Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

WASHINGTON CAPITALS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

No ale zapas to byl jinak velmi dobry, az nato ze se porad vylucovalo a bylo to hodne divoke i kvuli tomu. Caps maji drtive presilovky a dost dobre hraji letos i oslabeni, ale taky jim to nefunguje vsechno na 100%. O tom ze v brane je velka nejistota se nemusime ani bavit a taky toho WSH souperum zapas co zapas hodne dovoli. Ovechkin dnes 3 najezdy za zapas a nic, 7 dalsich strel vedle... Letos to zatim zdaleka neni jeho sezona. Vysledek 4-5(SO) pro Flyers je ale z hlediska rozdeleni bodu pro me to nejhorsi co mohlo nastat.
Atlantik píše:...az nato ze se porad vylucovalo a bylo to hodne divoke i kvuli tomu. ...
Muj nazor na to znas... :hroza:
AndyF píše:
Atlantik píše:...az nato ze se porad vylucovalo a bylo to hodne divoke i kvuli tomu. ...
Muj nazor na to znas... :hroza:
Znam. Ja to taky nesnasim, kdyz je ze zapasu takovahle rozkouskovana fraska. Tady to bylo alespon oboustranne, ale stejne...
Ešte stále z toho prvého Arnottovho gólu nemôžem... :lol2: Toto musí dostať fiktívnu nomináciu za najhoršiu obrannú hru tímu pri góle za sezónu 2010/2011. Unbelievable.

Kterej blbsson má u Caps #89? :D Hezky si tam stoupl Holtbymu, kterej se pak nemohl stihnout vrátit :D Jinak ten Eliášův lob atky nebyl špatný :D
PainKiller píše:Kterej blbsson má u Caps #89? :D Hezky si tam stoupl Holtbymu, kterej se pak nemohl stihnout vrátit :D Jinak ten Eliášův lob atky nebyl špatný :D
Sloan. :wink: Proste nádhera. Ani som neveril vlastným očiam keď som to videl. :D
Hmmm, tak ted Sloan. Ale zadna nominace... Takovych lapsusu delaj Capitals hodne i v jinych zapasech, v obrane je toho schopen od nich prakticky kdokoliv :eek2: Neuvirth jich tam letos jeste celkem drzel a co to pohasil, ale ten Holtby, to je hodne zvlastni zjev. Udajne talent... :ja_neviem: Posledne proti Atlante(0:5) me taky solidne privadel do varu :lol2:
Ale ako som písal v chate, včera nechytal vôbec zle :!: Akurát pri tomto fakticky zlyhali všetci. A v podstate i pri druhom Arnieho góle...náhoda? :D
Nuda zápas s Canes...dopredu som poznal celý priebeh. :lol2: Ešteže mi Caps nezkazili tiket, "len tipovačku"...
Getzo5 « Po Nov 29, 2010 2:39 am » za toto by som mal dostat extra bod do KTL, ci? :lol:
Getzo5 « Po Nov 29, 2010 2:39 am » Volajte ma Miraya :oops: :lol2:
Getzo5 « Po Nov 29, 2010 2:38 am » Varlyyyy :wave:
Ohlund « Po Nov 29, 2010 2:36 am » a potom pod akym menom ta mam vyhladat?
Getzo5 « Po Nov 29, 2010 2:34 am » :D SO je tam...uz len ho vyhrat pre Caps a zarabam ako vestica odzajtra... :D
Getzo5 « Po Nov 29, 2010 2:32 am » :shock: Varlatov
Getzo5 « Po Nov 29, 2010 2:30 am » Green zraneny :hroza:
Getzo5 « Po Nov 29, 2010 2:29 am » a teraz sledujte ten SO pre Caps... :lol2: a od zajtra sa davam na vestenie...
Getzo5 « Po Nov 29, 2010 2:28 am » sorry cepi
Getzo5 « Po Nov 29, 2010 2:28 am » :lol: no nehovoril som? NEHOVORIL?
Joe S. « Po Nov 29, 2010 2:28 am » lutujem tiperov, co mali 1 n tikete
Joe S. « Po Nov 29, 2010 2:28 am » :lol:
Redy « Po Nov 29, 2010 2:26 am » 2 vteriny pred koncem
Redy « Po Nov 29, 2010 2:25 am » CAR gol
Joe S. « Po Nov 29, 2010 2:09 am » :lol:
Getzo5 « Po Nov 29, 2010 2:06 am » omg, takto vyzera na 2x pisany post :hroza:
Getzo5 « Po Nov 29, 2010 2:06 am » ja uz to normalne vidim jak mi to WSH do*ebe :hroza: zapas co by mohli v pohode vyhrat odchodia a nechaju sa poslat do predlzenie, kde vyhraju az po najazdoch a vyhraju...a to mi bude holy ***** platne ako vzdy :lol:
Načo Capitals túto sezónu sledovať? (ok, Johansson a Carlson... :thumbsup: a gólmani, okrem Holtbyho :oops:) Však sú až nezdravo čitateľní... Na ten hokej sa už nepozerá tak dobre. Zápasy sú bez náboja (až na ten s Flyers), bez nasadenia, bez chute na výhru, ktorá ich vlani tak hnala za PT. Som z vás sklamaný, doslovne. Body sú, pravda, ale aby to vzadu bola omnoho lepšia hra, to teda nebadám. Akurát ste sa nám spomalili... Seminovi viac času na ľade prospieva, no Ovechkinovi táto zmena evidentne nevyhovuje a ani sa mu nečudujem.
Ten Boudreau, to je asi nejvetsi ma*or jakeho jsem mezi trenery v NHL videl. Inteligencne na tom nikdy nebyl nijak extra, ale tohleto me fakt dostalo :lol3: Jen tak mimochodem, letos nebyly uznane goly Toronta proti Tampe a Pittsburghu proti Atlante, kdyz jejich hrac byl maximalne centimetr v brankovisti... Tady Ovechkin asi v brankovisti trosku byl :D A to co pak predvedl Velky Bruce, C´mon... :scare:

Hmm...ale zase by sa potvrdilo aké dôležité góly vie dávať Carlson :cinka:
Viete čo je najdôležitejšie na Fleischmannovom trejde? Hannan? Tssss...možno pre vás. Pre mňa je to jednoznačne fakt, že konečne dostane riadnu šancu Mathieu Perreault, môj čierny kôň. A?
..a dnes už 2+0. :yahoo: Škoda akurát nepremeneného nájazdu, ale tak posúďte sami, aké to bolo... :shock:

Matt Perreault... velmi schopny hrac :yes: Borec Bruce B. ho ale vazne nema rad :ja_neviem: Proste Boudreau :hroza: Pro me je to "nastesti", nechci aby Caps zapojili dalsi utocnou zbran, tak Bruce - vydrz prosim :D

A tenhle kolaps co predvedli WSH s Torontem opet jen vystihuje charakter Capitals, neschopnost dohrat takticky a na jistotu vyhrany zapas. Defenziva derava, navic ani zbytek teamu nebranil, ale nahaneli se opet jen za utocnymi paradickami.
Obrázek Caps na kolenach

Obrázek

trapiaci sa utok, casto chybujuca obrana, ktorej nepoda zachranu ruku ani 2jica brankarov.... Boudreau bude musiet riadne zamakat, inak budu jeho dni u Caps coskoro zratane...tak ci onak, Caps momentalne nie su postrachom superov, ako tomu bejvavalo jedneho casu, najbliszie na nich doma caka celkom slusne rozbehnuta hydinka, no a potom si hadam na ovecke pochuti macko z Bostonu :-P

Obrázek
Ja jsem to rikal, ze hrajou divne, i kdyz hodne zapasu povyhravali tesne a se stestim. Ted uz se to obratilo a ukazuje se realita. Slabiny temer na vsech postech, prichod chybujiciho Hannana to jeste prohloubil. Vubec, GM Washingtonu nedela pro klub nic dobreho, se mi zda... Navic, Boudreau si tam micha s formacemi jak se mu zachce. Semin byl nejvetsi oporou Caps ve formaci Ovechkin-Backstrom-Semin, team bodoval a najednou to Bruce rozdelil a do 1.formace putoval kombinacne neschopny starik Knuble. Semin hral dnes s Perreaultem a Hendricksem, byl ztraceny, pak to Bruce zkousel spojovat, nebo nekdy zas ne. Sam nevi co chce, proste Bruce B. uz nevi ceho se chytit a chyta cim dal vetsi chaos.

Boudreau je kazdopadne velkym vinnikem, s nim Washington letos nema podle me zadnou sanci uspet, bez neho asi trosicku vetsi sance ma, ale samozrejme ze to neni jen o trenerovi. Muze tam byt na miste Boudreaua asi kdokoliv a s tou obranou to jen tak lehce nepujde. Oveckin taky, sice pusobi na me letos konecne jako chlap na spravnem miste (ano uznal jsem to! zatim :scare: ), ale na druhe strane, jeho hra ma hodne daleko od ocekavani. Nedava goly, trapi se a dela brutalni giveawaye, pak se nevraci...
Atlantik píše:Boudreau si tam micha s formacemi jak se mu zachce
sa potom necudujem samotnym hracom, ze su z toho tak trosku mimo...jeden zapas si zvykas na jedneho partaka, dalsi zapas zas na druheho, no a dalsi zapas na oboch :D momentane tam zda sa chyba taky ten uceleny, konstantny system, ktory by tim posunul na inu uroven, s tymto co predvadzaju momentalne, by v PO vela vody nenamutili.....
OVECHKIN Semin k nebesám naj naj naj hráči :scare: :scare: :scare:
AndyF píše:
OMG :hroza: Ale tak, pro me to neni nic noveho co se tyce Bruceho. Fakt prirozena autorita a velmi inteligentni chlapik s kultivovanym slovnim projevem a vystupovanim... asi neco jako fucking piece of shit dejme tomu... Je mi z neho na bliti a to vzdycky kdyz ho vidim.

Dilema: Ja bych tomu hovadu i pral at ho vykopnou a pakuje se uz nekam pryc, ale na druhe strane se mi jeho trenerska filosofie ve Washingtonu velmi libi :lol2: a chybela by mi. Takze verdikt: Zustan Bruci :wave:
AndyF píše:
:lol2: Jj, pozeral som to už. Mal som aj echo na jeho vystupovanie. Paráda.

Ako ja toho smrada neznáčam...

Dave opäť perfektná práca, hlavne tá Neuvirthova je krásna :cool:
http://video.capitals.nhl.com/videocent ... 0&id=87824
Tak 8. prohra v rade me tesi... :yes: BOS 3-2 WSH. Zacatek zapasu vyznel jasne pro Bruins, pak ale Seguin nedal cistou sanci na 4-0 a pak uz hrali jenom Caps. Pozor, tenhle team muze byt porad "scary good".

3.tretina 26-2(!!!!!!) na strely pro WSH, ten tlak byl neskutecny. Boston se tradicne spolehal hlavne na Thomase a to je hlavni duvod proc Bruins nemusim... Nemam proste rad tenhle jejich alibismus a prohnane spolehani se na golmana(mozna je "alibismus" silny vyraz, ale dnes vylozene platil).

Naopak pro WSH klobouk dolu za tu 3.tretinu. To bylo v letosni sezone to nejlepsi co jsem po hokejove strance v NHL videl. To musim Caps sportovne uznat, i kdyz je nesnasim. Dnes jsem jim mozna i pral vyrovnani, za to co tam predvadeli(neuveritelne, ze tohle jsem citil! :ja_neviem: ) Ale Thomas neuveritelne odolal a Caps padli po 8. v rade. Jak je tohle mozne? Proc ani naznakem nehrali takhle uz driv?

Cetl jsem forum WSH a ani tam to hosi vubec nechapou. Vinikem musi v tomhle pripade byt predevsim Boudreau a jeho "zpusoby motivace" a pak samozrejme mizerna koncovka a efektivita (i ze strany hvezd, ze Ovie?). Po shlednuti HBO a konfrontaci s timhle zapasem jsou fans WSH temer zoufali ze sveho trenera a naopak absolutne nam velmi zavideji naseho Dannyho Bylsmu :D

Snad na Caps upadne po neuspesne, ale extremne vysoke snaze ta deka zpatky... Ale pokud se tenhle team opet nastartuje, tak budou s nima jeste letos problemy. Pozor na tuhle bandu!
Atlantik píše:Tak 8. prohra v rade me tesi... :yes: BOS 3-2 WSH. Zacatek zapasu vyznel jasne pro Bruins, pak ale Seguin nedal cistou sanci na 4-0 a pak uz hrali jenom Caps.
Bruins hrali 3. zapas za 4 dny. Zatimco Capitals meli dvakrat dva dny volno. To se proste musi projevit. Rangers meli to samy, takze kdyz jsme vedli 2:0 uz jsme vedel ze to asi nepustime. Taky bylo videt jak uz ve 3. vlacej nohy za sebou (Rangers).
Ano, muze to byt jeden z duvodu. Jiste ale je i to, ze takove nasazeni jako tam predvedli Caps jsem letos jeste nevidel... Tohle se jim proste musi uznat, hrali fantasticky, bez ohledu na to co Boston...
4067 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS