To sú mi zvraty. Ak by náhodou vymenili Schneidera bol by som prekvapený. Som zvedavý čo je na tom pravdy a čo z toho prípadne vytrieska M. Gillis, pod ktorým by sa tá stolička už mohla pekne triasť.Darren Dreger píše:It's getting interesting. 2 sources say Corey Schneider is in play. 1st and a prospect part of asking price. Suspect Oilers in on talks. Schneider news might simply be a back-up plan (no pun intended)...if they're unable to move Luongo. Check what other asset is worth.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
VANCOUVER CANUCKS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Jste spokojení? Máte co jste chtěli! Gillise opravdu nechápu. Měl se Luonga zbavit za suchý z nosu dokud byl čas. Jestli si nevšiml tak dnešní hokej je o brankářích a on se zbavil jednoho z nejlepších. A za jakou cenu doprdele?! Kdyby jsme aspoň získali toho Evandera o kterým se mluvilo, nebo kdyby aspoň proboha draftoval hráče na post kde to potřebujeme. Na co centr??? Proč se loni teda zbavoval Codyho? A zvěsti o Edlerovi? Jsem moc zvědavej co se ráno dočtu...
Já bych to tak hrozně nebral. Není důvod.
Právě teď není moc velký rozdíl mezi Luongem a Codym. To je prostě fakt! Za 3-4 roky to bude jiné, ale máte další mladé gólmany a ty se v tomto horizontu budou zlepšovat, vyvíjet. Vsadím se, že příští rok vytáhnete minimálně dva lapače puků a stále bude čas si ho řádně vypiplat.
A až vám Luongo odejde do důchodu nebo se stáhne do pozice záložníka tak (říkejte si co chcete) náhradu už budete mít a to ať z vlastního systému nebo pomocí tradu.
K tomu všemu máte Horvata z kterého může vyrůst opravdu velký hráč. Jdou na něho velmi dobré reference a takto šikovný a všestranný centr je žádané zboží.
Zkrátka bych to pro vás tak černě neviděl. Ba naopak. Samozřejmě ukáže to až čas kdo vydělal, ale momentálně si nemáte na co stěžovat. A ještě jedna věc - Nikde není psáno, že Cody na jedničku má.
Právě teď není moc velký rozdíl mezi Luongem a Codym. To je prostě fakt! Za 3-4 roky to bude jiné, ale máte další mladé gólmany a ty se v tomto horizontu budou zlepšovat, vyvíjet. Vsadím se, že příští rok vytáhnete minimálně dva lapače puků a stále bude čas si ho řádně vypiplat.
A až vám Luongo odejde do důchodu nebo se stáhne do pozice záložníka tak (říkejte si co chcete) náhradu už budete mít a to ať z vlastního systému nebo pomocí tradu.
K tomu všemu máte Horvata z kterého může vyrůst opravdu velký hráč. Jdou na něho velmi dobré reference a takto šikovný a všestranný centr je žádané zboží.
Zkrátka bych to pro vás tak černě neviděl. Ba naopak. Samozřejmě ukáže to až čas kdo vydělal, ale momentálně si nemáte na co stěžovat. A ještě jedna věc - Nikde není psáno, že Cody na jedničku má.
toto by bol byval pre nucks celkom solidny trejd, poriesili logjam v branke, ziskali velmi perspektivneho top6 centra (sisters uz nie su najmladsie, treba zacat mysliet aj na to ze o 3-4 roky uz mozno nebudu taki dominantni a bude ich treba zacat postupne nahradzat - combo horvat&shinkaruk z tohto draftu by na to mohlo byt idealne). so far so good.
problem ktory je mozno len v nasich hlavach ale mozno bude celkom zasadny je inde. luongo prakticky 2 roky zil v tom ze moze byt hocikedy vymeneny. ze jeho vancouverska misia sa coskoro konci, resp. sa uz davno mala, ze coskoro zacne novu etapu v novom time... vo vancouvri ho uz prakticky vsetci odpisali a zrazu je vsetko inak. zrazu je zase nespochybnitelnou jednotkou s ktorou sa zda sa opat dlhodobo pocita... zevraj bol v soku ked sa to dozvedel a niet sa velmi comu divit
ja nepochybujem o tom ze luongo ma na to byt vamci ligy este peknych par rokov nadpriemernou jednotkou, ale bude zaujimave sledovat nakolko sa mu cela tato tragikomedia dostane pod kozu a najma do hlavy...
problem ktory je mozno len v nasich hlavach ale mozno bude celkom zasadny je inde. luongo prakticky 2 roky zil v tom ze moze byt hocikedy vymeneny. ze jeho vancouverska misia sa coskoro konci, resp. sa uz davno mala, ze coskoro zacne novu etapu v novom time... vo vancouvri ho uz prakticky vsetci odpisali a zrazu je vsetko inak. zrazu je zase nespochybnitelnou jednotkou s ktorou sa zda sa opat dlhodobo pocita... zevraj bol v soku ked sa to dozvedel a niet sa velmi comu divit
ja nepochybujem o tom ze luongo ma na to byt vamci ligy este peknych par rokov nadpriemernou jednotkou, ale bude zaujimave sledovat nakolko sa mu cela tato tragikomedia dostane pod kozu a najma do hlavy...
ZaDawe4 » 01 črc 2013 10:27 píše:Já bych to tak hrozně nebral. Není důvod.
1. - je to CoRy
2. - jestli chtělo tohle mužstvo v nejbližší době Stanley Cup tak letos mohla být poslední šance Luongo je starej a v PO nespolehlivej
3. - podívej se na Coryho statistiky celé kariéry (není to o nic horší golman než třeba Quick či Rask)
4. - místo Horvata měl přijít Domi když už centr, Canucks a scouting je katastrofa neumí se tu pracovat s mládeží, nejmladší člen týmu je Kassian a toho jsme ani nedraftovali
5. - Gillis měl už dávno vytrejdovat Luonga a zbavit se i Ballarda místo toho se na jejich úkor zbaví Schneidera a pravděpodobně Edlera
Horvat > DomiLeo píše:Za
1. - je to CoRy
2. - jestli chtělo tohle mužstvo v nejbližší době Stanley Cup tak letos mohla být poslední šance Luongo je starej a v PO nespolehlivej
3. - podívej se na Coryho statistiky celé kariéry (není to o nic horší golman než třeba Quick či Rask)
4. - místo Horvata měl přijít Domi když už centr, Canucks a scouting je katastrofa neumí se tu pracovat s mládeží, nejmladší člen týmu je Kassian a toho jsme ani nedraftovali
5. - Gillis měl už dávno vytrejdovat Luonga a zbavit se i Ballarda místo toho se na jejich úkor zbaví Schneidera a pravděpodobně Edlera![]()
Aj...chybička s jménem se vyskytla...ani nevím proč jsem měl vsugerováno, že je to Cody.Leo » 01 črc 2013, 13:17 píše:ZaDawe4 » 01 črc 2013 10:27 píše:Já bych to tak hrozně nebral. Není důvod.
1. - je to CoRy
5. - Gillis měl už dávno vytrejdovat Luonga a zbavit se i Ballarda místo toho se na jejich úkor zbaví Schneidera a pravděpodobně Edlera
Nespolehlivý a starej? Druhý argument je největší blbost co jsem slyšel. Luongo ještě 2-3 sezóny na nadprůměrnou jedničku bude mít úplně s přehledem. Konečně se to v brankovišti vyřešilo, je to všechno dané a uvidíš jak jeho výkonnost po Coryho odchodě půjde zase nahoru. A že je v play off nespolehlivý? Nooo, to může být, ale čísla mluví trošku jinak (když už se ve třetím bodě oháníš čísly
Domi? Také hráč s perfektními vyhlídkami, ale pokud vývoj u obou půjde jak má tak Horvat bude užitečnější a platnější hráč!!!
S ostatním s tebou souhlasím.
Dave4 to snad nemyslíš vážně, do you?
vytrejdovat Schneidera za 1st round pick je nonsence... jeho value je o mnoho větší... Dát v bráně přednos Luongovi před Schneider je další nonsence... Schneider je lepší, mladší a perspektivnější...
tebou zmíněnej fakt, že oba v současnosti chytaj stejně neni fakt, ale pěknej výmysl... Schneider podává daleko spolehlivější výkony než Lou a rozhodně je úplně jinde psychicky.. což v klíčovejch momentech může hrát ohromnou roli...
mno a že do tý doby vyrostou Vancouveru dva lepší...
možno, ale ono zas tak kvalitních golmanů co se dokážou vyrovnat Schniedorovi neni ani mezi seniory.. natož mezi juniory...
Tenhle trejd je největší přešlap jakej Canucks mohli udělat
vytrejdovat Schneidera za 1st round pick je nonsence... jeho value je o mnoho větší... Dát v bráně přednos Luongovi před Schneider je další nonsence... Schneider je lepší, mladší a perspektivnější...
tebou zmíněnej fakt, že oba v současnosti chytaj stejně neni fakt, ale pěknej výmysl... Schneider podává daleko spolehlivější výkony než Lou a rozhodně je úplně jinde psychicky.. což v klíčovejch momentech může hrát ohromnou roli...
mno a že do tý doby vyrostou Vancouveru dva lepší...
Tenhle trejd je největší přešlap jakej Canucks mohli udělat
Eddie Lack musi zabrat, jinak vas to muze hodne mrzet. A to jeste neni ani vyjasnenej pristup Luonga.. Kdyz uz jsem videl ze takhle trejdujete, cekal jsem Nichushkina, ktery mozna byl toho risku hoden. Horvat mohl byt velmi pravdepodobne k dispozici i o nejake ty 3-4 pozice niz, tudiz by jste si mohli zadat k tomu picku jeste dalsi komponenty..
Joacim Ericsson, letos nejlepší golman švédský ligy.Atlantik » pon črc 01, 2013 5:47 pm píše:Eddie Lack musi zabrat, jinak vas to muze hodne mrzet. A to jeste neni ani vyjasnenej pristup Luonga.. Kdyz uz jsem videl ze takhle trejdujete, cekal jsem Nichushkina, ktery mozna byl toho risku hoden. Horvat mohl byt velmi pravdepodobne k dispozici i o nejake ty 3-4 pozice niz, tudiz by jste si mohli zadat k tomu picku jeste dalsi komponenty..
Wanic myslím to vážně a stojím si za tím!!!
S tím, že měl jít Luongo já souhlasím. To je pravda.
Ale jak vidíš velký zájem o něho asi nebyl. A někdo zkrátka z kola ven musel a když Luonga nikdo nechtěl (nebo protihodnoty byli slabé) šel Cory.
Psal jsem, že jsou na tom výkonnostně více či méně stejně a to ještě nějaké i 3 roky budou. Uvidíš.
Nepsal jsem, že vyrostou dva, ale že budou příští rok jednoznačně volit gólmany a že do té doby může některý z jejich gólmanů vyrůst.
A ten Joacim Ericsson je na tom velmi, velmi dobře.
S tím, že měl jít Luongo já souhlasím. To je pravda.
Psal jsem, že jsou na tom výkonnostně více či méně stejně a to ještě nějaké i 3 roky budou. Uvidíš.
Nepsal jsem, že vyrostou dva, ale že budou příští rok jednoznačně volit gólmany a že do té doby může některý z jejich gólmanů vyrůst.
A ten Joacim Ericsson je na tom velmi, velmi dobře.
No tak keby bol Cory až taká superstar ako tu píše Wanic a už teraz omnoho lepší a mladší ako Luongo ... a my by sme dali preč jeho, len tak za Horvata, tak to by som si už hodil slučku... Ale ja to vidím skôr ako Dawe, že sú zatial na rovnakej úrovni a tých pár rokov aj budú a dovtedy sa musíme modliť aby aspoň jeden z prospektov sa uchytil. Tiež nie som nadšený z vecí ktoré sa dejú v organizácii ale čo natom ako fanúšik zmením, musím len veriť že Gillis vie čo robí (
) a hladať na tých ťahoch len pozitívne veci, aj na príchode Tortsa aj na tomto trejde Coryho... No ale keby vymenil ešte aj toho Edlera už by som mal dosť asi aj ja.
Však jo.. co člověk to názor, já tomu jenom chvíli nemohl uvěřit
... Luongo je furt kvalitní golman, o tom žádná.. ale zbavit se na jeho úkor Schneidera.. ještě za draft pick, kdyby ta protihodnota aspoň byla odpovídající...
To Ohlund: ještě bych se ale zastavil u toho Schneidera a superstar... ono vyřadit ze sestavy obstojně chytajícího Luonga s jeho historií, platem a takovou pozicí v kabině abych tak řekl... a ještě potom podávat tak spolehlivý výkony .. to si žádá za první kua dobrou hlavu a za druhý kua hodně skill...
Já myslim že Schneider je v současnosti jeden z nejlepších golmanů a prostě trejdnout ho za first round to bych našemu GM nikdy neodpustil...
A co se týče toho projevení neprojevení.. já myslim, že jestli dokráčíte do play off.. tak se Luongo/Schneider faktor projeví
To Ohlund: ještě bych se ale zastavil u toho Schneidera a superstar... ono vyřadit ze sestavy obstojně chytajícího Luonga s jeho historií, platem a takovou pozicí v kabině abych tak řekl... a ještě potom podávat tak spolehlivý výkony .. to si žádá za první kua dobrou hlavu a za druhý kua hodně skill...
Já myslim že Schneider je v současnosti jeden z nejlepších golmanů a prostě trejdnout ho za first round to bych našemu GM nikdy neodpustil...
A co se týče toho projevení neprojevení.. já myslim, že jestli dokráčíte do play off.. tak se Luongo/Schneider faktor projeví
Tak co bude? Jak tak koukám Gillis nemá zájem přivést nějakou větší rybu
a jen obměňuje 3. a 4. lajnu. Prostor si ted' trošku udělal vyplacením Ballarda a současná 4ka (Edler, Garrison, Hamhuis, Bieksa) myslím bohatě stačí. Ale útok někoho potřebuje
Sedinovci s Burrowsem stárnou, Kesler s Boothem papíroví a Higgins těch bodů moc nepobere. V bráně Luongo a ne Schneider což vyžaduje víc branek v soupeřově síti. Trade Higginse se Schroederem za někoho slušného do prvních 2 útoků by fakt bodl (Wheeler?). Nebo podepsat Brunnera, když už nic
Jinak odchod Lappyho hodně bolí, ale za Raymonda v Calgary jsem rád ikdyž to ještě asi není ofic.
D.Sedin - H.Sedin - Burrows
Booth - Kesler - Higgins
Richardson (?) - Santorelli - Hansen
Sestito - Schroeder (Richardson) - Kassian
Edler - Garrison
Hamhuis - Bieksa
? (Weber) - Tanev?
Luongo
Eriksson
Uvidíme..
D.Sedin - H.Sedin - Burrows
Booth - Kesler - Higgins
Richardson (?) - Santorelli - Hansen
Sestito - Schroeder (Richardson) - Kassian
Edler - Garrison
Hamhuis - Bieksa
? (Weber) - Tanev?
Luongo
Eriksson
Uvidíme..
Higginsa asi len tak skoro meniť nebudeme, ved len v minulej sezone ho Gillis predlžil na dalšie 4 sezony a samozrejme mu nezabudol dať aj NTC
. V tomto je Gillis unikát v lige, dáva NTC úplne každému a potom vlastne nemáme koho meniť, naši Top 4 beci majú všetci NTC, aj Sedinovci, Burrows, Kesler a dokonca aj 3rd lajner Higgins
V budúcej sezone Canucks vyvesia pod strop Bureho 10ku
, trošku oneskorene. A podobne ako v Nazzyho prípade ani nie moc oprávnene, Bure toho odohral u nás ešte ovela menej a tušim tam boli aj nezhody s vedením kvôli ktorým chcel odísť. Tímové úspechy žiadne... ja som začal fandiť Canucks až po jeho odchode, takže pre mňa až tolko neznamenal ale pre starších fans určite mohol byť legenda.
http://canucks.nhl.com/club/news.htm?id ... L|VAN|home" onclick="window.open(this.href);return false;
http://canucks.nhl.com/club/news.htm?id ... L|VAN|home" onclick="window.open(this.href);return false;
Tak dle mě to byla nejvetší hvězda, která u nás kdy hrála, ale i tak se mělo počkat na někoho dalšího a vyvěsit číslo 10 se dvěma jmény.Ohlund » 24 črc 2013 07:09 píše:V budúcej sezone Canucks vyvesia pod strop Bureho 10ku, trošku oneskorene. A podobne ako v Nazzyho prípade ani nie moc oprávnene, Bure toho odohral u nás ešte ovela menej a tušim tam boli aj nezhody s vedením kvôli ktorým chcel odísť. Tímové úspechy žiadne... ja som začal fandiť Canucks až po jeho odchode, takže pre mňa až tolko neznamenal ale pre starších fans určite mohol byť legenda.
Byli jste letos nasim nejkvalitnejsim souperem (zatim jsme ale meli velmi prijemnej rozpis). Dokazali jste nas do urcity miry teritorialne prehrat a vas hokej se mi dost libil. Torts je jakej je, ale debil to urcite neni. Vi ze ve Vancouveru ma dobrou zasobu talentu a ze s tim teamem se da hrat zajimavy hokej (tak jako kdysi v TB). Je to uz nejakej ten patek co mi Canucks prestali vadit a dnes jsem byl v podstate i rad, ze jste si alespon ten zaslouzenej bod odvezli.. Hodne se mi libi Richardson, prijemny prekvapeni..
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé