myslel som si že to bude ničim takým..
tak uprimnu soustrast kamarade raz sa aj tak všetci stretneme tam hore:-)
a na dlašiu ezonky ma tu vymeniš ty:-)
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
ICE CATS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
NEMOZNE SA STALO SKUTOCNOSTOU, ZAZRAKY EXISTUJU, TO UZ VIEM, ALE DNES MA TO ESTE VIAC UTVRDILO :modlenie:
napokon ste siahli spolocne s FD na 3. miesto v 6. kole, ziskali 11 bodov a v tabulke zakladnej casti skoncili s rovnakym poctom bodov ako PT (mali lepsie umiestnenia, preto su 6.) na poslednom, 7. postupovom mieste o bod pred FB, vdaka vybuchu SP, ale predovsetkym vdaka 15b phillyho, ktory ma nahradil, jeho 9b a hlavne tip X na zapas CBJ-CHI vojde do dejin IC
ano ano ano, napokon som rad, ze to co som spravil bolo dobre
a bombonik na zaver, 1. kolo playoff
MB - IC
napokon ste siahli spolocne s FD na 3. miesto v 6. kole, ziskali 11 bodov a v tabulke zakladnej casti skoncili s rovnakym poctom bodov ako PT (mali lepsie umiestnenia, preto su 6.) na poslednom, 7. postupovom mieste o bod pred FB, vdaka vybuchu SP, ale predovsetkym vdaka 15b phillyho, ktory ma nahradil, jeho 9b a hlavne tip X na zapas CBJ-CHI vojde do dejin IC
ano ano ano, napokon som rad, ze to co som spravil bolo dobre
a bombonik na zaver, 1. kolo playoff
Seabrook, hoď mi na QIP info, až budu moct tipovat, ať to neprošvihnu. Teď jsem tu byl po delší době a nestačil jsem se divit, kolik bodů jsem udělal za to kolo
Není špatný tipovat celý kolo vždycky najednou a navíc na to, že nesleduju tuhle sezónu vůbec NHL jsem až moc spokojen. Snad bude pro playoff více času a trochu se kouknu na tabulky a výsledky NHL, ať jsou tipy ještě lepší
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé