Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Nekde jsem slysel ze vam podepsal Kovalcuk. Je na tom neco pravdy ? :)
BTW: podpismi Volčenkova, Kovaľčuka, Arnotta, Talindera, zatiaľ snáď najvýraznejšej dvojky za posledných 10 rokov Hedberga a odchodom Martina....no mne to vyzerá ako re-build.

Každopádne, Devils sú v offseason najaktívnejším klubom.
Taktiež som zvedavá, ako nudete riešiť Pariseho. Ak bude hrať Zack lepšie, prípadne podobne dobre ako Iľja, môžete mať problémy.

Ako vidíte zostavu?
mt-svk píše:Taktiež som zvedavá, ako nudete riešiť Pariseho. Ak bude hrať Zack lepšie, prípadne podobne dobre ako Iľja, môžete mať problémy.

Ako vidíte zostavu?
:shock:
tak tohle uz jsem ani necekal a snad jsem jen doufal. Parise se podepise na long term a videl bych to na podobnej kontrakt jakej maji v hvezdy Chicaga, nezapominejte ze Parise je RFA a nemyslim si ze by ho Lou nechal jit, uz dele rika ze Zach je novej kapitan a to je na reseni pristi rok, navic Zach nema ted agenta takze s nim ted ani nelze jednat o kontraktu. Ale nez zacnu/zacneme slavit, chci vedet kolik nas bude tenhle mejdan stat. Je fakt ze timto pada prichod obrance a naopak to znamena odchod nekoho jineho a komu by vadilo se zbavit Rolstona za sedme kolo v draftu? Taky to znamena spise odchod Salvadora nebo vyplaceni Whita nebo oboje. Za Salvadora Corrente a za White Urbom. Kua tomuhle ja rikam prestavba
PainKiller píše:Ok, dopředu řikám, že nezávidim, ale podle mě to bude složitější s Pariseho novou smlouvou :roll:

Veru nebude, Pain, to myslím vážne. Prinajlepšom si odnesie Langsov a Arnottov cap hit, ti ručím. Problémy budú/sú teraz... :? :wink:

Ale, stojí to za to...
megaton píše:
mt-svk píše:Taktiež som zvedavá, ako nudete riešiť Pariseho. Ak bude hrať Zack lepšie, prípadne podobne dobre ako Iľja, môžete mať problémy.

Ako vidíte zostavu?
:shock:
tak tohle uz jsem ani necekal a snad jsem jen doufal. Parise se podepise na long term a videl bych to na podobnej kontrakt jakej maji v hvezdy Chicaga, nezapominejte ze Parise je RFA a nemyslim si ze by ho Lou nechal jit, uz dele rika ze Zach je novej kapitan a to je na reseni pristi rok, navic Zach nema ted agenta takze s nim ted ani nelze jednat o kontraktu. Ale nez zacnu/zacneme slavit, chci vedet kolik nas bude tenhle mejdan stat. Je fakt ze timto pada prichod obrance a naopak to znamena odchod nekoho jineho a komu by vadilo se zbavit Rolstona za sedme kolo v draftu? Taky to znamena spise odchod Salvadora nebo vyplaceni Whita nebo oboje. Za Salvadora Corrente a za White Urbom. Kua tomuhle ja rikam prestavba
Do bodky presne.

RE: mt-svk - priskoro drahá, uvidíme tak do dvoch týždňov najskôr. Každopádne to bude chcieť prečistiť a šancu popri esách dostanú mladí a šikovní hráči. Proste wow, toto je ako sen. Keď si tak uvedomím, okrem toho, že ochcávačské zmluvy taktiež nepodporujem, z pragmatického hľadiska mi to fakt vadiť nebude. A pokiaľ ani nikomu dôležitému, tak nie je problém. Dosť možné, že sme svedkami najsilnejšej ofenzívnej zostavy Devils vôbec, za ten hriech to stojí, však sme pekelníci. A obrana sa poriešiť dá i bez trade-u, Kovy bol dôležitejší.
fu cely den prec,dojdem sem a taketo volaco sa na mna vyvali? :-O parada.. ale najprv chcem vediet kolko dostal..lou bude najblizsie tyzdne makat na zbaveni poniektorych jedincov a som zvedavy na koho to vxnde a ci sa podari rolston.. http://www.nj.com/devils/index.ssf/2010 ... chang.html tak winky si uvedomuje ze niekto pojde prec a ak by sa nasiel daky masochysta co by ho zobral tak dufam ze by ntc odvolal.. ako napisal getzo s pariseho zmluvou si hlavu nelamem nanho sa pouziu peniaze z ufa hracov a doplni sa to mladikmi.. a tiez sa mi paci ako nenapadne a rychlo prebehla prestavba(som zvedaví co predvedu mladici) a ze sa silny tím dokazal este posilnit..a to vse bez trapneho capania sa na dne a vypredaja ako poniektorí vyvolení co si po 3-4 rokoch na dne vytvorili konkurencie schopne timy na 3-4 roky..zda sa ze louovi sa to podarilo bez tohto trapneho a ponizujuceho procesu..majitel uz velmi chce uspech lebo zatial ma len tie 3 prve kola a konecne zainvestoval..relativne nova hala,ilja, uz aj medialny zaujem o devils,skvele (inak k mt-svk,podla mna je zach lepsi ako ilja,u mna o tom niet pochyb) a este akurat citam trade gagneho :shock: no dnesny den sa vydaril..
dunim píše:fu cely den prec,dojdem sem a taketo volaco sa na mna vyvali? :-O parada.. ale najprv chcem vediet kolko dostal..lou bude najblizsie tyzdne makat na zbaveni poniektorych jedincov a som zvedavy na koho to vxnde a ci sa podari rolston.. http://www.nj.com/devils/index.ssf/2010 ... chang.html tak winky si uvedomuje ze niekto pojde prec a ak by sa nasiel daky masochysta co by ho zobral tak dufam ze by ntc odvolal.. ako napisal getzo s pariseho zmluvou si hlavu nelamem nanho sa pouziu peniaze z ufa hracov a doplni sa to mladikmi.. a tiez sa mi paci ako nenapadne a rychlo prebehla prestavba(som zvedaví co predvedu mladici) a ze sa silny tím dokazal este posilnit..a to vse bez trapneho capania sa na dne a vypredaja ako poniektorí vyvolení co si po 3-4 rokoch na dne vytvorili konkurencie schopne timy na 3-4 roky..zda sa ze louovi sa to podarilo bez tohto trapneho a ponizujuceho procesu..majitel uz velmi chce uspech lebo zatial ma len tie 3 prve kola a konecne zainvestoval..relativne nova hala,ilja, uz aj medialny zaujem o devils,skvele (inak k mt-svk,podla mna je zach lepsi ako ilja,u mna o tom niet pochyb) a este akurat citam trade gagneho :shock: no dnesny den sa vydaril..
Aj podľa mňa, keďže je univerzálnejším hráčom.
Fakt "nenápadná prestavba" dunim :D

A relatívne nová hala ma dostala :lol:

Veru, dnešný deň si treba poriadne užiť...
ale boze,nechytaj ma za slovicka,clovek sa tesi a ma trochu dost capnute:D hala je predsa len uz pouzivana takze uplne nova nieje :D tak nenapadna neni ten spravny vyraz ale ved ty vies jak som to myslel :wink:
tak to vypada ze to bude na 17let za 102 mega, tedy za 6 pod stropem, jestli to tak bude tak bych se podepsal pod to jen preskrtat jmena a misto kovyho dat Zacha a je to :D
Přesně ten typ smlouvy, který musí NHL začít zatrhávat, nebo se může s celýma platovýma stropama do pár let rozloučit....už vidím, jak bude Kovalchuk ve 44 letech hrát NHL za ligové minimum....
mountain píše:Přesně ten typ smlouvy, který musí NHL začít zatrhávat, nebo se může s celýma platovýma stropama do pár let rozloučit....už vidím, jak bude Kovalchuk ve 44 letech hrát NHL za ligové minimum....
Presne tak - musia začať. S Kovyho dealom už ale neurobia nič, podrbali si to Hossom. Ak by s tým šli do vojny, prehrajú. Takže sa môžu modliť, nech Lou nestihne podobné vyparatiť ešte aj s Parisem. Samozrejme som rovnako tak proti podobným zmluvám, ale čo, rozkrájam sa keď je už u nás? :D
mt-svk píše:
dunim píše:fu cely den prec,dojdem sem a taketo volaco sa na mna vyvali? :-O parada.. ale najprv chcem vediet kolko dostal..lou bude najblizsie tyzdne makat na zbaveni poniektorych jedincov a som zvedavy na koho to vxnde a ci sa podari rolston.. http://www.nj.com/devils/index.ssf/2010 ... chang.html tak winky si uvedomuje ze niekto pojde prec a ak by sa nasiel daky masochysta co by ho zobral tak dufam ze by ntc odvolal.. ako napisal getzo s pariseho zmluvou si hlavu nelamem nanho sa pouziu peniaze z ufa hracov a doplni sa to mladikmi.. a tiez sa mi paci ako nenapadne a rychlo prebehla prestavba(som zvedaví co predvedu mladici) a ze sa silny tím dokazal este posilnit..a to vse bez trapneho capania sa na dne a vypredaja ako poniektorí vyvolení co si po 3-4 rokoch na dne vytvorili konkurencie schopne timy na 3-4 roky..zda sa ze louovi sa to podarilo bez tohto trapneho a ponizujuceho procesu..majitel uz velmi chce uspech lebo zatial ma len tie 3 prve kola a konecne zainvestoval..relativne nova hala,ilja, uz aj medialny zaujem o devils,skvele (inak k mt-svk,podla mna je zach lepsi ako ilja,u mna o tom niet pochyb) a este akurat citam trade gagneho :shock: no dnesny den sa vydaril..
Aj podľa mňa, keďže je univerzálnejším hráčom.
u mňa taktiež..
Getzo5 píše:
mountain píše:Přesně ten typ smlouvy, který musí NHL začít zatrhávat, nebo se může s celýma platovýma stropama do pár let rozloučit....už vidím, jak bude Kovalchuk ve 44 letech hrát NHL za ligové minimum....
Presne tak - musia začať. S Kovyho dealom už ale neurobia nič, podrbali si to Hossom. Ak by s tým šli do vojny, prehrajú. Takže sa môžu modliť, nech Lou nestihne podobné vyparatiť ešte aj s Parisem. Samozrejme som rovnako tak proti podobným zmluvám, ale čo, rozkrájam sa keď je už u nás? :D
Prvý takýto kontrakt nebol Hossov. Dá sa povedať, že Lecavalierov, ale kolotoč roztočili Zetterberg s Franzénom.
Obrázek

FORWARDS
Ilya Kovalchuk ($6.000m) / Travis Zajac ($3.887m) / Zach Parise ($3.125m)
Patrik Elias ($6.000m) / Jason Arnott ($4.500m) / Dainius Zubrus ($3.400m)
Mattias Tedenby ($0.875m) / Jacob Josefson ($0.900m) / David Clarkson ($2.666m)
Vladimir Zharkov ($0.850m) / Rod Pelley ($0.550m) / Nick Palmieri ($0.801m)
Tim Sestito ($0.500m) / P-L Letourneau-Leblond ($0.525m)

DEFENSEMEN
Anton Volchenkov ($4.250m) / Henrik Tallinder ($3.375m)
Tomas Kaberle ($4.250m) / Colin White ($3.000m)
Andy Greene ($0.737m) / Anssi Salmela ($0.612m)
Rob Davison ($0.500m)

GOALTENDERS
Martin Brodeur ($5.200m)
Johan Hedberg ($1.500m)

BUYOUTS: Jay Pandolfo ($0.833m) & Andrew Peters ($0.166m)

CAP PAYROLL: $59.0M (includes $1.0M in BONUSES)
NET CAP SPACE: $0.4M (23-man roster)
GROSS CAP SPACE: $1.4M (with bonus cushion)
2010-11: $6 Million
2011-12: $6 Million
2012-13: $11.5 Million
2013-14: $11.5 Million
2014-15: $11.5 Million
2015-16: $11.5 Million
2016-17: $11.5 Million (no-movement clause ends on June 30, 2017)
2017-18: $10.5 Million
2018-19: $8.5 Million (no-trade clause begins on July 1, 2018)
2019-20: $6.5 Million
2020-21: $3.5 Million
2021-22: $750,000
2022-23: $550,000
2023-24: $550,000
2024-25: $550,000
2025-26 $550,000
2026-27: $550,000
Total
17 seasons: $102 million
Plná huba kecov, ako chce ostať v Atlante, hlavne, že sme mu ponúkli 102 miliónov na 12 rokov. Pal do pi*e Iľja.
koukam že v táboře Devils spokojenost.... uvidíme jak budete hovořit za 3 roky ;))) ... když vidim co v lize provádí ostatní GM, cenim si Maloneyho ještě mnohem a mnohem víc....

:lol2:
Wanic píše:koukam že v táboře Devils spokojenost.... uvidíme jak budete hovořit za 3 roky ;))) ... když vidim co v lize provádí ostatní GM, cenim si Maloneyho ještě mnohem a mnohem víc....

Za 3 roky po 3 Stanley Cupoch sa už budem len smiať a nič nebudem hovoriť.
No hlavne že vy tam ani neviem kde máte najlepšie zmluvy vo vesmíre a s nimi ste vždy konkurencie schopný v horizonte od vzniku do zániku klubu.
Wanic píše:koukam že v táboře Devils spokojenost.... uvidíme jak budete hovořit za 3 roky ;))) ... když vidim co v lize provádí ostatní GM, cenim si Maloneyho ještě mnohem a mnohem víc....

GM provadi ruzne veci, ale ve finale jsme byli s Black Hawks my... :ja_neviem:
No nejde tak ani o to jestli jsme my konkurenceschopný nebo ne (to bohužel neni o GM, ale o cup hitu, kterej je u nás o 10 - 12 milionu nižší než ten váš a světe div se, to dokáže udělat rozdíl....)...

ale ano, podle mě u nás ve Phoenixu máme dobrý smlouvy a to díky tomu, že zaručují flexibilitu.... A není to ani tím, že nemáme dlouholetý smlouvy... Michálkovi náš GM nabízel 6 let, Morris dostal 4 roky (ale to jsou za 1. hráči, jež v organizaci působí už dýl a jsou to stavební kameny)... podobnou smlouvu bych třeba v Jersey nabídl Zajacovi či Parisimu...

ale jeden hráč na 10 let a ještě s takovymhle platem zkrátka omezí možnosti pracování s týmem... A jestli Kovalchuk nebude podávat takové výsledky, jaké od něj všichni čekají, tak jsou Jersey na 10 let v hajzlu ;))) (nebo i případný buy-out by stál neskutečný peníze)...

A myslim že zrovna Kovalchuk (a za pár let i Hossa) se stanou pro svůj tým velkou přítěží.... možná né tuhle sezónu, ale do 3 let určitě ;))
begbeee píše: Prvý takýto kontrakt nebol Hossov. Dá sa povedať, že Lecavalierov, ale kolotoč roztočili Zetterberg s Franzénom.
Nejde o tu délku. Jde o to, že ta smlouva přímo počítá s tím (a je to do očí bijící), že ten hráč z ní bude poslední 3-4 roky vyplacený. Proto tam má tak malé peníze. Nebo snad si ty týmy nechají hráče, kterému bude 44 let, bude brát pomalu ligové minimum, ale pod strop se bud počítat 6M? Asi ne co....a to se mi nelíbí, protože se z tohodle stane móda a svým způsobem i nutnost, protože když jedni GM takto výhodně podepisujou velké hvězdy, tak ostatní budou muset taky. Kluby akorát riskují tou délkou no, ale čím větší hvězda, tím menší riziko.
A Lecavalier má poslední rok smlouvy na 1M a to mu bude 39. Tam není problém. Zetterberg je úplně stejný případ.
Akože jedno sa musí nechať, o 17 rokov bude minimálny plat niekde úplne inde ako 0,5-0,7 miliona a to bude zaujímavé.
Ale takéto zmluvy ošetrí nová kolektívna zmluva. Dovtedy ich bude a asi dosť a retrospektívne sa samozrejme zrušiť nebudú dať, to by neobstálo ani súde v Dunajskej Strede.
Kristepane, tak tohle je vazne trapne... Od tehle doby nenavidim New Jersey jeste vic, jestli to jeste vubec bylo mozne. Pokud NHL s timhle nic neudela, tak at jde do prdele, protoze tohle je do oci bijici traparna... Jestli to takhle nechaji, tak precedens je na svete a to jeste se budou dit takove veci, ze dalsi lockout na sebe nenecha dlouho cekat. Je to grc. To uz si i my muzeme pomalu podepsat Crosbyho a Malkina na nejakych 30 let za prumerny cap hit napr. 5 milionu, vzdyt v tomhle cirkusu bez hranic si kazdy dela co chce.

Stejne to New Jersey nemusi pomoct, tam bych az takovy strach nemel... Primadona Kovalchuk by musel sve vykony z predchoziho angazma v Devils zlepsit o 100 procent, protoze loni jsem se na nem vylozene jen bavil jak vsechno brzdil. No uvidime jak se vam bude darit a jestli se vam takhle lehce podari odrbat NHL.
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS