Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
COLUMBUS BLUE JACKETS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Tak pojďme pěkně popořadě.
Poslední dny mám nějak hektické a ulítané a času by možná mohlo být i více.
Zápas s predátory jsem sledoval a musím říct, že zápas to nebyl vůbec zlý. Oba týmy hráli velice dobře a obrana fungovala na obou stranách. Z našeho týmu jezdili všichni na doraz a připadalo mi, že absolutně každý si plnil svoji roli. Zkrátka bylo vidět, že Arniel pracuje s mančaftem dobře.
Má předpověď o fyzickém a silovém hokeji se mi vyplnila spíše tak z části. Jednoduše jsem čekal co se týče atraktivity trochu jiný hokej.
V utkání se mi samozřejmě nejvíce líbil Steve Mason. Takhle má vypadat gólman a základní stavební kámen.
Z jednotlivců bych chtěl vypíchnout ještě určitě našeho kapitána a Kuba Voráček byl také hodně viděn. R.J. Umberger klasicky znovu největší dříč. Z obránců se musí překvapivě pochválit Mike Commodore. Po zranění se vrátil vcelku ve velkém stylu.
Celkově to sedlo všem a chválit by se měli určitě všichni.
Včera jsem střetnutí s Isles nesledoval. Měl jsem trénink a poté tři pivka a nějak mi to večer zmohlo, no.
Každopdáně i přes veškerou formu a situaci soupeře si těchto dvou bodů cením. Hrát proti týmům, který táhnou dlouho sérii proher je vždy ošemetné.
Teď nás čeká dvakrát Detroit. Tohle bude hodně zajímavé a jsem na to převelice zvědav. Takový tři bodíky bych bral všemi deseti. No, uvidíme.
Co se týče našich třetích dresů tak musím konstatovat, že to je velice nepěkné a já určitě nejsem spokojen. Jak napsal Getzo Floridu v tom vidím také. Celkově mi to přijde děsně nevýrazné a nudné. Škoda.
Zápas s predátory jsem sledoval a musím říct, že zápas to nebyl vůbec zlý. Oba týmy hráli velice dobře a obrana fungovala na obou stranách. Z našeho týmu jezdili všichni na doraz a připadalo mi, že absolutně každý si plnil svoji roli. Zkrátka bylo vidět, že Arniel pracuje s mančaftem dobře.
Má předpověď o fyzickém a silovém hokeji se mi vyplnila spíše tak z části. Jednoduše jsem čekal co se týče atraktivity trochu jiný hokej.
V utkání se mi samozřejmě nejvíce líbil Steve Mason. Takhle má vypadat gólman a základní stavební kámen.
Z jednotlivců bych chtěl vypíchnout ještě určitě našeho kapitána a Kuba Voráček byl také hodně viděn. R.J. Umberger klasicky znovu největší dříč. Z obránců se musí překvapivě pochválit Mike Commodore. Po zranění se vrátil vcelku ve velkém stylu.
Celkově to sedlo všem a chválit by se měli určitě všichni.
Včera jsem střetnutí s Isles nesledoval. Měl jsem trénink a poté tři pivka a nějak mi to večer zmohlo, no.
Každopdáně i přes veškerou formu a situaci soupeře si těchto dvou bodů cením. Hrát proti týmům, který táhnou dlouho sérii proher je vždy ošemetné.
Teď nás čeká dvakrát Detroit. Tohle bude hodně zajímavé a jsem na to převelice zvědav. Takový tři bodíky bych bral všemi deseti. No, uvidíme.
Co se týče našich třetích dresů tak musím konstatovat, že to je velice nepěkné a já určitě nejsem spokojen. Jak napsal Getzo Floridu v tom vidím také. Celkově mi to přijde děsně nevýrazné a nudné. Škoda.
Dnes extrémne ťažký zápas proti Detroitu. Verím, źe zvíťazíme. Marc Methot by mal nastúpiť, je ale otázne, koho nahradí. Filatov sa po lekcii vracia späť do druhej formácie. Jediné isté sú prvé tri formácie, ako bude vyzerať obrana a štvrtý útok je eśte otázne.
Kľúče ku výhre:
1. Využívanie presiloviek: toto je prekvapujúco zatiaľ naša slabina. Dúfam, źe Russellovi prospelo pár zápasov na tribúne a dnes to rozbalí.
2. Nenechať sa zbytočne vylučovať: Oslabenia síce nemáme zlé, ale Detroit vie presilovky premeniť.
3. Nenahadzovať puk na mantinel, ale do pásma sa snažiť dostať kombinačne. Detroit má kvalitnú obranu, mali by sme problémy získať puk.
4. Forčeking a skvelá obrana: dôvody netreba spomínať.
Kľúče ku výhre:
1. Využívanie presiloviek: toto je prekvapujúco zatiaľ naša slabina. Dúfam, źe Russellovi prospelo pár zápasov na tribúne a dnes to rozbalí.
2. Nenechať sa zbytočne vylučovať: Oslabenia síce nemáme zlé, ale Detroit vie presilovky premeniť.
3. Nenahadzovať puk na mantinel, ale do pásma sa snažiť dostať kombinačne. Detroit má kvalitnú obranu, mali by sme problémy získať puk.
4. Forčeking a skvelá obrana: dôvody netreba spomínať.
Hrať sme zle nehrali, ale to využívanie presiloviek.... . Tragédia. Chýbala kombinácia, obrancovia to ćasto nahodili na mantinel, kde nemali hráći Detroitu problémy so získaním puku. Taktiež mi chýbala prekvapujúca prihrávka.
Kto ma dnes prekvapil bol Jared Boll, bol výnimkou Steveho Masona, našim najlepším hráčom. Sklamal ma naopak Nikita Filatov, trošku viac źivota do toho umierania by nezaškodilo. Ale aspoň si svoju tragickú hru uvedomuje.
Kto ma dnes prekvapil bol Jared Boll, bol výnimkou Steveho Masona, našim najlepším hráčom. Sklamal ma naopak Nikita Filatov, trošku viac źivota do toho umierania by nezaškodilo. Ale aspoň si svoju tragickú hru uvedomuje.
V pátek jak už jsem psal v chatu jsem byl v hospodě fandit mé
Plzni a tak nějak se to protáhlo a utkání s křídlama jsem bohužel nesledoval. Sakra to v té NHL nevím kdy hraje Plzeň.
Výsledek zamrzel a to ještě když jsem četl, že ta hra nebyla vcelku vůbec špatná, ale skóre zápasů často rozhodují přesilovky a ty máme od prvního hracího dne přímo zoufalé a tak se nad tím už ani nepozastavuji.
Ten Huselius mi sakra překvapil. To je nemilé. Já jsem jeho návrat očekával už brzo a on ještě jeden měsíc.
mt-svk: Sice jsem po pátku a včerejším maturáku ještě nějak mimo, ale Žerděv za Huseliuse?
To snad nemyslíš vážně?
Výsledek zamrzel a to ještě když jsem četl, že ta hra nebyla vcelku vůbec špatná, ale skóre zápasů často rozhodují přesilovky a ty máme od prvního hracího dne přímo zoufalé a tak se nad tím už ani nepozastavuji.
Ten Huselius mi sakra překvapil. To je nemilé. Já jsem jeho návrat očekával už brzo a on ještě jeden měsíc.
mt-svk: Sice jsem po pátku a včerejším maturáku ještě nějak mimo, ale Žerděv za Huseliuse?
Dawe4 píše:V pátek jak už jsem psal v chatu jsem byl v hospodě fandit méPlzni a tak nějak se to protáhlo a utkání s křídlama jsem bohužel nesledoval. Sakra to v té NHL nevím kdy hraje Plzeň.
![]()
Výsledek zamrzel a to ještě když jsem četl, že ta hra nebyla vcelku vůbec špatná, ale skóre zápasů často rozhodují přesilovky a ty máme od prvního hracího dne přímo zoufalé a tak se nad tím už ani nepozastavuji.![]()
Ten Huselius mi sakra překvapil. To je nemilé. Já jsem jeho návrat očekával už brzo a on ještě jeden měsíc.![]()
mt-svk: Sice jsem po pátku a včerejším maturáku ještě nějak mimo, ale Žerděv za Huseliuse?To snad nemyslíš vážně?
Dnes je dobrý hrací čas, 23:00, dúfam, źe budeš pozerať. Ja sa budem snažiť. Vonku sa nám darí viac, takže snáď vyhráme.
Moreau by mal nastúpiť už proti Nashville, som zvedavá, ako dopadne súpiska. Podľa mňa sa zo zostavy spakuje MacKenzie, Murray sa presunie na post centra a Dorsett pôjde na ĺavé krídlo. Prípadne je možný variant č. 2, Moreau do štvrtého útoku na rozohranie a tretí útok nezmenený.
Inak, niektorí fans uvažujú o zmenách v útokoch, prvý by mal hrať v zloźení Nash--Brassard--Filatov a druhý Umberger--Vermette--Voráček. S tým by som súhlasila, keďźe proti najlepším hráčom súpera hrajú najmä druhý a tretí útok. Taktieź Kubo svojou postavou viac vyhovuje druhému útoku, predsa to pri hre pri mantineli zaváži. A nesmieme zabudnúť, že práve útok Umby--Vermy--Kubo hral v našom jedinom play-off najlepśie. No a Filly by sa pri Nasherovi mohol chytiť, podobne, ako to bolo s Brassom, ktorý hral na začiatku sezóny ako hráč 4. útoku AHL, a Kubom.
Ak by sa vśetky útoky spojazdnili, mohli by sme vymeniť Huseliusa za schopného defenzívneho obrancu.
Však jasný. Žerdev je Žerdev.
To už mluví samo o sobě.
No dnes je sice velice dobrý čas, ale ještě nevím. Měl jsem dva náročné večery a zítra vstávám v pět. A tak to nevidím dobře. Ještě uvidím.
No kdybychom dneska vyhráli bylo by to fajné a pěkné zakončení dalšího měsíce.
Co se týče těch změn v útoku nevypadají marně.
No dnes je sice velice dobrý čas, ale ještě nevím. Měl jsem dva náročné večery a zítra vstávám v pět. A tak to nevidím dobře. Ještě uvidím.
Ešt keby ich chel Arny spojazdniť. Tiež by nezaškodilo pozrieť si naše jediné PO.Dawe4 píše:Však jasný. Žerdev je Žerdev.To už mluví samo o sobě.
![]()
Keďźe vidím, źe sa na Filatova kydá, pozrela som si štatistiky Stamkosa v jeho prvej sezóne. Tu sú:
do 30. decembra:
36 4 9 13 -10 , väčší ice-time s lepšími hráčmi. Presnejšie tu: http://www.nhl.com/ice/player.htm?id=84 ... 9&view=log
Nikita hrá svoju prvú celú sezónu.
do 30. decembra:
36 4 9 13 -10 , väčší ice-time s lepšími hráčmi. Presnejšie tu: http://www.nhl.com/ice/player.htm?id=84 ... 9&view=log
Nikita hrá svoju prvú celú sezónu.
Zápas som pozerala až od druhej tretiny, nefungoval mi stream.
Z toho, čo som videla, môźem súdiť jedno, tragická obrana sa ukázala sa v plnej nahote. Rýchlosť, rozohrávka a pozićné postavenie sú pre ňu pojmy neznáme. A pritom by stačilo pár ich vymeniť za drafty, povolať Holdena a jedného z dvojice Moore/Goloubef, možno Savard.
A útok? Bojovnosť je síce pekná, ale keď tomu chýba rýchlosť a kombinácia (prvý útok výnimka), je dosť zloźité hrať proti tímom ako Detroit. A to našim chýbalo. Vermette a Clark... hrali vôbec? Ach áno, Vermy sa trafil svojou jedinou strelou v PP (a vôbc, celkovom priebehu zápasu) do priestoru bred bránku, včítane zblokovaných a minutých striel. Bude za svoju hru sedieť? Pochybujem. Clark... slabota, sedieť ale urćite nebude. Nasher sa ale tiež nevyznamenal, podľa logiky by mal sedieť. Bude? Zabudnite. Tretí útok sa snažil, ale stačil jedine Pahlsson, Dorsett s Wilsonom nestíhali. Štvrtý hral málo.
Naše PP komentovať nebudem, nie sme schopní využiť ani 5:3.
Svetlá výnimka... Steve Mason. Ak by nie jeho, máme tam oveĺa viac ako 4 góly (v jeho sieti 3, jeden do prázdnej bránky).
Ak Filatov sedel za svoju hru proti Wings v piatok, kto bude sedieť teraz? 7/8 tímu?
EDIT: gól bol pripísaný Umbergerovi, Vermette a Voráček asistencie.
Z toho, čo som videla, môźem súdiť jedno, tragická obrana sa ukázala sa v plnej nahote. Rýchlosť, rozohrávka a pozićné postavenie sú pre ňu pojmy neznáme. A pritom by stačilo pár ich vymeniť za drafty, povolať Holdena a jedného z dvojice Moore/Goloubef, možno Savard.
A útok? Bojovnosť je síce pekná, ale keď tomu chýba rýchlosť a kombinácia (prvý útok výnimka), je dosť zloźité hrať proti tímom ako Detroit. A to našim chýbalo. Vermette a Clark... hrali vôbec? Ach áno, Vermy sa trafil svojou jedinou strelou v PP (a vôbc, celkovom priebehu zápasu) do priestoru bred bránku, včítane zblokovaných a minutých striel. Bude za svoju hru sedieť? Pochybujem. Clark... slabota, sedieť ale urćite nebude. Nasher sa ale tiež nevyznamenal, podľa logiky by mal sedieť. Bude? Zabudnite. Tretí útok sa snažil, ale stačil jedine Pahlsson, Dorsett s Wilsonom nestíhali. Štvrtý hral málo.
Naše PP komentovať nebudem, nie sme schopní využiť ani 5:3.
Svetlá výnimka... Steve Mason. Ak by nie jeho, máme tam oveĺa viac ako 4 góly (v jeho sieti 3, jeden do prázdnej bránky).
Ak Filatov sedel za svoju hru proti Wings v piatok, kto bude sedieť teraz? 7/8 tímu?
EDIT: gól bol pripísaný Umbergerovi, Vermette a Voráček asistencie.
wtf?
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé