Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FIRE BIRDS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

janik píše:zda sa mi to alebo tak malo ludi tu pise :-O aj stare timy a jeden prispevok za den, moc to tu nezije a minulorocny vitaz ma teda riadne prekvapil :shock: tohto roku chcem titul ja :D canes snaz sa :hroza:
to bude asi to obdobie temna, ktore KTL pred touto sezonou prorokoval maro :lol2:
WildCelt píše:
janik píše:zda sa mi to alebo tak malo ludi tu pise :-O aj stare timy a jeden prispevok za den, moc to tu nezije a minulorocny vitaz ma teda riadne prekvapil :shock: tohto roku chcem titul ja :D canes snaz sa :hroza:
to bude asi to obdobie temna, ktore KTL pred touto sezonou prorokoval maro :lol2:
maro hybaj sem, jak si mohol toto prorokovat? :lol: nabuduce si nieco lepsie vymysli bo inak :bitka3:
Dean píše:
canesman píše:zabudol som spomenut, ze velku zasluhu na nasom navrate ma prave Dean, pomahal mi aj po organizacnej stranke a aj mal lepsi prehlad o volnych tiperoch ako ja, takze aj takto by som sa mu chcel podakovat :good: :yes:
canes mna si spomínať nemusel, :wink: ja som to robil preto,že mi nebolo jedno ako sa trápiš,že Fire Birds zanikli,tipuješ sám a pravidelne individuálku,čo sa mi na tebe veľmi páčilo,že si to nezabalil a bojoval dalej :good: a chcel som preto tebe a tomuto teamu podať pomocnú ruku, aby sa Fire Birds vrátili do hry :wink: Ďakujem ti teda,vážim si to :yes: ,ale hlavnú zásluhu máš ty a držím palce nech utvoríte dobrý team a minimálne play off urobíte. :cinka:
Dean, aj tebe dik ze si pomohol ozivit tento tim a ze sa venujes aj komisii, myslim ze jej zlozenie je tiez sympaticke :thumbsup:
canes dnes pekny zasah :cool:
janik píše:Dean, aj tebe dik ze si pomohol ozivit tento tim a ze sa venujes aj komisii, myslim ze jej zlozenie je tiez sympaticke :thumbsup:
nemáš za čo janík,ale ďakujem potešil si ma, :yes: rád pomáham pokud to je v mojich silách tradičným teamom i novým v KTL, pokud potrebujú pomoc a je v mojich silách to spraviť, čím je nás viac tým lepšie, úrovni KTL i HF to len prospeje. :smile03: Navyše Fire Birds tu boli už od štartu KTL a bola by veľká škoda,keby zanikli,preto som rád pomáhal canesovi k záchrane i jemu osobne ako som už spomínal. :yes:
dnes BigPete :wave:

sice sme stale posledny ale nie sme bez sance, k tomu ak sa nam podari ziskat v odvetnej casti aj nejake bodiky za zapasy tak to nemusi byt zly vstup do sutaze tak bojujeme dalej :D
Red Devils Obrázek__vs__Obrázek FireBirds

bude to tazky super na uvod ale mame na to GO GO GO :wave:
tak pani, dnes uz zacinate na ostro, vela stastia :thumbsup: Red Devils hned z uvodu tazky oriesok :) i ked niekedy dokazu pripravit aj prekvapenie v podobe timoveho shutoutu :D
arek píše:tak pani, dnes uz zacinate na ostro, vela stastia :thumbsup: Red Devils hned z uvodu tazky oriesok :) i ked niekedy dokazu pripravit aj prekvapenie v podobe timoveho shutoutu :D
cepi este zije? bo na to kolko tu prispieval tak ho tu teraz nevidiet :sad2:
janik píše:
arek píše:tak pani, dnes uz zacinate na ostro, vela stastia :thumbsup: Red Devils hned z uvodu tazky oriesok :) i ked niekedy dokazu pripravit aj prekvapenie v podobe timoveho shutoutu :D
no veru uz prispieva pomenej, ale je tu denne a v zakulisi je stale aktivny :)
arek píše:
janik píše:
no veru uz prispieva pomenej, ale je tu denne a v zakulisi je stale aktivny :)
tak nech sa prejavi aj navonok :D vsetci ste tak ticho to je strasne :|
janik píše:tak nech sa prejavi aj navonok :D vsetci ste tak ticho to je strasne :|
tak vies, s odchodom starych clenov odisla aj ta tradicna rivalita a s nou spojena diskusia. Tych najstarsich je nas tu coraz menej, a aj preto som rad, ze aspon ty si sa vratil :) . Zislo by sa to tu znova rozprudit. :thumbsup:
tak robim co mozem len mnoho ludi tu uz nepoznam tak je to tazsie aj v nasom time je to take dost tiche zial :verysad: ale to sa snad coskoro zmeni :biglol:
Vyhlasujeme sutaz o naj faninku ci clenku timu - podmienky: dievca ( takze hosi smola :D ) vek min. 17r., dolezite aby bola free alebo povolna (to kvoli niekomu specialnemu :lol: ) zaujemkyne piste sem :lol: :lol: :lol:
co janko cnie sa ti tu takto medzi chlapcami len ? :-D
prva zaujemkyna Obrázek

:D :D :D
Chester píše:co janko cnie sa ti tu takto medzi chlapcami len ? :-D
no jasne :D a neprezradzaj sa :lol: :lol:
trosku mlada nie ? :-D cakal som starsie trosku :-D
Chester píše:trosku mlada nie ? :-D cakal som starsie trosku :-D
jasne ty si na starsie :D

Obrázek
idem prec jano nebavim sa s tebou :-D :-D
Chester píše:idem prec jano nebavim sa s tebou :-D :-D
tak tebe nikto nevyhovie :lol:
Ja sa hlásim. Ak samozrejme smiem.
Nezadaná som.. 17 rokov netreba..
chesto tak tu mas zaujemkynu :D blizsie sa zoznamte prosim cez PM :wink: :lol:
No do prdele. Chester, to je starý známy. Stálica čo sa týka mojich zákaziek. Ajajaj.
j Chesto je velky zaletnik este ze tu nema partaka Derryla bo to mesta padali po ich navsteve barov :D
2669 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS