S tím Rickem jsem si toho všiml, že zápas nedohrál, ale osobně jsem tomu velkou pozornost nevěnoval. Utkání mi strhlo a přemýšlet nad zraněním mi v tu chvíli ani nenapadlo. Pokud se nemýlím tak do šaten zmizel někdy v průběhu třetí třetiny. Ani jsem neviděl moment, který by zranění způsobil. Každopdáně zranění je to menšího rázu a tak si přejme, aby náš kapitán chyběl jen dnes.
Zranění Fialtova a dokonce i MacKenzieho mi vcelku dost překvapilo. Jako u Nashe to vypadá, že dnes nenastoupí a též to není kdovíjak vážné. Uvidíme. Já osobně bych nic neuspěchal a raději si dal dnes pauzu. Aby se to poté neprotáhlo na delší čas.
Povolání Blundena mi připadá jako správná volba.
Murray by se měl vrátit do sestavy dnes a Ethan Moreau okolo 22 nebo 24 listopadu. To je dobrá zpráva.
Zranění Fialtova a dokonce i MacKenzieho mi vcelku dost překvapilo. Jako u Nashe to vypadá, že dnes nenastoupí a též to není kdovíjak vážné. Uvidíme. Já osobně bych nic neuspěchal a raději si dal dnes pauzu. Aby se to poté neprotáhlo na delší čas.
Povolání Blundena mi připadá jako správná volba.
Murray by se měl vrátit do sestavy dnes a Ethan Moreau okolo 22 nebo 24 listopadu. To je dobrá zpráva.