Tak krokodíly a máme to tu

. Áno je to presne to čo sme si dali ako min. cieľ na začiatku sezóny postup do PO. Dnes v noci to vypukne a naša ďalšia cesta bude viesť cez Red Devils. Pripomínam na začiatku sezóny bol min. ciel postup do PO tak dúfam, že v PO nevyhasneme rýchlo. Tí čo bolo v tomto teame aj min. sezóny vedia, že tomuto teamu sa PO nedarí, preto som aj na začiatku sezóny zvolil pre tento team inú konferenciu či som už spravil dobre, alebo zle neviem... to sa uvidí. Jedno je však isté s týmito bodmi by sme boli v predošlej konferencii na 3. mieste po zak. časti, takže o tom svedčí, že táto konferencia je silnejšia nadupanejšia čo môže byť pre nás + a môže nás to vyburcovať, k famóznym výsledkom. Túto zak. časť sezóny sme skončili o dosť horšie, ako minulú, ale možno to tak bude lepšie pre náš lepší priebeh PO. Ďalej chcem, aby ste si nevšímali štatistiky po min. roky a podobne. Na také treba kašlať také len škodí teamu a tipovaniu. A inač je jedno ako dopadneme v PO ak to aj zas pobabreme pre mna ste bolí najlepší a aj budete

:smile03: a verte ak neskončíme tento ročník(PO) lepšie, ako po min. roky ma to neodradí a pôjdem ďalšiu sezónu s tým cieľom sa sa treba byť ešte lepší a nezdám to kým tento team nedosiahnem výraznejší úspech v PO. Je pravda, že túto sezónu som pre team menej aktívnejší a aj slabší v tipovaní, ale budem sa všetko odčiniť a napraviť v PO. V tabuľke jednotlivcom sme sa tiež celkom pekne poumiestňovali najlepšie na tom dopadol B.Wall, ktorému možno až tak pred sezónou moc ľudí neverilo a možno aj ja sám, ale všetkých určite prekvapil

a šokoval

svojimi kvalitnými výkonmi :frajer2: B.Wall takže ti gratulujem k umiestneniu v jednotlivcov

Možno som kus viac očakával túto sezónu počas. zak. časti od Redyho, ale aj seba samého, ale možno to takto malo byť a v PO sa on aj ja preberieme a bude to omnoho lepšie... i keď v PO nebude už veľa času na skúšanie kadečoho tam sa pôjde na istotu proste. Inač veľmi sériu s Red Devils nechcem naťahovať chcel by som to s nimi ukončiť tak 5:1 max. 5:2 pre náš prospech, nerád by som zas niečo podcenil a pobabral, ale vravím ak to zas nevydá a pobabreme to tak nevadí...isto sa s toho po čase najako otrepeme a pre mňa(hráči tohto teamu sú aj tak celkoví víťazi

) Inač som kus rozhodnúty pomeniť poradie pre PO na nájazdy a možno to kus bude prekvapujúce a možno to tiež pomôže, ale bol by som radšej, keby sa z nájazdov nerozhodoval ani jeden zápas proti Red Devils. Inač tu máme PO hecovaciu teamu
http://hokejforum.com/viewtopic.php?f=235&t=7440 tam môžme kus súpera popokúšať v rámci normi a tak, ale celkovo chcem, aby sme sa podporovali a držali spolu v tejto téme a aj tešili z každého víťazstva v PO tu( ak bude nejaké

, ale jednoznačne musí byť

) Budem sa sem snažiť v najbližších dňoch dotiahnuť nejakých svojich známych, aby nás kus podporili a pomohli nám

Po prvom odohratom zápase čakajte odo mňa možno nejakú ponuku nabídku, ako inšpiráciu zdolať RD

buď sa bude jednať o finančnú odmenu

, alebo...

nechajte sa prekvapiť záležať bude na výkonoch a možno nebude nič

samozrejme, že srandujem k ničomu takému nedôjde každý tipuje, lebo chce sám od seba a hlavne pre team

. Tak ja som už asi toho dosť popísal, kto vie či to bude aj niekto čítať. Tak sa teda držme krokodíly a zdolajme RD a myslím si, že sme dostatočne už poučený a skúsený a hlavne to píšem sám za seba aspoň môj prístup sa zlepšil, ako po min. roky si myslím, že už sa tu nechovám, ako malý a tak

, ale o to néjde ide aj to čo sme tu zažili, ak=é skúsenosti sme si odniesli a ponaučili sa a tak
Paľo ty dnes, alebo zajtra čakaj odo mňa hovor ešte musíme toto PO prebrať aj mi dvaja
Už sa mi začína dariť aj v stávkovaní na živo v NHL už to ide, ako som spomínal, že sú to už zápasy pred PO a to je niečo pre mňa, takže hrozba pre súperov aj keď zas nie veľká

ale v tomto období si verím kus viacej v NHL v tipovaní, ale to zas možno viacerí, takže tak.