Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

zostava na dnesny zapas:
Forwards - Vaclav Prospal, Jussi Jokinen, Martin St. Louis, Ryan Malone, Steven Stamkos, Radim Vrbata, Gary Roberts, Chris Gratton, Mark Recchi, Jason Ward, Ryan Craig, Adam Hall.

Defensemen - Andrej Meszaros, Mike Lundin, Shane O'Brien, Janne Niskala, Vladimir Mihalik, Matt Carle.

Goaltenders - Mike Smith, Riku Helenius

Takze Mihalik ma este sancu ukazat ci je v nom dostatok talentu alebo je to iba pomala ozruta, nevhodna na nhl. V kempe tampy je este stale 10 obrancov. velmi rad by som ho videl hrat lebo sice cisla coto napovedia ale ak su vo velkom pocte a nie z 1-2zapasov.
Tak tentokrát nám to Pens vrátili. Porazili nás 3:2. K výhře nám tentokrát nepomohl ani Prospal ani Vrbata a ani Malone, kteří všichni byli na ledě něco přes 19 minut a přesto se neprosadili.

My jsme se ujali vedení díky golu Jusiho Jokinena, kterému přihrál ruský obr Arťyukhin. Ještě v první třetině stačili Pens ale výsledek otočit, díky golů, Letanga a Talbota. Ve druhé třetině dorovnával Ouellet, kterému přihrávali dva mladíci Tyrrel a Wishart.
Pens se ale podařilo ve třetí třetině ještě výsledek na svou stranu, na což jsme už nenašli odpověď.
Přestože jsme soupeře přestříleli 39:24, tak jsme nakonec prohráli 2:3.
Kolzig-24/21.
Obrázek

Mimochodem, Kočí 22 trestných minut a Konopka 25.
Obrázek

Danna Tyrrel, naše loňská první volba.
Obrázek

Steve Stamkos, letošní první volba.
Obrázek
dneska s Rangers, Mitch už nám tady napsal sestavu, která už vypadá celkem silně. Poprvé se představí taky Marty St.Louis, Vinny ještě ne. Taky dvojce staříků-Recchi Roberts.

U Mihalíka doufám, že se prokáže, proč jsme jej draftovali v prvním kole. Všichni věří (já taky), že z Mihalíka bude nový Chára. Výšku na to má, ale hokejové umění :?: Uvidíme. Každopádně, letos by už mohl pomalu začít prorážet a něco málo odehrát.
Paráda, podařilo se nám porazit Rangers 3:2. Nezlobil bych se, kdyby jsme tohle zopakovali v Praze :)
Do vedení jsme se dostali v první třetině po golu Craiga, kterému asistoval Arťyukhin.
Ve druhé třetině jsme přidali dva goly. Nejprve se poprvé ze hry trefil Stamkos, kterému nahrávali Malone s Vrbatou. Snad jim ta ljna bude šlapat i v sezoně :thumbsup:
Druhý gol vstřelil Marty St.Louis, stejně jako Stamkos, v přesilovce. Nahrával u obránce Carle a Jokinen, který má zatm skvělou formu. Snad mu vydrží i do sezony.
Potom ještě stačili dva goly vstřelit hráči Rangers, ale nakonec jsme hlavně díky skvělému Smithovi (40/38) vyhráli 3:2.

Steve Stamkos (1+0) :thumbsup:
Obrázek
Barry Melrose
Obrázek
Mike Smith (40/38) :good:
Obrázek
Ryan Malone (0+1)
Obrázek
Marty St.Louis (1+0)
Obrázek
Náš kemp opuštějí Ty Wishart, Paul Szczechura, Riku Helenius a Radek Smolenak , kteří odcházejí do Norfolku, farmy Bolts.
Do WHL míří mladá naděje Dany Tyrrel.

Opět žádné překvapení. Tihle hráči si toho za nás užijou dost v budoucnu :thumbsup:
Dneska hrajeme s Rangers. Bude to nás poslední zápas před odletem do Evropy :!: Naposledy se tedy mohou ukázat hráči, kteří bojují o sestavu, protože do Prahy odlétáme s 24 hráči.
K tomu vyšel i pěkný článek na nhl.cz

:arrow: Start Lecavaliera v Praze s otazníkem, Tampa řeší i příjemnější problémy se sestavou

Trenér Tampy Bay Melrose dopřál svým svěřencům ve středu první den volna od zahájení přípravného kempu, ale část odpočinku vzala za své při balení zavazadel na cestu do New Yorku. A možná také při hledání informací o turistických zajímavostech Prahy, kam se Lightning ještě dnes pozdě večer po odehrání poslední zámořské přípravy proti NY Rangers vydají.

Nový kouč Blesků zřejmě ještě nemá definitivně jasno, koho na dvanáctidenní výlet do Evropy vezme, protože při posledních škrtech zmizelo ze seznamu pouze šest jmen: brankář Riku Helenius, obránce Ty Wishart a útočníci Wyatt Smith, Paul Szczechura, Dana Tyrell a Radek Smoleňák. Naději tedy stále živí ještě třicet dva hráčů, přičemž na aktivní soupisce pro obě klání v Praze může být zapsáno jen 24 hokejistů. Jedno místo navíc proti regulím je však rezervováno pro třetího gólmana.

“Výkony mnoha hráčů nám otevřely oči,” přiznává nesnadnou úlohu viceprezident klubu Brian Lawton, který se věnuje povinnostem zatím oficiálně neurčeného generálního manažera. “Na jednu stranu je ještě brzy na určení konečné sestavy, na druhou příliš pozdě, vzhledem k tomu, že za pár dnů odlétáme do Evropy. Je to trochu nefér vůči některým klukům bojujícím o místo, že dostali malou příležitost.”

Vzhledem k doplňkovému programu Lightning na starém kontinentu (v neděli se utkají v Berlíně s Eisbärenem, na úterý mají na Slovensku naplánovaný duel se Slovanem Bratislava) bude fronta u letištní přepážky pasové kontroly v New Yorku trochu delší než skupinka, která bude příští sobotu vystupovat z autobusu u O2 Areny, někteří borci náležející do základního kádru se však v české metropoli vůbec nepředstaví. Barry Melrose určitě nepočítá s obráncem Paulem Rangerem zotavujícím se po operaci ramena, ze stejných důvodů je v ohrožení účast samotného kapitána celku Vincenta Lecavaliera :!: Na marodce jsou Jeff Halpern (koleno, do hry se vrátí zřejmě v půlce prosince) a Nick Tarnasky (zlomený palec).

“Nečekali jsme, že do New Yorku povezeme tolik hokejistů, ale je to dobré znamení, jak kvalitní kemp jsme absolvovali,” kvituje Melrose. “Pořád probíhá boj o místo, máme tu osmadvacet zdravých lidí a to jsme si přáli.”

Majitele lístků na pražské zápasy kouč Tampy Bay uklidňuje, že o největší hvězdu jeho výběru snad nepřijdou. “Počítáme, že Vincent by měl nastoupit. Lékaři jsou docela optimističtí, ale chceme se vyvarovat jakýchkoliv pochybností, pokud jde o něho a Paula Rangera.”

Lecavalier by rád nazul brusle už v Berlíně a v Bratislavě. “Chci už přestat myslet na rameno, chci začít oživovat své instinkty a hrát jako obvykle, nebát se kontaktu se soupeřem. Myšlenky na rameno chci nechat za sebou,” vyslovuje své přání lídr Blesků. “Pokud se však nebudu cítit v pořádku, nebude mi vadit, když budu na tribuně nebo mě zapíšou na listinu zraněných. Bude bezpečnější týden nebo dva počkat, než lámat to přes koleno a potom být šest měsíců mimo.”
Sestava Lightning pro dnešní zápas s Jezdci ještě nebyla zveřejněna.

Snad Vinny nastoupí. Hlavně jej ale chci vidět na ledě při tréninku v Praze :!: Na ten se totiž osobně chystám... :!:
Jelikož nemám přes týden moc možností být na netu, tak přihodím svůj pohled až teďka :-)
Výsledky sice třeba brát s rezervou, ale zatím to jde. Oproti konci minulé sezony, nedostáváme 4-5 gólů za zápas, teď máme průměr tuším 3 obdržené - mohlo by to být lepší, ale se současnou obranou....útok 10 gólů ve třech zápasech by taky mohlo být lepší, ale s přihlédnutím k sestavám to myslím jde. Nejdůležitější je myslím to - jak už zmínil leci - aby se sehrála druhá lajna. První se sehrávat nepotřebuje a třetí se tipuju ještě neví, jak bude vypadat.
Jinak pro někoho je možná překvapení výkony Jussiho, které vypadají - aspoň podle čísel - dobře. Možná tuší, že má "nůž na krku", tak se snaží. Pak ještě Niskala mě osobně celkem překvapil, čekal jsem od něho míň.
Ono teď už i ta farma vypadá silně, budou tam dobří hráči a určitě nebudem hrát dno jak posledně.

EDIT: mistr leci rychlejší :-)
Já plně doufám, že se za nás na úvodní buly skloní skloní hráč s číslem 4, protože jak ne, tak by to bylo obrovské oslabení :-( Ale zase na druhou stranu, ta citace samotného Vinnyho to vystihuje dokonale - nemá cenu riskovat, pokud to nebude 100%. Ale ještě je týden, tak uvidíme.
V kabině zámořského týmu Tampa Bay Lightning je teď kolem něj neustále živo. Spoluhráči na něj chrlí dotazy ohledně Prahy. „Ptají se dost,“ reaguje útočník Václav Prospal v rozhovoru pro Sport.

Mužstvo se v české metropoli objeví už zítra, o příštím víkendu se utká s Rangers. Očekávaný start NHL se blíží!

Právě Prospal bude největší českou hvězdou na ledě. „Určitě ode mě fanoušci něco čekají,“ tuší člen elitního komanda s Lecavalierem a St. Louisem.

Tampa Bay přilétá v pátek do Česka, v neděli a v úterý hraje přípravné zápasy (v Berlíně a v Bratislavě), pak se vrací zpátky do Prahy na ostře sledovanou podívanou s Rangers. „Program tedy máme pořádně našlapaný,“ říká Prospal.

Kolikrát denně slyšíte v kabině o Praze :?:
„Zrovna jedu z tréninku, po kterým jsme měli setkání, na němž nám vedení klubu říkalo, jaké všechny možné akce máme během toho tripu do Evropy naplánované. Takže teď je to téma číslo jedna. Spousta hráčů něco takového nezažila a neví, jak to u nás chodí. Ptají se mě tedy i na věci, které mi přijdou banální.“

Například :?:
„Jestli si mohou v Česku vybrat peníze z bankomatu... Oni mají zafixované, že žijeme někde na druhém konci světa. A tak to berou.“

Můžete je tedy uklidnit, že bez peněz nebudou.
(směje se) „Ano, říkám jim, že bankomaty tady normálně máme.“

Čeká vás náročný program :?:
„Určitě ano. Viděl jsem, že v Praze máme dva tréninky denně, potom v Bratislavě taky. Čekají nás i další různé akce, takže to bude hodně náročné.“
A nejhorší je to cestování. Pamatuju si, jak to vypadalo po olympiádě v Turíně, když jsme se vrátili zpátky do Ameriky. I když se nám trenér snažil dát trochu volna, cítil jsem se dlouho hodně betonový. Ať je člověk trénovaný jakkoliv, pořád to s ním zacloumá.“

Nejistota tedy ve vás je:?:
„Jsme profesionálové, musíme to zvládnout. Ale ten evropský výlet, když to takhle odlehčím, má svoje pro i proti.“

Můžete být konkrétní :?:
„Z týmového hlediska je jistě skvělé, že hráči poznají Evropu, uvidí, jak to chodí jinde. Proti je ten časový posun a cestování. Kdo ví, co to s námi udělá do budoucna. A jak už jsem říkal – i ten program budeme mít hodně nabitý.“

Co to znamená pro vás osobně :?:
„Je to neuvěřitelná událost. Protože budu hrát za klub NHL ve své rodné zemi, což je něco nádherného. Ne každému se to podaří. Ovšem z toho plyne i větší tlak – hlavně ten na ledě. Je normální, že fandové od nás Čechů čekají, že něco předvedeme. Ale nejde jen o to, humbuk bude i kolem dalších věcí. Shánění lístků a tak...“

Kolik už se u vás sešlo požadavků na vstupenky :?:
„Na první zápas jich mám padesát.“

Už jste je všechny sehnal :?:
„Naštěstí jo.“

Kde jste k takovému počtu přišel :?:
„Všechny jsem je koupil přes klub, teď je rozdělím po rodině a po známých.“

To vás přišlo na dost peněz, co říkáte :?:
„Těším se, až mi přijde výpis z kreditní karty.“ (směje se)

Děti s manželkou se rovněž přiletí podívat :?:
„Oni ne, jelikož Vašík i Verunka v Americe chodí do školy, mají své povinnosti. Takže zůstanou. Ani já do Evropy nejedu na výlet, ale za tvrdou prací. Takže nebude skoro na nic čas.“

Rád byste se v Česku podíval do rodných Budějovic :?:
„Na to určitě nebude čas. Program máme našlapaný.“

Vyrazíte se spoluhráči i na neoficiální prohlídku třeba noční Prahy :?:
„Jistě budou chtít, abych jim něco zajímavého ukázal. Takže snad bude příležitost.“

(denik Sport)
Tampa opět porazila Rangers. Tentokrát 4:2. Hned po zápase odletěli hráči Bolts do Evropy.

Ani jeden ze soupeřů nenastoupil v úplně nejsilnější sestavě. Tampa Bay nechala kromě zraněného Vincenta Lecavaliera sedět i Prospala či Robertse. Brankoviště dostal na starost Kari Rämö a vedl si kromobyčejně dobře, pochytal 45 střel. Rangers šetřili svoji jedničku Henrika Lundqvista a jejich soupiska celkově připomínala spíše “béčko” bez Michala Rozsívala a všech útočných hvězd - Näslunda, Gomeze, Druryho a dalších.

Po první třetině byl stav 1:1. Nejprve se do vedení dostali Rangers, ale Tampa dorovnala díky Grattonovému golu. Nahrávali mu Carle s Vrbatou.
Ve druhé třetině se Rangers opět dostali do vedení, ale ve třetí třitině se Tampa konečně zvedla a vstřelila hned tři branky. Nejprve se trefil Malone, kterému nahrával Stamkos s Hutchinsonem. Poté se trefil Marty St.Louis, kterému nahrál Ouellet s Carlem a do prázdné branky se nakonec trefil Arťyukhin po nahrávce Stamkose s Carlem.

“Bylo to těžké, protože jejich soupiska nebyla úplná a ani my nebyli zcela kompletní,” přiznal Martin St. Louis, autor vítězného gólu. “Snažíte se vymést poslední pavučinky a naladit tým na stejnou notu.”

Sestava byla následujcí:

Malone-Stamkos-Arťyukhin
St.Louis-Ouellet-Jokinen
Vrbata-Gratton-Bochenski
Kočí-Konopka-Recchi

Carle-Meszaroš
Niskala-Hutchinson
O´Brien-Smaby

Smaby do Evropy ale neodcestoval, stejně jako útočníci Zenon Konopka a Brandon Bochenski. Lightning berou do Evropy 25 zdravých mužů, sestavu doplňují marodi Lecavalier, Ranger, Halpern a Tarnasky.

“Rangers mají dobrý tým. Víme to a respektujeme je. Budeme muset hrát lépe, jestli je budeme chtít porazit i v Praze,” ví kouč Melrose, že za výkon v poslední zámořské přípravě si jeho svěřenci nezaslouží jedničku. “Hráli jsme hrozně, jedině brankář nám udržel šanci na výhru. Zabojovali jsme až ve třetí třetině.”

Obránce Jezdců Wade Redden litoval promarněných příležitostí. “Byla to nešťastná prohra. Hodně jsme stříleli a kdybychom neminuli několik odražených puků, byl by to jiný zápas. Několikrát jsme stáli před prázdnou brankou, ale nevyužili toho.”

Steve Stamkos (0+2) a Evgeny Arťyukhin (1+0)
Obrázek

David Kočí
Obrázek

Matt Smaby a Karri Ramo (47/45) :poklona2: brání Patrica Risamillera (NYR)
Obrázek

a nakonec, zajímavá photomomomentka....
Obrázek
Nyní už můžeme začít i pomalu spekulovat o sestavě...

Brankáři :arrow: Kolzig a Smith. Občas si možná zachytá i Ramo, který bude ale spíše trávit čas na farmě. Golmanský post víme už od července.

Obrana :arrow: Ranger-Meszároš, Carle-O´Brien a na třetí dvojci je více hráčů. Hutchinson, Niskala, Mihalík a Lundin. Já osobně bych neriskoval s dalšími mladíky a poslal bych tam dvojci Hutchinson-Niskala. Při zranění Rangera bude v týmu hrát někdo z dvojce Lundin a Mihalík. Lundin hrál loni NHL a dostal se do Young Star Game, zatímco Mihalíka si Melrose oblíbil. Takže zde je ještě malý otazník.

Útok :arrow: Největší dilema máme právě tady. První dvě lajny víme: St.Louis-Lecavalier-Prospal, Malone-Stamkos-Vrbata. A teď ze zbylých hráčů musím určit ještě šest. O ty místa se pere 10 hráčů. Tarnaskyho s Halpernem nepočítám, protože jsou nyní na marodce. Určitě by měl hrát Jokinen, který se zatím ukazuje ve skvělém světle. V centru by mohl hrát zkušený Gratton a na křídle by mohl mít Ouelleta. Ve čtvrté lajně bude hrát Kočí. Takže už zbyly jen dvě místa pro 5 útočníků. Jsou to Hall, Recchi, Ward, Arťyukhin, Craig a Roberts. Recchi s Robertsem něco odehrají, otázka je klik toho bude. 82 zápasů nevydrží, ale tým je určitě na farmu nepošle. Hall by měl taky hrát, jelikož je výborný defenzivní hráč a takového v týmu taky potřebujeme. Arťyukhin bude nahánět svou postavou strach soupeřům a těžko říct, jestli by se tenhle rus smířil s hrou na farmě. Craig je talent, který dokáže sbírat body a Ward je taky velmi dobrý dříč.

leciho tip na sestavu pro Prahu :arrow:

Prospal-Lecavalier-St.Louis
Malone-Stamkos-Vrbata
Jokinen-Gratton-Ouellet
Kočí-Craig-Recchi

Carle-Meszároš
O´Brien-Mihalík
Niskala-Hutchinson

Smith
Taky přihodím svoje postřehy k sestavě:
Brankáři: Souhlas s lecim, čili Kölzig+Smith. Ramo se podle mě dostane do brány, resp. prvního týmu hned, jakmile se jednomu z těch dvou přestane dařit. Určitě něco odchytá, na farmě mu to stačit myslím nebude. Hrubě bych odhadl počty zápasů 30-30-20 (30 K+S, 20 Ramo)
Obrana: Opět víceméně souhlas s lecim, až na drobnost, že nevím, jestli je O´Brien schopen hrát #4 (aspoň loni myslím nebyl), ale nejspíš bude muset. Překvapil mě v přípravě Niskala, kterému sem prorokoval na 90% farmu, teď myslím, že by na 90% měl začít hrát v prvním týmu. Hutchinsona je taky na farmu škoda. V záloze Lundin, ze kterého by něco mohlo být.
Útok: První dvě lajny no comment, třetí mi zase vyhovuje podle leciho s tím, že jakmile se uzdraví Halpern, tak by mohl jít do centru místo Grattona. Se čtvrtou je problém. Podle mě Kočí nebude hrát stabilně, bude 13.útočník. Na centru nejspíš Craig, na jednom křídle by se mohli točit "staříci" Recchi+Roberts, na druhém Artyukhin a Hall. Ward farma. Tady ale fakt nevím a těžko odhadovat.
mountain píše:nedostáváme 4-5 gólů za zápas, teď máme průměr tuším 3 obdržené - mohlo by to být lepší, ale se současnou obranou..
... mmno nevim zda je to zasluhou lepsi obrany, spis bych rek ze si golmani dost zachytali ... Ramo 47 (my na NYR 24 strel), Smithy tusim 40 strel (na NYR jsme vystrelili jen 18x). IMO oba zapasy s NYR vyhrali hlavne brakari. Napriklad v druhym pripravnym v NYR celil Ramo za PRVNI TRETINU celkem 18ti strelam. Cili ... ja tvuj optimizmus co se obrany tyce nesdilim ;-\ .

mountain píše:Ono teď už i ta farma vypadá silně, budou tam dobří hráči a určitě nebudem hrát dno jak posledně.
... to je fakt ... na to jsem taky zvedav. Jenze ... ono ani ostatni farmarsky celky AHL tam nemaji zadna orezavatka ... v tom je zakopanej pes ;-] .
nemá cenu riskovat, pokud to nebude 100%. Ale ještě je týden, tak uvidíme.
... presne, hlavne at to s Vinnym nedopadne jak vloni s Boylerem :!:
Obrázek
Janne Niskala
Obrázek
ten je hadam kazdemu jasny :)
Obrázek
ObrázekObrázek
Obrázek

:arrow: Pas mal priveľa čísiel
Keď bolo jasné, že je po minulej sezóne vo Washingtone Capitals prebytočný, začal rozmýšľať aj o konci kariéry. „Bolo to tak päťdesiat na päťdesiat, keď som sa dozvedel o záujme Tampy podpísať so mnou kontrakt. Poradil som sa s rodinou a som tu,“ objasnil svoj príchod na Floridu.
Obrázek
:arrow: Přílet

http://tn.nova.cz/bin/search_adv_media_ ... _id=416994

Mužstvo Tampy Bay bylo na pražském ruzyňském letišti očekáváno deset minut před 13. hodinou místního času, nicméně letecký spciál nabral více než hodinové zpoždění. Hráči nastoupili na palubu v New Yorku, kde v noci ze čtvrtka na pátek stihli přípravu s Rangers. Cesta týmu do Prahy trvala něco přes osm hodin.

Obrázek
Obrázek

:arrow: Trénink v Letňanech

Obrázek
Obrázek
Obrázek

Více fotek ve photogalerii Tampy-) http://www.hokejforum.com/viewtopic.php ... 50#p124350
Abych byl upřímný...je super, že se teď o Tampě všude píše a mluví, ale vidím v tom i mínusy. A teď nemyslím to, že hráči budou unaveni ale spíše to, že se najednou objeví plno fanoušků Tampy jen kvůli této akci. Navíc už slyším všechny ty lidi, keří budou o Tampě mluvit, jako by jí kdovíjak znali a přitom uvidí pouze ten dvojzápas v Praze. A o takové fanoušky já nestojím :beee:
Dneska nás čeká zápas s Eisbarenem Berlin.

Obrázek

Zápas začíná v 16:00 SEČ.
Možná trochu nečekenaě do utkání zasáhne Vinny Lecavalier. Celkově bude sestava vypadat takto:

Prospal - Lecavalier - St. Louis
Malone - Stamkos - Artyukhin
Recchi - Jokinen - Vrbata
Roberts - Gratton - Hall

Obranné dvojce nejsou jasné, ale tihle hráči by měli nastoupit:

Janne Niskala, Matt Carle, Mike Lundin, Vladimír Mihálik, Shane O’Brien a Andrew Hutchinson nebo Andrej Meszároš (to zatím není jasné)

V brance očekávaně nastoupí Olaf Kolzig

Obrázek

Nevíte někdo, jestli bude zápas někde k vidění :?:
Tipujem víťazstvo Berlína, nech je "sranda" :D
Nám myslím v tomhle zápase jde hlavně o to zjistit, jak je na tom Vinnyho rameno. Doufám, že ho někdo v první třetině narazí tak pěkně, že do Vánoc nebude hrát...
Jinak Artyukhin ve druhé lajně? Sem myslel, že tam hraje power forwarda Malone....No, jestli to tak fakt bude, tak za zkoušku nic.
Já tipuju, že vyhrajem, Olie se vytáhne a vyhrajem 4:1 :-)
Škoda, že nedavali Berlin - Tampa v TV :oops: Hlavně že dávají oba dva evropské matche :thumbsup: :) A je to v super čas, takže bezva 8) :cool:
Vladimír Mihálik dal v 31. minutě gól na 2:1 :wink:
Už je to 3:1 :P
Tohle jste možná už viděli, ale přeci http://lightning.nhl.tv/team/console?ty ... 464&catid=

Tour of Prague with David Koci ... no comment, moc mi nepřipadá, že by uměl tak suprově anglicky, jako jiní čeští hráči ... ale ta kočička je dobrá :P
Tak sem se trefil, Tampa vyhrála 4:1 :frajer2:
Branky: Roberts, Mihálik a 2x Ward.
Dovolím si přispět trochou do mlýna, snad se nikdo neurazí a fanoušky Tampy to potěší. :wink: ... malinký článek o proběhnutém utkání Eisbären Berlín - Tampa Bay Lightning

http://www.fanobchod.cz/hokej.html
Mihalik riesil 1 obrannu lajnu s Meszarosom
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO