Odpíš na pmCathy píše:Cely tyzden vediem, predposledny den remizka a nakoniec prehram![]()
![]()
![]()
no nic...nestastie hre v stastie v laske...
Obrancov som mal už 8 či 9
Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.
Odpíš na pmCathy píše:Cely tyzden vediem, predposledny den remizka a nakoniec prehram![]()
![]()
![]()
no nic...nestastie hre v stastie v laske...
Ty si trejdovat nechcel, tak musim riešiť plány B, D a Okajo píše:Ohlund+Cathy?Ohlund píše:Odpíš na pmCathy píše:no nic...nestastie hre v stastie v laske...![]()
Bum 1-12 a je rozhodnutéOhlund píše:
Tento týždeň hrám s tímom z hornej polovice , takže dostanem náklep 3:13, potom príde slabý dejf a vyhram 6:5 , klasikauž ma to takto prestáva baviť, tak sa bavím aspoň trejdmi.
Písali že s tým zlomeným prstom môže byť mimo aj 3-4 týždne, vynechal 2 zápasy a dnes už možno nastúpicepi píše:Ryan is out indefinitely with a fractured finger.Ohlund píše: a budem konečne v plnej sile..![]()
![]()
Ono to berie rovnako ako normálne odchytaný zápas, to je dosť veľka pikačovina IMO.cepi píše: pri 5 gole od ANA ide do brany doslova na par minut Backstrom, lapi nehorazne 3 strely a vyrovnava celkove G stats na 2:2.... GAA 0.00 - SV% 1.000.... postacili 3 zakroky![]()
![]()
Fleuryho risknem. Ale na bufalákov nemám nervy.Ohlund píše:Lukáš už asi brankárov nedá tak stále môžem vyhrať aj W a SV
haluz riadna ale to, ze sa to pritrafi akurat mne, ked sa s tymi G se°iem od zac.sezony to nemôze byt nahodaLukas33 píše:Ono to berie rovnako ako normálne odchytaný zápas, to je dosť veľka pikačovina IMO.cepi píše: pri 5 gole od ANA ide do brany doslova na par minut Backstrom, lapi nehorazne 3 strely a vyrovnava celkove G stats na 2:2.... GAA 0.00 - SV% 1.000.... postacili 3 zakroky![]()
![]()
cepi píše:lol s tymi G je to uz vazne v prdeli, tuto sezonu sa uz k nim nebudem radsej vyjadrovat
v tomto matchi som pocital aj s vitazstvom v tejto stat 4:0 (ze konecne!), nakolko G od Cathy dovolenkuju a vsetko prebiehalo podla planov, moji G mohli v podstate aj ementalovat
pri 5 gole od ANA ide do brany doslova na par minut Backstrom, lapi nehorazne 3 strely a vyrovnava celkove G stats na 2:2.... GAA 0.00 - SV% 1.000.... postacili 3 zakroky![]()
![]()
ale aspon zistujem ze to nakoniec ide aj bez golmanov
zvysok podla predpokladov, snad to ukocirujem aj v plus/minus (inak moje celkove minusove plus/minus lolooool v ppp strata hratelnych 3 bodov, na hity to dam, nula svieti pri GWG a SHO, je este o co hrat, nutne potrebujem vyrazne vitazstvo kuva
Cathy ak by sa viac snazila, vo vseobecnosti by mohla hrat daleko vyrovnanejsiu partiu, takto to podla mna riesi pro forma, aktivuje si sice supisku, ale to je asi tak vsetko, prakticky nulovy pohyb na moves, waivers poli, taky IR Boychuk jej tam svieti mozno dobre 2-3 tyzdne, ale dat si ho na IR (dalsi Sekera,Gionta) a zriesit hraca do pola, nezajem