Kluci celkově mají formu jako hrom. Z posledních dvanácti utkání jsme jich vyhráli rovnou devět!
Jinak Columbus prožívá nejlepší vstup do soutěže v celé své historii.
Takže v těle mám sice plno optimismu a nadšení, ale chce se to držet při zemi.
Máme za sebou teprve osmnáct kol a před námi je stále více jak šedesát tuhých bitev a tak doufejme, že klukům to bude takhle šlapat až do konce.
A teď se podívejme na zoubek dnešnímu zápasu, který Jackets jak jinak než vyhráli. :frajer2:
- Celý tým šlapal. Líbilo se mi to. Mělo to tempo a především určitý směr. Kluci věděli co hrát a žraloky porazili zcela po právu.
- Přímo vynikající gólman, zabezpečená obrana, která opravdu klapala a útok jak vepředu, ale i vzadu fungoval. Zkrátka kompletní hra.
- Kdyby jsme takhle hráli každý zápas tak se nebojím napsat, že bychom patřili k absolutní špice NHL.
- Rick Nash je bez komentáře. Pro nás jak všichni víme a i vidíme je to nejdůležitější hráč. Pátý hattick v kariéře.
- Mathieu Garon nám znovu ukázal, že je na něho spolehnutí. Po včerejším střetnutí se nabízí otázka - Neměl by v bráně být častěji
- Vyzdvihnout musím také Bolla. Dělal svoji práci jak jen nejlépe mohl.
- A aby se neřeklo, že jsem zasedlý na Kleslu a Commodoreho tak musím říci, že oni už tak z dnes výborné defenzivy vyčnívali nejvíce.
Já jsem nadšen. V San Jose jsme v regulérní hrací době ještě nevyhráli a tak to jen značí jak se nám v poslední době daří.
Program máme našlapaný a už v pondělí nás doma čekají predátoři. Další z extrémně těžkých a nepříjemných soupeřů.
Tak hokejisti naši pořádně se přes tu neděli dejte do kupy a po rybaření, hrrr na lov.