Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

TAMPA BAY LIGHTNING

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

videli ste niekto oznam na markizatexte ze Tampa by mala vramci pripravy na uvodny zapas sezony v prahe zohrat 30. sept. pripravny zapas v blave proti Slovanu ???

:shock: :good: :good: :good:
petrik píše:videli ste niekto oznam na markizatexte ze Tampa by mala vramci pripravy na uvodny zapas sezony v prahe zohrat 30. sept. pripravny zapas v blave proti Slovanu ???

:o :o :o

Pravú hokejovú lahôdku si môžu na konci septembra vychutnať fanúšikovia najrýchlejšej kolektívnej hry na Slovensku.
Do Bratislavy zavíta v rámci prípravy na novú sezónu NHL zámorský klub Tampa Bay Lightning! Víťaz Stanleyho pohára zo sezóny 2003/2004 odohrá 30. septembra v hlavnom meste exhibičný zápas s úradujúcim extraligovým šampiónom Slovanom Bratislava.

Viac o pripravovanej akcii sa verejnosť dozvie v piatok, kedy vedenie Slovana zverejní detaily na tlačovej konferencii. Isté je, že pre „blesky“ bude duel so slovenským majstrom zároveň generálkou pred „ostrým“ štartom nového ročníka NHL, ktorý majú naplánovaný v Prahe proti New Yorku Rangers (4. a 5. októbra). Ešte pred bratislavským súbojom odohrá Tampa Bay päť prípravných zápasov, z toho jeden na európskej pôde (28. septembra v Berlíne proti domácemu Eisbärenu).

Tím z Floridy by sa mal na starom kontinente predstaviť so všetkými svojimi hviezdami na čele s Vincentom Lecavalierom (na fotografii), Martinom St. Louisom, Čechom Václavom Prospalom, veteránom Markom Recchim, či tohtoročnou draftovou jednotkou Stevenom Stamkosom.

Program prípravných zápasov Tampy Bay:

20. septembra: Pittsburgh (v)
22. septembra: Pittsburgh (d)
23. septembra: NY Rangers (v)
25. septembra: NY Rangers (d)
28. septembra: Eisbären Berlín (Nem., v)
30. septembra: Slovan Bratislava (SR, v)

Viac o pripravovanom zápase sa dočítate v sobotňajšom vydaní denníka Šport
Hm, tak to slyším poprvé a je to pro Slovensko super akce. Vidět takové hvězdy v akci, proč ne. Pokud by se našli fanoušci, zejména ze Slovenska, kteří by měli do tohoto data zájem sehnat nějaké dresy, mikiny, atd. aby si mohli případně zajít pro podpis a měli tak doživotní vzpomínku, rádi se pokusíme sehnat, co byste rádi.

Navíc je to přezvěst ostrého zápasu v Praze s Rangers, nejoblíbenějším klubem v ČR. Stejně jako v ČR, tak i v SR, si myslím, že budou velké tahanice s lístky. Dost lidí je koupí jenom proto, aby je za pár dnů mohlo s několikanásobným obratem prodat, jako to můžeme vidět u nás na pražské utkání. Nevím, proč lístky nedávají na konkrétní jméno. Určitý člověk by se měl dostavit na utkání například 2,5 hodiny předem a pakliže by se tak nestalo, tak by byly lístky nabízeny v prodeji. Vemte si, kolik lidí rádoby v ten den nemůže na utkání a přitom si je koupili. Je to až směšné. Zároveň chápu, že je to business, ale napadají mě slova australského sportovce, kdy získal před pár dny bronzovou medaili a jeho rodiče, ač byli v Pekingu, nesehnali lístky na jeho "představení" - mimochodem to je plavec. A Čína dosazuje uměle dovezenými lidmi ochozy, aby vytvořila dojem zaplněných tribun, přitom nejsou. Přijde mi to velmi uhozené a to musí každý vidět. Když už jsem se dostal až k OH, neodpustím si, že jsem myslel, že mě to celé více zaujme, ale po různých tahanicích a přetvářkách se maximálně sem tam podívám a více sleduji to kolem, než samotnou olympiádu, což je smutné, ale je to realita dnešního života v Číně.
wow. Kedy a kde sa budu dat zohnat listky?
mountain píše:Vidím že na tom děláš. Zvažovals přidání nějaké diskuze/návštěvní knihy? (plnohodnotné forum je zbytečné, ale takový menší board...?)
... mmno myslis ze je to ucelne ? Diskuse jsou pod kazdym clankem ... a obecne kniha navstev IMO nokoho nezajima. Co je tam odkaz FORUM jsem chtel presmerovat sem. Mimochodem, nevite nekdo jak udelat link aby VSDYCKY VEDL NA POSLEDNI STRANKU zdejsi DISKUSE ?
cepi píše: 30. septembra: Slovan Bratislava (SR, v)[/b]
... Pani (anglicky Wow ;-) ), mmno pokud by nestaly listky tolik co na zahajovaci zapas NHL (coz by snad nemusely) tak to bych snad do ty Blavy i zajel. PLS muzete nas, hosi ze SK, o tom informovat vic az si koupite dennis Sport ? Dik...
cepi píše:
petrik píše:videli ste niekto oznam na markizatexte ze Tampa by mala vramci pripravy na uvodny zapas sezony v prahe zohrat 30. sept. pripravny zapas v blave proti Slovanu ???

:o :o :o

Pravú hokejovú lahôdku si môžu na konci septembra vychutnať fanúšikovia najrýchlejšej kolektívnej hry na Slovensku.
Do Bratislavy zavíta v rámci prípravy na novú sezónu NHL zámorský klub Tampa Bay Lightning! Víťaz Stanleyho pohára zo sezóny 2003/2004 odohrá 30. septembra v hlavnom meste exhibičný zápas s úradujúcim extraligovým šampiónom Slovanom Bratislava.

Viac o pripravovanej akcii sa verejnosť dozvie v piatok, kedy vedenie Slovana zverejní detaily na tlačovej konferencii. Isté je, že pre „blesky“ bude duel so slovenským majstrom zároveň generálkou pred „ostrým“ štartom nového ročníka NHL, ktorý majú naplánovaný v Prahe proti New Yorku Rangers (4. a 5. októbra). Ešte pred bratislavským súbojom odohrá Tampa Bay päť prípravných zápasov, z toho jeden na európskej pôde (28. septembra v Berlíne proti domácemu Eisbärenu).

Tím z Floridy by sa mal na starom kontinente predstaviť so všetkými svojimi hviezdami na čele s Vincentom Lecavalierom (na fotografii), Martinom St. Louisom, Čechom Václavom Prospalom, veteránom Markom Recchim, či tohtoročnou draftovou jednotkou Stevenom Stamkosom.

Program prípravných zápasov Tampy Bay:

20. septembra: Pittsburgh (v)
22. septembra: Pittsburgh (d)
23. septembra: NY Rangers (v)
25. septembra: NY Rangers (d)
28. septembra: Eisbären Berlín (Nem., v)
30. septembra: Slovan Bratislava (SR, v)

No naparaaadu....V utorok na Slovane a potom cez vikend v Prahe!!!Sice TB ma moc neinteresuje,ale je to NHL-ka
Dufam,ze pernamentky budu paltit aj na tento zapas!!
Jinak zde zajimava uvaha o Stamkosovi ... s jejichz obavami docela souhlasim. On marketing nekdy byva potvora ;-)

http://blogs.tampabay.com/lightning/200 ... belie.html
safa píše:
... Pani (anglicky Wow ;-) ), mmno pokud by nestaly listky tolik co na zahajovaci zapas NHL (coz by snad nemusely) tak to bych snad do ty Blavy i zajel. PLS muzete nas, hosi ze SK, o tom informovat vic az si koupite dennis Sport ? Dik...
jasne :frajer2: supnem to tu ale najskôr az v nedelu, kto bude môct skor, paci sa
safa: to sem nevěděl, že to plánuješ ke každému článku. To je pak pravda zbytečné dělat to zlášť, nějaký feedback a ohlas dostaneš i tam, popř. tady a k menší diskuzi to stačí.
add "jak linkovat". Když vidíš v address baru ten link sem, tak vidíš že to poslední číslo (start="") určuje číslo stránky, resp. konkrétního postu, který se má zobrazt a podle něho se načte stránka. Mohlo by to fungovat tak, že pokud to přestřelíš, tak inteligentní kód by tě měl hodit automaticky na poslední post, čili i na poslední stránku. Takže zkus něco takového:
http://hokejforum.com/viewtopic.php?f=5 ... tart=10000
(ale nezaručuju funkčnost)
safa píše:
... PLS muzete nas, hosi ze SK, o tom informovat vic az si koupite dennis Sport ? Dik...
:!: :arrow: TAMPA Bay vs. SLOVAN Bratislava (30.9.´08)
mountain píše:safa: to sem nevěděl, že to plánuješ ke každému článku.
... ne ze planuju, uz to tam tak je ... bylo to i na starym designu. Ted mam 10 dni dovolenou, takze je to tam funcni v pocatecnim stavu, pokracovani za 10 dni.

Jinak dik za tip s tim linkem, funguje to.
Mno tak ať to tady nestojí, podle zatím neoficiálních informací byl Vinny jmenován kapitánem Bolts....to vypadá na první letošní očekávaný krok Tampy :-)
Vinny je dobrá volba, věřím že už nebude mít s kapitánstvím problémy jako měl kdysi... :thumbsup:
leci píše:Vinny je dobrá volba, věřím že už nebude mít s kapitánstvím problémy jako měl kdysi... :thumbsup:
... myslim, ze nebude, ... Vinny je po tech osmi letech ... mmno viz ostatne tady ;-)):

http://www.lightning.cz/index.php?subac ... m=&ucat=3&
Sobotni nespavost se mi tentokrat vyplatila. Jsem PRVNI z CZ/SK serveru kdo prinasi informaci ze:

Tampa si vyměnila obránce s Ottavou

http://www.lightning.cz/index.php?subac ... om=&ucat=3&

Co si o tom myslite ?
Co si o tomhle myslím?? Mám vynechat sprosté slova?? Dobře: "NIC"
Jdu si polét hlavu kýblem vody a pak jak si přečtu názory ostatních, tak třeba něco připíšu, ale toto je donebe volající demence už...
OK, zkusím teď trochu racionálněji, schválně, jestli mi vyjde to samé :-) (v závorce jsou věky obránců)

Takže, před šachy s Boylem jsme na tom byli nějak takhle:
Boyle(32)-Ranger(23)
Kuba(31)-Picard(23)
O´Brien(25)-volné místo, o které by se v campu poprali asi Smaby/Niskala/Lundin
To není tak špatné ne? Tedy nebylo... (věkový průměr asi 30 let)

Teď jsme na tom zhruba takto:
Mezsaros(22)-Ranger(23)
Carle(23)-O´Brien(25)
Lundin-(23)-Smaby(23)/Niskala(26)
No není to super, náš "veterán" v obraně má 25 let. Věkový průměr obrany je asi 23 let - nádhera!
Ta první dvojie by ještě šla, dál už je to horší. Z Carla se neví co bude, O´Brien bude muset hrát #4, na což - nic proti němu - nemá a ta třetí obrana je dobrá tak do AHL.
Argument, že sázíme na mládí, talent, a tak dále je sice pěkný, ale takhle dohnaný do extrému je to propadák. Mládí a talent je sázka na riziko a stavět na tom jako na základním kameni je blbost podle mě prostě. (u té první sestavy je to správně - zkušený bek ve dvojici s mladým, tak by to mělo myslím být - rozhodně spíš takhle, než v tom druhém případě).
Pokud bych to ještě srovnal s obranou letošního vítěze Cupu (s Redwings), tak se musím smát.

Takže asi tolik můj první dojem z toho - jak už ste u mě možná zvyklí, opět kritický a pesimistický, ale nemůžu si pomoct a věřte, sám bych byl rád, abych měl KONEČNĚ z nějakého tradu dobrý pocit.
(po malé úpravě by to možná mohl Safa hodit k sobě)
PS: ještě ho (Mezsaroše) teď podepíšem na 6let za 36mil. a du se pověsit :-D
Meszárošov odchod z Ottawy spôsobilo, že jeho rokovania so zástupcami klubu o novej zmluve stroskotali na mŕtvom bode. "Záležitosť sa dostala do fázy, keď Andrej pýtal viac, ako sme mu boli schopní zaplatiť," neskrýval úskalia finančného problému generálny manažér Senators Bryan Murray.
Naopak, v Tampe Bay si mädlia ruky: "Andrej je hráčom, ktorý perfektne zapasuje do našej koncepcie. Je výborný v práci s pukom a pri bránení silných útočníkov," pochvaľoval si kúpu novej posily prezident Tampy Bay pre hokejové záležitosti Brian Lawton.
mountain verim, ze mas dost :D Andrej je skutocne perspektivny borecek, ktory ma vsetky predpoklady na to, aby bol v blizkej, ci vzdialenejsej buducnosti hlavnym obrannym pilerom Tampy..to je jedna vec, druha a proste to tak musi byt, pocas trade dead line, resp. v priebehu sezony Vase vedenie musi proste urobit este nejaky obranny krok, aby tu obranu vystuzilo..prist o Boylea, Picarda, Kubu je dost prisilne obranne kaficko a nahradit toto kedysi stabilne Bolts 3io jedinym obrancom je naozaj :eek2:

kazdopadne, uz sa neviem dockat nasich vzajomnych zapasov, fuu, no bude to rozhodne zaujimava podivana :)
cepi píše:mountain verim, ze mas dost :D Andrej je skutocne perspektivny borecek, ktory ma vsetky predpoklady na to, aby bol v blizkej, ci vzdialenejsej buducnosti hlavnym obrannym pilerom Tampy..to je jedna vec, druha a proste to tak musi byt, pocas trade dead line, resp. v priebehu sezony Vase vedenie musi proste urobit este nejaky obranny krok, aby tu obranu vystuzilo..prist o Boylea, Picarda, Kubu je dost prisilne obranne kaficko a nahradit toto kedysi stabilne Bolts 3io jedinym obrancom je naozaj :eek2:

kazdopadne, uz sa neviem dockat nasich vzajomnych zapasov, fuu, no bude to rozhodne zaujimava podivana :)
Já bych tak nezoufal, stačí, abyste do obrany přesunuli Chrise Grattona a hned máte zkušenosti víc :eek2: :lol2:
MartinFC píše:Já bych tak nezoufal, stačí, abyste do obrany přesunuli Chrise Grattona a hned máte zkušenosti víc :eek2: :lol2:
:lol2: :angel:

este jedna vec, Andrej bude mat 29 rokov, ked mu vyprsi zmluva s Tampou, tot viac ako idealny vek na obrancu; pak si bude môct Andrej vyberat z inych to ponuk..v Tampe nazbiera prepotrebne skusenosti a pak to inde rozbali ako sa na skuseneho obrancu patri :)
no pozor, on ještě podepsáno nemá, nebo se pletu? Letos to vidím na hru 4 útočníci a jeden bek, na tři pětky a je to, tři obránce snad nějak polepíme...
(sem tajně doufal, že něco podniknem s McCabem - Leafs na tom v útoku nejsou dvakrát dobře a nám přebývá....ale to by byl logický krok a to se nám nehodí do krámu :-D )
Kdyby v tom tradu nefiguroval Picard, tak by se mi to líbilo, protože on se mi zrovna na konci sezony celkem líbil a určitě má na to v blízké době hrát #4. Ten pick od Sharks vem čert, stejně nebude vysoký předpokládám...ale to sou jen kdyby :-)
Montain, citim s tebou ;-). Treba se jeste po odchodu Jussiho do NSH nejakeho veterana dockame. Na McCabea asi nezbyde ... kdyz se podivam la list volnych agentu tak jsem zvedavej co Lawton pripravuje za kouzlo.
a jednu stranu je super, že je Andrej náš. Věřím, že se mu u nás bude dařit a bude velmi platným hráčem.
To že odešel Kuba, se dá přežít, ten pick od San Jose je taky v pohodě, ale hodně mě se*e Picard. Ten měl hodně talentu :(
24 mil. na 6 let není hodně, ten plat bude ok :thumbsup:

No a jak vidím obranu já?

Mezsaroš-Ranger
Carle-O´Brien

to se mi zdá jako celkem dobrá čtveřice. Chybí zkušenosti, což by nemuselo být nejlepší, ale myslím, že to bude v pořádku. Andrej s Rangerem už mají za sebou 3 povedené sezony...takže tam nějaké zkušenosti budou. Carle už toho v NHL taky nahrál dost stejně jako O´Brien a oba dva se mi zdají taky v pořádku. Sice O´Brien je trochu méně pohyblivý, ale naopak bude tvrdit hru.

No a třetí může dopadnout jakkoliv. Lundin v loňské sezoně prokázal kvality, když byl nominován do Young Star Game. Na Niskalu jsem velmi zvědavý, myslím že v něm něco bude...může překvapit! Hutchinson byl v loňské sezoně nejlepším obráncem AHL. Já myslím, že by letos mohl do NHL klidně prorazit a mohl by si vést dobře. A pak je tu ještě dvojce mladíků-Smaby s Mihalíkem, kteří by už taky mohli do NHL prorazit. Pak jsou tu ještě další hráči, kteří by tam mohli hrát...např.Kočí, který by byl hodn tvrdý.
Sice v obraně chybí zkušenosti, ale jinak jí vidím celkem dobře. Největší problém by mohl být v play-off, protože hráči nebudou mít pořádné zkušenosti. Ovšem s tím velkým počtem útočníků by do našich řád klidně mohl přibýt nějaký ten zkušený obránce.
9523 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING