maro hybaj sem, jak si mohol toto prorokovat?WildCelt píše:to bude asi to obdobie temna, ktore KTL pred touto sezonou prorokoval marojanik píše:zda sa mi to alebo tak malo ludi tu piseaj stare timy a jeden prispevok za den, moc to tu nezije a minulorocny vitaz ma teda riadne prekvapil
tohto roku chcem titul ja
canes snaz sa
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
FIRE BIRDS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
Dean, aj tebe dik ze si pomohol ozivit tento tim a ze sa venujes aj komisii, myslim ze jej zlozenie je tiez sympatickeDean píše:canes mna si spomínať nemusel,canesman píše:zabudol som spomenut, ze velku zasluhu na nasom navrate ma prave Dean, pomahal mi aj po organizacnej stranke a aj mal lepsi prehlad o volnych tiperoch ako ja, takze aj takto by som sa mu chcel podakovat![]()
ja som to robil preto,že mi nebolo jedno ako sa trápiš,že Fire Birds zanikli,tipuješ sám a pravidelne individuálku,čo sa mi na tebe veľmi páčilo,že si to nezabalil a bojoval dalej
a chcel som preto tebe a tomuto teamu podať pomocnú ruku, aby sa Fire Birds vrátili do hry
Ďakujem ti teda,vážim si to
,ale hlavnú zásluhu máš ty a držím palce nech utvoríte dobrý team a minimálne play off urobíte.
nemáš za čo janík,ale ďakujem potešil si ma,janik píše:Dean, aj tebe dik ze si pomohol ozivit tento tim a ze sa venujes aj komisii, myslim ze jej zlozenie je tiez sympaticke
no veru uz prispieva pomenej, ale je tu denne a v zakulisi je stale aktivnyjanik píše:cepi este zije? bo na to kolko tu prispieval tak ho tu teraz nevidietarek píše:tak pani, dnes uz zacinate na ostro, vela stastiaRed Devils hned z uvodu tazky oriesok
i ked niekedy dokazu pripravit aj prekvapenie v podobe timoveho shutoutu
tak nech sa prejavi aj navonokarek píše:no veru uz prispieva pomenej, ale je tu denne a v zakulisi je stale aktivnyjanik píše:cepi este zije? bo na to kolko tu prispieval tak ho tu teraz nevidietarek píše:tak pani, dnes uz zacinate na ostro, vela stastiaRed Devils hned z uvodu tazky oriesok
i ked niekedy dokazu pripravit aj prekvapenie v podobe timoveho shutoutu
tak vies, s odchodom starych clenov odisla aj ta tradicna rivalita a s nou spojena diskusia. Tych najstarsich je nas tu coraz menej, a aj preto som rad, ze aspon ty si sa vratiljanik píše:tak nech sa prejavi aj navonokvsetci ste tak ticho to je strasne
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé