Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

COLUMBUS BLUE JACKETS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

S tím Rickem jsem si toho všiml, že zápas nedohrál, ale osobně jsem tomu velkou pozornost nevěnoval. Utkání mi strhlo a přemýšlet nad zraněním mi v tu chvíli ani nenapadlo. Pokud se nemýlím tak do šaten zmizel někdy v průběhu třetí třetiny. Ani jsem neviděl moment, který by zranění způsobil. Každopdáně zranění je to menšího rázu a tak si přejme, aby náš kapitán chyběl jen dnes.

Zranění Fialtova a dokonce i MacKenzieho mi vcelku dost překvapilo. Jako u Nashe to vypadá, že dnes nenastoupí a též to není kdovíjak vážné. Uvidíme. Já osobně bych nic neuspěchal a raději si dal dnes pauzu. Aby se to poté neprotáhlo na delší čas.

Povolání Blundena mi připadá jako správná volba.
Murray by se měl vrátit do sestavy dnes a Ethan Moreau okolo 22 nebo 24 listopadu. To je dobrá zpráva.
Dawe4 píše:S tím Rickem jsem si toho všiml, že zápas nedohrál, ale osobně jsem tomu velkou pozornost nevěnoval. Utkání mi strhlo a přemýšlet nad zraněním mi v tu chvíli ani nenapadlo. Pokud se nemýlím tak do šaten zmizel někdy v průběhu třetí třetiny. Ani jsem neviděl moment, který by zranění způsobil. Každopdáně zranění je to menšího rázu a tak si přejme, aby náš kapitán chyběl jen dnes.

Zranění Fialtova a dokonce i MacKenzieho mi vcelku dost překvapilo. Jako u Nashe to vypadá, že dnes nenastoupí a též to není kdovíjak vážné. Uvidíme. Já osobně bych nic neuspěchal a raději si dal dnes pauzu. Aby se to poté neprotáhlo na delší čas.

Povolání Blundena mi připadá jako správná volba.
Murray by se měl vrátit do sestavy dnes a Ethan Moreau okolo 22 nebo 24 listopadu. To je dobrá zpráva.
Ak by nenastúpil ani jeden z nich, šancu zahrať by mal aj Commodore ako siedmy obranca. ;)
Colorado Avalanche je naším dalším soupeřem. Určitě tomuto sokovi máme co vracet. V prvním letošním měření sil si hráči lavin v klidu pro-bruslili k výhře a tak dnes to chce pořádnou odvetu. Určitě šance na to máme velké. Protivník je oslaben a tak cesta k dalším dvou bodům by mohla být jednoduší.

Co se týče nás tak Rick Nash sice ráno bruslil, ale situace moc rozeznatelná není. Arniel se vyjádřil, že zatím není nic rozhodnuto, ale že by rád měl zdravého kapitána na následující trip. Takže z jeho nástupem se moc nepočítá.
Filatov by si dnes také měl odpočinout a vyléčit drobné zranění. Derek MacKenzie by podle posledních zpráv nastoupit měl.
Ale situace okolo těchto tří je velice nejasná a tak zatím není nic jistého.

V brance by se měl objevit Steve Mason a tak věřme, že na poslední nepovedené utkání proti Coloradu nenaváže. Pokud předvede výkon jako proti Blues (tedy klidný a jistý) k vítězství bude zase o krok blíže.

Jinak poslední zvěsti mluví o zařazení Wilsona do prvního útoku místo Nashe. To je velice zajímavé řešení a osobně jsem na to velice zvědavý. Filatovo místo by měl nahradit ve druhém řádku Dorsett. Obě tyto varianty jsou více či méně zvláštní, ale osobně se mi líbí a dle mého Arniel ani tak moc na výběr nemá. No bude to zajímavé sledovat dnešní match.

Jelikož je pátek a v pátek se chodí bavit a pít tak jsem utkání v plánu sledovat neměl. Ale zítra se jde na fotbal a po něm si jdeme sednout do krčmy a pak už to znáte :) ...No, jednoduše dnes pěkně pohodlně z gauče v jednu hodinu ranní pouštím v TV stanici Nova sport. Takže pojďme kluci. :wave:
Formácie na následujúci zápas:
F1: Wilson-Brassard-Voracek
F2: Umberger-Vermette-Filatov
F3: Dorsett-Pahlsson-Clark
F4: Murray-Blunden/MacKenzie-Boll

D1: Hejda-Stralman
D2: Tyutin-Russell
D3: Klesla-Methot

G1: Mason
G2: Garon

MacKenzie je otázny, Filatov aj podľa vlastných slov môže nastúpiť a Rick Nash si dá oddych.
Ach jo. Zase to Colorado a zase prohra 5:1. :-(
To utkání nebylo kdo ví jak atraktivní. Zápas jsme možná mohli vyhrát, ale hloupé chyby tým srazili. Nemám chuť dělat nějaký recap.
Zmíním jen to, že z naší obrannou hrou se nemůžeme dostat do play off. A co je smutné, že by to chtělo vyměnit většinu beků. :-(
Dawe4 píše:Ach jo. Zase to Colorado a zase prohra 5:1. :-(
To utkání nebylo kdo ví jak atraktivní. Zápas jsme možná mohli vyhrát, ale hloupé chyby tým srazili. Nemám chuť dělat nějaký recap.
Zmíním jen to, že z naší obrannou hrou se nemůžeme dostat do play off. A co je smutné, že by to chtělo vyměnit většinu beků. :-(
Zvlastni, Klesla jeste vcera vedl celou NHL v +/- :ja_neviem:
AndyF píše:
Dawe4 píše:Ach jo. Zase to Colorado a zase prohra 5:1. :-(
Andy, pozri si niekedy jeho hru.
Mimochodom, taks a mi zdá, že dnes sme vypili vodu určenú pre súpera. :D

Dawe, najhoršie na tom je, źe my máme kvalitných obrancov. Ibaže držíme ich v Springfielde, kým hore hrajú drevá. Mali sme nechať Holdena, zavolať Mooreho, prípadne Goloubefa. Okamžite vymeniť Kleslu s Commodorem. Prípadne aj Ťjutina. Niečo podobné sa týka útoku, Dorsett je síce bojovník, ale na tretí útok, tobôž na druhý nemá. Wilson je dieťa šťasteny, ibaže jeho śťastie večne trvať nebude. Môźe hrať maximálne tretí útok. Podobne je na tom Clark.

K zápasu. Začali sme dobre, fantastický pas Filatova na Vermetteho a prvý gól. Po góle začali Avs viac korčulovať a napádať hráčov pri rozohrávke. Naši "úžasní" obrancovia nestíhali, najmä Mr. Klesla. Zápas nevyšiel ani Methotovi či Russellovi, i keď u nich to nebolo o nestíhaní. Naopak, Ťjutin hral celkom slušne, len tá jedna presilovka.... . A druhá PP formácia katastrofu dovŕšila.
Z útoćníkov sa mi páčila druhá formácia, najmä Filatov, má fantastické myslenie, škoda, že jeho druhú fantastickú prihrávku Vermy nepremenil. Pritom mal prakticky odkrytú bránu. Z Nikitu sa nám stáva tvorca hry, čím ďalej tým viac mi pripomína Fjodorova, ešte sa zlepšiť v obrane na Sergejovu útoveň. ;) Arniel, skús ho na centri :!: R.J. je bojovník, ale puk viac nahadzuje, nesnaží sa dostať do pásma kombinačne. Čo sa pri Avs nedá praktizovať, keďźe je to tým so skvelým korčuľovaním. Chýbal mi tam Huselius. Keď uź nie Kristian, aspoń niekto, kto vie hokejovo myslieť.
Tretia formácia nestíhala. Dorsett bol jalový, pre mňa je nepochopiteľné, ako môźe mať taký TOI.
Arniel má dobrý štýl hry, bohužiaľ, nemá na to hráčov, treba urobiť pár výmien. Udržme prvé dve formácie, Pahlssona, Huseliusa a Moreaua, v obrane Russella. Zo zvyškom moźno obchodovať do ľubovôle.
mt-svk píše: Mimochodom, taks a mi zdá, že dnes sme vypili vodu určenú pre súpera. :D
Taky me to napadlo. :lol2:
mt-svk píše:
AndyF píše:
Ted koukam...
Pri prvnim golu si pohlidal sveho hrace.. Tam udelal chybu nekdo jiny
Tak ctvrtej je fakt ciste jeho. Nejdriv nevyhodil, pak byl uplne mimo pozici, vysledkem je volny hrac pred brankou. Hmmm
Patej, byl na lede ale bez vlivu na vysledek akce...

Ale tezko delat zavery z jednoho zapasu..

Presto: Chapu to spravne, ze hraje za Nashem, a ziskava plus body a ze kdyz holt nehraje, nebo nezahraje, tak je to za minus?
AndyF píše:
mt-svk píše:
AndyF píše:
Ted koukam...
Pri prvnim golu si pohlidal sveho hrace.. Tam udelal chybu nekdo jiny
Tak ctvrtej je fakt ciste jeho. Nejdriv nevyhodil, pak byl uplne mimo pozici, vysledkem je volny hrac pred brankou. Hmmm
Patej, byl na lede ale bez vlivu na vysledek akce...

Ale tezko delat zavery z jednoho zapasu..

Presto: Chapu to spravne, ze hraje za Nashem, a ziskava plus body a ze kdyz holt nehraje, nebo nezahraje, tak je to za minus?
Klesla sa často prichomiente ku gólom. Taktiež má dosť šťastia, mnohé jeho chyby hasí buď Mehot, alebo brankár. Často je mimo pozície a len dobrá defenzíva zvyšných hráčov zabráni najhoršiemu. Ako mohol byť takýto hráč draftovaný v prvom kole a najmä... z tak vysokej pozície :?:
Klesla se tady řešil nedávno. To samé obránci. Psal jsem to tu a myslím, že rozebírat to prostě znovu nemá cenu.

Ono je paradoxní, že počet inkasovaných gólů není vůbec špatný a s průměrem 2,53 jsme dvanáctý z celé NHL.
A naopak útok s průměrem 2,67 je dvacátý v lize.
Takže vlastně to co by fungovat mělo (útok) nefunguje a co by fungovat nemělo (obrana) dle čísel funguje. :) No je to zajímavé, ale stojím si zatím, že tahle obrana nemá na play off.

Příští týden bude zajímavý. Tenhle trip bude sakra těžký a jsem velice zvědavý kolik těch bodů vydolujeme. Z tohohle mám strach, aby to neodstartovalo nějakou vlnu porážek.
Dawe4 píše:Klesla se tady řešil nedávno. To samé obránci. Psal jsem to tu a myslím, že rozebírat to prostě znovu nemá cenu.

Ono je paradoxní, že počet inkasovaných gólů není vůbec špatný a s průměrem 2,53 jsme dvanáctý z celé NHL.
A naopak útok s průměrem 2,67 je dvacátý v lize.
Takže vlastně to co by fungovat mělo (útok) nefunguje a co by fungovat nemělo (obrana) dle čísel funguje. :) No je to zajímavé, ale stojím si zatím, že tahle obrana nemá na play off.

Příští týden bude zajímavý. Tenhle trip bude sakra těžký a jsem velice zvědavý kolik těch bodů vydolujeme. Z tohohle mám strach, aby to neodstartovalo nějakou vlnu porážek.
Podľa mňa je problém v tom, źe v útoku dostávajú príliš veľký priestor hráči ako Derek Dorsett. A to aj proti tímom, ktorým skrátka kvalitatívne nestačia, viď včerajśí zápas s Coloradom. Taktiež príliš veľa nahadzujeme puk na mantinel a nesnažíme sa kombinovať nakrátko. Stačí sap ozrieť, ako kombinácia funguje v prvom útoku. Ako platila kombinácia druhého útoku na Colorado (ak kombinovali). Ibaže Umby má zvyk puk nastreliť na mantinel a šprintovať za ním. To môźe tak robiť v treťom či štvrtom útoku a najmä nie proti rýchlemu tímu so skvelým forćekingom ako Colorado.
Mám príliš veĺa hráčov pre tretí útok. Vymeňme nejakých za drafty, prípadne pohyblivejšieho defenzívneho obrancu. Niečo podobné platí o obrancoch. Na famre čakajú Moore, Goloubef, Savard a Holden. Prečo dvoch nezapracovať a nejakých obrancov nevymeniť? Samozrejme, źe budú robiť chyby, ale to robia aj naši veteráni za vyšší plat.
No já s tebou souhlasím.

Hráčů do třetí, čtvrté pětky máme až, až. V naprosté pohodě můžu říci, že jedny z vůbec nejlepších.
Třetí lajna, která na začátku sezóny hrála ve složení - Ethan Moreau - Samuel Pahlsson - R.J. Umberger byla naprosto výborná a doopravdy si troufám tvrdit, že je to jedna z nejlepších v celé NHL.
Do čtvrté řady máme doopravdy plno hráčů, který kvalitu dokazují a i ty góly někdy vstřelí. Takže tady to máme pojištěné velmi dobře.

Co se týče forwardů do TOP6. Tady je to už horší, že? My jich máme přesně 6 a pokud se někdo zraní hrozí veliký problém.
Bohužel k tomu si připočtěme tři mladíky a když se ty nemohou chytit tak ve střílení branek máme trable.
První formace si nám už sedla. Teď čekáme na tu druhou a nutně bychom potřebovali toho Vermetta z minulé sezóny, který by to potáhl. Pak by to mohlo být OK a soupeři by se mohli začít třást.

O obraně se mi nechce moc zmiňovat. Už jsem jí tu rozebíral a zkrátka dle mého v týmu nemají co dělat - Klesla, Commodore, Ťyutin. A vsadím se, že kdyby Howson chtěl tak Kleslu a Ťyutina by vyměnit šlo velice hladce.
Z těmi mladíky, kteří čekají na šanci je to taky docela dobrá komedie. Ve spoustu týmech by už by hráli, ale naše organizace je prostě ve vychovávání hráčů nenapravitelná.

Jinak Blunden se vrací na farmu a tak jak se předpokládalo Nash nebo MacKenzie by se už měli vrátit do sestavy.
Ethan Moreau nakonec s klubem na trip odjíždí a prý je i šance, že by už mohl nastoupit.
Mike Commodore se nám také dere na led a v příštích třech duelech ho na ledě prý minimálně jednou uvidíme.
Dawe4 píše:No já s tebou souhlasím.

Hráčů do třetí, čtvrté pětky máme až, až. V naprosté pohodě můžu říci, že jedny z vůbec nejlepších.
Třetí lajna, která na začátku sezóny hrála ve složení - Ethan Moreau - Samuel Pahlsson - R.J. Umberger byla naprosto výborná a doopravdy si troufám tvrdit, že je to jedna z nejlepších v celé NHL.
Do čtvrté řady máme doopravdy plno hráčů, který kvalitu dokazují a i ty góly někdy vstřelí. Takže tady to máme pojištěné velmi dobře.

Co se týče forwardů do TOP6. Tady je to už horší, že? My jich máme přesně 6 a pokud se někdo zraní hrozí veliký problém.
Bohužel k tomu si připočtěme tři mladíky a když se ty nemohou chytit tak ve střílení branek máme trable.
První formace si nám už sedla. Teď čekáme na tu druhou a nutně bychom potřebovali toho Vermetta z minulé sezóny, který by to potáhl. Pak by to mohlo být OK a soupeři by se mohli začít třást.

O obraně se mi nechce moc zmiňovat. Už jsem jí tu rozebíral a zkrátka dle mého v týmu nemají co dělat - Klesla, Commodore, Ťyutin. A vsadím se, že kdyby Howson chtěl tak Kleslu a Ťyutina by vyměnit šlo velice hladce.
Z těmi mladíky, kteří čekají na šanci je to taky docela dobrá komedie. Ve spoustu týmech by už by hráli, ale naše organizace je prostě ve vychovávání hráčů nenapravitelná.

Jinak Blunden se vrací na farmu a tak jak se předpokládalo Nash nebo MacKenzie by se už měli vrátit do sestavy.
Ethan Moreau nakonec s klubem na trip odjíždí a prý je i šance, že by už mohl nastoupit.
Mike Commodore se nám také dere na led a v příštích třech duelech ho na ledě prý minimálně jednou uvidíme.
Mám taký pocit, že Howson má syndróm Brulé. Miesto toho, aby začal v AHL, dali sme ho do prvého tímu aj keď hral iba 8 minút, často bol healthy-scratch, pritom sme na farme mali katastrofálnu maródku. Teraz sa bojí urobiť podobnú chybu a radšej držia mladíkov na farme aj keď to nie je nevyhnutné.

K výmenám. Za Commieho by sme dostali buď hráča do tretieho/štvrtého útoku, dlho sa nepresadzujúci prospekt, alebo draft. Keďźe hráča rangu (botom six" nepotrebujeme, vychádza nám draft, prípadne prospekt. Niečo podobné platí pri Kleslovi. Ťjutin je už na tom lepšie, ale ešte by som nemenila, v jeho prípade by som počkala. Vo dvojici s Holdenom hral dobre.

K útočníkom. Prvý útok sa stabilizoval, akonáhle príde Huselius, bude v pohode aj druhý útok, Kristian viac kombinuje ako nahadzuje. Počas maródky Umby pohodlne zaskočí, v prípade núdze môžeme povolať hráčov ako Calvert, Majorov či Kubalík, aj keď Tomáš je štýlovo skôr do tretieho útoku, taktiež preferuje nahodenie.
Koho by som vymenila z bottom six. MacKenzieho a Clarka. MacKenzie by musel prejsť waiverom, pochybujem, že by si ho nikto nevybral. Za Clarka môźeme niekoho dostať? Ale koho? Jedine, ak by sme ho menili v balíku. Bohužiaľ, na TOP obrancu to stačiť nebude. A útoćníka nepotrebujeme. Takže znovu draft.
Tak však, ano. Ani jsem nepomyslel na nějaké velké jméno.
Klesla a Commodore za drafty by to bylo ideální. Náhrady za ně jsou na farmě.
Clarka by si vzalo dost týmů. Do play off to může stále být užitečný hráč. Pro nás je vcelku zbytečný a tak znovu nějaký pick by nám vzešel vhod.

No a po těchto třech výměnách zahájit hon na TOP obránce. Nabídka by se skládala z Ťjutina + propsekt (též jich máme dost a kvalitních) + picky v draftech, kterých budeme mít habaděj. A najednou bychom tady měli TOP beka, zbavili bychom se nepotřebných hráčů a mladí by konečně dostali šanci. Dobré, ne? :)

Ale tak tohle jsou jen takové sny. GM si můžeme plánovat, malovat jak chce a ono to tak jednoduché není, no. Tyhle naše teorie, přání jsou sice hezká, ale realita je jiná. :) Bohužel.
Dawe4 píše:Tak však, ano. Ani jsem nepomyslel na nějaké velké jméno.
Klesla a Commodore za drafty by to bylo ideální. Náhrady za ně jsou na farmě.
Clarka by si vzalo dost týmů. Do play off to může stále být užitečný hráč. Pro nás je vcelku zbytečný a tak znovu nějaký pick by nám vzešel vhod.

No a po těchto třech výměnách zahájit hon na TOP obránce. Nabídka by se skládala z Ťjutina + propsekt (též jich máme dost a kvalitních) + picky v draftech, kterých budeme mít habaděj. A najednou bychom tady měli TOP beka, zbavili bychom se nepotřebných hráčů a mladí by konečně dostali šanci. Dobré, ne? :)

Ale tak tohle jsou jen takové sny. GM si můžeme plánovat, malovat jak chce a ono to tak jednoduché není, no. Tyhle naše teorie, přání jsou sice hezká, ale realita je jiná. :) Bohužel.
Problém je v tom, že tímy majú záujem o Filatova, Johansena a Mooreho. A ani jedného z tých NEMôŽEME vymeniť. Taktiež by som nepodceńovala Majorova, ten chalan má bohovský potenciál, len ho využiť. A Arniel s mládeźou a najmä Rusmi pracova´t vie. Možno, źe sme mu v otázke Filatov krivdili, pravdepodobne chcel, aby sa Nikita niečomu naučil, ibaźe ja už som nakazená Hitchovými metódami, takže ma napadlo jediné. :D Podobný prípad ako Majorov je Goloubef, myslím si, źe v budúcnosti bude dokonca lepším obrancom ako Johny Moore a to mám Johnyho veľmi rada.
Ježiš je Trojjedinný, R. J. Umberger Dvojjedinný. :D

http://www.thefourthperiod.com/Columbus/
Dnes zápas s Los Angeles.
V prvom rade musíme viac kombinovať. Králi sú rýchlym tímom, taktiež nepatria medzi źiadne orezávatká. Vedia si puk postráźiť. Preto ich nahadzovanie do útočného pásma a korćuľovanie za nimi nám preto nepomôže. Mohli by na nich platiť krátke prihrávky. Iaže tu je prekážkou rýchlosť a najmä myslenie väčšiny hráčov, takto môžu hrať prvý útok a Filatov s Vermettem. Zvyšok sú robotníci bez hokejového myslenia. To platí aj o Umbym, i keď je samozrejme lepším hráčom ako napr. Clark či Dorsett.. Taktiež by sa mala zlepšiť naša PP, ale keďže budú v nej hrať Methot s Commodorem, nevidím to extra ružovo. To už by som radšej skúsila Bolla pred bránku a Filatova do obrany.
Na zápas nenastúpia Stralman a pravdepodbne aj MacKenzieu. Kto bude v bránke zatiaľ nevedno. Uprednostnila by som Masona, síce nemal extra vydarený zápas proti Coloradu, ale nebola to celkom jeho vina.
Zostava by mala byť následovná:

Nash--Brassard--Voráček
Umberger--Vermette--Filatov
Dorsett--Pahlsson--Clark
Wilson--Murray/MacKenzie--Boll

Hejda, Russell
Ťjutin, Commodore
Klesla, Methot

Mason/Garon
Odkedy je Russel zdravý? :shock: Prečo som si stále myslel, že ešte nehrá? No neviem, ak budem teraz schopný zaspať, váš zápas si pozriem...
Výsledek s Los Angeles tedy potěšil. Já bohužel zase zažívám jeden z týdnů kdy se nic nestíhá. Praxe, trénink, ale také i nějaký ten společenský život. Takže včerejší match jsem neviděl, ale o to větší radost jsem dnes měl. Osobně jsem s nějakým bodovým přírůstkem nepočítal.
Viděla jsi mt-svk ten zápas? Jak ti naši kluci hráli? Dle různých příspěvků a názorů z internetu se střetnutí povedlo Kleslovi, Methotovi a dokonce i náš slavný obránce Commodore se prý předvedl v dobrém světle. Naopak druhá lajna stále v křeči a ta její hra stála za starou bačkoru. I když Filatov prý byl OK. Můžeš tyto poznatky potvrdit nebo vyvrátit?
Dawe4 píše:Výsledek s Los Angeles tedy potěšil. Já bohužel zase zažívám jeden z týdnů kdy se nic nestíhá. Praxe, trénink, ale také i nějaký ten společenský život. Takže včerejší match jsem neviděl, ale o to větší radost jsem dnes měl. Osobně jsem s nějakým bodovým přírůstkem nepočítal.
Viděla jsi mt-svk ten zápas? Jak ti naši kluci hráli? Dle různých příspěvků a názorů z internetu se střetnutí povedlo Kleslovi, Methotovi a dokonce i náš slavný obránce Commodore se prý předvedl v dobrém světle. Naopak druhá lajna stále v křeči a ta její hra stála za starou bačkoru. I když Filatov prý byl OK. Můžeš tyto poznatky potvrdit nebo vyvrátit?
Bohužiaľ, podstatnú časť zápasu som prspala. Ale z toho, ćo som videla sa mi zdalo, źe sa opakovalo to, na čo stálo upozoňujem. Vermy a najmä Filly sú hráči do kombinácie, kým Umby uprednostńuje nahadzovania na mantinel. Z toho plynie chyba v súhre. Filatov nie je krídelník, ktorého prednosťou sú súboje pri mantinely.
Včera hokej v Plzni a poté hospůdka. :D Bohužel pro moji hlavu to neskončilo jen u dvou piváků. :)
Ale včerejší výsledek znovu jen a jen potěšil. :good: Už teď jsem spokojen kolik bodů z tohohle výletu kluci vydolovali. :yes:

mt-svk - Nesledovali jsi to alespoň ty? A pokud, ano. Tak jak se ti to líbilo a co individuální výkony? Předem děkuji za nějaký recap.

Dnes si žraloky nenechám ujít a doufám v další dva bodíky. :wave:
Nepozerala som dlho, len 1/2 zápasu, ani to nie. Bola som dosť ospalá. Takže závery sa mi moc robiť nechce. Takźe len v totálnej krátkosti. Murray je oveľa platnejší ako MacKenzie, druhej formácii nefunguje chémia, presnejšie chémia medzi Umbergerom a Filatovom, Brassard je dosť závislý na Nashovi, bez neho nie je nič.
Dnes si dúfam pozriem celý zápas.
mt-svk píše:Nepozerala som dlho, len 1/2 zápasu, ani to nie. Bola som dosť ospalá. Takže závery sa mi moc robiť nechce. Takźe len v totálnej krátkosti. Murray je oveľa platnejší ako MacKenzie, druhej formácii nefunguje chémia, presnejšie chémia medzi Umbergerom a Filatovom, Brassard je dosť závislý na Nashovi, bez neho nie je nič.
Dnes si dúfam pozriem celý zápas.

Mě zklamal Filatov. Myslel jsem, že mu prospěje ten pobyt v rusku o rok navíc ale... nějak se chlapec nemůže chytnout. Škoda, že už u vás není Zherděv, toho jsem měl strašně rád a lajna Filatov- centr? -Zherděv (Brule by byl možná dobrý centr)... to by stálo za to koukat na vaše zápasy :bitka3: :)
6 bodov z tripu som nečakala, ako optimista som verila v 4, chlapci prekonali moje očakávania. :good:
Zápas som nevidela, budík nezvonil.
3779 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS