Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
TAMPA BAY LIGHTNING
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Ze strany TB opravdu nepochopitelný krok - zbaví se zkušeného beka (nyní tam je fakt již jen mateřská školka) a Picyho, který bude do 2 let skvělým bekem
!!!! Na tomto trejdu jednoznačně vydělala Ottawa, které k již skvělému útoku velmi dobře doplnila i obranu a ziskem Kuby a Picyho si neskutečně pomohla
!!!! Vedení TB opravdu nechápu - útočníků na 2 týmy a obrana žádná
!!!!
Ještě na tom nechápu to, že Sens by Mezsároše stejně neudrželi, tak se ho logicky chtěli zbavit a to i mírně pod cenou, ale my jim nabídnem ještě nad cenu, nechápu....jinak už odmítám spekulovat, kdo všecko přijde nebo by měl přijít, stane se totiž vždycky opak....věřím tomu, že osazenstvo tohoto fora by poskládalo lepší obranu než celé nové vedení (ikdyby sme to nechali tak jak to bylo - viz můj nedávný post, tak to bude lepší
).
Teď čekám výměnu Martyho St.Louise do Detroitu za Cheliose - staříky máme v oblibě
Teď čekám výměnu Martyho St.Louise do Detroitu za Cheliose - staříky máme v oblibě
Myslím , že je to možnémountain píše:Ještě na tom nechápu to, že Sens by Mezsároše stejně neudrželi, tak se ho logicky chtěli zbavit a to i mírně pod cenou, ale my jim nabídnem ještě nad cenu, nechápu....jinak už odmítám spekulovat, kdo všecko přijde nebo by měl přijít, stane se totiž vždycky opak....věřím tomu, že osazenstvo tohoto fora by poskládalo lepší obranu než celé nové vedení (ikdyby sme to nechali tak jak to bylo - viz můj nedávný post, tak to bude lepší).
Mezsaroš-Ranger
Carle-O´Brien
Souhlasím z Leci to je solidní základ obrany.Myslím,že Tampa touto výměnou vůbec neprodělala.Oni potřebují letos uspět a při vší úctě Kuba už má nejlepší za sebou.Picard je možná perspektiva do budoucna,ale nemá momentálně tolik zkušeností.Ottawě ze slavné obrany zbyl jen Chris Phillips a nevím,nevím zda to bude stačit.
Carle-O´Brien
Souhlasím z Leci to je solidní základ obrany.Myslím,že Tampa touto výměnou vůbec neprodělala.Oni potřebují letos uspět a při vší úctě Kuba už má nejlepší za sebou.Picard je možná perspektiva do budoucna,ale nemá momentálně tolik zkušeností.Ottawě ze slavné obrany zbyl jen Chris Phillips a nevím,nevím zda to bude stačit.
"Teším sa na pôsobenie v Lightning. Som veľmi šťastný z príchodu do Tampy Bay a už sa neviem dočkať šance využiť možnosť hrať za tento tím. Mali by sme mať skvelý tím a už sa neviem dočkať začiatku sezóny," povedal v stanovisku Meszároš
Podľa denníka Tampa Tribune sa Meszároš dohodol na sumu približne 24 miliónov dolárov za celé šesťročné obdobie, ďalšie kanadské zdroje hovoria o 5 miliónoch za sezónu
Podľa denníka Tampa Tribune sa Meszároš dohodol na sumu približne 24 miliónov dolárov za celé šesťročné obdobie, ďalšie kanadské zdroje hovoria o 5 miliónoch za sezónu
Tak Andrej to podškrábnu na 6 let, neoficiálně by to mělo být za tyhle sumy:
08/09 - 2.50mil
09/10 - 3.25mil
10/11 - 4.00mil
11/12 - 4.00mil
12/13 - 4.75mil
13/14 - 5.50mil
Takže stoupající plat, který tak počítá s tím, že se Andrej bude zlepšovat - doufejme v to, protože za všechny 3 sezony sbíral prakticky pořád stejně bodů, takže zatím ta tendence moc stoupající není...
Ale celkově je 6let za 24mil za něho tak akorát na hraně stropu myslím (heh, já něco nekritizuju???
), ale ty práva, ty přišly draho....
08/09 - 2.50mil
09/10 - 3.25mil
10/11 - 4.00mil
11/12 - 4.00mil
12/13 - 4.75mil
13/14 - 5.50mil
Takže stoupající plat, který tak počítá s tím, že se Andrej bude zlepšovat - doufejme v to, protože za všechny 3 sezony sbíral prakticky pořád stejně bodů, takže zatím ta tendence moc stoupající není...
Ale celkově je 6let za 24mil za něho tak akorát na hraně stropu myslím (heh, já něco nekritizuju???
Ottawa se nebude zhoršovat. Pokud mu nešlo o peníze, tak by zůstal v OTT, ale tady bych viděl prachy. Přeci jenom Ottawa je kvalitnější mužstvo než TampaSelly8 píše:Tak podle posledni ( snad uz oficialni ) zpravy podepsal mazsaros na 6 let za 23mil, coz si myslim ze pro tampu neni spatne. Nejsem si ale jisty jesli mu ottawa nenabizela podobnou sumu... mozna chtel jenom vypadnout ze zhorsujici se ottawy
Tak urcite v tom byly prachy, ale ja jsem to myslel spis tak ze po tom co hrali senators finale, tak loni to byla bida... NAvic odesel redden tak ti pavle nevim... Mozna to nebude sestupna dentence jejich vykonu a letos se zvednou :ja_neviem: Ale vic jsem zvedavy na tampu, po tom ce se jejich kabina pekne provetrala me zajima jak se jim bude darit
Takze o tom jestli bude lepsi ottawa nebo tampa se rozhodne az v prubehu sezony, ikdyz senators maji urcite vyvazenejsi sestavu ( ale ty 1. lajny jsou si secsakramentsky podobne
)
Řeknu to takhle, když jssem viděl kdo všechno z Ottawy v létě odchází a jak hrála Ottawa v minulém roce, měl jsem dojem, že to tenhle rok bude boj o play-off. Když jsem slyšel, že Meszároš obdržel offer sheet, věřil jsem Ottawě opět mnohem míň. A když jsem zjstil, že byl Meszároš vyměněn do Tampy za Picarda, Kubu a 1. draft, opět s nimi počítám do play-off
Sice to sem nepatří, ale určitě víte o tradu McCaba...proč tohle nešlo udělat z naší strany? Panthers se k němu dostali poměrně levně, rozhodně x-krát levnějc, než my jenom k právům na Mezsároše...Leafs by se navíc hodil i nějaký ten útočník...
To mě štve toto, že divizní rival sežene takového beka prakticky jenom za akceptování jeho platu (jo, Van Ryn není špatný bek, ale McCabe je určitě lepší), a my musíme jenom na práva vynaložit takové prostředky!
To mě štve toto, že divizní rival sežene takového beka prakticky jenom za akceptování jeho platu (jo, Van Ryn není špatný bek, ale McCabe je určitě lepší), a my musíme jenom na práva vynaložit takové prostředky!
To mas pravdu, taky jsem tajne doufal, ze se McCabe pokusime ziskat. Holt asi uz nebylo za co ... a uprimne Mezsaros ma karieru pred sebou. Ovsem souhlasim ze kdyby se podarilo vymenit McCabe za Kubu + 1draft tak jsme mohli mit mentora pro obrance a Picarda. No nic ... Lawton ma asi svoji hlavu a OK hockey sve moznosti.
Tady se koukam nic nedeje, tak aspon hlasim novy clanek na http://www.lightning.cz/ : Torts bez úcty k novým majitelům
Mno neděje sa nic, nevadí, tak přihodím takové predikce, jak se bude vést jednotlivým hráčům Tampy příští sezonu (není to z mojí hlavy
):
http://games.espn.go.com/fhl/tools/proj ... oryGroup=1
Zdá se mi, že tam mají všichni nějak moc bodů, to tak vypadá, že se zavedou ještě třetí asistence a budem dávat 6 gólů za zápas. A podle statistiky +/- ,kdy skoro všichni naši hráči sou v minusu, tak to budem dostávat 7 gólů, ale brankáři mají průměr všichni pod 3, takže nevím no, je to spíš pro pobavení
http://games.espn.go.com/fhl/tools/proj ... oryGroup=1
Zdá se mi, že tam mají všichni nějak moc bodů, to tak vypadá, že se zavedou ještě třetí asistence a budem dávat 6 gólů za zápas. A podle statistiky +/- ,kdy skoro všichni naši hráči sou v minusu, tak to budem dostávat 7 gólů, ale brankáři mají průměr všichni pod 3, takže nevím no, je to spíš pro pobavení
... kdyby si FIlip Kuba obcas precetl na klubovym foru a na prispevcich pod blogy EE a DC tak by ho nesokovala. CO si o FIlipovi mysli kanadsko-americka fanouskovska zakladna to je vazne ostuda (jejich). Vubec ... nemate pocit ze rada tamnich fanousku (nechtel jsem napsat vecina) je ameriko nebo kanadostredna ? Ptijde mi ze aby se tam evropan zavdecil tak musi byt buh a stejne je jim to mnohdy malo.cepi píše:Filipa Kubu výměna do Ottawy šokovala
Pavle N., ja bych nepredjimal...
Mimochodem dalsi fama: Tampa courts Sundin
http://www.globesports.com/servlet/stor ... ockey/home
Pripada mi ze se Barrie zblaznil ... to bychom s tema centrama mohli letost rovnou topit. Nic proti SUndinovi, je to skvelej hrac a nejspis i leader ... ale malo ceho maji Bolts tolik jako centru.
Mimochodem dalsi fama: Tampa courts Sundin
Pripada mi ze se Barrie zblaznil ... to bychom s tema centrama mohli letost rovnou topit. Nic proti SUndinovi, je to skvelej hrac a nejspis i leader ... ale malo ceho maji Bolts tolik jako centru.
naozaj bez komentarasafa píše:Mimochodem dalsi fama: Tampa courts Sundin
Jéééžišmarja, to už je komedie opravdu
A zaplatili bysme ho asi tak čím. Leda by naše vedení mělo plán, že domácí a venkovní zápasy by hrály úplně jiné útoky, ono hráči na to sou, Vinnyho vyplatíme ze smlouvy a je to, sedmý nebo osmý centr se vždycky hodí 
Sice tohle s tím moc nesouvisí, ale jak vidím v názvu nějakého článku "Sundin" tak se mě zvedá žluč, ten u mě ztratil veškerý respekt a uznání které měl, dělá ze sebe primadonu a myslí si, že celá NHL stojí na něm a jeho rozhodutí. Nechápu co na tom půl roku natahuje...a ještě ho mít v Tampě, no tož to
Sice tohle s tím moc nesouvisí, ale jak vidím v názvu nějakého článku "Sundin" tak se mě zvedá žluč, ten u mě ztratil veškerý respekt a uznání které měl, dělá ze sebe primadonu a myslí si, že celá NHL stojí na něm a jeho rozhodutí. Nechápu co na tom půl roku natahuje...a ještě ho mít v Tampě, no tož to
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF