HF Classic League

Povzbudzuj svoj tím a hecuj sa s ostatnými.

no kto mohol tusit ze Hutchinson sa zblazni, resp. ako tak pozeram ide aj Enrothovi :slap:
ale v baliku Ennis Hayes moc slusne, dnes Ennis 1+1 a Hayes 1+0 + slusne hity k tomu, takze z tohto pohladu odchod Stamkosa nemrzi, skôr ten Enroth, ale mf, nakoniec da sa to hrat aj bez G :giggle:

aj keby nastupil v noci Pavelec, bol u mna na benchi, 1,60 a.942 davalo slusny zaklad na nejaku G stats, s cim som aj pocital, ale ze super stiahne 2x po sebe roletu max.nechutne, moja tohto sezonna G karma je jasna
buduci week suboj G titanov :-D len aby sa mi dal Luo dokopy....
Guddy.44 píše:Luongo by podle vyjádření kouče Gallant měl být během příštího týdne v pořádku. Sám Luongo se vyjádřil, že příští týden by už měl chytat, což jsou dobré zprávy.
:thumbsup:
Steen :dup: dnes sanca na napravu!
kazdopadne slusna korekcia vysledku :thumbsup:

Joe :lol:
Tebe už brankári nechytajú, ja dám dnes Tokarskeho nech ti uchmatnem aj SV a W , hádam canadiens nedostanú 2x v rade od sabres a zvlášť nie doma, Dustinovi nevyšiel posledný zápas tak tiež má čo napravovať, a tie super Millerove čisla by nemal až tak zbabrať, ked splní účel a bude zajtra 5-0 v G stats tak bude mať Miller v nedelu volno, ked nie tak budem musieť dúfať v 3. roletu posebe :-D .
Joe S. píše:5 dní a neskutočných 5 kanadských bodov, to je popi*i :respekt:
To uz aj ja mam viac. A to je mojim najproduktivnejsim hracom Tomas Jurco uz minimalne 2 tyzdne za sebou :-D

K dispzicii:

Carl Gunnarsson StL - D
Tuomo Ruutu NJ - C,LW,RW
:tada:

chcem zlepsit nieco z tohoto HIT, BLK, FW (idealne vsetko :jn: )
Ohlund píše: a budem konečne v plnej sile..
Ryan is out indefinitely with a fractured finger. :giggle: :moj:

skoda tych G stats (a to som ich mal slusne pozitivne) takto beriem aj tu prijatelnu prehru ale prehru :evil:
Tokarski mi zaručil aj tie SV ale skoro mi po*** ostatné stats :hroza: , takže dnes už radšej Millera riskovať nebudem, 4-0 stačí. Ale zas to bude len tesná výhra :-/ takto sa z tej dolnej časti tabulky nevyhrabem, bude to už 3. výhra v rade (7-6,8-6,7-6 :slap: ) .
skoda tych G stats hned by to vyzeralo inak, ale aspon to buf trhlo v sn
a skoda, ze McElhinney nebol potvrdeny v case ked som zalomil, chystal som sa nan, ale az v pondelok
ale po dnesku som radsej neriskoval a obetoval dnesneho Matthiasa aj na ukor trebars goal takze je to na Abdulovi :cinka: (tesna prehra 0:3 v point´s stats by kuva zamrzela)
Moji brankari nebudu mat ani 2 starty toto kolo, takze petrik dostane dalsie 2 kategorie a skore bude 1:14 :pc:

Dnes potrebujem od Jurca 3g+10a :pray: :-D
K dispzicii:

Carl Gunnarsson StL - D
Tuomo Ruutu NJ - C,LW,RW
Lubomir Visnovsky NYI - D
Marian Gaborik LA - LW,RW
Antti Raanta Chi - G

:tada:

Hladam FW, HIT, BLK a nejaku stabilnejsie chytajucu brankarsku dvojku :waa:
Jurco to da :lol2:
Hraci v poli u mna 22+21 :poklona: nepozeral som ostatne timy, ale pochybujem, ze ma niekto viac :frajer2:

Takze nakoniec s 1 SO a 95% u brankarov sa mi bude vyhra 11:5 malit.
je to sice skvelych 12:4 pred poslednym dnom ale ja mam v hre uz len dvoch hracov a Heny 6..PPP +/- GWG vsetko je o bod..goly a nahravky o 3 co tiez nie je ziadna vyhra..bude to tazke :nervozny:
Ohlund píše:takže dnes už radšej Millera riskovať nebudem, 4-0 stačí. Ale zas to bude len tesná výhra :-/ takto sa z tej dolnej časti tabulky nevyhrabem, bude to už 3. výhra v rade (7-6,8-6,7-6 :slap: ) .
Kašlem nato, Miller dnes chytá, bol to jeho týžden, tak si zaslúži dôveru až do konca.. aj v blokoch prehravam o 14, tak som stiahol Stantona z FA a dnes mi budú hrať 4 obrancovia, otočiť sa to dá :hmm: .
Detroit je rozbehnutý a doma silný takže nasadením Millera môžem viac stratiť ako získať, ale už nechcem žiadne uprdené výhry, idem odteraz ALL IN , ked nedám PO ani túto sezonu tak končím. :!:

The way Ryan Miller has been playing lately, he looks unstoppable. That being said, the Red Wings have traditionally had success against him. Miller is just 2-9-2 in his career versus Detroit and hasn't beaten them in over five years (six straight losses). If they can a couple past him early, it might be enough to rattle his confidence.
je*ať .. ved hrá proti svojmu bratovi tak nech si zachytá.
Ohlund píše: ked nedám PO ani túto sezonu tak končím. :!:
a ja som uz myslou na buducorocnom drafte :lol2:

mas gule s tym Millerom :respekt: obetovat jedinu aj to otaznu stats na ukor mozno 2 prehratych,ale fajn, hned to ma aj pre mna iny naboj, takze go wings go!
najlepsie by bolo ak by to skoncilo tak 4:0 pre Wings a Abdel by mal 0+3 (Weiss 0+0) :jj: no tu 6ticu u supera bude zaujimave sledovat
Vey :wave: , kua aj na tie bloky aj strely prehravam len o 10, hrá mi 6 hráčov ale ked sú to väčšinou čučky a obrancovia tak tie stats zbierajú slimáčim tempom a nebude to stačiť asi..

Mám v tíme moc obrancov Canucks a centrov Nashvillu, tak rád by som vymenil Sbisu/Bieksu a niekoho z trojice Fisher/Gaustad/Jarnkrok v nejakom menšom trejdíku za hráčov podobných kvalít len iných dresov. Sú to zaujímavý role playeri až na Calleho zbierajú slušné hity bloky a predátori sú viac ako dobrí aj na buly.
Ohlund píše:Vey :wave:
3 lajnova cucka :pc:
ta hadam nechces vyhrat vo vsetkyh stats kuva :nono: ne dost ze si to ltt doklepal v point´s
v inych riesim take stats ze pri inych GM´s by bol stav presne opacny :nasraty: karma kde si!

po IItr.,vediem 7:6 :scare: ale tie sogy asi neudrzim, Lol vey jedna strala aj to dorovna g stats, dufam, ze Miller este jeden spapa a bude max.spokojnost
7:7 :yahoo: diky Miller vlastne Ohlund :moj: ja by som takymto spôsobom kvôli jedinej ? stats urcite neriskoval, ale si hrac darmo, ja radsej tak krôcik po krôciku, sezona sa u mna v podstate zacina az teraz co som zriesil riadny prievan v kabine
minuly tyzden prijatelna prehra, tento necakana remiza a najblizsi must win (proti Cathy)
Vey s 2G to dodrbal, obratil z 10:9 na 10:11 ale sogy som chvalabohu udrzal 138:137....

:plus: sog 138 / hit 122/ bks 63
dik Ohlund za partu, ratala sa mi aj tu riesena diskusna debata :serus:

na individualne zhodnotenie uz niet casu (posily Steen+Spezza sa hadam rozbehnu), zajtra smer rehabka a na 2 tyzdne budem DTD :-D
4 týždne posebe som po prvých dňoch viedol 11-3 alebo podobne, raz som dokonca prehral a v zvyšných 3 prípadoch to skončilo uprdenou výhrou ktorá mi vôbec nepomohla, takéto výhry 7-6 sa ani nerátajú, v tabulke sa ani nepohneš, tak už som mal toho dosť a riskol to, ved to boli Canucks tak ma to ani nehnevá.
9-5 či 7-7 stále by mi to :ho*no: pomohlo.. ale tých striel je škoda.. možno keby zoberiem radšej Kindla ako Stantona :? , aj ty si zahodil Matthiasa a kvôli tomu prehral tie G .
Ohlund píše:4 týždne posebe som po prvých dňoch viedol 11-3 alebo podobne, raz som dokonca prehral a v zvyšných 3 prípadoch to skončilo uprdenou výhrou ktorá mi vôbec nepomohla, takéto výhry 7-6 sa ani nerátajú, v tabulke sa ani nepohneš, tak už som mal toho dosť a riskol to, ved to boli Canucks tak ma to ani nehnevá.
9-5 či 7-7 stále by mi to :ho*no: pomohlo.. ale tých striel je škoda.. možno keby zoberiem radšej Kindla ako Stantona :? , aj ty si zahodil Matthiasa a kvôli tomu prehral tie G .
jj Matthiasa som sledoval, aj Kindla, na toho som sa tiez chystal, mat oboch tak aj body otacam, ale nemal som uz adds a obetoval som Matthiasa a sog na zisk fa G; to bolo prvorade; tie sogy boli ale inou stahovackou

urcite to nemas jedno ci to skonci 9:5 al. 7:7, za vyhru mas ine bodovanie, aj keby to malo byt co i len o 1stat a castokrat o postaveni v tabulke ci PO, rozhoduje jediny bod, stat...
navyse hraju proti sebe aj zvysni GM´s.jeden tyzden a môzes sa ocitnut na opacnom konci tabulky....ty chces ist raketovo hore, ja som trpezlivy, da sa ist hore aj tak neviditelne:D minuly rok som sa plantal uplne podobne a nakoniec som skoncil 9...a to som mal podla mna daleko horsi kader
chybou u teba bude aj to, co si spomenul, prilis vela hracov z jedneho timu, ja tiez musim mat v time medvede, ale max.3, zo zvysnych timov max. tak po 2, inak mat to idealne rozlozene
tak gud lak o tyzden chcem byt uz niekde inde :hfman:
11:4 s Henym :thumbsup: v utoku skvelych 39 bodov a velka smola pre Henyho kedze okrem mna len kajo bol na tom lepsie..napriek tomu ze mam len branakrov LA ta som vyhral 4:1 v Gk stats zasluhou skveleho Jonesa

:plus:
Jones 1.44 95.1% 1SHO
Backstrom 0+5
Richards 3+1 zacal hrava vyssie a pravidelne boduje :good:
Versteeg 0+4 v utoku s Richardsom
Zucker 3+1

:minus:
Jenner 0+0, -4
Boedker 0+0
Burns 0+0
Plekanec 0+0

teraz ma caka tabulkovy sused Megaton..miuly tyzden by som s nim nemal problemy..tento neocakavam ze budem mat az taku bodovu produkciu
back in playoff contention :petrik:
Hviezdy mesiaca november:

1. Niclas BACKSTROM 3+14 (17B), 8 PPP, 160FW
2. Kris VERSTEEG 5+10 (15B), +7
3. Brad RICHARDS 6+6 (12B)
Playoff volá. :clap: 10:2 proti Megatonovi. Nepodrželi ho brankáři.
Letang 1+4, +4
Datsyuk 4+0, 36fw
Montoya 95,7%, gaa 1,36

:minus:
Del Zotto 0+0, -6 :hroza: Ten půjde.
dejf píše:Del Zotto 0+0, -6 Ten půjde.
Delas velkou chybu.. Az se rozjedem, to bude mazec :andy:
no nakoniec tu mam slusne wifi, sem tam nuda, tak aspon takto pozabijat cas
individualne stats k predoslemu tyzdnu

Comeau 3+1 (15sog, 13hit to bol fa tah jak svina)
Ennis 1+2 (12sog solidny trejd kauf
Karlsson 1+2 (12sog, 8hit)
Gerbe slape na sogy, fa Prout za 2 zapasy 8hitov,4bks

:minus: S+S
Spezza 0+1 (kompenzuje to fw ale tie ja ignore)
Steen 0+0 (aj ked ten odohral u mna 2 zapasy)
od tychto 2 utocnych posil cakam kuva daleko väcsiu produktivitu

po 2 zapasovom distanci sa do zostavy vracia Garbutt, koncom tyzdna Luo, na strane druhej riesi Abdel nieco s ramenom
tento tyzden suboj titanov haha ak sa uz od tohto suboja neodrazim, tak uz neviem
Cely tyzden vediem, predposledny den remizka a nakoniec prehram :hroza: :hroza: :hroza:

no nic...nestastie hre v stastie v laske...
2963 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING