Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ARIZONA COYOTES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

pánové Francis Charron, Kevin Pollock dneska žádná sláva (regulérní gól Chipchury neuznanej - Kuemper by ten gól dostal, ať už tam někdo stál nebo ne, nebo mi to aspoň tak připadalo, viděl jsem jenom dvě rychlý opakovačky.... evidentně netečovaný vyhození puku mezi diváky v poslední minutě nepotrestaný + trošku zaspali a oficiálně nás divákům hlásí jako Phoenix :hroza: )

No rozhodčí nic moc, ale kvůli nim jsme neprohráli... Naše nejnebezpečnější řada dneska byla čtvrtá lajna! :sok: McMillan - Vitale - Crombeen, všem třem patří poklona za výkony už od začátku sezóny...

Celkově: Defenzivně pořád dobrý, což je obrovský pozitivum (to mi pořád dává naději, že můžeme zopakovat nějakej úspěch alá 2012), do moc šancí jsme Wild nepustili... Smith měl taky docela povedenej zápas, dva inkasovaný góly jsou ok.. ale ten útok.. to je tragédie.. my jsme si za celej zápas nevytvořili žádnou stoprocentní gólovou šanci a i těch náznaků tam bylo poskromnu... Takhle špatně jsme ve 2012, když jsme vyhráli Pacifik, dopředu nehráli...

Navíc se zranil Moss (kterej imho taky nezažívá kdovíjakej vstup do sezóny, hádam zatím -5 v tabulce pravdy), takže máme s předpokládaným návratem Hanzala další příležitost, jak nějakým způsobem proházet druhou a třetí lajnu...

jestli to takhle s těma útokama půjde dál, tak se myslim můžeme těšit i na rozdělení první řady... (to jestli se stane, tak třeba Boedker může zapomenout na nějakej full brakeout year)... kua dřív jsme měli alespoň dvojičky, které spolu fungovali dobře, mezi kterýma se prostě jenom střídal ten třetí hráč podle potřeby, teď nemáme ani dvojičky.. soupeřům se stačí zaměřit na naší první lajnu a mají vyhranej zápas... :thumbsdown:
Další pěkně utrápená výhra... dvě třetiny absolutně vyrovnanej hokej, Floridu potopila až vlastní nedisciplinovanost ...

Gagner dneska poprvé vystrčil drápky, měl tam jeden pěknej move, nahrál na vítěznej gól a byly tam i další positiva, ale i tak pořád málo... Hodgman, debut jako hrom, první zápas v NHL a hned gól :cool: ... Smithy byl zase solidní...

naopak se nám úplně vytratila první řada (dneska toho nepředvedli věru moc a pokračují v útlumu z posledních dvou zápasů)... :/

A kdože nám zajistil dva body? Už podruhý letos Oliver Ekman-Larsson :clap: ; spokojenost, ne však jenom za góly... pravidlně nastupuje proti soupeřovo nejlepším hráčům a na prstech jedný ruky by se dalo spočítat, kolikrát 1v1 propadl... Spolupráce s Murphym navíc začíná vypada hodně slibně - pokud by se tyhle dva chytli a my si mohli dovolit takovej luxus, jako třetí obranou řadu ve složení Schlemko - Michálek... tak :slintac:

Bodově zatim: 3/8 :cinka:
Ale dobrý zápas. Oba týmy se prezentovaly velmi dobrou defenzívou. I hokej to byl poměrně pěkný na to, že padly jen tři branky. S bodem jsem spokojený i když všechno mohlo být jinak, kdyby Bjugstad v první třetině netrefil tyč ale dal gól. Celkově i přes tu vyšší aktivitu ve střelbě si myslím, že šance byly vyrovnané. OEL to pak v OT rozhodnul no. Tuším už proti LA se mu to povedlo takže asi jste našli muže velkých okamžiků. :)
Guddy.44 píše:i když všechno mohlo být jinak
no podle mě ten zápas rozhodla čistě vaše nedisciplinovanost... ve hře 5:5 jsme si snad nevytvořili kvalitní gólovou šanci a nic nenasvědčovalo tomu, že by se to mělo nějak změnit, což je napováženou a odpověď na sebe imho nenechala dlouho čekat...

podle předzápasových složení řad se bohužel nevyhnutelné stalo skutečností... první řada je rozdělena a jde se lepit, skládat, modlit se... :hroza: ... Tippettovi to nelze mít zazlý... s takovou nekvalitou v útoku prostě nejde to nejlepší soustředit jenom do jedný řady... co to ale znamená už jsem psal... Boedker může na skutečnej brakeout year zase zapomenout, ale hlavně, co je důležitější, na nějakou ofenzivní stabilitu může zapomenout celej tým, minimálně v blízký budoucnosti teda.. co neubrání obrana, nevychytá Smith nebo nevystřílí Tippettovo lepidlo, to nevyhrajem....

Rád bych připomenul, že tohle není Coyotes hockey!! Největší úspěchy jsme zaznamenali právě v době, když jsme měli stabilní první řadu (Whitney - Hanzal - Vrbata), přičemž zbytek kádru byl dostatečně kvalitní, aby ju výkonama podpořil (Boedker - Vermette - Doan v tu dobu nebyla tak kvalitní lajna, jakou je dneska, ale pořád snesla měřítko druhý řady; Korpikoski, Pyatt, Gordon byly hodně silný role playeři)... timhle tahem se maximálně vrátíme zpátky k dvojičkám, což je krok dozadu :thumbsdown:

Maloney? nepřišel čas zase na nějakou magickou výměnu? :scare:
líbil se mi nástup do druhý třetiny... víc nemá cenu komentovat... soupeř byl kvalitativně úplně někde jinde... :-(
Dneska sice prohra, ale poprvé v sezóně jsme předvedli dobrej výkon... od poloviny zápasu to byl starej dobrej Coyotes hockey :wave: ... dostávali jsme se do pásma (a to všechny řady, konečně ne jenom první), do nebezpečných zakončení, vytvořili si i několik secondary chances, obraná fáze fungovala... trošku štěstíčka dneska chybělo (... vela štěstíčka dneska chybělo :| ), ale na tomhle výkonu se už konečně dá stavět... :clap:

Bodově sice zatím pořád ztrácíme, ale jestli dokážeme tohle předvádět noc co noc, tak to bude dobré... proti Carolině čekám gólovou explozi, jestli dokážeme navázat na tohle vytvořený momentum....

Pořád je to jenom jeden zápas, takže still not a big deal... ale někde se začít musí ... i přes prohru dneska spokojenost :good:

Michálek se vrátil do první obraný řady a hned si odbyl perfektní zápas (dneska mu teda hodně pomohly i útoky - že jsme nehráli tolik v našem obraném pásmu.. ale spoustu situací vyřešil s rozvahou a správně) :cool:
Byt nadsenej po prohre na Floride? :cool: :klobuk:
Atlantik píše:Byt nadsenej po prohre na Floride? :cool: :klobuk:
Helé.. ten tým zas tak špatný nemáme a hrajeme letos dobře. Stačí se podívat na inkasované góly při hře 5 na 5. Vlastně drtiná většina inkasovaných gólů je ze soupeřových PP. Horší už to je v útoku , kde moc gólů nedáváme ale jelikož letos hrajeme velmi dobře v def. )alespoň prozatím), tak ty výsledky nejsou vůbec špatné. :neviem: Chápu, že máš/te zařazenou Floridu s týmy Canes a Sabres, nicméně by to při těchto výkonech tak být nemuselo. Já jsem zatím velice spokojen. Stačí zlepšit tu produktivitu.
to Atlantik: tady nejde o výsledek.. tady jde o předvedenou hru... kdybysme vyhráli, ale předvedli bysme to samí :ho*no: jako jsme hráli doteď (což byl třeba krásnej případ našeho prvního zápasu s Flordiou).. tak prostě přijdou silnější soupeři, sweepnou nás a budou nám nějaký dva body z Floridy v celkovym zůčtování k ničemu.... Teď jsme sice dva body nesebrali, ale konečně jsme předvedli výkon, při kterym bych se nebál nastoupit proti St. Louis, Chicagu, Anahemu, LA atd. ....

Zatim jsme to předvedli jenom dneska, ale jak jsem psal, někde se začít musí a dobře že takovej výkon přišel v říjnu a ne až někdy v únoru .... musíme to teď potvrdit proti Carolině, přežít Washington, a pak nám začíná normální rozpis... takže pak už takovýhle výkony budeme muset chtě nechtě předvádět na denní bázi, jestli chceme zůstan in the mix... :pray:

Co se Floridy jako takový týká, jejich zápasy moc nesleduju, ale ta jejich statistika obdržených branek ve třetí třetině (zatim jenom 2!) z nich dělá manšaft, kde ztratí spousta kvalitních týmů body :!:
Wanic píše:konečně jsme předvedli výkon, při kterym bych se nebál nastoupit proti St. Louis, Chicagu, Anahemu, LA atd. ....
ÉÉ.. tohle se přiznám nechápu. Opravdu jsi byl s výkonem spokojený? kdyby jsi hodnotil první dvě třetiny, snad bych ti i dal za pravdu ale v té třetí jsme měli hned tři brejky na Smitha. navíc směrem dopředu jste si taky žádné "zázračné" šance nepřipravili (nebo jsme je alespoň neviděl :neviem: ). Bylo to samozřejmě nesmírně vyrovnané utkání, dokud nepadla naše branka na 2:1. Pak jste tu hru otevřeli a ačkoli to vedlo k větší aktivitě střelby, nevytěžili jste nic. S výkonem bych nebyl spokojený z vaší strany. Pravdou ale je, že stejně jako v prvním utkání, i dnes mohl vyhrát jakýkoli z těchto dvou týmů. :)
jj, já jsem opravdu velice spokojený, protože konečně v tom zápase byli vidět věci, klíčové věci, které v těch předchozích zápasech chyběli.... Když se podívám na jakýkoliv předchozí zápas (včetně toho minulýho s váma); nikdy jsme si nedokázali vytvořit trvalý momentum... nikdy jsme v těch zápasech nedokázali bejt "na koni" po delší časový úsek .. dejme tomu, že první řada dokázala soupeře zamknout, vytvořila si třeba i šanci, ale pak přišla druhá řada, série nepřesných přihrávek a celý momentum bylo v háji... začalo se hrát ve středním pásmu nebo jsme museli bránit, navíc třeba ještě špatně, nebo jsme to nějak nahodili do útočnýho pásma a ztratili puk... občas se povedlo dobrý střídání i jiným řádám.. ale zase nikdo nenavázal na vytvořený tlak... Dneska to bylo jiný.. dneska jsme od poloviny zápasu (ta první polovina taky nebyla nic moc) dokázali udržet momentum prakticky až do konce zápasu.... a to ať už se hrálo v jakýkoliv třetině... a tým jako my, kterej nemá žádýho Ovečkina, kterej by dokázal dát góla momentum nemomentum... tohle zoufale potřebuje...

Co se těch tří brejků týká... dva z nich jsme vyrobili až za stavu 1:2, kdy jsme hráli daleko víc na riziko... krom tý jedný střeli na konci druhý třetiny (nevim kdo to byl, ale hezky si najel od mantinelu) jste prakticky neměli jinou šanci (což zase se o první polovině zápasu říct nedá, tam jste těch šancí měli spoustu).. a ten samotnej brejk... chvilková nepozornost.. hráč se vracel z trestný lavice, blbě načasovenj turnover... co k tomu dodat no... kolikrát v sezóně se tohle stane.. jednou, dvakrát :thumbsdown:

nesouhlasim s těma tvýma časovýma údajema... mě se prvních 30 minut nelíbilo... těch posledních třicet naopak :slintac: ...
Wanic píše:nesouhlasim s těma tvýma časovýma údajema... mě se prvních 30 minut nelíbilo... těch posledních třicet naopak ...
Tak abych to vysvětlit, směrem do předu to byl dobrý tlak a celou třetí třetinu jste nás prakticky nenechali hrát naší hru. Nicméně když už jsme zahrozili, tak to bylo sakra znát (ty brejky). No souvislý tlak jsme si nevytvořili, to je fakt. Ale kdyby jste inkasovali o gól navíc, divit by jsi se také nemohl.

Jinak tedy souhlasím, že v tom, co jsi popsal ta vaše hra skutečně zlepšení naskytla. Já si něco podobného tak trošku vybavuji i v zápase proti Oilers, co jsme viděl. Ale tam jste měli také kupu štěstí na hokejce. Nicméně, jak už jsi psal, strašně vás sráží to, že vám chybí !minimálně! jeden TOP 6 forward. Ta produktivita je opravdu špatná. Ale zase, hold se u vás poslední roky oslabovalo. zamrzel by mě ten Vrbata. Toho jste si dle mého udržet prostě měli. :neviem: (Ač ho tedy jako hráče rád nemám..)
já mam takovej pocit, že si Maloney u nových majitelů prosadil dlouhodobější rebuild... = Tuhle sezónu zkusme nějak uplácat, zkusme díky Tippettovi nějak proklouznout do play off a počkejme až nám dozrají Domi, Lessio, Samuelsson a další, abysme za sezónu nebo dvě mohli tyhle díry v TOP6, s kterýma souhlasim, že tam jsou, zaplnit z vlastních řad :neviem: .. což zní sice rozumně a nabízí to i naději na docela světlou budoucnost, na druhou stranu kvůli budoucnosti na hokej dívaci nekoukaj a určitě ani hráči nehrajou!! :!: .. takže common, Stanley Cup i nadále očekávám už letos :dup: (a dnešek byl prvním takovým náznakem, byť šlo kua jenom o takové nepatrné škobrtnutí, že by to třeba mohlo jít...) :klobuk:
Erat se zlepšil... to je určitě pozitivum...

to je ale asi tak všechno... chce to budíček, jnk. budeme mít brzo po sezóně...
A já jsem si myslel, že ten obrat myslíš vážně. :giggle: :jn: Wake Up!!!
myslel jsem.. ale kluci na ledě moje myšlenky moc nesdíleli :) ...

Už jsme odehráli dostatek utkání, abychom mohli začít bilancovat, a ať se na ty zápasy dívam jak se na ně dívam, zatim jsme odehráli kvalitně jenom 30 minut z cca 600... = vůbec není divu, že jsme na západě poslední...

Špatnej start do sezóny může mít každý mužstvo.. to se stane, já jsem očekával, že v průběhu sezóny se začneme zlepšovat... začneme eliminovat ty chyby, který jsme dělali na začátku, hráči si spolu víc sednou, víc sehrajou.... a ten rozpis, kterej jsme na to měli, byl naprosto ideální k tomuhle scénaři... no, nestalo se... Určitý zlepšení sice vidět je, ale zatím to prostě vypadá, že hráči, který jsou v manšaftu, nedokážou hrát hokej, kterej potřebujeme hrát... což není dobrý zjistění....

samozřejmě se to může rychle změnit (ty positiva, který jsem průběžně vypisoval zápas po zápase tam pořád jsou! ... takže rozhodně nejsme tak daleko, jak by možná pohled na výsledky a na tabulku napovídal)... na druhou stranu, chce to fakt budíček... jestli v týhle mizérii budeme pokračovat ještě pár zápasů, klidně si můžeme vypracovat takovou ztrátu, kterou už ani při případnym zlepšení nedoženeme...

zajímavý je, že Tippett chce řešení po našich TOP hráčích (Yandle, OEL, Doan, Hanzal, Vermette, Boedker) ... od těhdle hráčů očekává, že nás nasměrujou správným směrem (alespoň podle vyjádření do médií) ... já to řešení očekávám po přesně opačných hráčích :) .. podle mě jmenovaný + 4. řada hrajou dostatečně dobře na to, abychom byli play off team... a řešení očekávám od hráčů jako (Erat, Korpikoski, Gagner, Klinkhammer) .... který podle mě hrajou absolutně nedostatečně :neviem:

no nejlepší asi bude, když se zlepší všichni :frajer2:
Co ten Gags? Jak hraje? Podle statistik je nevidetelnej :neviem:
on je i pro oko diváka dost neviditelnej... upřímě já mam někdy problém zaznamenat, jestli ho Tippett vůbec nominoval... nebo jestli se třeba nezranil při rozbruslení a my nehrajeme jenom v jedenácti... zatim velký zklamání...

Dneska se Washington porazil sám (s Petersem v bráně to moc daleko nedotáhnou :hehe: ) ... no bereme to všema deseti... body jsme už potřebovali jako sůl.. Reider první zápas, první gól :klobuk: ... výkon nebyl žádná sláva, na to se ale historie neptá, když se krvácí, je třeba tohle krvácení zastavit jakýmkoliv způsobem... teď je na nás jak na to zareagujeme.... pořád je k oslavám hodně daleko! Keep going... :!:
3 games winnig strike ... dostali jsem se zpátky na 50% bodovou bilanci... back in pack :good:

Co se samotných zápasů týká, bohužel jsem ani jeden neviděl celej (proti Torontu jsem viděl první dvě třetiny, proti Anaheimu dokonce jenom tu první) ... No vypadá to, že jsme trochu našli náš groof... Toronto bylo v obouch třetinách dost marný... Anaheim nás v první přehrál.. no nutno říct, že po gólu na 0:2 jsme je až do konce třetiny pěkně mačkali :) ... kluci v topicu Anaheimu to hodnotili dost jednostranně, já bych jenom dodal, kolik těch jejich šancí si skutečně vypracovali sami, a kolik jsme jim jich dali my vlastními turnovery (i když jasně, musí se ocenit i forecheck soupeře, ale.. ale... )

Celkově výsledkově velká spokojenost, co jsme ztratili na tripu na východě jsme teď nabrali zpátky... takže bodově spokojenost, co se hokeje týká, ještě budu opatrnej... dneska máme Islanders, po těch asi ještě taky hodnotit nebudu (bude to náš back-to-back zápas, takže to tak asi bude i vypadat ...) .. no příští tejden máme Dallas, Calgary, Vancouver.. to je dobrá sada zápasu, abysme viděli, jak na tom skutečně jsme...
po třech výhrách jsme si mohli dovolit prohrát; pár poznatků:

Smith si vzpomněl na starou formu.. :cool:
Naše obraná fáze se vypadá to trochu konsolidovala.... Tippett :cool:
Gagner o sobě dává vědět konečně v dobrém... Gormley zatim hraje taky víceméně ok (od doby co byl povolanej, tak to v zadu tolik nehoří :hmm:

celkově se mi teď líbí spíš hra naší druhý a třetí řady (Klinkhammer - Hanzal - Erat; Korpikoski - Gagner - Boedker)... ze hry se naopak vytratil Doan s Vermettem (+ Reider)...

Prvních x zápasů hrála dobře naše první lajna a ostatní nestáli za moc, teď hraje dobře druhá a třetí lajna a první nestojí za moc ... :scare: ... a divme se, že nepodáváme konzistentní výkony.. :hroza: lajny se určitě budou brzy zase měnit... je to hledání, lepení, mísení.. skládání něčeho, co by fungovalo... zatim to funguje občas a někde... :|
Ty ale ten Boedker minimálně bodově šel strašně dolů. Toho bych do toho plusu nepočítal. Naopak Vermette a Doan co jsem si všímal, tak bodují celkem s pravidelností. Jó, ale jestli hodnotíš jejich hru, tak to je správné! Jenom o bodech to není. :)

Jinak včera nebýt té stupidní prohry Panthers bych se na vás i koukal. No bohužel sem byl tak znechucený, že jsem šel spát. :|
o moc si nepřišel.. viditelně nám chyběla šťáva proti tak mladýmu, rychlýmu, dravýmu soupeři...

co se hodnocení těch lajn týká, hlavním kritériem je pro mě ice-time lajny v útočný třetině s pukem pod kontrolou a její nebezpečnost (počet vytvořených šancí nebo minimálně vyhraných soubojů 1v1, který vedou k nějakýmu rozdílu ve hře) ... když se tam plácaj od rohou k rohu a neví coby, tak to pro mě neni dobrá vizitka...

když hodnotim celkovej výkon týmu, tak hodnotim obranou fázi hlavně na základě toho, jak byl soupeř v naší obraný třetině s pukem nebezpečnej, útočnou fázi na základě toho, jak jsme byly nebezpečný s pukem v útočný třetině my + k celkovýmu obrazu hry ještě beru v úvahu kdo měl lepší držení puku (klasický fotbalový possesion) :neviem:
Tak Rene Bourque (MTL) je údajně nabízen k výměně. Docela bych si jej dokázal představit vedle Erata a Hanzala. :neviem:
já upřímě nechápu, jak z tohodle zápasu mohl Dallas vytěžit nějakej bod, natož dva a v základní hrací době... :hroza: All Coyotes all game long... Perfektní zápas z naší strany.. jestli takhle budeme pokračovat, body přijdou :yes:

To guddy.44: Bourque má pěkně vysokej plat, navíc na dva roky.. jestli by byl přínosem? těžko říct... ratši bych byl pro příchod nějakýho pure skilled playera jako byl Whitney nebo Ribeiro... ale takový se shání blbě...
Wanic píše:Perfektní zápas z naší strany.. jestli takhle budeme pokračovat, body přijdou :yes:
Výhledově? :-D Aby jste to do konce ZČ stihli...
2310 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS