalších je to podobné .
Ale ako
kajo píše:Ja to mam tak isto. Na moju s namahou napisanu PM ani neodpisala, ani nijak inak nereagovalaOhlund píše:Ja s ňou neobchodujem, ked som chcel tak ma ignorovala, takže u mňaa myslím že u petrika a možno pár dalších je to podobné .
Ale akovymenit Nyq/Tatara za brankara a nasledne na to potom vymenit Hillera. Masterplan!
aka PM
Dosla mi až jedna ponuka....ale nepozdava sami nejak...
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé