Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Kower píše:Zopar vyjadreni z dnesnych novin:"Nezaoberame sa vymenou Marc-a Savard-a,”
:ciga:

kazdopadne, nejaka ta vymena vysi vo vzduchu, tak som zvedavy :) nejaky kvalitny zadacik by este veruze bodol :yes:
Niekde (už fakt neviem kde lebo som toho prešiel veľa) som videl že Savarda by mohli vymeniť za Bieksu. O tom si myslím asi toto :lol3: :lol3:
silno pochybujem ze by bruins co i len rozmyslali o niecom takom ako vymena savarda. mozno po buducej sezone ak sa bergeron osvedci ako dostatocne vyspely center pre 1. utok, ale teraz by to podla mna nebol vobec stastny krok.

savard ako hrac mi pripada strasne nedoceneny, (myslim mediami - nie je prezentovany ako nejaka hviezda na to ako produktivny v poslednych sezonach dokazal byt) - trochu mi pripomina ineho slavneho centra a skveleho nahravaca z historie bruins adama oatesa, najma pomerom g/a :)
v priprave sme ponuked polavili :roll: s Kriplanders 1:3; nasa zostava vyzerala nasledovne:

P.J. Axelsson - Marc Savard - Blake Wheeler
Marco Sturm - Patrice Bergeron - Phil Kessel
Milan Lucic
- David Krejci - Michael Ryder
Nate Thompson - Stephane Yelle - Petteri Nokelainen

(Reich/Schaefer) Vladimir Sobotka, Shawn Thornton

Zdeno Chara -Dennis Wideman
Andrew Alberts - Andrew Ference
Matt Hunwick - Aaron Ward

Timothy Thomas

presilovkym golom sa opät prezentoval Zee a zda sa, ze spolahlivo zachytal Timmy (ten 3 "ostrovny" inkasoval do prazdnej); caka nas posledny pripravny suboj s Caps, tak co sa tak nabudit vitazstvom..?.. :wink:
Obrázek
Obrázek
Tak aspon 1 pripravny zapas som si pozrel. Dnes sme nastupili v tejto zostave:

Sturm - Bergeron - Kessel
Schaefer - Savard - Ryder
Wheeler - Krejci - Kobasew
Lucic - Yelle - Thornton

Chara - Wideman
Stuart - Ference
Alberts - Hnidy

Fernandez

Avsak musim dodat ze sa to pocas stretnutia trocha menilo, Ryder a Kobasew si na chvilu vymenili utoky a takisto Hnidy s pribudajucim casom travil na lade viac casu po boku Stuarta.

Moje dojmy by som zhrnul asi takto: Manny mal slabe chvilky a minimalne 2 goly idu na jeho konto. Alberts podal otrasny vykon, spomeniem len jeho poklznutie pred nasou branou po ktorom Semin nahral Oveckinovi na gol. To ze v tomto zapase hral aj nejaky Schaefer by som bez prepisania supisky ani nepotrehol- chalan musi ist na waiver lebo ak mi zaplatia 2 mil. tak taky vykon ako on podam aj ja :D

Prijemne je konstatovanie ze Bergy je vo forme, Krejci hral naozaj dobre (ved strelil 2 goly), Zee podal spolahlivy vykon, aj ked nie bezchybny, Savard hral= nahraval dobre ale na moj vkus musi viac strielat na branu lebo az "nasilu" casto nahraval, najma pocas presiloviek. Kessel zahodil taku sancu v predlzeni az mi to pripomenulo par momentov z minulej sezony ked som nechapal ako moze zahodit tolko sanci... este ze si to napravil v trestnom strielani. Sturm podal svoj standardny vykon, takisto Kobasew hral dobre- zranenie uz na nom nebolo vidiet, mal rychlost aj isiel do subojov. Lucic ma nijak neoslnil- nebyt jeho minulosezonnej oblubenosti medzi fans by som mu velke sance na miesto na supiske na uvodny zapas nedaval.

A este mi ostal najviac ospevovany mladik Wheeler- vyhlasili ho za 2. hviezdu zapasu- asi kvoli 2 asistenciam, ale nic uzasne som na nom nepostrehol, najma svojimi 2 vyluceniami a tym ze mal najnizsi pocet odohratych minut to skor vidim ako na farmu... je to mozno perspektivny hrac ale kedze v tejto sezone sa bonusy zaratavaju do platoveho stropu tak s jeho takmer 3 mil. platom je to takmer nerealne ze zacne sezonu v NHL.
U vas aspon mali hraci zaujem o hru, mne to pripadalo, ze nasi su na verejnom klzisku, este ktomu nasilu a uz sa nevedia dockat, kedy pojdu domov..snad sa tak k tomu nebudu stavat aj v sezone. A Theodore by sa mal uz konecne zamysliet..
cepi píše:caka nas posledny pripravny suboj s Caps, tak co sa tak nabudit vitazstvom..?.. :wink:
podarilo sa :) vsetko podstatne tu uz bolo okomentovane :thumbsup: tak aspon fotecky pribalime :) potesila ma opät nasa stralecke prevaha 44-24 a konecne to tam aj padlo..inak na laviny by som dal prilezitost Timmymu..a zda sa, ze na sn to mame jasne dane Bergy - Kessy budu ich tradicnymi realizatormi :yes:

Ovechkin kontra Stuart
Obrázek
Matt Bradley tio skusa na Mannyho (24/20)
Obrázek
na zaciatku II tretiny skoruje Thornton (A pise Lucic + Zee)
Obrázek
autor 2 goloviek Krejci
ObrázekObrázek
Patrice Beregerooon
Obrázek
Takze nakoniec podla ocakavani na waiver listine sa ocitol Schaefer, Reich a Thompson, a Hunwick isiel priamo na farmu.

GM sa snazil Schaefera do poslednej chvile vymenit ale ponukana nahrada bola slaba takze sa rozhodol pre waiver... som zvedavy ci niekto po tychto hracoch do zajtra obeda siahne... osobne tipujem ze je dost pravdepodobne ze najma Reich vzbudi zaujem u konkurencie.

Predpokladana zostava podla jednej stranky by mala vyzerat takto:

P.J. Axelsson -Marc Savard - Michael Ryder
Blake Wheeler - David Krejci - Chuck Kobasew
Milan Lucic - Stephane Yelle - Shawn Thornton

Zdeno Chara - Dennis Wideman
Mark Stuart - Aaron Ward
Andrew Alberts - Andrew Ference

Tim Thomas
Manny Fernandez

Scratches: Petteri Nokelainen, Vladimir Sobotka, Shane Hnidy.

Vcelku s tym suhlasim, az na obranu kde by som skor dal hrat Hnidy-ho ako Alberts-a, a Sobotka by mal ist na farmu aby hral zapasy lebo vysedavanie mu k nicomu nepomoze... predpokladam ze najneskor po zapasoch na zapade to GM spravi.
yes! Scheaf dostal padaka :thumbsup: na to, ze mal byt sniperikom, ktory este ako tak fungoval v drese Sens tak u Bruins 0 bodov :thumbsdown: ani sa necudujem ostatnym GM, ze pri jeho plate 2.300 onho moc neskrtnu..Reich (29) riesil u nas prakticky posledny sezonu pak UFA cize pohodka, mame to tam v 4 lajne i tak slusne naslapane..zostava vyzera zaujimavo, prakticky podla predpokladov, aj ked mna osobne prekvapila ucast Axeho v 1 lajne, ale preco nie, Axe je nas medvedi inventar, treba mu dat este sancu..2 lajna, tak tam je to jasne a ja osobne, tuto lajnu zeriem :yes: fuuha tak Wheelerovi sa to predsa len podarilo :roll: priznam sa, do tejto chvile pre mna neznamy hracik :oops: uvidime ako si povedie..4 lajna, hehe, môze byt, aj ked Milan by sa mohol casom posunut hore..jj Sobotka nech radsej riesi AHlku, nez by mal u nas vysedavat..v priebehu sezony sa vsak urcite dostane medzi "velke medvede" :) hadam sa nam Alberts prebudi, ma(l) to byt nas obranny pilier..

co dodat, na laviny sme pripraveni, nazhaveni :cinka:
taakze Thompsona si z waiver list vytiahli ostrovania a Sobotka mieri do farmarskeho Providence
:!: :!: :!: STARTUJEME :!: :!: :!:

Obrázek Obrázek Obrázek

:arrow: 4:00 Live On Nova Sport :frajer2:
Dnes celkom netradicne Julien zrusil ranne rozkorculovanie takze na lade sa objavil len Manny, Andrew Alberts a Petteri Nokelainen ktory dnes nenastupia.

V brane Colorado nastupi Peter Budaj... zvycajne mu drzim palce ale dnes by par golov mohol pustit... staci o jeden viac ako dostanu Bruins :)
cepi> len trocha upresnim ze kvoli uvodnemu ceremonialu sa samotny zapas zacne az 10.20 ET cize 4.20am CET

Trener Julien sa pre tuto sezonu rozhodol ze jedno "A" na drese bude celu sezonu patrit Bergeron-ovi a to druhe sa bude striedat po 10 zapasoch. Uvodnu poctu mat "A" na drese ziskal P.J. Axelsson.
ZAcalo to dobre :)
1rd Period (shots on goal 20:5)

- v branke domacich Peter Budaj, na strane hosti Timothy Thomas
- uvodne minuty patrili lavinam, zopar krat pohrozili, ale do vylozenej golovej sance sa nedostali
- 06:21 - :yahoo: P.Kessel (P.Bergeron) otvaarskore duelu..uz Bergy mohol prekonat Buddyho, nestalo sa tak, Joe v obrannom pasme zazmätkoval, co vyuzil vsade byl Kessy a sup ho tam
- 10:02 - :( M.Hejduk pocas presilovej hry vyrovnava..dost nestastna situacia..Bergy v oslabeni unikol, rutil sa na Buddyho, ale strelou do Buddyho betonov sa prilis nevyznamenal, resp. Buddy svoj tim podrzal, aby v zapäti Hejduk po prituknuti Stastneho spoza branky vyrovnava..inak ten puk od tej konstrukcie sa dost smolne odrazil k Hejdukovi.. :penalty: v tej chvili riesil Zee
- 10:51 - :yahoo: B.Wheeler (C.Kobasew, D.Krejci) odpoved nenechala na seba dlho cakat a Wheeler svojim premierovym golom po skvelej akcii 3 lajny dostava mackov opät do 1 goloveho vedenia
- Timmy medzi tym vytahuje skvele zakroky zvlast pri Sakickovej sanci
- 14:52 - :( W.Wolski stastnym golom vyrovnava... :evil: lavinam opät pomohla presilovka, riesili skoro cele 2 minuty presilovku 5:3! (Wardove vyhodenie puku po odpiskani total zbytocne) v nej si prakticky nepipli, zial ihned po navrate nasich "trestancov" (Ference, Ward) inkasujeme..uz, uz sa zdalo, ze Timmy ma puk pod svojou lapackou, zial, nebolo tomu tak..Timmy sa pak rozcertil na sudiho, malo platne, gol bol spravne uznany..A pise Marek Svatos

- mno, uvodna tretina ma rozhodne svoje grady, domaci su sice aktivnejsi, o com svedci aj pomer striel, k comu vsak dopomohli spominane presilovky domacich, Timmy vsak chyta vyborne a my vyrazame do nebezpecnych kontier

2rd Period (shots on goal ?:?)

- hned v uvode riesime presilovu hru, 0 bodov; nejaki sme ospali, domaci preberaju iniciativu
- 26:34 :( C.Mcleod dostava laviny po 1x v stretnuti do vedenia..takyto kiks v obrane, ktory predchadzal samotnemu golu sa uz nesmie opakovat :evil:
- tak uz musim pa :rozlucka: bod po 60:00 min. by som rozhodne bral :yes: no vykon z uvodu II tretiny sa mi moc nepozdava :hmm:
dobre boston vyhra s majstrom galaxie je vzdy dobra. bola to sice ako vzdy u koloreda iba nahoda ale nevadi. Body su mimo NW. :P
debil píše:dobre boston vyhra s majstrom galaxie je vzdy dobra. bola to sice ako vzdy u koloreda iba nahoda ale nevadi. Body su mimo NW. :P
:D

:good: yes, yes, yes 2 bodiky v medvedom brlôzku :P stihol som este mrknut vyrovnavajuci gol Savvyho na 3:3..povedzme si na rovinu viac ako stastny, po tom, co Zee pocas presilovky vypalil ponekud mimo, nejakym zvlastnym spôsobom to trafilo Savvyho a uz sa nam mackovia vytesovali :clap: potom som uz len mrkol na vysledne skore a :thumbsup: velka pochvala pre Timmyho aj napriek 4 inkasovanym kuskom, naopak, Buddy podla mna svoj tim moc nepodrzal..nasi zahrali ako tim kompaktne :D vychadzali zo zabezpecenj obrany, pricom vyrazali do dosti nebezpecnych brejkov, ktore nalezite golovo vyuzivali..samozrejme, nevyhli sa hluchym pasazam, ale na uvod sezony, uplne normalna vec..5 kuskov na lade supera je slusna utocna vizitka, presadil sa nam aj Ryder, nesmieme zabudnut na Bergyho (0+2), pricom vitaznu trefu pisal 3 min. pred zaver. klaksonom David Krejci (som pak na nu zvedavy)..tesime na divochov :oslava:
Na úvod velmi příjemné 2b pro Bruins z Denveru. Byl to sice jen 1 zápas, ale Budaj prokázal, kde bude mít letos Col problém - dostat 5 branek z 20-ti střel, tomu se říká výkon. Zápas jsem neviděl, takže tady nechci nijak chytračit, čísla však hovoří za vše !!!!
To bolo strasne, nie totalna tragedia, Buddymu velmi fandim, ale to uz som sa aj ja musel cervenat. Myslim si, keby malo Col lepsieho golmana, urcite by vyhralo. Snad sa Peto zlepsi, Col nejako nefandim, ale normalne mi bolo tych hracov luto, cely tym maka a brankar pusti kazdu 4 strelu, to je potom na dost silne prasky. Som zvedavy co u nas, citim, ze to bude daco podobne, potom si zacnem trieskat hlavu o stol, ale co ja, mal by si ten dilino GM :cinka:
já jsem sledoval až konec třetí třetiny a byl to velmi pěkný hokej. Dlouho jsem na gol čekat nemusel, brzo dal Krejčí vítězný gol a pak už se na nic moc Avs nezmohli. Snad jen ta akce uplně na konci, ale na to, že měli v závěru po hloupém vyloučení přesilovku, mohli předvést více. Boston ale velmi dobře bránil.
Jinak v zápase se celkem dařilo čechům-Krejčí a Hejduk si oba připsali 1+1 :thumbsup:
Aby som doplnil spravu zo vcera, tak to druhe "A" si bude pocas sezony P.J. striedat kazdych 10 zapasov s Marco Sturm a Andrew Ference... je zaujimave ze sa tejto pocty neuslo Savard-ovi
Neprijemna sprava po vcerajsom zapase Chuck Kobasew sa dnes na treningu objavil len v hladisku s pravou nohou v sadre. Podrobnejsie vysetrenia ho cakaju dnes neskor... treba dufat ze to nie je zlomenina. Zranenie bolo sposobene pukom pocas stretnutia.
Obrázek Obrázek Obrázek

- cesta po Zapade pokracuje v plynulom (hadam vitaznom) tempe a mackovia sa tentokrat predstavia na lade divochov, kde ich okrem snipera Maja Garborika bude cakat aj novy maskot timu NORDY
- z Denveru sme si v predoslom zapase odniesli cenne 2 bodiky a okrem golovej efektivity potesil aj vykon Timmyho..?.. pre to pre mna je, ci dostane v kleci opät prilezitost Timmy, al. Manny Fernandez, pre ktoreho to bude urcite specificky suboj..na strane domacich to isti Nicklas Backstrom
- Obrázek na strane divochov vylucena ucast novej posily Zidlickeho, na nasej strane out Kobasew
- :bitka3: nezabudame ani na HF suboj, v ktorom budu nasimi "nepriatelmi" kolegovia Wildo, Mini1
- stretnutie sa nam zacine o 02:30 SEC
-

LINEUP:

P.J. Axelsson - Marc Savard - Michael Ryder
Milan Lucic - David Krejci - Blake Wheeler
Petteri Nokelainen - Stephane Yelle - Shawn Thornton

Zdeno Chara - Aaron Ward
Andrew Ference - Dennis Wideman
Mark Stuart - Shane Hnidy

Tim Thomas
Manny Fernandez
?

p.s. za Majom si vsimnut fandu s dresom.. :cool: Majove C je uz minulostou..
Obrázek
Zial u Kobasew-a sa potvrdila zlomenina pravej nohy takze je "out indefinitely". Velku smolu ma tento hrac, len co sa dostal do formy po zraneni z minulej sezony, je opat postaveny do ulohy maroda v hladisku. Pri podobnom type zranenia je pri najoptimalnejsom priebehu hojenia dlzka absencie minimalne 2 tyzdne. EDIT: V inych novinach dokonca pisu o minimalne 3-4 tyzdnoch... Akokolvek je to neprijemna sprava ale na druhej strane velka sanca pre mladych hracov (Lucic, Wheeler, Nokelainen, Sobotka) ukazat co v nich je.
7927 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2024 FLORIDA PANTHERS