Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ARIZONA COYOTES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

dobře, že to píšeš zrovna ty.. už dneska se o tom budeš moct přesvědčit na vlastní kůži :hehe: .. 2 výhry a jsme zase back in pack :)
Wanic píše:dobře, že to píšeš zrovna ty.. už dneska se o tom budeš moct přesvědčit na vlastní kůži :hehe: .. 2 výhry a jsme zase back in pack :)
No výsledek a výkon jsou dvě odlišný věci, ale ty 2 body dnes máte nz :thumbsup:
njn, já docela chápu, že to pro fanoušky Canucks musí bejt frustrující porážka.. ale tohle to je starý dobrý COYOTES UGLY!! YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES! .... na takovouhle obranou hru čekáme už dvě sezóny :clap: ... fanoušci Chicaga 2012 by mohli vyprávět....

WHAT A HOCKEY GAME!!! :yahoo:
btw. toho Gormleyho začínam mít čim dál ratši :cool:
Velmi dobry vysledok!
Treba davat Devana castejsie do brany, Dave! :wink: (a nielen preto, ze ho mam v yahoo :jn: )
Dubnyk zatím přijemný překvapení... Smith je jednička jenom kvůli svýmu jménu, a tomu, že víme, jak dobře umí zachytat (a tak nějak doufáme, že si na to bude vzpomínat čím dál časteji)... rozhodně ne kvůli aktuální formě...
back in pack, almost :cool: .. trochu jsme zase napravili to zaváhání z dřívějška... Trip do kanady 2w - 1l .. tak to má vypadat... navíc poslední dva zápasy perfektní obrana jako ze straých časů... Dneska mě zase těšila a bavila naše obětavost... těch zblokovaných střel... Erat zachránil hokejkou puk letící do prázdný brány... Dubnyk zase bezchybnek.... :clap:

Celkově žádná řada teďkon nějak výrazně nevyniká a ofenzivně je to pořád strádání (dneska za to určitě mohlo i zranění Yandla, bez kterýho jsme v útoku poloviční, kterej byť hrál, rozhodně nebyl úplně fit), ale defenzivně jsem se dostali na hodně vysokou úroveň, a na tom se rozhodně dá stavět... :!:

No, čeká nás teď hodně, hodně těžkej rozpis, při kterém můžeme celý NHL dokázat, že se s náma letos opět musí počítat... (Washington doma, pak trip do Dallasu - na kterej se mi zdá, že dlouhodobě spíš neumíme, San Jose a Anaheim) .... Víc jak 50 % bodů asi neni reálných.. no poďme zkusit urvat z tohodle čtyřzápasu čtyři body a stabilizovat se tak behind the pack but still in hunt ... :klobuk: .. těch zaváhání už v sezóně bylo dost, pořád musíme spíš dohánět.. takže common :pray:
Preco chyta ten diletant Smith, ked s Dubnykom sa vyhrava? :dup:
dobrá otázka... :neviem: to prosazování Smithe jako jedničky už trvá dvě sezóny (ani minulou sezónu bych nedal ruku do ohně za to, že byl o tolik lepší jak Greiss, a letos je to ještě markantnější) ... příjde mi, že do těch zápasů chodí jak na tŕeninky.. vůbec žádný zvýšení pozornosti.. vůbec žádný zvýšený úsilí.. jako kdyby si šel koupit do sámožky svačinu :grc: ... trochu respektu k tomu, že chytá nejlepší hojevou ligu světa by neškodilo .. když je v kase Smith, tak trnu při každym nahození na bránu.. když je tam Dubnyk, tak sem naopak klidnej :thumbsdown: tak by to bejt nemělo ... Tippett? :?:

Výkon jsem chtěl hodnotit až po Anaheimu se San Jose, protože jsme zase ztratili body (proti Dallasu úplně očekáváně, tam je úplně jedno kdo je trénuje, proti nim prostě neumíme...), ale ten náš hokej už vypadá o vela, o vela líp než na začátku sezóny... jestli si takovouhle výkonnost udržíme (už jí předvádíme docela dost zápasů).. tak se brzy vrátíme tam, kam patříme... o tom nepochybuju...

otázka je, jestli nám tenhle hokej bude stačit aji po All Star Brake (až se začne hrát na maximum).. ale to je ještě daleko... zatim je třeba se vůbec udržet v packu, ať máme po all star game vůbec o co hrát :pray: ...
Wanic píše:tak se brzy vrátíme tam, kam patříme...
ten Seattle bol zamietnuty.

Z toho odpisaneho Dubnyka bude este novopecena jednotka Arizony. Dubbie :wave:
kajo píše:Preco chyta ten diletant Smith, ked s Dubnykom sa vyhrava? :dup:
No co som vravel...dnes pojde zas Smith, co?
Dobre chce to ale vyhrat v zakladnom case. Cednyk ma prekvapuje ale zas ze byvaly oiler hra zrazu dobre ma uz ani neprekvapuje.
arek píše:ten Seattle bol zamietnuty.
:bitka3: , a to z hodně dobrejch důvodů :yes:

Z tripu nakonec 3 body místo 4... celkem spokojenost... tohle nebyla sada zápasů, kde bysme měli dělat positivní rozdíl... navíc hokejově to vůbec nebylo špatný :cool: ... Reider... Gagner.. Korpikoski, Vermette, Doan... 4. lajna :slintac: ... celá obrana... Devan.... :poklona: .. to všechno by se dalo zařadit mezi positiva...

Teď nás čeká doma Colorado, Calgary a pak zkrácenej trip do Kanady (Calgary, Edmonton jako back-to-back)... tohle je sada, kde už bysme bodově rozdíl udělat mohli.... tak poďme.. pořád musíme dohánět, teď máme šanci.... 5-6 bodů je reálných... common!! :box:
kajo píše:dnes pojde zas Smith, co?
Obrázek :neviem:
Ak v dalsom zapase nenastupi Dubnyk, tak je jasne, ze tankujete :sarcasm:
Ono je to s těma golmanama těžký... jedinej způsob, jak může Smith prokázat, že je pořád goalie number 1 je, že bude chytat.. když chytat nebude, tak to nikdy neprokáže.. takže určitou důvěru od trenéra dostat musí.. na druhou stranu opakuje se situace z minulýho roku, takže těch šancí už podle mě dostal až, až... NHL je soutěž orientovaná jenom na výsledky, tak nevim, jak může bejt i nadále pořád v bráně :thumbsdown:
A mozno by aj jemu samemu pomohlo, keby si posedel viac ako jeden zapas...hlavne teda ked Dubnykovi teraz tak ide. Bojujete predsa o PO a nie o to, aby mal Smith pocit, ze je jednotka :neviem:
No, pokud se v poušti něco dělá fakt dobře, je to práce s brankáři.

Bryzgalov byl ve Phoenixu hvězdný brankář. Jak to dopadlo po tom, co z pouště odešel, všichni víme.
Smith přicházel jako obyčejný backup/průměrná jednička. A najednou bojoval o Vezinu a dostal se na olympiádu.
Teď přijde Dubnyk a...

Sean Burke tam odvádí fakt kvalitní práci. Smith bude brzo zase ve formě.
honziss píše:Smith bude brzo zase ve formě.
jj.. někdy v lednu nebo v útoru si třeba vzpomene, že těch 5 milionů ročně bere za něco jinýho než za krasobruslení ...

to je prostě výsměch.. takovýhle minely se nestanou golmanovy chytajícimu K2 za celou kariéru.. Smith to předvádí zápas co zápas... ten chlap musí na tréninku chytat úplně jak z jiný planety, když mu trenéři v zápasech tolerujou tohle :grc:
OEL už -15.. to je strašlivé číslo.. viděl jsem jen zápasy s námi, nicméně koukám na hájlájty pravidelně a všímám si, že je dosti nedůrazný. V oblasti před brankoviště, kde by to měl čistit působí dost nevýrazně..
Smith je taky kapitola sama o sobě, ta už se tu ale probrala. No pořád celkem dobré výsledky. Chce to ale zamakat.
nu já bych OELa nehanil.. detailně jeho hru v obranym pásmu nesleduju, takže to přímo nevylučuju, ale naše obrana funguje celkově víceméně dobře... resp. kvůli obráncům podle mě zápasy neprohráváme... když už tak spíš kvůli nekvalitnímu útoku (prvních 10 zápasů si nedokázal vypracovat tolik ofenzive zone timu, aby obraně dostatečně ulevil.. to se sice poslední dobou zlepšilo, ale pořád mi chybí víc hráčů, který by dokázali udělat nějakej rozdíl.. v posledních zápasech těžíme s vysoký efektivity - z málo zonetimu dokážeme vytřískat hodně ovoce [což se bojim že se změní, až přijde únor...] - a právě perfektní obranné fáze)... já bych jako vyníka označil někoho jinýho, i když je to samozřejmě lehký ukazovat.. ale už to prostě nejde jen tak přehlížet...

ať se na mě pan Smith nezlobí, ale mě je kluků trochu líto, když vidim jak padaj do střel, blokujou vlastním tělem za cenu obrovský bolesti, makaj naplno každej shift, každou minutu, kterou soupeř stráví v našem obranym pásmu, se snaží bejt ve správný pozici, v liniích přihrávek a střel, a potom ti golman udělá v zápase takovouhle ko*otinu jako při druhym gólu a my kvůli tomu ztratíme povinný body (to nemá nic společnýho s Coloradem jako soupeřem, ale s promhraným vedením 3:0)...

kdyby to bylo jednou, tak se tomu aji zasměju.. stane se... ale to je zápas co zápas a hlavně už druhou sezónu vřadě... (mě btw. taky dost dlouho trvalo si uvědomit, že Greiss byl opomíjen úplně stejně jako je teď opomíjenej Dubnyk)... ale Smithovo nasazení se prostě rovná procházce po lese... žádná ostražitost, žádnej stres, kterej by napumpoval a připravil svaly.. nic.. prostě pohoda.. nedělní odpoledne... brambůrky, pívko, cigárko o třetině kouknu na ice girls a večer mi na účet přijde další milionek, co řešit... :grc:

já to beru jako strašnou neúctu ke hře tohle :hroza: ... a neni to kvůli tomuhle zápasu.. ale po tomhle zápasu prostě už ta trpělivost trochu přetekla :thumbsdown:
Wanic píše:..
To se mi na tobe, Katerino, libi ze vseho nejvic. Jine zenske toho napovidaji a TY jsi tak skoupa na slovo :yes:
to Andy: já myslim, že je škoda, aby se lidi podívali na statistiky a mylně si vyvodili, že OEL asi hraje špatně, když tkví, podle mě, problémy našeho neúspěchu úplně v něčem jinym... veď tě nikdo nenutí to číst nebo s tim souhlasit, zkus ale pls. napadat argumentaci a ne diskutéra... ten text je, usoudil jsem :), právoplatnym komentářem :neviem:
Wanic píše:napadat argumentaci a ne diskutéra
Ale ja te nenapadam! Jen me zaujalo kolik toho (a jak krasne) dokazes napsat o tom, ze Smith suckuje :hiding:

Ja te chapu.. Me taky nikdo neveri, ze je Mase Vezina kandidat...
Dneska byl na ledě jenom jeden tým a domácí to bohužel nebyli... za celej zápas jsme si nevytvořili ani jednu gólovou šanci, ani jednu! :!: ... byly tam tak 3 pološance, ale těhle našich cca 25 střel bude golman na NHL úrovni chytat all night long ... :hroza: ...

dneska absolutně zasloužá prohra.. poklona před Calgary.. vypadá to, že to letos s tim play off pushem myslí vážně :klobuk:

positiva: McMillan (bojoval jak lev), Dubnyk (dlouho nás držel nad vodou) ... zbytek týmu :thumbsdown:
2310 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS