Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

EDMONTON OILERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Ty byly nechytatelny :neviem:
4 body z 3-zapasoveho tripu :cool:
arek píše:4 body z 3-zapasoveho tripu :cool:
Ale zranenej Bryz :?
nova hala ponesie meno Rogers Place :grc:
Obrázek
Marincin povolany do prveho timu :-O
Arek, co ten Klefbom? Jak se mu zatím vede? Nevíš nějaké bližší info? :)
CatsFan píše:Arek, co ten Klefbom? Jak se mu zatím vede? Nevíš nějaké bližší info? :)
fakt neviem...nesledujem farmu. Hra druhu obranu a to, ze do prveho timu sa uz dostali Fedun, Larsen a najnovsie i Marincin, nasvedcuje tomu, ze nepodava vykony, ake by sme ocakavali.
Na druhej strane ktovie, aka je pravda s Marincinom. Mozno sa len chysta nejaky trejd, ktoreho sucastou by mohol byt, a chceme ho ukazat zaujemcom :hmm:
Petry posadeny proti Coloradu :!: konecne :poklona: Marincin bude hrat.
Fandim mu nech sa presadi.
ako hral? podla statistik to vyzera celkom slusne, cez 15 minut a plusko, snad tam vydrzi co najdlhsie
Pali_Caps píše:ako hral? podla statistik to vyzera celkom slusne, cez 15 minut a plusko, snad tam vydrzi co najdlhsie
zacitujem Eakinsa: "hral solidne". Ja som videl iba druhu a tretiu tretinu a hral dobre. Bol isty a nevidel som ho urobit vaznejsiu chybu. Odohral aj 2 a pol minuty v presilovke, raz celkom nebepezcne vystrelil od modrej, raz si nabehol do sance aj priamo pred branu. Na svoj prvy zapas very good :cool:

supli sme dalsie dva goly v hre 4na4. V ramci ligy v tejto statistike uplne dominujeme.
A u Petryho čekáš, že bude sedět nějak dlouhodobě? Nebo to byla spíš jen taková facka na probrání?
fantomas píše:A u Petryho čekáš, že bude sedět nějak dlouhodobě? Nebo to byla spíš jen taková facka na probrání?
Eakins povedal, ze facka na prebranie, ale ja by som ho kludne nechal sediet dlhsie (idealne vytrejdoval). Tak ci tak si asi posedi aj dalsi zapas, lebo po vyhre nemenime zostavu. Zvlast po vyhre 8-2 by sme nemali :)
Tak pre Marincina je to velka skola hokeja, a prvy zapas mu aj celkom vysiel, snad prida dalsie zapasy, taky golik yb som mu dopriala.
Par rokov dozadu, ked hral za Kosice par zapasov tak jeho korculiarska technika bola otrasna, zrejme na sebe zapracoval lebo postavou typologicky sa velmi hodil na obrancu. Odvvtedy som ho defacto nevidela hrat a na MS 20r tak mal ten distanc tak velmi sa tam neukazal...nuz mala by som si zhliadnut aspon bud ten zapas c hral alebo dnesny nocny,s nad bude hrat...

Casom uvidime ako to bude s Gernatom, on si zvyka na muzsky hokej, kedze minuly rok hraval este juniorku, takze musi sa jeho pendlovanie ahl - echl utriast ale unho verim ze to dosiahne tak ako marincin, lebo na to ma ....aj ked ho castokrat zastavia zranenia (vid minuly rok)...tu to vidim rvonako ako Jurco....nprva sezonav ahl bola trapenie, zvykacka a od februara sa to zlomilo...verim, ze aj tu to tak bude....hrozne im drzim palce, rpedsa Sloavci maju cim dalej tym menej hracov v profilige.
vyzera to tak, ze v battle of alberta uz bude hrat aj Petry, ale nastastie vymeni Pottera a nie Marincina. Ten by mal hrat (prave s Petrym, chudacisko), zaujimave, ze yahoo rano hlasilo, ze nebude.. :roll:
zase prehra
vdaka bohu aspon za ten bod. Zas sme mali svoj den, 19 giveaways, 6 nevyuzitych presiloviek :bitka3:
Boze, to aj ten Bryz by chytil :hroza:

Devan :scare: Obrázek
:lol2: ten co? jedol kuracie kridelka? :lol2: lebo ten postoj, ta reakcia maaario :scare: ...evidentne to ma na saláme
LaBarbera sa u nas dlho neohrial, putuje do Chicaga za buduce vyrovnanie. MacT uz zacal proces upratovania svojho vlastneho bordelu :cool:
Bryzgalov aktivovany z IR listiny.
Dneska nechyta Bryz.... Jim jeb|o, či co??
Taky tomu nerozumím. Asi chtěj vyhrát. :neviem:
Tak konecne prichazeji zmeny, trejd Omarka za con 6th pick, tohle mancaft nakopne :cinka: :sarcasm:

ale aspon je misto na soupisce no :))
dejf píše:Taky tomu nerozumím. Asi chtěj vyhrát. :neviem:
Asi nechteli.
snad sa tam Linus uchyti a presadi v prvom time. Zelam mu to :thumbsup: u nas na to bohuzial nemal priestor.

dnesny GWG sme dostali vo vlastnej presilovke. Rozhodcovia sa nam asi snazia uskodit, ked vylucuju hracov superovho timu :sarcasm: Uz sme tak totizto dostali v tejto sezone 8 golov, najviac z NHL.
3199 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS