No nic, tady se prostě neshodneme... Jenom mi řekni, když podle tebe si nic neříkal o počtu přesilovek apod., co je potom tohle: "Hrali ste o jednu presilovku viac..celkovo 4. My 3, ale ta posledna bola len 15 sekund pred koncom, na branky v presilovkach to bolo 2-1 pre vas, tak fakt nerozumiem co ti na tom vadi, a vobec ked bol vyluceny Giroux za ten kontakt v prvej tr. tak to pred brankou bolo rozhodne na vylucenie. Ale jasne ze ako fanusik Habs musis byt zvyknuty na trochu ine piskanie a aj tie 2 a stvrt presilovky je pre teba skratka moc." Buď nevíš, co píšeš, nebo fakt nechápu... Psal jsi, že tu pořád píšeme o tom, že jsme si zasloužili vyhrát - nevidím tam nikde zmínku o tom, že by to psal "montreal"... Nám prostě těch 8 hráčů chybí dost, je to evidentní, tak co na tom přád zpochybňuješ? Nikde jsem naopak netvrdil, že vy jste v plné síle, o tom nebyla z mé strany v původním příspěvku vůbec řeč. Nylander mi přišel fakt směšný, když řešíme ztráty v základní sestavě a jeho jste odmítli sami - nevím, jestli by u nás hrál, ale to ty asi jo
. A ještě jedna věc - ztráty se nerozdělují na ty v útoku a v obraně, ale na ty citelné a necitelné pro mužstvo. A když nám chybí osa Markov-Gomez-Gionta, tak věř tomu, že pro naše mužstvo je to ztráta víc než citelná! Rozhodčí zaúřadoval na konci zápasu, za tím si stojím, to nebyl ani zdaleka zákrok na dvě minuty. Bez toho byste gól nedali, takže pro mě zásadní ovlivnění zápasu. Ale to je jedno, je to už pryč, jen mě to trochu mrzelo.
Proste nechapem co si to tu riesil..ved ste hrali o jednu presilovku viac, navyse nam tu tretiu zapiskal az 15 sec pred koncom. Pre teba je to rozhodujuci moment..chudak sa citi strasne ukrivdeny..ale vobec ta nevzrusuje ze ste zahodili vyse minutovu presilovku 5-3 kde ste kludne mohli dat dva goly a bolo by po zapase. Ty vidis len to, ako zauradoval rozhodca..pritom 15 sec na ubranenie tiez nieje hrozne moc, skratka trebalo by si priznat aj vl. chyby nie vsetko hadzat iba na rozhodcu, pricom ste este k tomu dali 2 branky v presilovkach, ale pre teba je podstatna len ta 15 sec. do konca..keby rozhodca nepiskal jak pi*us a nevylucil by Girouxa 2x za uplnu blbost, tak by ste mali max 1 branku a s kludom by sa mohlo stat, ze by ste nemali ani ten jeden bod co mate. Ty si fakt riadne zaslepeny clovek..nepriznas si, ze ste to mali vsetko vo svojich rukach, ale nezvladli ste to, radsej budes spominat rozhodcu, pricom mu nemas absolutne co vytknut.habs píše: Pak však zaúřadoval rozhodčí, poslal ven Maru za naprosto běžný souboj v našem brankovišti
Kto vam to chyba? Markov-Gomez-Gionta? Gomez nieje ziadna strata, ten chlapec je uz tak treti rok mimo a za tie peniaze
habs píše:Psal jsi, že tu pořád píšeme o tom, že jsme si zasloužili vyhrát - nevidím tam nikde zmínku o tom, že by to psal "montreal"...
Prosim ta radsej si to 3x precitaj, ked ti to raz nestaci..Minule tu montreal napisal, ze ste si ten zapas 3-2 zasluzili vyhrat kvoli tej prvej tr., inak tam bol rozdiel tak 3 tried a aj tak sme prehrali