Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

COLUMBUS BLUE JACKETS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

mt-svk píše:6 bodov z tripu som nečakala, ako optimista som verila v 4, chlapci prekonali moje očakávania. :good:
Zápas som nevidela, budík nezvonil.

Nash zaůřadoval + ezchybný Garon :good:
Panečku tak to se nám povedlo. :good: Ve váčku máme šest bodů. Z tohohle těžkého tripu jsem to vážně nečekal. :wave:
Kluci celkově mají formu jako hrom. Z posledních dvanácti utkání jsme jich vyhráli rovnou devět! :good: To je velká paráda.
Jinak Columbus prožívá nejlepší vstup do soutěže v celé své historii. :yahoo: To mluví samo za sebe. :good:

Takže v těle mám sice plno optimismu a nadšení, ale chce se to držet při zemi. :yes: Hlavně nic nezakřiknout a neurazit také paní štěstěnu. :)
Máme za sebou teprve osmnáct kol a před námi je stále více jak šedesát tuhých bitev a tak doufejme, že klukům to bude takhle šlapat až do konce. :good:

A teď se podívejme na zoubek dnešnímu zápasu, který Jackets jak jinak než vyhráli. :frajer2:
- Celý tým šlapal. Líbilo se mi to. Mělo to tempo a především určitý směr. Kluci věděli co hrát a žraloky porazili zcela po právu. :good:
- Přímo vynikající gólman, zabezpečená obrana, která opravdu klapala a útok jak vepředu, ale i vzadu fungoval. Zkrátka kompletní hra. :good:
- Kdyby jsme takhle hráli každý zápas tak se nebojím napsat, že bychom patřili k absolutní špice NHL. :yes:
- Rick Nash je bez komentáře. Pro nás jak všichni víme a i vidíme je to nejdůležitější hráč. Pátý hattick v kariéře. :good: Více dodávat nemusím.
- Mathieu Garon nám znovu ukázal, že je na něho spolehnutí. Po včerejším střetnutí se nabízí otázka - Neměl by v bráně být častěji :?: :good:
- Vyzdvihnout musím také Bolla. Dělal svoji práci jak jen nejlépe mohl. :good:
- A aby se neřeklo, že jsem zasedlý na Kleslu a Commodoreho tak musím říci, že oni už tak z dnes výborné defenzivy vyčnívali nejvíce. :good:

Já jsem nadšen. V San Jose jsme v regulérní hrací době ještě nevyhráli a tak to jen značí jak se nám v poslední době daří. :wave:
Program máme našlapaný a už v pondělí nás doma čekají predátoři. Další z extrémně těžkých a nepříjemných soupeřů.
Tak hokejisti naši pořádně se přes tu neděli dejte do kupy a po rybaření, hrrr na lov. :D :good: :wave:
Čo by ste bez Nasha robili... :ee: Ok, celý tím šľape, ale niekde to začína i končí. Neskutočná forma Rick, len tak ďalej. :wub:
Getzo5 píše:Čo by ste bez Nasha robili... :ee: Ok, celý tím šľape, ale niekde to začína i končí. Neskutočná forma Rick, len tak ďalej. :wub:
Už som čakala, že nám navrhneš výmenu Kovy - Nasher :D
mt-svk píše:Už som čakala, že nám navrhneš výmenu Kovy - Nasher :D
Aj o polnoci moja milá, ale Rick má privysoký cap hit... :lol2:
Getzo5 píše:
mt-svk píše:Už som čakala, že nám navrhneš výmenu Kovy - Nasher :D
Aj o polnoci moja milá, ale Rick má privysoký cap hit... :lol2:
;)

Tu sa prejavuje Arnielov prístup k hráčom. Neviem si predstaviť, že by bol pri Hitchovi Brass, po tom, čo predvádzal na začiatku sezóny, presunutý do prvého útoku, skôr by letel do štvrtého na 9 minút. Taktiež využívanie 4 formácie na PK je dobrý nápad, takto si môźu kĺúčoví hráči viac oddýchnuť. Filatova nespomínam, keďźe ten by ani do Columbusu neprišiel.

Taktieź si myslím, že Howsonova filozofia nekupovať zbytočne hráčov, ale spoľahnúť sa na vlastné zdroje sa vypláca. A to sa týka obrany. Podľa mňa si niekto z trojice Goloubef, Moore a Savard v tejto sezóne zahrá a som si na 100% istá, že šancu na PP dostanú.
Máš pravdu. Arnielův přístup k hráčům je vynikající. Každému měří stejně. Nikoho neupřednostňuje a především hodně jim důvěřuje. Má trpělivost a hned tak nikoho nezatracuje.
Jeho nastolený herní styl se pomaličku začíná dostavovat a hráči si na něho už zvykají. Ono výsledky mluví za vše. Já osobně jsem z jeho působením zatím velice spokojen.

Co se týče Howsona a jeho klidného vedení. No líbí se mi, že nesahá k unáhleným výměnám za každou cenu. Celkově všechny ty trady co provedl měl promyšlené a vyloženě neudělal snad žádný za který by měl být ukřižován. :) Ale přeci jen si myslím, že v létě se měl trošku obout do té obrany, ale tohle téma jsme tu už řešili a tak ho znovu neotvírejme.

Dnes nás čekají predátoři. Na tenhle match se celkem těším. Určitě to bude hodně vyrovnaná bitva a spíše čekám silový a fyzický hokej.
Dva body by jsme potřebovali jako sůl. Tabulka je našlapaná a zvýšit třeba proti Nashvillu bodový rozdíl by nebylo špatné.
Zápas hodlám sledovat. Zítra mi začíná škola až od desíti a tak je to v pohodě.
Mimochodom, koľko má vlastne Columbus fanúšikov v Čechách a na Slovensku?
mt-svk píše:Mimochodom, koľko má vlastne Columbus fanúšikov v Čechách a na Slovensku?
Však to nevie nikto nikde, cenzus nikdy vykonaný nebol... :sad2: :wink:
Getzo5 píše:
mt-svk píše:Mimochodom, koľko má vlastne Columbus fanúšikov v Čechách a na Slovensku?
Však to nevie nikto nikde, cenzus nikdy vykonaný nebol... :sad2: :wink:
Myslela som, ći ich má aspoň nad 10. :D Obávam sa, že vďaka Davidovi Výbornému som na Slovensku asi sama. :D
mt-svk píše:Myslela som, ći ich má aspoň nad 10. :D Obávam sa, že vďaka Davidovi Výbornému som na Slovensku asi sama. :D
Very, very good point. :good:
Getzo5 píše:
mt-svk píše:Myslela som, ći ich má aspoň nad 10. :D Obávam sa, že vďaka Davidovi Výbornému som na Slovensku asi sama. :D
Very, very good point. :good:
A jaký je ten důvod, slušně řečeno, neobliby Výbornýho u slováků? Už jsem si toho všimnul dřív, ale nikdy jsem neznal příčinu.
dejf píše:A jaký je ten důvod, slušně řečeno, neobliby Výbornýho u slováků? Už jsem si toho všimnul dřív, ale nikdy jsem neznal příčinu.
Keď to beriem v globále tak repre a MS. Ja ho ale nemám rád celkovo, nikdy mi nebol sympatický. No a za druhých kecať nechcem. :D
Getzo5 píše:Keď to beriem v globále tak repre a MS. Ja ho ale nemám rád celkovo, nikdy mi nebol sympatický. No a za druhých kecať nechcem. :D
To jako, že byl tak úspěšný na MS? :-O
Nesympatický.....je to věc názoru, ale právě David byl v repre vždycky jeden z největších pohodářů jak vůči médiím tak i fanouškům. A po Reichlovi to byla jediná spravná varianta na post kapitána.
Výroky proti Slovákom...

Osobne proti Davidovi nič nemám, mediálne reči ma netrápia, mňa skôr fascinuje ako mohol byť on napr. kapitánom viedenského výberu v '05 :-O. Mne sa nidky nejavil ako taký hráč, ktorý vie strhnúť tím. Ale môžem sa mýliť. A dejf, nie som na drogách.
dejf píše:To jako, že byl tak úspěšný na MS? :-O
Nesympatický.....je to věc názoru, ale právě David byl v repre vždycky jeden z největších pohodářů jak vůči médiím tak i fanouškům. A po Reichlovi to byla jediná spravná varianta na post kapitána.
To jakože ti vysvetlil TF. :wink:
A to druhé je, hovorím aj sám - vec názoru, moja osobná zaujatosť voči nemu. Ja nemám s Čechmi žiaden problém, som ten typ, ktorý skôr drží s nimi pospolu než proti nim brojí, mám v Čechách kopu známych a priateľov a aj medzi vašimi hráčmi mám obľúbencov i keď nie mnoho. Za všetkých stará garda Eliáš-Hejduk, z mladých Pavelec, Krejčí,... Výborného som ale vždy priam neznášal, s tým nič nenarobíme. :ja_neviem:
ThrashersFan píše:Výroky proti Slovákom...
Tak ty jsem nikdy nezaznamenal, ale asi byly, když se proti němu ozývá tolik slováků. Ale to by u nás mohla být nesnášená každá SVK repre, po každém prohraném derby, kdy akorát slyšíme štěstí-klika-náhoda a simulanství viz Demitra na OH. :hroza:
Mně to spíš připadá jako frustrace pro pohraných vzájemných soubojích. A Výborný se stal, jakožto kapitán a účastník většiny zápasů, akorát vhodným terčem.
ThrashersFan píše:mňa skôr fascinuje ako mohol byť on napr. kapitánom viedenského výberu v '05 :-O.
Jak už jsem psal, byla to jediná správná volba po Reichlovi. Nikdy neodmítl reprezentaci (evropské turnaje), když byl ve Spartě a na MS, když byl v NHL. A to jak víme, se moc často nestává, hlavně u borců z NHL.

No ale je to věc názorů. Nechci tady začínat nějaké hádky. Jen mi to přišlo u Výborného divné, který ač sparťan (proti níž celá republika vždy brojí) , tak ho v česku vždy uznávali.
dejf píše:...Mně to spíš připadá jako frustrace pro pohraných vzájemných soubojích. A Výborný se stal, jakožto kapitán a účastník většiny zápasů, akorát vhodným terčem...
Ehm, tak bavíme sa o jeho výrokoch, alebo o našich na jeho adresu? :sad2: A ono nešlo o pozápasové interview, ale o predzápasové "prognózy". Hecovačka je jedna vec, provokácia druhá a že ten správny kapitán by si nejaké to dekórum zachovať mal asi hovoriť nemusím. Ja myslím, že je ľuďom absolútne u prdele či je to kapitán alebo nie. Bučí sa pre reči, nie pre nášivku na hrudi... :wink:

Dosť som mal už aj pri "kauze" veľkohubý Rosický vs. úbohá redakcia športu na Markíze.
:backtotopic:
Článok z minulého mesiaca o Johnovi Moorem:
Prospect Watch: John Moore
Dnes hráme proti Isles. Rybky síce ťahajú šnúru prehier, ale minule to bolo až v predĺžení, kým my sériu 4 výhier, čo u nás nebýva zvykom. Neviem, mám taký tušák, źe dnes nejaké body stratíme, dúfam, źe sa mýlim. Dôleźité ale bude bodovať v piatok proti Detroitu.

Ak by som si mohla vybrať výsledok, dobre by padla výhra v predĺžení, prípadne rozstreloch, aby aj Isles, ktorých mám rada, získali nejaký ten bodík. :frajer2:

Nebude hrať Marc Methot, miesto neho nastúpi Kris Russell.

Zaujímavý článok: http://prohockeytalk.nbcsports.com/2010 ... ive-month/
Predstavujete tretie dresy...vyzerá to ako Florida vintage 3rd :?

Obrázek
Zápas som nepozerala, keďźe dnes som musela skoro vstávať.
Filatov bol HS--- zaspal. :D Stáva sa. Nerobila som z toho vedu pri Kabanovovi, takže pri Filatovovi už skutočne netreba. Samozrejme je otázne, či je to skutoćný dôvod.
mt-svk píše:Dnes hráme proti Isles. Rybky síce ťahajú šnúru prehier, ale minule to bolo až v predĺžení, kým my sériu 4 výhier, čo u nás nebýva zvykom. Neviem, mám taký tušák, źe dnes nejaké body stratíme, dúfam, źe sa mýlim. Dôleźité ale bude bodovať v piatok proti Detroitu.

Ak by som si mohla vybrať výsledok, dobre by padla výhra v predĺžení, prípadne rozstreloch, aby aj Isles, ktorých mám rada, získali nejaký ten bodík. :frajer2:

Splnilo se ti tvé přání, mají bodík :lol:
Reeper.89 píše:
mt-svk píše:Dnes hráme proti Isles. Rybky síce ťahajú šnúru prehier, ale minule to bolo až v predĺžení, kým my sériu 4 výhier, čo u nás nebýva zvykom. Neviem, mám taký tušák, źe dnes nejaké body stratíme, dúfam, źe sa mýlim. Dôleźité ale bude bodovať v piatok proti Detroitu.

Splnilo se ti tvé přání, mají bodík :lol:
Tak, tak.... ;)
3779 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS