Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
TAMPA BAY LIGHTNING
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
tak první zápas v Traverse City Prospects Tournament jsem prohráli s Atlantou 0:1. Sice jsme Thrashers přestříleli 26-21, ale na výhru to nestačilo. Zdá se, že hodně aktivní byl nově příchozí obránce ze San Jose Ty Wishart.
Gol dali Thrashers v první třetině v čase 14:56. Poté už se hlavně činil golman Atlanty Christopher Carrozzi. V brance Tampy chytal nově draftovaný Dustin Tokarski. Steve Stamkos nehrál, není ani na soupisce pro tento turnaj, takže nezasáhne do žádného utkání.
V dalším zápase opět prohráli. Tentokrát s Detroitem a to 5:2. O první gol se postaral Matias Sointu, fin, který byl námi letos draftován v sedmém kole. Hraje na pravém křídle a v zápase si celkově připsal 4 střely. A druhý gol dal Luciano Aquino, který vyrovnal na 2:2. Detroit pak ale dal další dva goly a pátý si nakonec připsal do volné klece, kterou jinak po celý zápas hájil Dustin Tokarski, který si připsal 22 zásahů.
Gol dali Thrashers v první třetině v čase 14:56. Poté už se hlavně činil golman Atlanty Christopher Carrozzi. V brance Tampy chytal nově draftovaný Dustin Tokarski. Steve Stamkos nehrál, není ani na soupisce pro tento turnaj, takže nezasáhne do žádného utkání.
V dalším zápase opět prohráli. Tentokrát s Detroitem a to 5:2. O první gol se postaral Matias Sointu, fin, který byl námi letos draftován v sedmém kole. Hraje na pravém křídle a v zápase si celkově připsal 4 střely. A druhý gol dal Luciano Aquino, který vyrovnal na 2:2. Detroit pak ale dal další dva goly a pátý si nakonec připsal do volné klece, kterou jinak po celý zápas hájil Dustin Tokarski, který si připsal 22 zásahů.
poslední zápas v Traverse City jsme zase nezvládli a s Columbusem prohráli 5:6. Skončili jsme tak na posledním místě. Ještě předtím se nám podařilo prohrát s Rangers, takže jsme nevyhráli ani jednou
Včera už ale začal kemp. Není divu, vždyť 20.září už hrajeme první zápas s Pittsburghem!
photo gallery 1
photo gallery 2
Den první
-Vinnyho zápěstí by mělo být v pořádku
-Chris Lawrence a Ty Wishart se nezúčastnili, kvůli turnaji v Traverse City
-Halpernův návrat na led by měl být v Prosinci
Den druhý
-Melrose zkouší Mihalíka namísto Rangera
-Lawrence, Wishart a Tyrrel by mli být brzy připraveni naskočit do kempu
-Nick Tarnasky včera dostl pukem do ruky a dneska nebyl na ledě
-Melrose si dost slibuje od mladé lajný, která v sobotu nastoupí proti Pens
-náš nový trenér, Melrose, potvrdil, že druhá lajna by měla vypadat Vrbata, Malone a Stamkos
-Melrose řekl, že dvojci Lecavalier St.Louis, bude využívat méně než tomu bylo loni
Včera už ale začal kemp. Není divu, vždyť 20.září už hrajeme první zápas s Pittsburghem!
photo gallery 1
photo gallery 2
-Vinnyho zápěstí by mělo být v pořádku
-Chris Lawrence a Ty Wishart se nezúčastnili, kvůli turnaji v Traverse City
-Halpernův návrat na led by měl být v Prosinci
-Melrose zkouší Mihalíka namísto Rangera
-Lawrence, Wishart a Tyrrel by mli být brzy připraveni naskočit do kempu
-Nick Tarnasky včera dostl pukem do ruky a dneska nebyl na ledě
-Melrose si dost slibuje od mladé lajný, která v sobotu nastoupí proti Pens
-náš nový trenér, Melrose, potvrdil, že druhá lajna by měla vypadat Vrbata, Malone a Stamkos
-Melrose řekl, že dvojci Lecavalier St.Louis, bude využívat méně než tomu bylo loni
nejdůležitější informací dneška je velmi důležitá, ale očekávaná zpráva:
„Jsem šťastný, že budu kapitánem Tampy Bay. Je to pro mě samozřejmě veliká čest. Odehrál jsem tady mnoho let,“ prohlásil Lecavalier. „Lightning mají v týmu hodně vynikajících osobností. Nemyslím, že musíte mít na tričku znak lídra, ale je rozhodně velká pocta dělat kapitána,“ dodal.
Taky jsem se tam díval a nic jsem bohužel nenašelPavel N. píše:Na myP2P.eu jsem to nenašel ... dávají to někde?
Ale i tak je paráda, že se konečně už zase začíná
Dneska začínám v Mellon Aréně s Pens. Nejde vůbec o výsledek, ale spíše o to, jak se ukážou noví a mladí hráči.
Melrose nejspíše dneska nechá hrát spíše mladé a takový Lecavalier nebo St.Louis, se na led možná ani nedostanou.
V brance bude chytat Ramo. V dalším zápase to bude Smith.
O tomto zápase se mluví předevšíém ve zpojitosti s jedním mužem a tím je Steve Stamkos, který zažije NHL premiéru a věřím, že bude úspěšná.
Tak a mame aj zostrih vcerajsieho zapasu: http://penguins.nhl.tv/team/console?tab=5
a hned na uvod paradna bitka Diavid Koci - Eric Godard
Vladimir Mihalik bol testovany vyse 23minut, cisla nic moc ale moze to byt klamlive.
a hned na uvod paradna bitka Diavid Koci - Eric Godard
Vladimir Mihalik bol testovany vyse 23minut, cisla nic moc ale moze to byt klamlive.
No vyhráli sme teda 5:4 na nájezdy a při pohledu na sestavu Pens (full strenght) a naši (pro ilustraci naše první lajna vypadala myslím takto: Craig-Stamkos-Quellet/Mihalik-Niskala) sem nevěřil vlastním očím 
Podle statistik zahrála dobře lajna Jokinen-Bochenski-Smolenak, krásný gól dal Niskala. Potom obrovskou chybu vyrobil na útočné modré Stamkos, po které dal Crosby gól. Bylo to při naší přesilovce, ke konci třetí třetiny a ještě za stavu 3:3. Stamkos to naštěstí napravil, kdy proměnil rozhodující nájezd (první dal nečekaně Jokinen).
A ta úvodní bitka byla taky pěkná
Podle statistik zahrála dobře lajna Jokinen-Bochenski-Smolenak, krásný gól dal Niskala. Potom obrovskou chybu vyrobil na útočné modré Stamkos, po které dal Crosby gól. Bylo to při naší přesilovce, ke konci třetí třetiny a ještě za stavu 3:3. Stamkos to naštěstí napravil, kdy proměnil rozhodující nájezd (první dal nečekaně Jokinen).
A ta úvodní bitka byla taky pěkná
Po shlédnutí highlightu jsem dospěl k názoru, že oba brankáři vypadali značně nejistě. Při jednom gólu Fleury zbytečně zůstal stát na brankové čáře i když od něj puk nebyl příliš daleko a Ramo se docela pomalu přemisťoval, ale to se časem jistě dá do pořádku
Jinak mě hodně potěšila návštěvnost na obou zápasech - v Pittsburghu bylo plno a na Ottawu přišlo kolem 17 500 diváků.
Jen škoda, že není video i z druhého přípravného utkání Sens
Jsem velmi spokojen. Jak uiž tady byxlo napsáno, skvěle hrála Jokinen-Bochenski-Smoleňák. Potěšil i obránce Niskala (1+1). Vypadá to, že hráči odvedli dobrý výkon, ale tím více se komplikuje situace s našimi útočnými řadami. Jsem hodně zvědavý, jak budou vypadat...
Jinak si myslím, že na nájezdy budeme letos hodně silní, což se mi dneska potvrdilo. Stamkos je jezdí parádně a o Jokinenovi se snad ani není třeba zmiňovat.

Jinak si myslím, že na nájezdy budeme letos hodně silní, což se mi dneska potvrdilo. Stamkos je jezdí parádně a o Jokinenovi se snad ani není třeba zmiňovat.

Tak po shlédnutí highlightu musím říct že Stamkos udělal hrubku jak blázen ale tak to bylo způsobeno tím že je mladý a nezkušený...Příště už takovou hrubku na útočné modré neudělá,tím jsem si jist...co se týče Kočího,tak tam nic zákeřného nebylo,prostě dohrál souboj do konce a jen smůla Gonchara že tam nechal blbě rameno...ale tak snad bude v pořádku...A následná bitka byla pěkná,tvrdá a padaly tam pěkné rány...ale ustáli to oba dva...
...myslím že na začátek sezony pěknej zápas...
Tak tak, Stamkosova chyba byla "nedospělá", v rozhodujícím okamžiku zápasu prakticky (3:3, ke konci zápasu a v přesilovce) dělat takové "finty" je zbytečné. Ale radši ať to udělá teď, než v sezoně. K hitu od Kočího - je to škoda, nebyla v tom žádná zákeřnost ani úmysl, dohraný souboj u mantinelu, smůla pro Gončara
Snad to nebude mít od Pens nějakou dohru v dalším přáteláku.
Jinak mě osobně se nejvíc líbil gól Niskaly, parádní
PS: Ramo má pěknou výstroj
Jinak mě osobně se nejvíc líbil gól Niskaly, parádní
PS: Ramo má pěknou výstroj
souhlasímprimaprema píše:Tak po shlédnutí highlightu musím říct že Stamkos udělal hrubku jak blázen ale tak to bylo způsobeno tím že je mladý a nezkušený...Příště už takovou hrubku na útočné modré neudělá,tím jsem si jist...
mountain píše: Jinak mě osobně se nejvíc líbil gól Niskaly, parádní![]()
“Kočí prostě jen dokončil svůj výpad. Jeho přítomnost na ledě byla znát,” řekl Therrien na adresu bývalého člena kádru mladých Penguins.mountain píše:K hitu od Kočího...
Stejný názor na své počínání měl i samotný Kočí. “Byl to čistý zákrok. Najížděl jsem na něj v rychlosti, ale ruce jsem měl dole. Trefil jsem ho chvíli poté, co odehrál puk,” hájí se pražský rodák usilující o šanci zahrát si říjnové utkání NHL ve své domovině. “Doufám, že jsem ho nezranil, to jsem neměl v úmyslu. Snažím se vybojovat si místo v sestavě, snažím se hrát tvrdě, ale tohle mě mrzí. Nemyslel jsem to zle.”
Rvačka Kočího s Godardem byla dozvukem předchozí akce, bitkař Pittsburghu věděl, co se od něho očekává. “Godard odvedl dobrou práci, když se zastal svého spoluhráče. To bylo pro mě dobré znamení,” pochvaloval si Therrien.
Spokojenost zavládla i na druhé straně. “Jasně jsem řekl svým nejlepším hráčům, že budou vždy chráněni. Tak to bude,” hlásal už před začátkem přípravného kempu novopečený trenér Lightning Barry Melrose. “Dokud povedu tohle mužstvo, neuvidíte, že by si na ně někdo vyšlápl. Takže nepočítejte s tím, že by Kočí začal sezónu na farmě.”
Jediný současný bitkař českého původu v NHL si projevené důvěry váží, i když ví, že jeho hra ještě není bez chyby. V letní pauze se zaměřil především na zlepšení svých bruslařských schopností. “Když dokážete dobře bruslit, zvládnete defenzivní povinnosti i forčeking. Pracoval jsem na tom celé léto. Každý má své cíle a své sny. Bude to pro mě nová výzva,” říká David Kočí.
Tak s Kočím do sestavy nikdo moc nepočítal a on nastoupí. Tak jsem zvědav, kde namačkáme ty další útočníky...
jj a myslím si, že v Praze se bude chtít Kočí ukázat, takže o tom téměřž nepochybujuprimaprema píše:Tak to by jsme se mohli dočkat nějaké pořádné bitky v Praze že?
jasně, na led se ani pořádně nedostane a když už, tak hlavně proto, aby tým třeba nabudil nějakou vyhranou bitkou. Ale i tak se nám tím zmenšuje počet možných útočníků na 11, když si odečteme, že víme první dvě dormace, tak nám zbyde 5 útočníků do 3 a 4 řady. A když víme, kolik hráčů tam můžře hrát (odhadem kolem 10), bude to zajímavý souboj o místa v základní sestavě.mountain píše:Ono Kočí může hrát i beka. Ale myslím, že to dopadne tak, že nebude nastupovat na led pravidelně, že odehraje tak 5 minut za zápas, prostě sem tam nějaké střídání aby soupeř viděl, že tam je. Možná na oslabení, ale to nevím, neviděl jsem ho ještě hrát s rukavicema a hokejkou
Přípravný kemp Tampy opustila čtveřice útočníků Blair Jones, Chris Lawrence, Sean O‘Connor a Brandon Segal a obránci Jamie Heward a Andy Rogers.
Žádné překvapení...Jones s Lawrencem by si možná občas v A týmu zahráli, ale konkurence je tam nyní taková, že se čekalo, že tihle hrát nebudou. Z Andyho Rogerse by zase mohlo být něco do budoucna.
Jinak dneska hrajeme s Pens další zápas, tentokrát doma. A jak by měla vypadat sestava?
Forwards – Ryan Malone, Steven Stamkos, Radim Vrbata, Vaclav Prospal, Jussi Jokinen, Evgeny Artyukhin, David Koci, Zenon Konopka, Jason Ward, Dana Tyrell, Paul Szczechura, Michel Ouellet
Defensemen – Shane O’Brien, Mike Lundin, Adrej Meszaros, Ty Wishart, Janne Niskala, Matt Carle
Goaltenders – Olaf Kolzig, Riku Helenius
Oproti minule tedy už nastoupí Malone, Prospal a Vrbata. Naopak je škoda, že Bochenskeho lajna se rozbila.
Hodně zvědavý budu na to, jak bude fungovat lajna Malone-Stamkos-Vrbata. Potřebujeme, aby jí to šlapalo.
Zvědavý jsem taky na Danu Tyrella, který byl naši loňskou nejvyšší volbou v draftu.
Premiéru v dresu Bolts zažije Andrej Meszaroš.
V brance se představí golmanská dvojce, která v minulém zápase nebyla ani na střídačce. Veleskušený Kolzig a vedle něj mladičky Helenius.
Žádné překvapení...Jones s Lawrencem by si možná občas v A týmu zahráli, ale konkurence je tam nyní taková, že se čekalo, že tihle hrát nebudou. Z Andyho Rogerse by zase mohlo být něco do budoucna.
Jinak dneska hrajeme s Pens další zápas, tentokrát doma. A jak by měla vypadat sestava?
Forwards – Ryan Malone, Steven Stamkos, Radim Vrbata, Vaclav Prospal, Jussi Jokinen, Evgeny Artyukhin, David Koci, Zenon Konopka, Jason Ward, Dana Tyrell, Paul Szczechura, Michel Ouellet
Defensemen – Shane O’Brien, Mike Lundin, Adrej Meszaros, Ty Wishart, Janne Niskala, Matt Carle
Goaltenders – Olaf Kolzig, Riku Helenius
Oproti minule tedy už nastoupí Malone, Prospal a Vrbata. Naopak je škoda, že Bochenskeho lajna se rozbila.
Hodně zvědavý budu na to, jak bude fungovat lajna Malone-Stamkos-Vrbata. Potřebujeme, aby jí to šlapalo.
Zvědavý jsem taky na Danu Tyrella, který byl naši loňskou nejvyšší volbou v draftu.
Premiéru v dresu Bolts zažije Andrej Meszaroš.
V brance se představí golmanská dvojce, která v minulém zápase nebyla ani na střídačce. Veleskušený Kolzig a vedle něj mladičky Helenius.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé