Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FIRE BIRDS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

ved ale yzy toto je seriozny konkurz :-D :-D
Tak od témy teraz. Nechceš ísť do tímu Evil Insiders? Pamätaj si, aj keď ťa nepoznám, raz som ti dal hlas do volieb KTL komisie a to nikto iný!!
Mohol by si prísť na striedačku. Prosím.
Chester píše:ved ale yzy toto je seriozny konkurz :-D :-D
:lol3: :lol3:
Ty mi chceš povedať, že ja nie som seriózny?
Nechceš si to znovu zopakovať?

Obrázek
yzy Chesto je nas :!: :D
yzy ja som slusny chlapec :-D neviem o com tu hovoris :D :D
Chester píše:yzy ja som slusny chlapec :-D neviem o com tu hovoris :D :D
Fakt si nespomínaš? Mám ti oživiť pamäť?!!! Obrázek
len tak pre ujasnenie :-D ty si chalan hej :-D ? dobre hovorim ?
Chester píše:len tak pre ujasnenie :-D ty si chalan hej :-D ? dobre hovorim ?
Tuším, že hovoríš správne..
Ale v čom je problém?
yzy19 píše:
Ale v čom je problém?
skus porozmyslat :-D
Chester píše:
yzy19 píše:
Ale v čom je problém?
skus porozmyslat :-D
Ty nie si na chalanov? Ja som bol o tom presvedčený. Však si ma vždy s radosťou u teba privítal.
yzy19 píše:
Ty nie si na chalanov? Ja som bol o tom presvedčený. Však si ma vždy s radosťou u teba privítal.
mazem to tu vsetko :-D :-D
Obcasnik Plamienok Obrázek

Budeme vam prinasat zaujimavosti, postrehy a ine zakulisne informacie predovsetkym z kuchyne FireBirds.
Dnes nas caka prvy duel po neikolko mesacnej odluke a fanusikovia timu su naozaj nazhaveny, len nedavno obnoveny tim si okamzite ziskal spat srdcia fanusikov, ktori hlasia obrovske pocty bliziace sa k arene Red Devils.
Znovuzrodenie timu ako je pre Fenixa typicke zariadil canesman (velka mega super star) tohto timu a celej KTL za pomoci Deana. Zlozenie timu je momentalne Cibula, BigPete, canesman a rebel janik, ktory sa po ukludnujucich injekciach a terapii vracia do kolotoca KTL :D Samozrejme post GM obsadil canesman, ktory vladne pevnou ale spravodlivou rukou co je velmi dolezite aby sa neopakovalo faux pas z predoslej sezony kedy FB nepostupili ani len do Play Off.

No teraz je vsetko zabudnute a kazdi pozera len vpred, vsetci spolocne chceme dosiahnut velky vysledok. Posepkava sa po okoli aj o dalsom velkom navrate do tohto timu, dalsie informacie urcite prinesieme coskoro. Pripravujeme taktiez rozhovor s nasim oblubenym GM canesmanom, no kedze je to mega super giga star tak hladanie casu je narocne, vela veci este treba doriesit a tak to mozno potrva par dni.

Bleskovka- dnes prisla na pretras sexualna orientacia byvalej mega hviezdy KTL a FB Chestera :lol: (s tymito informaciami prisiel yzy, ci sa jedna len o pokus zdiskreditovat tohto velke tipera alebo je za tym nieco viac??? Mozno aj to sa dozvieme v teme FireBirds. :lol:

S pozdravom
Vas redaktor Iskricka
ty hovado jedno :-D :-D ved pockaj ked sa vrati Feri Struhanka,aj na teba nieco najde urcite :-D
To s tou orientáciou Chestera je pravda!!
A dá sa zakúpiť aj predplatné tohto výborne spracovaného a pútavého občasníka? A mohli by ste tam zaviesť aj vtipy na poslednú stranu, samozrejme aj s obrázkom..
Chester píše:ty hovado jedno :-D :-D ved pockaj ked sa vrati Feri Struhanka,aj na teba nieco najde urcite :-D
struhanka moze byt tak na rezni poriadnom :D
uz ma zacina s*at ale :-D :-D

opakujem som slusny chlapec vychovany v kazolickej rodine,ktoremu sa pacia sumne dievcata,ziadni chlapci ani nic podobne :-D yz neber si to osobne si vo veku ked si radi ludia vymyslaju :-D
ked vidim tu esmeraldu a potom citam ze sumne dievcata tak mi to nejak nejde dohromady chesto :lol:
janik píše:ked vidim tu esmeraldu a potom citam ze sumne dievcata tak mi to nejak nejde dohromady chesto :lol:
nahodou jano co mas proti esmeralde :-D zena do koca aj do voza :-D
:D Chesto Chesto, nepi uz tolko :D
janik píše::D Chesto Chesto, nepi uz tolko :D
ved tak snazim sa uz pomenej si :-D ale vies ako to chodi no :-D
janik píše:Bleskovka- dnes prisla na pretras sexualna orientacia byvalej mega hviezdy KTL a FB Chestera :lol:
teda, to by aj mna nasralo, nazvat ma byvalou megahviezdou :D
WildCelt píše:
janik píše:Bleskovka- dnes prisla na pretras sexualna orientacia byvalej mega hviezdy KTL a FB Chestera :lol:
teda, to by aj mna nasralo, nazvat ma byvalou megahviezdou :D
:lol3: :lol3: :lol3:

Čiže Chesto až po manželský sex.. Ajajaj, to si nedodržal..

Ja mám zas smutnú pieseň, po tom, ako ma Chesto opustil:

janik, ta tvoja mega giga ultra super mecheche star nemala pristup na internet posledne 3-4 dni, kedze som bol mimo domu, takže tak :) ...a velmi ma potesilo, ako sa tu pocas mojej kratkodobej nepritomnosti "oteplilo" :D
Red Devils Obrázek__vs__Obrázek FireBirds

8-10

vitazstvoooo :cool: len tak dalej borci
vyborne chlapci, som spokojny po prvom zapase, janik nas podrzal v brane :D a my ostatni sme sa cinili v ofenzive ...
2669 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS