Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ARIZONA COYOTES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Calgary ani Edmonton jsem bohužel neviděl (Edmonton máme tenhle měsíc ještě dvakrát a s Calgary jsme mohli doufat v body jenom zázrakem, takže jsem hádam zas o tolik nepřišel...), no hodnotit teda nebudu... 50 % z tohodle tripu složenýho z back-to-back zápasů by bylo normálně ok... bohužel předtím jsme zase ztratili body ve dvou domácích zápasech (doma už jsme prohráli 5 zápasů v řadě :sok: ) ... takže se pomalu ale zatraceně jistě vzdalujeme od play off...

teď nás čeká v násedlujících 14 dnech 5 zápasů, z toho všechny doma (LA, Boston, Nashville, Minnesota, Edmonton)... jestli ani tady nezískáme nad 50 % bodů, tak už začne bejt seriózně dost zle...
Proti LA jsem viděl jenom první třetinu... no po další porážce už se začala třást zem...

Klinkhammer vytrejdovanej do Pittsburghu za Philipa Samuelsona
- Hammer měl perfektní minulou sezónu, no letos bohužel hráčů jako on máme dost, takže jeho odchod vítám.. velice jednoduchej hokej hraje.. typickej role player.. jestli Pittsburgh potřeboval zrovna tohle.. nevim.. to je na nich, vedle dvou kvalitních hráčů dokáže zahrát rozhodně dobře, no neni to hráč od žádnýho vymejšlení... nám se určitě uleví od jeho one way smlouvy (právě jeho odchod by měl uvolnit místo našim talentovaným mladíkům, kteří jinde, než právě na jeho místě nastupovat nemůžou :cool: )
- Samuelsona vůbec neznam, podle slov Maloneyho by měl začít na farmě

Schlemko na farmu, Martinook s Cambellem up
- Schlemko už dřív cleernul waivers a stěhuje se do Portlandu
- opačnym směrem de Campbell ( :neviem: .. měl by to bejt trvrdej typ beka, čistič :) )
- Martinook by měl asi zaujmout Klinkhammerovo místo

Chipchura na waivers
- čtvrtá řada se nám ustálila ve složení McMillian - Vitale - Crombeen a hrajou takhle zatraceně dobře... pro Chipa teda u nás není místo (ve vyšších řadách se moc neosvědčil) ... uvidíme jestli ho někdo stáhne, když ne, tak podle Maloneyho je dost reálný, že i přes absolvování waivers zůstane s hlavním týmem

Trochu se nám to promíchalo, no já pořád doufam, že ta hlavní změna přijde v pozici modrýho půlkruhu... Dejte šanci Dubnykovi.. :pray: já už upřímě začínam bejt na Smithe alergickej, a to i když nic nepokazí :grc:
Kurňa Boedker nějak vyhasnul od toho úvodu sezóny.. Celkově jsem od vás čekal lepší výkony západní přátelé.. :|
při faktu, že jsme loni skončili mimo play off; po odchodu Vrbaty s Ribeirem a žádnym příchodu je to asi logické vyústění.. na druhou stranu to co jsme předvedli proti Bostonu to byl vyloženě AHL výkon :hehe: (resp. viděl jsem jenom první třetinu, ale stačilo) ... takovymhle způsobem asi v týhle lize nevyhrajeme moc zápasů...

teď mi to na sledováni vůbec moc nevycházelo :( .. příští tejden už bych měl zase vidět celý zápasy, tak snad se to tý doby v kabině něco změní :pray:

Boedker to má těžký... ono se těžko prosazuje, když hraješ v lajně s Korpikoskim, kterej v 95 % případů nemá na hru absolutně žádnej vliv.. to je jako kdyby hráli v lajně s Vermettem jenom ve dvou :thumbsdown:
Obrázek

aspoň, že váš majiteľ v tom má jasno... :lol:
Wanic píše:Boedker to má těžký... ono se těžko prosazuje, když hraješ v lajně s Korpikoskim, kterej v 95 % případů nemá na hru absolutně žádnej vliv.. to je jako kdyby hráli v lajně s Vermettem jenom ve dvou
Co takhle mu to trápení ukončit a přivíst radši super prospekta do obrany, třeba Dumoulina? :frajer2:
Vader píše:Co takhle mu to trápení ukončit a přivíst radši super prospekta do obrany, třeba Dumoulina? :frajer2:
Lol. Ještě to tak..
nevim proč se nesnažíme přívést nějakýho skilled hráče do útoku.. ou, nebo možná vim.. protože skill stojí prachy, a to si v současnosti nemůžeme dovolit... :neviem: .. nebo nedisponujeme žádnou kvalitní ztratitelnou protihodnotou, abysme takovýho hráče mohli získat via trade :neviem: ... ok nevim.. ale něco mi říká, že Martinook asi zrovna nebude ten spasitel, na kterýho čekáme a ztráta kterou nabíráme se už teď dá směle označit za téměř nedohnatelnou :jn:

No Gosbee naznačuje nějakou světlou (ať už blízkou nebo vzdálenou) budoucnost, která nás čeká (a nemine)... tak to jsem teda zvědav :dup:
Letošní play off hunt nám začal trochu dřív... (ty nejlepší týmy se do PO módu dostanou až těsně před začátkem vyřazovací části.. většinu týmu bojujících o play off to čeká po all star game nebo někdy začátkem února, no my s tim musíme začít už teď...)

máme ztrátu (na uspokojující příčky) cca 10 bodů... jestli si chceme udržet nějakou reálnou naději na play off.. je třeba začít tohle manko vymazávat, ne ho nadále prohlubovat..

rozpis v prosinci neni zas tak zlej (poměr vysoce kvalitních soupeřů s těma hratelnějšíma je celkem ok + máme docela dost dní volna a polovinu zápasů hrajeme doma = takže na to se vymlouvat nemůžeme) .. je to o bodech, tak snad je začenem sbírat

do boje deme v tomhle složení:
Boedker - Vermette - Doan (chválabohu zase spolu => Boedkerova čísla půjdou zase nahoru, jestli se teda tahle lajna udrží pospolu)
Reider - Gagner - Korpikoski (duo Gagner, Korpikoski má pořád co dokazovat... a na lepší načasování už čekat nemůžou => na jejich nebezpečnosti bude podle mě stát náš případnej úspěch/neúspěch)
Erat - Hanzal - Moss (úplně nová řada, uvidíme co přinese... osobně se mi to na papíře hodně líbí)
McMillian - Vitale - Crombeen (neni co řešit)
(Chipchura - Martinook)

Ekman-Larsson - Michálek (neni co řešit)
Yandle - Stone (neni co řešit)
Summers - Murphy (Murphy ok, uvidíme kdo ze zbylých třech bude hrát, asi se budou točit)
(Gormley - Schlemko)

Smith (?? time to shine)
(Dubnyk)

:box:
dneska si na vás vstanu a kouknu to. Lajna s Boedkerem mě láká. Mikkel!
Wanic píše:Letošní play off hunt nám začal trochu dřív... :box:
Obrázek
:hahano: ... s takovouhle mentalitou bysme byly už dávno v Seatlu ...

it is what it is... musíme to zkousnout a dál bojovat (ten včerejší výkon zase nebyl tak hroznej jako vypovídá výsledek - proti Bostonu resp. oproti první třetině proti Bostonu - to byl daleko lepší výkon... byla vidět bojovnost, útok vypadal celkem ok - ty řady se mi takhle celkem líbí ... nějaký šance jsme si vytvořili... dopadlo to jak dopadlo, věřim, že se stejnym výkonem v příštím zápase urveme body)

btw. možná zkusit do kasy Dubnyka :dup: nechci to všechno svádět na Smithe, ale Coyotes dokázali vyhrávat vždycky jenom tehdy, když měli kvalitního golmana, a Smith prostě v současnosti kvalitně nechytá, jakkoliv mu to nezlehčujeme.... pošlete tam Dubnyka :pray: , předveďte podobnej výkon jako dneska :pray: a výsledky se dostaví :yes:
Ocekavam trade. Je fuk, ze letos to je odpiskane, cim dric se zacne neco dit, tim driv se muze tvorit chemie mezi hraci. Vytrrjdoval bych Gagnera. U vas nehraje fakt nic a to mohu rict s cistym svedomim, jelikoz sem jej tri roky sledoval poctive u Oilers.. Gagner absolutne nesedi do tohoto stylu. Takze trade za kridlo k Eratovi a Hanzalovi. Ten odchod Vrbaty mrzi no.. Citelne ted chybi pac mate jen jednu lajnu. No to uz tu ale receno bylo. Boedker, Vermette a Doan slusne, no i tak jsem cekal, ze Gagner pujde na RW k Boedkerovi a Vermettovi. Dle meho by to mohlo fungovat. Gagner tvori, Vermette tak nejak rozbiji a brani a Boedker pali. Hanzal pak kdysi s doanem taky umel. Uvidime. Snad pristi rok prorazi do acka Domi a na draftu vytahnete nejakeho ofenzivniho hrace. :) no stale vam preji a na zapade i fandim! Sympataci jste, hlavne ty vase oslavy goly s placanim rukou si uzivam. :yes:
ze letos to je odpiskane
:hahano: K postupu do play off je potřeba cca 95 +/- bodů, abysme týhle hranice nemohli dosáhnout, musíme mít cca 37 proher v normální hrací době... posledně když jsem se koukal do tabulky, tak jich tolik ještě nemáme, takže nic odpískanýho neni.. :neviem:

trade bysme btw. asi přivítali všichni.. pravda ale je, že minimálně do trade deadline nejspíš nepřijde, takže se s tim musíme smířit a vyhrávat s tim, co máme... Gagner neni žádná sláva no.. taky ho s Korpikoskim okamžitě zase přeřadili do třetí lajny (aspoň podle složení řad z dnešního resp. včerejšího tréninku) :D ...

tak nebo tak, díry se vykopávaj proto, aby byly zase zaházeny... příští zápas očekávam výhru, což by byl imho dobrej re-start :dup: :box:
Guddy.44 píše: U vas nehraje fakt nic
Gagne dneska healthy scratch :frajer2:
a takhle ten comeback začíná... :petrik:
Porazili jate nas v OT,jeste s odrenejma usima... Tak to jdete letos na SC,urcite :giggle:
Marman píše:Tak to jdete letos na SC,urcite
wow :klobuk: .. jsem rád, že nejsem jedinej, kdo si tuhle skutečnost již uvědomil :cool: .. absolutní souhlas... :yes: jedinou otázkou tak podle mě zůstává, komu ho Doan předá jako druhýmu.. jestli Yandlovi nebo Hanzalovi... Já bych byl pro Yandla :hmm: ...
Spatnej vykon. Absolutne bez napadu. Yandle jedna chyba za druhou, Boedkera sem ani nevidel, Doan frustrovanej.. Snad jen Ekman zaslouzi za ten senzacni vypich puku palec nahoru. Samozrejme Dubnyk nejlepsim hracem, ten zaslouzi vic jak palec hore. V prvni tretine byl famozni. Nicmene i ty by jsi uz mohl videt, ze letos to ke naprosta katastrofa. Za posledni mesic mate skalp jen Edmontonu. Silny tym jste neporazili uz pekne dlouho. Jo a furt nechapu, proc Boedkera nezkusi s Gagnerem..

Jinak MacMilan je snad nejcastejsim hracem, co jej souper nachyta tvrdym bodycheckem.. :hroza:
Guddy.44 píše:Nicmene i ty by jsi uz mohl videt, ze letos to ke naprosta katastrofa
:lol2: :lol2: :thumbsdown:

proti LA jsem viděl až druhou půlku zápasu (akorát jsem přišel a Chipchura vstřelil gól :slintac: ) .. naprostou katastrofou bych to ale rozhodně nenazýval :) ... když si to tak člověk vezme, tak ono je ve finále celkem jedno, kdy jakej tým ty svý prohry nastřádá... jestli si je rozloží rovnoměrně do celý sezóny nebo si je vybere takhle v úvodu jako letos my...

Pořád máme vela positiv.. už v Minnesotě se začalo blýskat na lepší časy, tenhle zápas to trochu přibrzdil, no zlepšení je nevyhnutelný... teď je holt na týmu deka, až se nám povede nastřádat dvě, tři vítězství v řadě, vrátí se zase sebedůvěra a výkony půjdou nahoru.... v Dubnykovi máme zase oporu v bráně.. Tippett je pořád jeden z nejlepších trenérů v NHL, obranu máme solidní a aji útok už vypadá sehraněji (proti LA se těžko prosazuje kdekomu).... takže je jenom otázka času, než se věci začnou vyvíjet správným směrem

+ Calgary konečně začalo suckovat (oni jsou náš lístek do play off)... ztrácíme na ně 11 bodů a máme 3 zápasy k dobru, kdyby se nám povedla nějaká winning strike, může to být pořád rozdíl 5 bodů, což je rozhodně dohnatelný...

problémem bude, aby nám až do finále Stanley Cupu vydržely síly, když s tim huntem začeneme už takhle brzo.. ale tak, kvalitní manšafty se s timhle musejí vypořádat a my si za to všehovšudy můžeme sami, takže nám prostě nic jinýho nezbývá.... :yes:
:-D :-D ..
Mňa tu niekto nazval že "Večný optimista Pasha" ... Čo je potom Wanic ? :lol2:
14 bodů ztráta tady není co řešit :scare:
Pasha píše: ... Čo je potom Wanic ? :lol2:
Feťák :giggle:

Btw. Dneska jsem koukal na zapas s LA a musim rict,ze ten Dubnyk zadna slavq teda.. Cisla slusny,ale stejne stoji za prd.. Stejnak jako u nas,takze :neviem:
Marman píše:Btw. Dneska jsem koukal na zapas s LA a musim rict,ze ten Dubnyk zadna slavq teda.. Cisla slusny,ale stejne stoji za prd.. Stejnak jako u nas,takze :neviem:
Si asi prospal prvni tretinu, tam Arizone drzel sance na body prakticky sam. Ze ke koncu uz to nedaval bude tou strasnou obranou, co mu vubec nepomahala.
2310 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS